Dodaj do ulubionych

Proszę państwa - oto Miś

26.03.15, 17:12

twitter.com/BorucJan/status/581011652138520576

Premier Ewie Kopacz serdecznie gratulujemy ministra - doradcy.

(uwaga: nie otwierać linku podczas jedzenia)
Obserwuj wątek
    • profil_anonima Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:16
      a kierowcy przyniósł ?
    • snajper55 Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:18
      indeed-44 napisał:

>
      > twitter.com/BorucJan/status/581011652138520576
      >
      > Premier Ewie Kopacz serdecznie gratulujemy ministra - doradcy.
      >
      > (uwaga: nie otwierać linku podczas jedzenia)

Cóż to jest w porównaniu z:

fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/cFPw5I7Oi2RbMqXniX.jpg

S.
      • profil_anonima Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:22
        a pewnie, 1000 butelek u Tuska w KPRM nic nie przebije :)
        • snajper55 Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:24
          profil_anonima napisała:

> a pewnie, 1000 butelek u Tuska w KPRM nic nie przebije :)

Każdy, kto ma butelki to pijak, a każdy kto ma ch... to gwałciciel. Profil nie jest gwałcicielem.

S.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 08:34
          W jakim okresie czasu te 1000 butelek?
      • indeed4 Co to jest w porównaniu ze sznytami Misia... 26.03.15, 17:22

twitter.com/MajewskiMichal/status/581057622939422720
        • tw_wielgus Re: Co to jest w porównaniu ze sznytami Misia... 26.03.15, 17:32
          Misiu się czkło?
          • indeed4 Re: Co to jest w porównaniu ze sznytami Misia... 26.03.15, 17:33
            czkło i jakby ciutkę ulało osesku Misiu
            • tw_wielgus Re: Co to jest w porównaniu ze sznytami Misia... 26.03.15, 17:34
              Ojej, a jak tam pielucha? Czy ktoś sprawdził w jakim stanie jest pampersik?
              • snajper55 Re: Co to jest w porównaniu ze sznytami Misia... 26.03.15, 18:14
                tw_wielgus napisał:

> Ojej, a jak tam pielucha? Czy ktoś sprawdził w jakim stanie jest pampersik?

Chyba ci się z Prezesem pomylił.

S.
                • tw_wielgus Re: Co to jest w porównaniu ze sznytami Misia... 27.03.15, 09:42
                  Ależ nie!
                  Misio ze swej natury zapada w sen zimowy. Przed snem zakłada pampersa, żeby było mu zawsze sucho, zawsze świeżo, itd..
                  Wiosna dopiero się zaczyna jak widać misio wstał i był b. spragniony. Nie sadzę że zdążył już zdjąć pampersika. Był tak spragniony, że ledwo otworzył oczy ro poszedł strzelić browara.
              • indeed4 Re: Co to jest w porównaniu ze sznytami Misia... 26.03.15, 18:17
                Minister, sekretarz stanu Platformy w pampersach?! No coś ty...
                • indeed4 Chociaż... 26.03.15, 19:00
                  gustowne pampersiki w Vivie (wzorem swojej chlebodawczyni) mógłby zareklamować - dlaczego nie.
                  • tw_wielgus Re: Chociaż... 27.03.15, 09:43
                    Szersze wyjaśnienie, moich podejrzeń, zamieściłem w tym poście:
                    forum.gazeta.pl/forum/w,28,157100542,157107100,Re_Co_to_jest_w_porownaniu_ze_sznytami_Misia_.html
                    • indeed4 Re: Chociaż... 27.03.15, 11:34
                      Hehe...
      • camille_pissarro Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 19:45
        Te twoje wywody świadczą jedynie o tym, że jedyne co może cie uratować to zabieg lobotomii :-)
    • tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:22
      Widać również made in China.

Swoją drogą zmarnował niepowtarzalną okazję żeby pachnieć dojcze end kabana.
      • indeed4 Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:30
        Cała PO miała być taka "dojcze i kabana" - po czasie wyszło "made in China i Oktoberfest"
        • tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:33
          Nie było by tak gdyby nie to, że Tusk wybrał wolność...
          • indeed4 Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:36
            Czymś trzeba zagłuszyć, ten dojmujący brak Tuska - Misiek ze zgryzoty pije.
            • tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:39
              O to to... zapija wyrzuty sumienia. Zdradził ideały IV RP, musi czuć się paskudnie.

