Dodaj do ulubionych

Taka zbieżność dat.....

09.04.15, 20:06
Jutro, 10 kwietnia mija 11 rocznica śmierci Jacka Kaczmarskiego....

www.youtube.com/watch?v=QBVv7zMlksY
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: Taka zbieżność dat..... 09.04.15, 20:28
      Jutro, 10 kwietnia mija czterdziesta piąta rocznica oficjalnego rozwiązania zespołu The Beatles.

www.youtube.com/watch?v=MjDVEp7HVxk
      • eses2 Re: Taka zbieżność dat..... 09.04.15, 20:33
        Myślisz, żeś Cynik ? - nie, zwykła menda jesteś ( jak już ci kiedyś pisałem) posługująca się fałszem, aby tylko zaistnieć ....
        • czan-dra Re: Taka zbieżność dat..... 09.04.15, 20:39
          Menda to Ty jesteś, na siłę chcesz połączyć tragedię smoleńską ze śmiercią wspaniałego człowieka jakim był J. Kaczmarski.
          Czego to wszy ludzkie się nie chwycą, by tylko ktoś z nim pisał.
          • ayran Re: Taka zbieżność dat..... 09.04.15, 21:00
            zdaje się, że masz rację. Przejrzałem pobieżnie parę wpisów esesmana i żałuję, że mu odpowiedziałem. To jakiś nienawistnik.
            • eses2 Re: Taka zbieżność dat..... 09.04.15, 21:19
              Jak na razie napisanie przez ciebie "esesmana" jest najbardziej nienawistne w tym wątku. Wpisów czandry nie polecam przeglądać (nawet pobieżnie)
              • ayran Re: Taka zbieżność dat..... 09.04.15, 21:23
                To twoja opinia, niespecjalnie obiektywna, ponieważ dotyczy oceny twoich wpisów. Ja swoja ocenę podtrzymuję.
    • ayran Re: Taka zbieżność dat..... 09.04.15, 20:33
      Zgadza się, byłem nawet na pogrzebie. Był dość sporo później, nie wiem, czy wręcz nie na początku maja. Padał wtedy deszcz i było dość trudno zaparkować na Powązkowskiej. Pamiętam, że po zakończeniu ceremonii, kiedy wszyscy powoli się rozchodzili, z głośników rozległa się piosenka "Mimochodem".

www.youtube.com/watch?v=ys-377JTg3M
    • pispisia Re: Taka zbieżność dat..... 10.04.15, 11:27
      włada politycznego związku tak zabiega o własne stołki, że o bardzie swoim zapomniała
      • kotek.filemon Re: Taka zbieżność dat..... 10.04.15, 15:25
        pispisia napisała:

> włada politycznego związku tak zabiega o własne stołki, że o bardzie swoim zapomniała

Bez przesady, sam Kaczmarski nie znosił łatki "barda Solidarności"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka