mariner4 23.05.15, 08:18 trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,17965419,Corka_radnej_skazana__Jej_matka_do_sadu___Precz_z.html#Czolka3ImgM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Do przemyślenia 23.05.15, 08:49 Się nie ma nad czym zastanawiać, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Do przemyślenia 23.05.15, 08:58 To jest ta "Marysia o zapachu kupy"? A poważniej: Dzisiaj jest to ogłupiona nastolatka, zindoktrynowana i wytresowana przez matkę-idiotkę, ale którą Sąd jeszcze mógł ukarać. Pytanie - czy będzie ją mógł ukarać, powiedzmy, za dwa lata; czy wręcz przeciwnie - za dwa lata skazani będą aktorzy i publiczność, i to nie na jakieś tam prace społeczne, a po prostu na więzienie? A jeszcze za dwa lata - na ukamienowanie? Bo "takie będziemy mieli prawo"? Może przesadzam, ale obawiam się że niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Do przemyślenia 23.05.15, 09:04 Leminżyco: prawo i dziś mamy takie, że tego rodzaju spektakl obrażający czyjeś uczucia religine nie powinien się w ogóle ukazać. Skazana przez rozgrzanych sędziów nastolatka upomniała się o przestrzeganie obowiązującego prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Do przemyślenia 23.05.15, 09:09 Masz ty w ogóle pojęcie o czym jest ten spektakl? Prawo do pierdzenia w teatrze? O to ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Uczucia niereligine też nie powinny 23.05.15, 09:18 być deptane. Jak katole mnie, tak ja katolom. (nie mylić katoli z katolikami!) M. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Uczucia niereligine też nie powinny 23.05.15, 09:21 A to najmocniej przepraszam za wcześniejszy wpis. Sugerowałem się wcześniejszymi Twoimi poglądami, po której tym razem jesteś stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja jestem zawsze po 23.05.15, 10:13 swojej stronie. W związku z tym nie chcę płacić podatku na to co jest mi obce. M. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Jedzenie mięsa depcze uczucia wegetarian 23.05.15, 10:55 Trzeba zasmradzać sklepy z mięsem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jedzenie mięsa depcze uczucia wegetarian 23.05.15, 11:12 A może mięso zatruwać? Mocniejszy to protest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak Ty masz uczucia religijne 23.05.15, 12:11 a może to tylko wyrzuty sumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Do przemyślenia 23.05.15, 13:11 ... czyli już początek tego, co erte wskazał!!! Nie wygłupiaj się - jak może cię obrazić coś, czego nie widziałeś??? Mało! Jak może cię obrazić coś, czego oglądanie nie jest obowiązkowe??? PeeS - gdybyś nie wiedział, to średniowiecze zgasło te głupie 400 lat temu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Do przemyślenia 23.05.15, 09:21 Dostałem większy wyrok nic nikomu nie robiąc. Nikt też nie wpadłby że zarzucam porządek publiczny gdyby mnie widział. Oprócz policji w Polce. I wyrok, nie wykroczenie. przestępstwo. 40 godzin za taką akcję? CHyba nie ma mniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Do przemyślenia 23.05.15, 09:25 Chyba 20 godzin,niecałe 3 dniówki.Powinna nurkować w szambie.Z wypowiedzi mamuśki wynka,że to środowisko jest jej bliskie. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Do przemyślenia 23.05.15, 10:03 Oporządzając pieski w ramach wykonywanego wyroku poznałem różnych klientów. Był pewien 20 latek. Takie dziecko z dużego miasta. Miły, grzeczny, chuchro. On dostał jakieś chyba 100 ileś godzin za groźby wobec dziewczyny. W chwili wykonywania wyroku byli ze sobą. Ciekaw jestem czy dziewczyny drechów chodzą na komisariat po awanturach słownych ....Więc hipsterzy wiążący się z feministkami uważajcie :))))))) To o was jest jak jest o przemocy wobec kobiet.....Tutaj można krzyczeć na sali do sądu i jest to neutralne w zasadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Do przemyślenia 23.05.15, 10:59 Dostałeś wyrok bo pewnie ci się należał. Niesprawiedliwie? To wklej tu akta , a zobaczysz czy niesprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Do przemyślenia 23.05.15, 11:02 A czy napisałem, że niesprawiedliwie? Dostałem wedle POPISOWEGO prawa i polityki policji, która musi nabijać statystyki. ZA co w innych krajach Unii Europejskiej nie dostałbym mandatu...ale tu jest Polska.. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Do przemyślenia 23.05.15, 11:06 panire napisał: > ZA co w innych krajach Unii Europejskiej nie dostałbym mandatu...ale tu jest Polska.. Już wiem. Nie wpuściłeś księdza po kolędzie. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Do przemyślenia 23.05.15, 11:14 Pewnie prowadzic rower po pijaku. U nas za to też mozna karę oberwać , bo traktuja jak prowadzenie w stanie nietrzeźwym. Spora bzdura ale tak jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Do przemyślenia 23.05.15, 11:27 i w chwili złapania nawet na nim nie siedziałem.....bo w środku nocy w pustym mieście gdzie żadnego nie było samochodu , jadąc po ścieżkach nie po jezdni, zszedłem i stanąłem na przejściu żeby przejść na pasach... i wyjeżdża radiowóz na skrzyżowaniu. parę miesięcy później podobny wyrok miał dostać ksiądz, który w godzinach przedpołudniowych miał kilkukrotnie większe stężenie i na wisłostradzie dokonał wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Do przemyślenia 23.05.15, 11:32 Tak interpretuja prowadzenie roweru pod wpływem. W/g mnie bzdura , bo jesli juz to podobnie powinni interpretowac przebywanie na jezdni ,,pod wpływem" bez roweru. Zagrozenie podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Do przemyślenia 23.05.15, 11:35 volupte napisał: > Tak interpretuja prowadzenie roweru pod wpływem. W/g mnie bzdura , bo jesli juz > to podobnie powinni interpretowac przebywanie na jezdni ,,pod wpływem" bez row > eru. Zagrozenie podobne. Tak rozumując powinno się karać pieszych pod wpływem. Oni też są uczestnikami ruchu drogowego. I zabierać im prawa jazdy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Do przemyślenia 23.05.15, 11:41 Właśnie to napisałem. Troche to śmieszne ale nie dla skazanego. Te godziny pracy to jeszcze pryszcz , gorzej jak skazywano na ,,zawiasy" , a nastepnym razem , co czesto sie zdarzało szczególnie na wsi , delikwent ladował w wiezieniu . Najgorzej było gdy istniały te ziobrowe 24godz. sady , bo tam nie było przeproś - 3-6mcy w zawiasach obowiazkowo. To te sądy naprodukowały tych tzw. rowerzystów ( w grypserze wieziennej skazani za cos takiego) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Do przemyślenia 23.05.15, 11:09 Fakty sie licza a nie zbedna bajera. Tu nikt nie wie o co chodziło , za co itp. więc twoje pisanie o tym jest tylko żenujace. Kazdy wie że bywaja wyroki niesprawiedliwe i nie ma to wiele wspólnego z Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Do przemyślenia 23.05.15, 11:14 Więc swoje pisanie odpuść bo jeszcze nic nie napisałeś nigdy o faktach .... Moje wpis dotyczył tylko tego, że wyrok 40 godzin jest niski. mój był niski, bo wiedzieli że to absurd, ale jednak było 60 godzin ...przeciętny klient tam miał kilka razy większe..kradzież wafla na stacji benzynowej i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Do przemyślenia 23.05.15, 11:35 Łagodny sąd , powinien jeszcze skierować przymusowo na odwyk. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Do przemyślenia 23.05.15, 10:04 - Do protestów przeciwko odczytom tekstu sztuki "Golgota Picnic" przygotowywaliśmy się całą rodziną - opowiedziała radna PiS Anna Kołakowska, na co dzień nauczycielka historii w szkole podstawowej, która zasłynęła "walką z ideologią gender", próbując odebrać lokal miejski organizacji kobiecej NEWW Polska. - Cały tekst: trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,17965419,Corka_radnej_PiS_skazana__Jej_matka_do_sadu___Rozliczymy.html#ixzz3awl9vM6B Współczuję dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Do przemyślenia 23.05.15, 10:55 Sprzatanie do niej pasuje , widać ze do tego jest stworzona. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Do przemyślenia 23.05.15, 10:57 volupte napisał: > Sprzatanie do niej pasuje , widać ze do tego jest stworzona. Oswojona z zapachami. S. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Co tu do przemyślenia? 23.05.15, 14:25 Nawiedzona przez zasmarkanego Savonarolę gowniara postanowiła rozpędzić zgromadzenie nie pasujące do jej prymitywnej ideologii. Będzie tego więcej po wygranej tego krakowskiego dudka od siedmiu boleści. Tym razem oficjalnie, przez policję. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Fajdać czy nie fajdać, oto jest pytanie! 23.05.15, 23:44 Komuś na wycieraczkę. Dylemat PiSiora. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Fajdać czy nie fajdać, oto jest pytanie! 24.05.15, 15:03 Raczej: nafajdać czy zebździć się? Odpowiedz Link Zgłoś