Spotkałem się z twierdzeniem: "Bal można oprzeć na Żubrze", a to proszę uprzejmie. Na misiu również...
              • gtxl-3 Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:44
                tw_wielgus napisał:

> O to to... zapija wyrzuty sumienia. Zdradził ideały IV RP, musi czuć się paskud
                > nie.
                >
                > Spotkałem się z twierdzeniem: "Bal można oprzeć na Żubrze", a to proszę uprzejm
                > ie. Na misiu również...

Ale ja nie rozumiem o co wyje indyk?
                Czy Misiek, był choojem również wtedy kiedy jechał do Pinocheta wraz z M.Jurkiem?
                • tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:45
                  Na dobranoc dzisiaj Miś
                  Co nasz miś wypije dziś
                  Nic nie łyknie, smutna minka?
                  ...
    • tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 17:27
      A tak wygląda konstytucyjny minister rządu mateczki Kopac,z gdy kelner przyniesie rachunek:
      www.pomorska.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=PO&Date=20150219&Category=KRAJSWIAT&ArtNo=150219098&Ref=AR&border=0&MaxW=666
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 08:35
        To jest konstytucyjny minister?
        • 13kisiel Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 08:38
          Miś ma kaca dziś :-)))
        • tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 09:46
          Si, minister Kamiński.
          Kopacz zrobiła z niego ministra.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 09:51
            Ale konstytucyjnego? Czy raczej sekretarza stanu?
            • tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 11:52
              A ma to dla Ciebie jakieś większe znaczenie?
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 11:58
                Dość spore bo chodzi tu o fakty.
                • tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 14:03
                  A to my chcemy ustalić zapisy konstytucji, czy pośmiać się z członków rządu made in china.
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 14:31
                    Chcemy ustalić czy ci z których się śmiejemy są rzeczywiście ministrami konstytucyjnymi.
                    • gtxl-3 Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 14:32
                      religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Chcemy ustalić czy ci z których się śmiejemy są rzeczywiście ministrami konstyt
                      > ucyjnymi.

Hmmm?
                    • tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 14:34
                      Kto by się tam konstytucją przejmował skoro strażnik konstytucji pojechał się lansować na trupach do Tunezji.
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 14:36
                        Pewnie go Tunezyjczycy wybiorą dzięki temu. Nie wiedzą że lepszy jest dr Doda bo nie czyta z kartki.
                        • tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 14:55
                          Myślisz że szanse na reelekcję w Polsce ma zerowe, więc pojechał szukać szczęścia w Tunezji?
                          • religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 14:59
                            No przecież Polacy już się na nim poznali bo czyta z kartki.
                            • tw_wielgus Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 15:11
                              Żeby on chociaż bez błędów czytał z tej kartki. A jak się lepiej wsłuchać to wyraźnie słychać, że on czyta "bul" zamiast "ból".
                              • religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 15:14
                                Aż trzeszczy w uszach.
                                • 13kisiel Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 15:23
                                  dzikikraj.interia.pl/wyjete-z-sieci/news-super-express-rzadowa-limuzyna-kaminskiego-wozi-towar-na-han,nId,1705603#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
                                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 15:25
                                    Budyń weź obczaj najpierw wątek.
    • witek.bis Brawo :-) 26.03.15, 17:29
      Znalazła się znowu jakaś spuścizna po Kaczyńskich :-)
      • gtxl-3 Re: Brawo :-) 26.03.15, 17:33
        witek.bis napisał:

> Znalazła się znowu jakaś spuścizna po Kaczyńskic
        > h :-)

A Ty jak ten partyzant, ciągle wysadza pociągi.....
        • witek.bis Re: Brawo :-) 26.03.15, 17:41
          A ty jak zwykle snujesz się za mną jak jakiś snuj... Próbowałeś kiedyś napisać coś o politykach, zamiast nieustannie czepiać się forumowiczów?
          • gtxl-3 Re: Brawo :-) 26.03.15, 17:47
            witek.bis napisał:

> A ty jak zwykle snujesz się za mną jak jakiś snuj... Próbowałeś kiedyś napisać
            > coś o politykach, zamiast nieustannie czepiać się forumowiczów?

Staram się odpowiadać Tobie, mimo wszystko grzecznie, po tym, jak wyjaśniliśmy sobie pewne obiekcje.
            Dziwię się Tobie...bo wiem, że nie jesteś z tych niemyślących.
            Naprawdę się dziwię.
            • witek.bis Re: Brawo :-) 26.03.15, 17:55
              Wydaje mi się, że ty coś za bardzo osobiście podchodzisz do tego, co się tutaj dzieje. Dla mnie forum Kraj nie jest jakąś namiastką życia towarzyskiego czy uczuciowego, tylko miejscem, w którym mogę czasem skomentować jakieś wydarzenie polityczne. I naprawdę nie odczuwam potrzeby "wyjaśniania" sobie z tobą czegokolwiek. Nawet namawiałem cię już do tego, żebyśmy się "rozstali",tyle że ty jakoś za bardzo się przywiązujesz... ;-)
              • gtxl-3 Re: Brawo :-) 26.03.15, 18:01
                witek.bis napisał:

> Wydaje mi się, że ty coś za bardzo osobiście podchodzisz do tego, co się tutaj
                > dzieje. Dla mnie forum Kraj nie jest jakąś namiastką życia towarzyskiego czy uc
                > zuciowego, tylko miejscem, w którym mogę czasem skomentować jakieś wydarzenie p
                > olityczne. I naprawdę nie odczuwam potrzeby "wyjaśniania" sobie z tobą czegokol
                > wiek. Nawet namawiałem cię już do tego, żebyśmy się "rozstali",tyle że ty jakoś
                > za bardzo się przywiązujesz... ;-)

Widzisz...jedno wiem na pewno, mam więcej kultury niż "ty". Wiesz dlaczego?
                • witek.bis Re: Brawo :-) 26.03.15, 18:06
                  To miej i się ciesz :-) Choć naprawdę nie wiem, ko ci wmówił, że natrętne łażenie za kimś i zawracanie temu komuś dupy jest akurat przejawem kultury.
                  • gtxl-3 Re: Brawo :-) 26.03.15, 18:11
                    witek.bis napisał:

> To miej i się ciesz :-) Choć naprawdę nie wiem, ko ci wmówił, że natrętne łażen
                    > ie za kimś i zawracanie temu komuś dupy jest akurat przejawem kultury.

Odpowiadam "ci" zgodnie z wszystkimi zasadami forów.
                    Ty masz wyraźne problemy z określeniem natręctwa, dlatego penie, że sam jesteś natrętny.
                    • witek.bis Re: Brawo :-) 26.03.15, 18:17
                      Właśnie przed chwilą zauważyłem, że w innym wątku twoje wysoce kulturalne i zgodne z zasadami forów wypowiedzi zostały - excusez le mot - wyj...bane w kosmos. Więc może oszczędź już nam tych swoich nieustannych nauk moralnych, bo twoje empoi lewicowego ministranta jest trochę śmieszne i "ogólnie menconce".
      • ave.duce Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:44
        na całego.
        • ave.duce ps. jest już w PO czy tylko doradza 26.03.15, 17:46
          premier Ewie Kopacz?
          • witek.bis Re: ps. jest już w PO czy tylko doradza 26.03.15, 17:48
            Chyba tylko doradza, ale co za różnica?
            • ave.duce Re: ps. jest już w PO czy tylko doradza 26.03.15, 17:52
              witek.bis napisał:

> Chyba tylko doradza, ale co za różnica?

