1zzarda 25.04.15, 07:57 Niektórzy są obrzydliwi...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_v_w Re: A kto nazywał ludzi bydłem , hę ?... b/t 25.04.15, 08:27 Bartoszewski albo mówi głupoty, albo mówi jaki to on jest wspaniały. Jadwiga Staniszkis Niespecjalnie jestem jej fanka, ale czasem ma bardzo trafne spostrzezenia Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Re: A kto nazywał ludzi bydłem , hę ?... b/t 25.04.15, 12:34 w_v_w napisał: > [b]Bartoszewski albo mówi głupoty, albo mówi jaki to on jest wspaniały.[ > /b] Jadwiga Staniszkis Mój Boże, tylko tyle pani profesor (!) Jadwiga Staniszkis zrozumiała ze słów, wykładów, książek, artykułów Bartoszewskiego zrozumiała. Wstyd, pani profesor! Tytuł profesorski się ostatnimi czasy mocno się zdewaluował. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: A kto nazywał ludzi bydłem , hę ?... b/t 25.04.15, 12:47 > Tytuł profesorski się ostatnimi czasy mocno się zdewaluował. Nie to co "tytuł profesorski" Bartoszewskiego... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Re: A kto nazywał ludzi bydłem , hę ?... b/t 25.04.15, 12:59 prawdawaszaboli napisał: > > Tytuł profesorski się ostatnimi czasy mocno się zdewaluował. > > Nie to co "tytuł profesorski" Bartoszewskiego... :))) Ale pani profesor Staniszkis jest tym właściwym profesorem, "lepszym", bo zdaje się belwederskim, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: A kto nazywał ludzi bydłem , hę ?... b/t 25.04.15, 13:27 Pan Bartoszewski nigdy nie byl profesorem. Zdazyl jedynie zdobyc srednie wyksztalcenie. Porownywanie go z profesor Staniszkis to grube nieporozumienie. romullos napisała: > prawdawaszaboli napisał: > > > > Tytuł profesorski się ostatnimi czasy mocno się zdewaluował. > > > > Nie to co "tytuł profesorski" Bartoszewskiego... :))) > > Ale pani profesor Staniszkis jest tym właściwym profesorem, "lepszym", bo zdaj > e się belwederskim, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Re: A kto nazywał ludzi bydłem , hę ?... b/t 25.04.15, 13:38 Toż przecież piszę , że pani profesor Staniszkis jest tym właściwym profesorem, "lepszym", bo zdaje się belwederskim profesorem. I że belwederski tytuł profesorski się ostatnimi czasy mocno się zdewaluował. > alcenie. Porownywanie go z profesor Staniszkis to grube nieporozumienie. Grubo to ty się mylisz. A propos wykształcenia Włądysława Bartoszewskiego zajrzyj do tego wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,28,157405033,157406222,Re_Publikacje_Bartoszewskiego.html bew-is napisał(a): > Pan Bartoszewski nigdy nie byl profesorem. Zdazyl jedynie zdobyc srednie wykszt > alcenie. Porownywanie go z profesor Staniszkis to grube nieporozumienie. > > romullos napisała: > > > prawdawaszaboli napisał: > > > > > > Tytuł profesorski się ostatnimi czasy mocno się zdewaluował. > > > > > > Nie to co "tytuł profesorski" Bartoszewskiego... :))) > > > > Ale pani profesor Staniszkis jest tym właściwym profesorem, "lepszym", b > o zdaj > > e się belwederskim, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A kto nazywał ludzi bydłem , hę ?... b/t 26.04.15, 20:24 ale zapewne, ty przeczytales 40 ksiazek Bartoszewskiego i oczywiscie 1500 artykulow :P:P:P Mial swoj czas, ale ostatnie lata wybacz, wulgarne gledzenie starca.:) I to jest naprawde bardzo pochlebna opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: A kto nazywał ludzi bydłem , hę ?... b/t 25.04.15, 08:33 Cięzko pisowskie bydło inaczej nazwać Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: A kto nazywał ludzi bydłem , hę ?... b/t 25.04.15, 12:30 A jak nazwac bydlo z PO? adam111115 napisał: > Cięzko pisowskie bydło inaczej nazwać Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: A kto nazywał ludzi bydłem , hę ?... b/t 25.04.15, 08:35 jeśli buczących na cmentarzu klasyfikujesz jako ludzi to twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: A kto nazywał ludzi bydłem , hę ?... b/t 25.04.15, 12:53 > jeśli buczących na cmentarzu klasyfikujesz jako ludzi to twój problem. Problem mentalny leży po drugiej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: A kto nazywał ludzi bydłem , hę ?... b/t 25.04.15, 09:37 Jakich ludzi? Bydło to bydło . Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: A kto nazywał ludzi bydłem , hę ?... b/t 25.04.15, 12:50 > Jakich ludzi? Bydło to bydło . Widać , że "profesor" wychował swoich pogrobowców... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A kto nazywał ludzi bydłem , hę ?... b/t 25.04.15, 14:15 prawdawaszaboli napisał: > > Jakich ludzi? Bydło to bydło . > > Widać , że "profesor" wychował swoich pogrobowców... :)) Uważasz, że bydło to niebydło? S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Kto nazwał bydłem? 25.04.15, 14:14 Zacytuj tego kogoś, jak nazywa bydłem niebydło. S. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kto nazwał bydłem? 25.04.15, 18:26 snajper55 napisał: Zobacz popierasz Komorowskiego ,który buduje zgodę narodową , a bydło wypasasz.Uważaj tylko na kupę kamieni .Tam się nie popasą. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kto nazwał bydłem? 25.04.15, 23:43 taniarada napisał(a): > snajper55 napisał: Zobacz popierasz Komorowskiego ,który buduje zgodę narodową > , a bydło wypasasz.Uważaj tylko na kupę kamieni .Tam się nie popasą. Ponawiam pytanie: kto kogo nazwał bydłem. Cytat proszę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 25.04.15, 08:35 1zzarda napisał: > Niektórzy są obrzydliwi...... ...zgadzam sie calkowicie :D Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 25.04.15, 09:37 Bydełko bedzie jeszcze miało jedna okazje pobuczeć Bartoszewskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 25.04.15, 09:51 mobile.twitter.com/aronsem/status/591722923154608128 Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 25.04.15, 10:29 Ale to banda gnoi. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Do płaczu 25.04.15, 11:21 część pisowskiego bydła buczy na cmentarzach, część na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Do płaczu 25.04.15, 11:34 Nie ma w języku ludzi kulturalnych nie ma określenia dostatecznie dobrze opisujácych ten typ ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Do płaczu 25.04.15, 11:34 Ciesz sie, moze Komorowski zdarzy jeszcze zatrudnic jakiegos malolata 70cioletniego , jako doradce. To idzie mlodosc, mlodosc , mlodosc! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Do płaczu 25.04.15, 11:47 ...widzisz, bo z prawda jest jak z doopa, kazdy ma swoja :D:D:D zeby nie bylo, to cytat z Marszalka :P Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Do płaczu 25.04.15, 12:43 Pingwiny sa strachliwe, to ich cecha narodowa. Tylko w gromadzie czuja sie pewnie i staja sie bezwzgledne i okrutne. nachlany_wolak napisał: > tylko twojej prywatnej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Do płaczu 25.04.15, 12:44 Jako dowod: wyzynanie Palestynczykow i ich dzieci. bew-is napisał(a): > Pingwiny sa strachliwe, to ich cecha narodowa. Tylko w gromadzie czuja sie pewn > ie i staja sie bezwzgledne i okrutne. > > nachlany_wolak napisał: > > > tylko twojej prywatnej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Do płaczu 25.04.15, 12:41 Obywatela to sobie w swojej nibylandii sowieckiej poszukaj. nachlany_wolak napisał: > Obywatelu, nie śmiećcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 25.04.15, 12:36 Buczeli by nie rzucać jajami. To jedyny sposób by wyrazić dezaprobatę na samowolkę (nie)polskiego rządu Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 25.04.15, 12:39 dobry-termin napisał(a): > Buczeli by nie rzucać jajami. To jedyny sposób by wyrazić dezaprobatę na samowo > lkę (nie)polskiego rządu Pogrążony w paranoi elektorat PIS-u. Wasza partia jest szkodzi ludziom na umysł. :( Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 25.04.15, 12:42 dunia, nie znasz faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 25.04.15, 12:45 dobry-termin napisał(a): > dunia, nie znasz faktów. Jakich faktów? Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 25.04.15, 12:45 romullos napisała: > dobry-termin napisał(a): > > > dunia, nie znasz faktów. > > Jakich faktów? Może mitów? Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 25.04.15, 12:46 Wam elektoracie PO juz nic na umysl nie jest w stanie zaszkodzic. Tego umyslu po prostu juz nie macie. romullos napisała: > dobry-termin napisał(a): > > > Buczeli by nie rzucać jajami. To jedyny sposób by wyrazić dezaprobatę na > samowo > > lkę (nie)polskiego rządu > > Pogrążony w paranoi elektorat PIS-u. Wasza partia jest szkodzi ludziom na umysł > . :( Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Zarzut, że umarł aby pogrzeb był w kampani wyborcz 25.04.15, 15:41 Jednak mógł wymyśleć tylko debil? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Zarzut, że umarł aby pogrzeb był w kampani wy 25.04.15, 18:02 kolejny twitter.com/aronsem/status/591976881999708160 Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Zarzut, że umarł aby pogrzeb był w kampani wy 25.04.15, 18:06 twitter.com/Edzioo/status/591922658117349378 Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 25.04.15, 13:16 pewnie już się na pogrzeb skrzykują miernoty gnidowate Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 25.04.15, 14:19 pispisia napisała: > pewnie już się na pogrzeb skrzykują miernoty gnidowate Proponuję bydło kijami uczyć jak należy zachowywać się na cmentarzu. Bydło tylko język kija rozumie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 25.04.15, 16:15 Nie wiem kto buczał. Wiem, że to nie był profesor. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 25.04.15, 18:34 Dlaczego wszyscy się pchają na Powązki Wojskowe ? Jaruzelski , Oleksy i cała reszta .Czy tam im się leży godnie?Podzielił Polaków na gorszych i lepszych .Ale życie spłatało mu figla i pokazało mu ,że jedyna i nieskazitelna Platforma Obywatelską nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Aleja Zasluzonych na Powazkach Wojskowych 25.04.15, 19:01 ...nie mozna zapominac o Bierucie, Marchlewskim, Józefie Cyrankiewiczu, Zenonie Kliszko czy Marianie Spychalskim. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Aleja Zasluzonych na Powazkach Wojskowych 25.04.15, 19:57 w_v_w napisał: W kolejce czeka towarzysz Kiszczak .Niezmiernie zasłużony dla umacniania polskości .Oczywiście pogrzeb katolicki wchodzi w rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Aleja Zasluzonych na Powazkach Wojskowych 25.04.15, 21:06 ...on general ma prawo :) Fani "okraglostolowi" zapewne beda w kondukcie, pogrzeb panstwowy z asysta, dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Aleja Zasluzonych na Powazkach Wojskowych 25.04.15, 21:13 On generał.Stopień wojskowy już dawno w tym nie normalnym kraju powinien być odebrany.Ale jak Adam mówi ,że generał by był idealnym ministrem w rządzie "Solidarności .To łapy opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Aleja Zasluzonych na Powazkach Wojskowych 25.04.15, 21:22 ...Adam, wie co mowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Aleja Zasluzonych na Powazkach Wojskowych 26.04.15, 08:50 Buczeli tacy obecni szmalcownicy.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 27.04.15, 10:21 Niektórzy wpychali na Waweł.. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: A kto buczał na Prof WB?Co?Powcy? 26.04.15, 18:14 Dyplomatołki....... to ich tak boli.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Żegnają Go po chrześcijańsku, tak to rozumio 27.04.15, 14:25 passent.blog.polityka.pl/2015/04/26/bez-litosci/?nocheck=1 Odpowiedz Link Zgłoś