az43
11.05.15, 12:55
Dzisiaj rano Duda o 7 rano częstował Warszawiaków kawą.Konkurent pewnie spał.Duda chce wygrać,ma sztab wyborczy Dudy ma ciągle nowe,skuteczne pomysły.
Tak się mści polityka ciepłej wody,całkowite odpuszczenie programu wyborczego przez PO,
kompletny marazm i bezradność na każdym kroku,blamaż wymiaru sprawiedliwości,chaos w służbie zdrowia,zgoda na klerykalizację oświaty,czołobitność wobec kościoła.Odnosiłem wrażenie w ostatnim okresie,że PO nie chce się chcieć.
Sumienie mam czyste-przed wyborami napisałem,że nie będę głosował na Komorowskiego i uzasadniłem to.Jak zapowiedziałem tak zrobiłem.Nie głosowałem na żadnego kandydata ponieważ moim zdaniem żaden nie ma podstawowych kwalifikacji do pełnienia tego urzędu.
Mamy do czynienia z politykierami prowincjonalnego szczebla a nie z mężami stanu.I to jest prawdziwy problem.
Duda popłynie na fali entuzjazmu i niestety wygra.Potem wybory parlamentarne wygra PiS.
25 lat częściowo zmarnowalismy,kolejne lata rządów PiS to będzie cywilizacyjna klęska i alienacja Polski w Europie.
Ano sam tego chciałeś Grzegorzu Dyndało.