indeed-44 26.03.15, 17:12 twitter.com/BorucJan/status/581011652138520576 Premier Ewie Kopacz serdecznie gratulujemy ministra - doradcy. (uwaga: nie otwierać linku podczas jedzenia) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profil_anonima Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:16 a kierowcy przyniósł ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:18 indeed-44 napisał: > > twitter.com/BorucJan/status/581011652138520576 > > Premier Ewie Kopacz serdecznie gratulujemy ministra - doradcy. > > (uwaga: nie otwierać linku podczas jedzenia) Cóż to jest w porównaniu z: fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/cFPw5I7Oi2RbMqXniX.jpg S. Odpowiedz Link Zgłoś
profil_anonima Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:22 a pewnie, 1000 butelek u Tuska w KPRM nic nie przebije :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:24 profil_anonima napisała: > a pewnie, 1000 butelek u Tuska w KPRM nic nie przebije :) Każdy, kto ma butelki to pijak, a każdy kto ma ch... to gwałciciel. Profil nie jest gwałcicielem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 08:34 W jakim okresie czasu te 1000 butelek? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Co to jest w porównaniu ze sznytami Misia... 26.03.15, 17:22 twitter.com/MajewskiMichal/status/581057622939422720 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Co to jest w porównaniu ze sznytami Misia... 26.03.15, 17:32 Misiu się czkło? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Co to jest w porównaniu ze sznytami Misia... 26.03.15, 17:33 czkło i jakby ciutkę ulało osesku Misiu Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Co to jest w porównaniu ze sznytami Misia... 26.03.15, 17:34 Ojej, a jak tam pielucha? Czy ktoś sprawdził w jakim stanie jest pampersik? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Co to jest w porównaniu ze sznytami Misia... 26.03.15, 18:14 tw_wielgus napisał: > Ojej, a jak tam pielucha? Czy ktoś sprawdził w jakim stanie jest pampersik? Chyba ci się z Prezesem pomylił. S. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Co to jest w porównaniu ze sznytami Misia... 27.03.15, 09:42 Ależ nie! Misio ze swej natury zapada w sen zimowy. Przed snem zakłada pampersa, żeby było mu zawsze sucho, zawsze świeżo, itd.. Wiosna dopiero się zaczyna jak widać misio wstał i był b. spragniony. Nie sadzę że zdążył już zdjąć pampersika. Był tak spragniony, że ledwo otworzył oczy ro poszedł strzelić browara. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Co to jest w porównaniu ze sznytami Misia... 26.03.15, 18:17 Minister, sekretarz stanu Platformy w pampersach?! No coś ty... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Chociaż... 26.03.15, 19:00 gustowne pampersiki w Vivie (wzorem swojej chlebodawczyni) mógłby zareklamować - dlaczego nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Chociaż... 27.03.15, 09:43 Szersze wyjaśnienie, moich podejrzeń, zamieściłem w tym poście: forum.gazeta.pl/forum/w,28,157100542,157107100,Re_Co_to_jest_w_porownaniu_ze_sznytami_Misia_.html Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 19:45 Te twoje wywody świadczą jedynie o tym, że jedyne co może cie uratować to zabieg lobotomii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:22 Widać również made in China. Swoją drogą zmarnował niepowtarzalną okazję żeby pachnieć dojcze end kabana. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:30 Cała PO miała być taka "dojcze i kabana" - po czasie wyszło "made in China i Oktoberfest" Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:33 Nie było by tak gdyby nie to, że Tusk wybrał wolność... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:36 Czymś trzeba zagłuszyć, ten dojmujący brak Tuska - Misiek ze zgryzoty pije. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:39 O to to... zapija wyrzuty sumienia. Zdradził ideały IV RP, musi czuć się paskudnie. Spotkałem się z twierdzeniem: "Bal można oprzeć na Żubrze", a to proszę uprzejmie. Na misiu również... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:44 tw_wielgus napisał: > O to to... zapija wyrzuty sumienia. Zdradził ideały IV RP, musi czuć się paskud > nie. > > Spotkałem się z twierdzeniem: "Bal można oprzeć na Żubrze", a to proszę uprzejm > ie. Na misiu również... Ale ja nie rozumiem o co wyje indyk? Czy Misiek, był choojem również wtedy kiedy jechał do Pinocheta wraz z M.Jurkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:45 Na dobranoc dzisiaj Miś Co nasz miś wypije dziś Nic nie łyknie, smutna minka? ... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:27 A tak wygląda konstytucyjny minister rządu mateczki Kopac,z gdy kelner przyniesie rachunek: www.pomorska.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=PO&Date=20150219&Category=KRAJSWIAT&ArtNo=150219098&Ref=AR&border=0&MaxW=666 Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 08:35 To jest konstytucyjny minister? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 09:46 Si, minister Kamiński. Kopacz zrobiła z niego ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 09:51 Ale konstytucyjnego? Czy raczej sekretarza stanu? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 11:52 A ma to dla Ciebie jakieś większe znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 11:58 Dość spore bo chodzi tu o fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 14:03 A to my chcemy ustalić zapisy konstytucji, czy pośmiać się z członków rządu made in china. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 14:31 Chcemy ustalić czy ci z których się śmiejemy są rzeczywiście ministrami konstytucyjnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 14:32 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Chcemy ustalić czy ci z których się śmiejemy są rzeczywiście ministrami konstyt > ucyjnymi. Hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 14:34 Kto by się tam konstytucją przejmował skoro strażnik konstytucji pojechał się lansować na trupach do Tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 14:36 Pewnie go Tunezyjczycy wybiorą dzięki temu. Nie wiedzą że lepszy jest dr Doda bo nie czyta z kartki. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 14:55 Myślisz że szanse na reelekcję w Polsce ma zerowe, więc pojechał szukać szczęścia w Tunezji? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 14:59 No przecież Polacy już się na nim poznali bo czyta z kartki. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 15:11 Żeby on chociaż bez błędów czytał z tej kartki. A jak się lepiej wsłuchać to wyraźnie słychać, że on czyta "bul" zamiast "ból". Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 15:14 Aż trzeszczy w uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 15:23 dzikikraj.interia.pl/wyjete-z-sieci/news-super-express-rzadowa-limuzyna-kaminskiego-wozi-towar-na-han,nId,1705603#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 15:25 Budyń weź obczaj najpierw wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Brawo :-) 26.03.15, 17:29 Znalazła się znowu jakaś spuścizna po Kaczyńskich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Brawo :-) 26.03.15, 17:33 witek.bis napisał: > Znalazła się znowu jakaś spuścizna po Kaczyńskic > h :-) A Ty jak ten partyzant, ciągle wysadza pociągi..... Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Brawo :-) 26.03.15, 17:41 A ty jak zwykle snujesz się za mną jak jakiś snuj... Próbowałeś kiedyś napisać coś o politykach, zamiast nieustannie czepiać się forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Brawo :-) 26.03.15, 17:47 witek.bis napisał: > A ty jak zwykle snujesz się za mną jak jakiś snuj... Próbowałeś kiedyś napisać > coś o politykach, zamiast nieustannie czepiać się forumowiczów? Staram się odpowiadać Tobie, mimo wszystko grzecznie, po tym, jak wyjaśniliśmy sobie pewne obiekcje. Dziwię się Tobie...bo wiem, że nie jesteś z tych niemyślących. Naprawdę się dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Brawo :-) 26.03.15, 17:55 Wydaje mi się, że ty coś za bardzo osobiście podchodzisz do tego, co się tutaj dzieje. Dla mnie forum Kraj nie jest jakąś namiastką życia towarzyskiego czy uczuciowego, tylko miejscem, w którym mogę czasem skomentować jakieś wydarzenie polityczne. I naprawdę nie odczuwam potrzeby "wyjaśniania" sobie z tobą czegokolwiek. Nawet namawiałem cię już do tego, żebyśmy się "rozstali",tyle że ty jakoś za bardzo się przywiązujesz... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Brawo :-) 26.03.15, 18:01 witek.bis napisał: > Wydaje mi się, że ty coś za bardzo osobiście podchodzisz do tego, co się tutaj > dzieje. Dla mnie forum Kraj nie jest jakąś namiastką życia towarzyskiego czy uc > zuciowego, tylko miejscem, w którym mogę czasem skomentować jakieś wydarzenie p > olityczne. I naprawdę nie odczuwam potrzeby "wyjaśniania" sobie z tobą czegokol > wiek. Nawet namawiałem cię już do tego, żebyśmy się "rozstali",tyle że ty jakoś > za bardzo się przywiązujesz... ;-) Widzisz...jedno wiem na pewno, mam więcej kultury niż "ty". Wiesz dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Brawo :-) 26.03.15, 18:06 To miej i się ciesz :-) Choć naprawdę nie wiem, ko ci wmówił, że natrętne łażenie za kimś i zawracanie temu komuś dupy jest akurat przejawem kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Brawo :-) 26.03.15, 18:11 witek.bis napisał: > To miej i się ciesz :-) Choć naprawdę nie wiem, ko ci wmówił, że natrętne łażen > ie za kimś i zawracanie temu komuś dupy jest akurat przejawem kultury. Odpowiadam "ci" zgodnie z wszystkimi zasadami forów. Ty masz wyraźne problemy z określeniem natręctwa, dlatego penie, że sam jesteś natrętny. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Brawo :-) 26.03.15, 18:17 Właśnie przed chwilą zauważyłem, że w innym wątku twoje wysoce kulturalne i zgodne z zasadami forów wypowiedzi zostały - excusez le mot - wyj...bane w kosmos. Więc może oszczędź już nam tych swoich nieustannych nauk moralnych, bo twoje empoi lewicowego ministranta jest trochę śmieszne i "ogólnie menconce". Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce ps. jest już w PO czy tylko doradza 26.03.15, 17:46 premier Ewie Kopacz? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: ps. jest już w PO czy tylko doradza 26.03.15, 17:48 Chyba tylko doradza, ale co za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: ps. jest już w PO czy tylko doradza 26.03.15, 17:52 witek.bis napisał: > Chyba tylko doradza, ale co za różnica? Dla mnie żadna, ale są tacy, którzy polują na FK indeed ;) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Zapytaj TVP Info :-) 26.03.15, 18:56 www.tvp.info/19305115/ekskluzywne-zegarki-ministra-cba-kontroluje-oswiadczenia-majatkowe-michala-kaminskiego ave.duce napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Zadzwoń do TVP Info :-) 26.03.15, 19:30 i opieprz, że siem nie znajom, a ich informacje są od czapy... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:46 Nie, to nie obciach to rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:46 Owszem - obciach :-) Tyle że nie szkodzi przypomnieć, skąd przyszedł i kto go wychował. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:50 witek.bis napisał: > Owszem - obciach :-) Tyle że nie szkodzi przypomnieć, skąd przyszedł i kto go w > ychował. Tym bardziej nie powinien mieć miękkiego lądowania "na niwie PO". Ktoś na kogoś napluł, a potem się okazuje, że to deszcz padał. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:50 witek.bis napisał: > Owszem - obciach :-) Tyle że nie szkodzi przypomnieć, skąd przyszedł i kto go w > ychował. No....przyszedł z PiS....czy platfusiarnia musiała go zagospodarować? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:51 Wiesz co Witku, dziwi mnie to wszystko. Tak jak dziwię się feministkom, które widzą w Grodzkiej emanację kobiecości, tak nie potrafię zrozumieć tych, którzy obecnie jeszcze popierają PO. Przecież jak na dłoni widać, iż z tuzów PiS do PO nie przepisał się jedynie Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:53 tw_wielgus napisał: > Wiesz co Witku, dziwi mnie to wszystko. Tak jak dziwię się feministkom, które w > idzą w Grodzkiej emanację kobiecości, tak nie potrafię zrozumieć tych, którzy o > becnie jeszcze popierają PO. > Przecież jak na dłoni widać, iż z tuzów PiS do PO nie przepisał się jedynie Kac > zyński. Dobre !!!!! wężykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:48 ave.duce napisała: > na całego. To dlaczego PO go przytuliło? Pewnie, że to obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:53 gtxl-3 napisał(a): > ave.duce napisała: > > > na całego. > > To dlaczego PO go przytuliło? > Pewnie, że to obciach. Nie mam pojęcia bladego. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:54 ave.duce napisała: > gtxl-3 napisał(a): > > > ave.duce napisała: > > > > > na całego. > > > > To dlaczego PO go przytuliło? > > Pewnie, że to obciach. > > Nie mam pojęcia bladego. Wierzę Ci na słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:53 Premier ręcznie sterowana premier "dojcze & kabana" po prostu kocha obciach. A jak kobieta kocha, to jest w stanie dla obiektu swojego uczucia zrobić wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 21:35 ...bo to Partia Obciachu Mendy wszelakie przytula, Kaminski, Giertych Arlukowicz... Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Pomyliły ci się witus kampanie :-) 26.03.15, 20:28 Już tak chlejesz, że ne jesteś w stanie rozpoznać czy to 2005 czy 2015, w dodatku na dyżurze :-) Co to za zwyczaje na tej Czerskiej Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis A teraz powiedzcie szczerze 26.03.15, 18:03 Kiedy Misiek był bardziej zabawny? Z tą szklanką piwa, czy z tamtą... flaszką? www.youtube.com/watch?v=_-L0hJc1NAE Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: A teraz powiedzcie szczerze 26.03.15, 19:42 Wtedy to wygladał jak down :-) A tak naprawdę to inteligentny facet sie okazał , jak z pisu odszedł. Zdjęcie zrobione wieczorem , a jesli nawet o 13tej, to od 13 alkohol dozwolony. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Proszę państwa - oto Miś,Idiota nie od dziś 26.03.15, 18:07 tiny.pl/htd75 Odpowiedz Link Zgłoś
razmlotem Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 18:58 Kto nie jest pijakiem niech pierwszy rzuci browary przed 13 Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 08:34 Niezłe zwyczaje wyniósł ze współpracy z Lechem Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 11:32 www.fakt.pl/polityka/kierowca-kaminskiego-wozi-kwiaty-rzadowa-limuzyna,artykuly,534219.html Wstrętne brukowce uwzięły się na misia :-P Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 11:38 Realizuje testament swego pryncypała, śp. Lecha Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:04 Rozumiem, że przez analogię pani Kopacz osobiście odpowiada za dziedzictwo ZSL, przybudówki PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:11 Tak samo jak jej kolega z ZSL, sędzia stanu wojennego Janusz Wojciechowski. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:30 jak widać "analogia" to niezwykle pojemne pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:00 Prasa pisała. że Kamiński jest zatrudniony przesz izraelską wywiadownię. Coś takiego jak shin-bet tyle, że robiąca w branży gospodarczej. W życiu bym się nie domyślił, że on jeszcze w kwiatach przez halą Mirowską dorabia. No chyba że założymy, iż Kamiński zbiera cenne informacje o cenach, na giełdzie kwiatowej pod halą. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:16 tw_wielgus napisał: > Prasa pisała. że Kamiński jest zatrudniony przesz izraelską wywiadownię. Coś ta > kiego jak shin-bet tyle, że robiąca w branży gospodarczej. > W życiu bym się nie domyślił, że on jeszcze w kwiatach przez halą Mirowską dora > bia. No chyba że założymy, iż Kamiński zbiera cenne informacje o cenach, na gie > łdzie kwiatowej pod halą. Co się czepiasz Miśka..wystarczy na niego spojrzeć żeby wiedzieć, że ma pewne problemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:32 Ja się czapiam? Ależ skąd.... Ciekaw jestem jedynie, czy jak Misiek /z lekka pachnący niestrawionym piwem/ wchodzi na posiedzenie rządu to już od drzwi krzyczy: PO-KE-MO-NY! PO-KE-MO-NY! PO-KE-MO-NY! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:34 tw_wielgus napisał: > Ja się czapiam? Ależ skąd.... > Ciekaw jestem jedynie, czy jak Misiek /z lekka pachnący niestrawionym piwem/ wc > hodzi na posiedzenie rządu to już od drzwi krzyczy: PO-KE-MO-NY! PO-KE-MO-NY! P > O-KE-MO-NY! Po pierwsze primo...to Misiek już wie, że zarządzenie z okresu stanu wojennego nie obowiązuje... Po drugie primo....patrz pkt. pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:49 Masz na myśli zarządzenie dotyczące spożywania alkoholu w godzinach pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:56 tw_wielgus napisał: > Masz na myśli zarządzenie dotyczące spożywania alkoholu w godzinach pracy? exactly... Nie bronię Miśka...jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 15:13 Ale ten zakaz dalej obowiązuje. W dalszym ciągu picie alkoholu w miejscu pracy jest zabronione ( nie dotyczy posłów na sejm RP). Chyb,a że zakładasz, iż minister Kamiński dla rządu RP kończy pracę o 13. Odpowiedz Link Zgłoś