Dodaj do ulubionych

Mini galeria fraktali polskich studentow

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.05, 17:15
zeus.polsl.gliwice.pl/~mberez/galstud/galstud.html
Obserwuj wątek
    • Gość: belfer Re: Mini galeria fraktali polskich studentow IP: *.konst.silesianet.pl 27.08.05, 01:47
      Ciekawe...
    • cyborg.jr [...] 27.08.05, 09:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: stefan Re: Mini galeria fraktali polskich studentow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.05, 11:04
      Bzdura. Mam 3 programy antywirusowe, w tym z amerykanskiego servera Trend
      Micro, sprawdzilem i link jest czysty jak lza. Na pewno zainfekowany jest twoj
      mozg wirusem wrednosci. Pewnie wolalbys zeby to dotyczylo studentow radzieckich.
      • cyborg.jr Re: Mini galeria fraktali polskich studentow 27.08.05, 11:10
        no , elegancki to nie jesteś...
        słyszałem jak mój profesor do jednego niechlujnego studenta powiedział
        "pan jest brudas"...i tak mi sie waści post skojarzył ,wehikuł czasu odwiozł
        mnie pamięcią na PW - wydz.lotniczy..potem energii czy jakoś tam..nieważne..
        PS-ivany obok davidów i aryjczyków są najzdolniejszym i inteligentnym gatunkiem
        ludzkim....
    • rymarz2 Re: Mini galeria fraktali polskich studentow 27.08.05, 11:49
      cyborg.jr napisał:

> to tajemnica , mam kilka i to aktualnie należące do high-tech....
      > pzdr.....

cyborg.jr dopuscil sie klasycznego pomowienia. Rzucil oskarzenie i nie chce go
      udowodnic. Nalezy zwrocic sie do administratora o ujawnienie adresu i danych
      cyborga.
      basia
      • stormy_weather Re: Mini galeria fraktali polskich studentow 27.08.05, 12:44
        muszę odpowiedzieć za cyborga, bo jutro mnie to spotkać może :
        pani basiu , dobrze sie pani czuje (?), byle aplikant stażysta się z pani
        wyśmieje...
        jakie oskarżenie ? i co to znaczy nie chce udowodnic ..komu ? i po co ? pani
        adres do admina jest infantylny i niegodny forum nauka..... pani dane osobowe
        mnie nie interesują....
        proponuje produkować się na forum „kucharki” jeżeli takie w ogóle istnieje....
        pozdr.... dla pro-virusów
        u mnie też Anti-Virus zameldował :
        „dostep do obiektu C ...został zablokowany.
        Obiekt jest zainfekowany wirusem Trojan-Downloader.Win32.Win....zalecane jest
        usunięcie tego obiektu.” tyle Anti-Virus.
        • Gość: roman Re: Mini galeria fraktali polskich studentow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:48
          Jestem adminem jednego z serwerow. Sprawdzilem takze podany link i jest czysty.
          Cyborg zachowal sie w sposob haniebny. Mlodzi ludzie chcieli pokazac swoje
          wyniki, a on probowal to zablokowac w sposob wyjatkowo wredny. Pomowienie,
          ktorego sie dopuscil jest tego samego typu co powiedziec, ze dana osoba jest
          zainfekowana np. aids-em lub innym zarazliwym swinstwem, na dodatek odmawiajac
          udowodnienia tego. Apeluje zeby uwazac na cyborga i tego typu innych jego
          pokroju.
          roman
          • cyborg.jr Re: Mini galeria fraktali polskich studentow 30.08.05, 23:50
            niech się pan, panie kolego nie wzbudza...nie tak ostro..zapewniam pana , ze
            posty innych jeżeli nie tyczą mych zainteresowań , nie budzą we mnie żadnych
            uczuć...rzeczony link jest mi tak obojętny jak sniegi kilimandżaro w
            klimatycznej recesji....trochę dziwię się , że admin ubił mój post...daje mi to
            nieco do myslenia...bo już wcześniej miałem oznaki jego niechęci do mojej
            osoby ( czy cyborg to osoba ?)...weż pan prysznic albo kąpiel , to dobrze robi
            na psychikę , a także pójście do fryzjera...zawsze to robię gdy wpadam w
            depresję ...
            skontaktuję się z moim komp-opiekunem i ustalę czy mój komp jest idiotą ,
            dając mi „dezinformacje” o infekcji ...zapewniam niechętnych mi koleżanek i
            kolegów , że nigdy w życiu nie będę juz więcej ostrzegał , nawet jeżeli w
            tramwaju będzie naszpikowany trotylem idiota...po prostu wysiądę na
            najblizszym przystanku...
            pozdrawiam , wszystkim moich adwersarzy w tym admina
            dziwny ten świat....

• rymarz2 Re: Mini galeria fraktali polskich studentow 02.09.05, 18:05
          > u mnie też Anti-Virus zameldował :
          > „dostep do obiektu C ...został zablokowany.
          > Obiekt jest zainfekowany wirusem Trojan-Downloader.Win32.Win....zalecane jest
          > usunięcie tego obiektu.” tyle Anti-Virus.

I to jest nieprawda. Najnowsza wersja AntiVir v.6 nie wykazuje zadnego trojana
          ani wirusa na tej stronie. Podobnie reaguja wszystkie inne programy
          antywirusowe. Strona jest czysta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka