Dodaj do ulubionych

Problem społeczny z Magdaleną O.

29.04.15, 20:20
Połowa populacji słuchającej tej kandydatki myślami jest raczej o wsadzeniu zakiszeniu swojego ogóra, natomiast druga jej połowa doskonale o tym wie i nie mając dowodu szuka pretekstu do tego aby tej pierwszej dać w pysk.
Efekt tego taki że społeczeństwo w ogóle nie pamięta o czym w ogóle mówiła kandydatka bo jedna jego połowa jest rozkojarzona, a druga wk....ona.
Obserwuj wątek
    • dystans4 Re: Problem społeczny z Magdaleną O. 29.04.15, 20:26
      Popatrz. Nie oglądam Kandydatki, nawet nie słucham (w sumie oglądałem ją kilka minut przy różnych okazjach (klipy, obrazki) i jakoś za tym nie tęsknię, o facetów też nie jestem zazdrosny. Wynika stąd, że jestem nienormalny?

To co piszesz, wygląda na rzutowanie.
      • dystans4 Re: Problem społeczny z Magdaleną O. 29.04.15, 20:27
        A, to nie problem społeczny. Psychiczny.
    • tirol1 Re: Problem społeczny z Magdaleną O. 29.04.15, 20:48
      No trzeba przelamac tabu :)kazdy facet marzy o namietnym sexie z pania magda.o:).ps kukiz duda i ogorek sa z jednego pokolenia i tu moga byc niespodzianki:)-pigulki juz sie nie da zakazac ,dzin z butelki zostal wypuszczony:)
    • bogucjusz Problem Magdy O 29.04.15, 20:50
      Problem Magdy O polega na tym, iż ma do powiedzenia tyle, ile przeciętna kandydatka podczas wyborów na Miss Turnusu. To od biedy może wystarczyć na wycieczkę ze sponsorem, ale na prezydenturę RP to stanowczo za mało.
      • tirol1 Re: Problem Magdy O 29.04.15, 20:54
        Sorry ale Jego Excelencja Urzedujacy Prezydent tez przesadnie excytujacych przemowien to raczej nie ma:)
        • bogucjusz Re: Problem Magdy O 29.04.15, 20:56
          A który kandydat ma?
          • tirol1 Re: Problem Magdy O 29.04.15, 21:04
            No ale na Pania Magde przynajmniej mozna popatrzec odstresowac sie i pomarzyc ze kiedys sie przydarzy:)
            • dystans4 Re: Problem Magdy O 29.04.15, 22:09
              Twarz ma b. regularną, może nieco za bardzo komiksową. Stanowczo za mało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka