eses2 09.04.15, 20:06 Jutro, 10 kwietnia mija 11 rocznica śmierci Jacka Kaczmarskiego.... www.youtube.com/watch?v=QBVv7zMlksY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: Taka zbieżność dat..... 09.04.15, 20:28 Jutro, 10 kwietnia mija czterdziesta piąta rocznica oficjalnego rozwiązania zespołu The Beatles. www.youtube.com/watch?v=MjDVEp7HVxk Odpowiedz Link Zgłoś
eses2 Re: Taka zbieżność dat..... 09.04.15, 20:33 Myślisz, żeś Cynik ? - nie, zwykła menda jesteś ( jak już ci kiedyś pisałem) posługująca się fałszem, aby tylko zaistnieć .... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Taka zbieżność dat..... 09.04.15, 20:39 Menda to Ty jesteś, na siłę chcesz połączyć tragedię smoleńską ze śmiercią wspaniałego człowieka jakim był J. Kaczmarski. Czego to wszy ludzkie się nie chwycą, by tylko ktoś z nim pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Taka zbieżność dat..... 09.04.15, 21:00 zdaje się, że masz rację. Przejrzałem pobieżnie parę wpisów esesmana i żałuję, że mu odpowiedziałem. To jakiś nienawistnik. Odpowiedz Link Zgłoś
eses2 Re: Taka zbieżność dat..... 09.04.15, 21:19 Jak na razie napisanie przez ciebie "esesmana" jest najbardziej nienawistne w tym wątku. Wpisów czandry nie polecam przeglądać (nawet pobieżnie) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Taka zbieżność dat..... 09.04.15, 21:23 To twoja opinia, niespecjalnie obiektywna, ponieważ dotyczy oceny twoich wpisów. Ja swoja ocenę podtrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Taka zbieżność dat..... 09.04.15, 20:33 Zgadza się, byłem nawet na pogrzebie. Był dość sporo później, nie wiem, czy wręcz nie na początku maja. Padał wtedy deszcz i było dość trudno zaparkować na Powązkowskiej. Pamiętam, że po zakończeniu ceremonii, kiedy wszyscy powoli się rozchodzili, z głośników rozległa się piosenka "Mimochodem". www.youtube.com/watch?v=ys-377JTg3M Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Taka zbieżność dat..... 10.04.15, 11:27 włada politycznego związku tak zabiega o własne stołki, że o bardzie swoim zapomniała Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Taka zbieżność dat..... 10.04.15, 15:25 pispisia napisała: > włada politycznego związku tak zabiega o własne stołki, że o bardzie swoim zapomniała Bez przesady, sam Kaczmarski nie znosił łatki "barda Solidarności"... Odpowiedz Link Zgłoś