Dla mnie żadna, ale są tacy, którzy polują na FK indeed ;)
          • indeed4 Zapytaj TVP Info :-) 26.03.15, 18:56
            www.tvp.info/19305115/ekskluzywne-zegarki-ministra-cba-kontroluje-oswiadczenia-majatkowe-michala-kaminskiego

ave.duce napisała:
            • ave.duce Jak zwykle od czapy indeed... 26.03.15, 19:13
              • indeed4 Zadzwoń do TVP Info :-) 26.03.15, 19:30
                i opieprz, że siem nie znajom, a ich informacje są od czapy...
                • ave.duce Puk.puk ;) 26.03.15, 19:57
        • tw_wielgus Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:46
          Nie, to nie obciach to rzeczywistość.
        • witek.bis Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:46
          Owszem - obciach :-) Tyle że nie szkodzi przypomnieć, skąd przyszedł i kto go wychował.
          • ave.duce Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:50
            witek.bis napisał:

> Owszem - obciach :-) Tyle że nie szkodzi przypomnieć, skąd przyszedł i kto go w
            > ychował.

Tym bardziej nie powinien mieć miękkiego lądowania "na niwie PO".
            Ktoś na kogoś napluł, a potem się okazuje, że to deszcz padał. Żenada.
          • gtxl-3 Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:50
            witek.bis napisał:

> Owszem - obciach :-) Tyle że nie szkodzi przypomnieć, skąd przyszedł i kto go w
            > ychował.

No....przyszedł z PiS....czy platfusiarnia musiała go zagospodarować?
          • tw_wielgus Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:51
            Wiesz co Witku, dziwi mnie to wszystko. Tak jak dziwię się feministkom, które widzą w Grodzkiej emanację kobiecości, tak nie potrafię zrozumieć tych, którzy obecnie jeszcze popierają PO.
            Przecież jak na dłoni widać, iż z tuzów PiS do PO nie przepisał się jedynie Kaczyński.
            • gtxl-3 Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:53
              tw_wielgus napisał:

> Wiesz co Witku, dziwi mnie to wszystko. Tak jak dziwię się feministkom, które w
              > idzą w Grodzkiej emanację kobiecości, tak nie potrafię zrozumieć tych, którzy o
              > becnie jeszcze popierają PO.
              > Przecież jak na dłoni widać, iż z tuzów PiS do PO nie przepisał się jedynie Kac
              > zyński.

Dobre !!!!! wężykiem.
        • gtxl-3 Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:48
          ave.duce napisała:

> na całego.

To dlaczego PO go przytuliło?
          Pewnie, że to obciach.
          • ave.duce Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:53
            gtxl-3 napisał(a):

> ave.duce napisała:
            >
            > > na całego.
            >
            > To dlaczego PO go przytuliło?
            > Pewnie, że to obciach.

Nie mam pojęcia bladego.
            • gtxl-3 Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:54
              ave.duce napisała:

> gtxl-3 napisał(a):
              >
              > > ave.duce napisała:
              > >
              > > > na całego.
              > >
              > > To dlaczego PO go przytuliło?
              > > Pewnie, że to obciach.
              >
              > Nie mam pojęcia bladego.

Wierzę Ci na słowo.
          • tw_wielgus Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 17:53
            Premier ręcznie sterowana premier "dojcze & kabana" po prostu kocha obciach.
            A jak kobieta kocha, to jest w stanie dla obiektu swojego uczucia zrobić wszystko.
          • w_v_w Re: Spaślak Kamiński w PO to obciach 26.03.15, 21:35
            ...bo to Partia Obciachu

Mendy wszelakie przytula, Kaminski, Giertych Arlukowicz...

Wawerka
      • camille_pissarro Pomyliły ci się witus kampanie :-) 26.03.15, 20:28
        Już tak chlejesz, że ne jesteś w stanie rozpoznać czy to 2005 czy 2015, w dodatku na dyżurze :-)
        Co to za zwyczaje na tej Czerskiej
    • witek.bis A teraz powiedzcie szczerze 26.03.15, 18:03
      Kiedy Misiek był bardziej zabawny? Z tą szklanką piwa, czy z tamtą... flaszką?

www.youtube.com/watch?v=_-L0hJc1NAE
      • volupte Re: A teraz powiedzcie szczerze 26.03.15, 19:42
        Wtedy to wygladał jak down :-) A tak naprawdę to inteligentny facet sie okazał , jak z pisu odszedł.
        Zdjęcie zrobione wieczorem , a jesli nawet o 13tej, to od 13 alkohol dozwolony.
    • zapijaczony_ryj Re: Proszę państwa - oto Miś,Idiota nie od dziś 26.03.15, 18:07

tiny.pl/htd75
    • razmlotem Re: Proszę państwa - oto Miś 26.03.15, 18:58
      Kto nie jest pijakiem niech pierwszy rzuci browary przed 13
    • hordol Miś się lubi napić dzis.... 26.03.15, 21:20

• religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa - oto Miś 27.03.15, 08:34
      Niezłe zwyczaje wyniósł ze współpracy z Lechem Kaczyńskim.
    • indeed4 Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 11:32

www.fakt.pl/polityka/kierowca-kaminskiego-wozi-kwiaty-rzadowa-limuzyna,artykuly,534219.html

Wstrętne brukowce uwzięły się na misia :-P
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 11:38
        Realizuje testament swego pryncypała, śp. Lecha Kaczyńskiego.
        • tw_wielgus Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:04
          Rozumiem, że przez analogię pani Kopacz osobiście odpowiada za dziedzictwo ZSL, przybudówki PZPR.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:11
            Tak samo jak jej kolega z ZSL, sędzia stanu wojennego Janusz Wojciechowski.
            • tw_wielgus Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:30
              jak widać "analogia" to niezwykle pojemne pojęcie.
      • tw_wielgus Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:00
        Prasa pisała. że Kamiński jest zatrudniony przesz izraelską wywiadownię. Coś takiego jak shin-bet tyle, że robiąca w branży gospodarczej.
        W życiu bym się nie domyślił, że on jeszcze w kwiatach przez halą Mirowską dorabia. No chyba że założymy, iż Kamiński zbiera cenne informacje o cenach, na giełdzie kwiatowej pod halą.
        • gtxl-3 Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:16
          tw_wielgus napisał:

> Prasa pisała. że Kamiński jest zatrudniony przesz izraelską wywiadownię. Coś ta
          > kiego jak shin-bet tyle, że robiąca w branży gospodarczej.
          > W życiu bym się nie domyślił, że on jeszcze w kwiatach przez halą Mirowską dora
          > bia. No chyba że założymy, iż Kamiński zbiera cenne informacje o cenach, na gie
          > łdzie kwiatowej pod halą.

Co się czepiasz Miśka..wystarczy na niego spojrzeć żeby wiedzieć, że ma pewne problemy....
          • tw_wielgus Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:32
            Ja się czapiam? Ależ skąd....
            Ciekaw jestem jedynie, czy jak Misiek /z lekka pachnący niestrawionym piwem/ wchodzi na posiedzenie rządu to już od drzwi krzyczy: PO-KE-MO-NY! PO-KE-MO-NY! PO-KE-MO-NY!
            • gtxl-3 Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:34
              tw_wielgus napisał:

> Ja się czapiam? Ależ skąd....
              > Ciekaw jestem jedynie, czy jak Misiek /z lekka pachnący niestrawionym piwem/ wc
              > hodzi na posiedzenie rządu to już od drzwi krzyczy: PO-KE-MO-NY! PO-KE-MO-NY! P
              > O-KE-MO-NY!

Po pierwsze primo...to Misiek już wie, że zarządzenie z okresu stanu wojennego nie obowiązuje...
              Po drugie primo....patrz pkt. pierwszy.
              • tw_wielgus Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:49
                Masz na myśli zarządzenie dotyczące spożywania alkoholu w godzinach pracy?
                • gtxl-3 Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 14:56
                  tw_wielgus napisał:

> Masz na myśli zarządzenie dotyczące spożywania alkoholu w godzinach pracy?

exactly...
                  Nie bronię Miśka...jednak.
                  • tw_wielgus Re: Proszę państwa, oto miś! Dziś: 27.03.15, 15:13
                    Ale ten zakaz dalej obowiązuje. W dalszym ciągu picie alkoholu w miejscu pracy jest zabronione ( nie dotyczy posłów na sejm RP).
                    Chyb,a że zakładasz, iż minister Kamiński dla rządu RP kończy pracę o 13.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka