Dodaj do ulubionych

Olszewski na odlocie -

14.04.15, 21:01
Jedna z czolowych szczekaczek PO,dorownujaca Niesiolowskiemu,w TVP Info cos tam pieprzyla
o debacie prezydenckiej, wymieniajac J.Kaczynskego jako kandydata na prezydenta.
Obserwuj wątek
    • camille_pissarro A co ma mówic ten słoik z Bydgoszczy, 14.04.15, 21:08
      by utrzymać się przy żłobie ?
    • x2468 Re: Olszewski na odlocie - 14.04.15, 21:08
      Cieszy mnie że nawet ty szczekasz to co widzą niemal wszyscy czyli fakt że Jareczek K.nadaje się na prezydenta jak wilk do pługa. Nie ta klasa. Może mógłby być sołtysem gdzieś na Ścianie Wschodniej?
      • 141288bs Re: Olszewski na odlocie - 14.04.15, 21:18
        Co do rzeczy ma, wstawianie Jarka do debaty kandydatow na urzad prezydencki? - Ten sliniacy
        sie plastus bredzac o godnosci urzedujacj glowy panstwa, steka cos o J.Kaczynskim,ktory nie kandyduje na ten urzad.
        • x2468 Re: Olszewski na odlocie - 14.04.15, 21:38
          Powszechnie wiadomo że przekaźnik Duduś mówi to co mu Bielan z Jaraczkiem na prompterze napisze. Kiedy napisał coś od siebie na szarfie skromnego wianuszka-bidula wyszło tak że się Martusia obraziła.
          Ps. Biedny wianek to wynik finansowych problemów SKOK? Nie powinni oszczędzać na promocji Dudusia.Tylko ewentualne jego zwycięstwo i możliwość firmy ułaskawienia może uchronić czynowników pis od więzienia.
          • 141288bs Re: Olszewski na odlocie - 14.04.15, 22:20
            Niestety,ale to ty piszesz to co ci napisza. POwiedz jeszcze; jakiej marki jest ten prompter...ale wpierw wyjdz z piaskownicy.
    • 13kisiel Bronkowi krzesła podkłada 15.04.15, 00:18
      jego własny sztab pod nogi by nie wygrał,ale z drugiej strony Bronek by poległ w debacie
    • kotek.filemon Re: Olszewski na odlocie - 15.04.15, 07:55
      Jak przeczytałem tytuł, to pomyślałem, że chodzi o mumię Olszewskiego, tego premiera od "zamachu stanu".
      • 141288bs Re: Olszewski na odlocie - 15.04.15, 09:09
        kotek.filemon napisał:

> Jak przeczytałem tytuł, to pomyślałem, że chodzi o mumię Olszewskiego, tego pre
        > miera od "zamachu stanu".
        >
        >
        - wiem o co ci chodzi ryzy kocie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka