Dodaj do ulubionych

Mini galeria fraktali polskich studentow

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.05, 17:15
zeus.polsl.gliwice.pl/~mberez/galstud/galstud.html
Obserwuj wątek
    • Gość: belfer Re: Mini galeria fraktali polskich studentow IP: *.konst.silesianet.pl 27.08.05, 01:47
      Ciekawe...
    • cyborg.jr [...] 27.08.05, 09:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: stefan Re: Mini galeria fraktali polskich studentow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.05, 11:04
      Bzdura. Mam 3 programy antywirusowe, w tym z amerykanskiego servera Trend
      Micro, sprawdzilem i link jest czysty jak lza. Na pewno zainfekowany jest twoj
      mozg wirusem wrednosci. Pewnie wolalbys zeby to dotyczylo studentow radzieckich.
      • cyborg.jr Re: Mini galeria fraktali polskich studentow 27.08.05, 11:10
        no , elegancki to nie jesteś...
        słyszałem jak mój profesor do jednego niechlujnego studenta powiedział
        "pan jest brudas"...i tak mi sie waści post skojarzył ,wehikuł czasu odwiozł
        mnie pamięcią na PW - wydz.lotniczy..potem energii czy jakoś tam..nieważne..
        PS-ivany obok davidów i aryjczyków są najzdolniejszym i inteligentnym gatunkiem
        ludzkim....
    • rymarz2 Re: Mini galeria fraktali polskich studentow 27.08.05, 11:49
      cyborg.jr napisał:

> to tajemnica , mam kilka i to aktualnie należące do high-tech....
      > pzdr.....

cyborg.jr dopuscil sie klasycznego pomowienia. Rzucil oskarzenie i nie chce go
      udowodnic. Nalezy zwrocic sie do administratora o ujawnienie adresu i danych
      cyborga.
      basia
      • stormy_weather Re: Mini galeria fraktali polskich studentow 27.08.05, 12:44
        muszę odpowiedzieć za cyborga, bo jutro mnie to spotkać może :
        pani basiu , dobrze sie pani czuje (?), byle aplikant stażysta się z pani
        wyśmieje...
        jakie oskarżenie ? i co to znaczy nie chce udowodnic ..komu ? i po co ? pani
        adres do admina jest infantylny i niegodny forum nauka..... pani dane osobowe
        mnie nie interesują....
        proponuje produkować się na forum „kucharki” jeżeli takie w ogóle istnieje....
        pozdr.... dla pro-virusów
        u mnie też Anti-Virus zameldował :
        „dostep do obiektu C ...został zablokowany.
        Obiekt jest zainfekowany wirusem Trojan-Downloader.Win32.Win....zalecane jest
        usunięcie tego obiektu.” tyle Anti-Virus.
        • Gość: roman Re: Mini galeria fraktali polskich studentow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:48
          Jestem adminem jednego z serwerow. Sprawdzilem takze podany link i jest czysty.
          Cyborg zachowal sie w sposob haniebny. Mlodzi ludzie chcieli pokazac swoje
          wyniki, a on probowal to zablokowac w sposob wyjatkowo wredny. Pomowienie,
          ktorego sie dopuscil jest tego samego typu co powiedziec, ze dana osoba jest
          zainfekowana np. aids-em lub innym zarazliwym swinstwem, na dodatek odmawiajac
          udowodnienia tego. Apeluje zeby uwazac na cyborga i tego typu innych jego
          pokroju.
          roman
          • cyborg.jr Re: Mini galeria fraktali polskich studentow 30.08.05, 23:50
            niech się pan, panie kolego nie wzbudza...nie tak ostro..zapewniam pana , ze
            posty innych jeżeli nie tyczą mych zainteresowań , nie budzą we mnie żadnych
            uczuć...rzeczony link jest mi tak obojętny jak sniegi kilimandżaro w
            klimatycznej recesji....trochę dziwię się , że admin ubił mój post...daje mi to
            nieco do myslenia...bo już wcześniej miałem oznaki jego niechęci do mojej
            osoby ( czy cyborg to osoba ?)...weż pan prysznic albo kąpiel , to dobrze robi
            na psychikę , a także pójście do fryzjera...zawsze to robię gdy wpadam w
            depresję ...
            skontaktuję się z moim komp-opiekunem i ustalę czy mój komp jest idiotą ,
            dając mi „dezinformacje” o infekcji ...zapewniam niechętnych mi koleżanek i
            kolegów , że nigdy w życiu nie będę juz więcej ostrzegał , nawet jeżeli w
            tramwaju będzie naszpikowany trotylem idiota...po prostu wysiądę na
            najblizszym przystanku...
            pozdrawiam , wszystkim moich adwersarzy w tym admina
            dziwny ten świat....

• rymarz2 Re: Mini galeria fraktali polskich studentow 02.09.05, 18:05
          > u mnie też Anti-Virus zameldował :
          > „dostep do obiektu C ...został zablokowany.
          > Obiekt jest zainfekowany wirusem Trojan-Downloader.Win32.Win....zalecane jest
          > usunięcie tego obiektu.” tyle Anti-Virus.

I to jest nieprawda. Najnowsza wersja AntiVir v.6 nie wykazuje zadnego trojana
          ani wirusa na tej stronie. Podobnie reaguja wszystkie inne programy
          antywirusowe. Strona jest czysta.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka