Dodaj do ulubionych

Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Damą" :)

25.05.15, 11:42
He, he - "będę dobrą Pierwszą Damą". Takiego wiejskiego zadęcia nie miała dotąd żadna z polskich prezydentowych!

Żony przedwojennych i londyńskich prezydentów to były osoby z klasą, które nigdy w życiu nie pozwoliłyby sobie puszyć się jak paw.

Janina Górzyńska-Bierut, żona enkawudzisty Bieruta nigdy by się nie nazwała damą.

Żona komucha Jaruzelskiego też się nie przedstawiała "jestem Pierwsza Dama".

Danuta Wałęsowa jest bardzo skromną, pełną umiaru osobą, prawdziwą damą, ale nie z własnej nominacji.

Nawet stale prąca na szkło Jolanta Kwaśniewska nigdy nie pozwoliła sobie samej użyć tego określenia.

Anna Komorowska zawsze przy mężu, ot taka dobra ciocia, nigdy by jej nie strzeliło do głowy aż tak się puszyć.

Agata Kornhauser-Duda pierwsza wprowadza "nową tradycję". Jeszcze mąż nie objął urzędu, a żonusia już pka z pychy.
Obserwuj wątek
    • mariner4 Może się też mianować Miss Polonia 25.05.15, 11:45
      Uwaga słuszna. Ale te głąby mianuję się też mężami stanu i innymi okresleniami, które to ludzie nadaja.
      M.
      • rozbawiony77 Ponapadajcie jeszcze na kobietę Dudy.:))) 25.05.15, 11:48
        A na pewno wygracie jesienią :))))))))))))))))
        Naprawdę jesteście aż tak głupi że nie widzicie, że tylko potwierdzacie przekonanie Polaków o waszym chamstwie , agresji i arogancji?:))))))))
        • mariner4 To jest napad? 25.05.15, 11:51
          Po prostu źle wychowana kobieta i tyle.
          Mój przedmówca ma racje. Tego tytułu nie można sobie nadać.
          M.
        • wagonetka no zaraz 25.05.15, 11:51
          rozbawiony77 napisał:

> przekon
          > anie Polaków o waszym chamstwie , agresji i arogancji?:))))))))

zwrócenie uwagi na to, że nie wypada samej siebie nazywać pierwszą damą przed zaprzysiężeniem męża to chamstwo, agresja i arogancja?

dobrze cię rozumiem?
          • rozbawiony77 rozumiesz, rozumiesz.....:) 25.05.15, 12:02
            Doskonale mnie rozumiesz. Jak i cała reszta tutejszych hejterów od PO, robiąca tu dziś sobie wespół z rosyjską webbrygadą z FŚ (szwampuch) - na hasło waszych przerażonych szefów z PO antysemickie zbydlęciałe żerowisko z żony Dudy:)))
            I w ten sposób udowadniająca, że warto było wam dać tęgiego kopa w skali całego kraju. I tym bardziej warto będzie powtórzyć tego kopa jesienią:))))))))))))))))))
            • wagonetka no tak 25.05.15, 12:07
              rzeczywiście bełkot rzadkiej urody wydalasz z siebie
              • rozbawiony77 Re: no tak 25.05.15, 12:09
                Zapomniałaś powiedzieć po waszemu, pełosku:" ze swej szpary oralnej":))))))))))))))))
                • wagonetka Re: no tak 25.05.15, 12:10
                  jesteś żywym dowodem na to, że głupota nie boli
              • kosel_maruvi Re: no tak 25.05.15, 12:14
                wagonetka napisał(a):

> rzeczywiście bełkot rzadkiej urody wydalasz z siebie

Dziwisz sie?
                To typowy Elektorat PiSu
                • lackzadek Re: no tak- defektorat ;) 25.05.15, 12:25
                  kosel_maruvi napisał:

> wagonetka napisał(a):
                  >
                  > > rzeczywiście bełkot rzadkiej urody wydalasz z siebie
                  >
                  > Dziwisz sie?
                  > To typowy Elektorat PiSu
                  > defektorat , tak mi się to kojarzy.
                  • rozbawiony77 Widzieć wasze,pełowiaki, wściekłość i przerażenie 25.05.15, 12:29
                    BEZCENNE! :))))))
            • mariner4 To dopiero poczatek. 25.05.15, 12:20
              Będziemy traktować Budyniów tak, jak wy Komorowskiego.
              Zero tolerancji, czyli wojna na całego.
              M.
              • rozbawiony77 Więcej, to początek końca:)))))) 25.05.15, 12:26
                Negujesz demokratyczny wyrok wydany przez polskich wyborców na PO?
                Znaczy pierwsza udzielona Platformie lekcja pokory nie podziałała?

Spoko, niedługo druga :))))))))))
                • mariner4 Nie. Mam zamiar brać z was przykład. 25.05.15, 12:29
                  To chyba dobrze. No nie?
                  M,
                  • rozbawiony77 Re: Nie. Mam zamiar brać z was przykład. 25.05.15, 12:30
                    Bierz!:)))))
                    Tylko czemu na rozkaz?:)))))))))))))))))))))))))))))
                    • mariner4 Dlaczego na rozkaz? 25.05.15, 12:32
                      Pogardzać PiSowcami to trzeba zaraz na rozkaz?
                      Rozumiem wy nic bez rozkazu nie robicie.

M.
                      • rozbawiony77 Re: Dlaczego na rozkaz? 25.05.15, 12:41
                        Ja jestem jednokrotny. Podobnie jak 21 procent tegorocznych jednokrotnych. Którzy - każdy z osobna - uznali że PO należy wreszcie ukarać za butę, nieuczciwość i łgarstwa. I właśnie to konsekwentnie robią (druga tura jesienią) :))))))
                        Co do hejterów czy to z PO , czy to z PiS, rzeczywiście atakują tylko na rozkaz.
                        Dlatego dziwię ci się, Marinerze, że tego nie rozumiesz i dajesz się ponieść i dobrowolnie włączyć do stada zawodowców z peło, wykonujących tu cudze rozkazy:)))))))

• mariner4 Mam poglądy ustalone od dawana 25.05.15, 13:13
                          Niczyich rozkaczów nie słucham.
                          Każźda forma socjalizmu jest mi wstrętna. Obojętnie czy czerwona, czy czarna.
                          Kazdy, kto chce mi życie ustawiac na swoją modłę to mój wróg.
                          I tyle. A PO? Trochę mniej mnie uwiera tylko.
                          A cio do karania PO i Komorowskiego? Ukarani będziemy my wszyscy. Naprawdę sądzisz , że Duda znajdzie 180 milionów PLN dzienne przez całą kadencję? Jak nie to łaska wyborców pryśnie jak mydlana bańka. Pozostanie siła. Kaczor się nie zawaha.
                          M.
                          • sverir Re: Mam poglądy ustalone od dawana 25.05.15, 18:03
                            Naprawdę sądz
                            > isz , że Duda znajdzie 180 milionów PLN dzienne przez całą kadencję? Jak nie to
                            > łaska wyborców pryśnie jak mydlana bańka.

Myślę, ze sporej części wyborców nie interesuje 180 mln złotych dziennie, po prostu znudzonych jest PO i Komorowskim.
                          • w_v_w Re: Mam poglądy ustalone od dawana 25.05.15, 19:35
                            mariner, ty naprawde wierzysz w te brednie, ktore tworzysz, chlopie mamy 21 wiek. Cazs stropianowych zgredow mija bezpowrotnie :D
          • ukos Samej siebie w ogóle nie wypada 25.05.15, 12:26
            wagonetka napisał(a):

> zwrócenie uwagi na to, że nie wypada samej siebie nazywać pierwszą damą przed z
            > aprzysiężeniem męża to chamstwo, agresja i arogancja?

Ani przed, ani po zaprzysiężeniu. A krytyka kogoś z PiS to nienawiŚ i pSZSemyS poardy.
            • volupte Re: Samej siebie w ogóle nie wypada 25.05.15, 12:54
              Jest takie powiedzenie ,,wyzej sra niz dupe ma" i takie o sobie gadanie jest tego przykładem.
              • w_v_w Re: Samej siebie w ogóle nie wypada 25.05.15, 19:36
                ...to wlasnie pograzylo Brąka, nieprawdaz. "pycha i arogancja, kroczyla przed upadkiem" :D
                • volupte Re: Samej siebie w ogóle nie wypada 25.05.15, 22:44
                  To tez może byc prawda , chociaż pychy nie widziałem , tylko lenistwo i brak kontaktu z wyborcami.
        • sclavus Re: Ponapadajcie jeszcze na kobietę Dudy.:))) 25.05.15, 14:23
          hehe...
          ... nie zmuszaj mnie, żebym ci sporządził listę twoich, tutaj, hejtów... - na temat Komorowskiego! :D:D:D7
          Niewinna lelijo!!!
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Ponapadajcie jeszcze na kobietę Dudy.:))) 06.08.15, 13:12
          Oczywiście pisanie w sąsiednim wątku o Komorowskiej "macioa" jest w porządku, marny hejterze?
    • pies_na_czarnych Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 11:50
      Pani na własnych włościach.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 12:17
        ale włości nie własne, tylko w dzierzawie
    • veglie Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 11:52
      Rozumiem frustrację.Pisz może może ulży ? :-D
      • ukos Czyją frustrację? 25.05.15, 14:17
        veglie napisał:

> Rozumiem frustrację.

Nie odczuwam żadnej frustracji z powodu nieokrzesania prezydentowej-elektowej. Nie moje małpy.
        • artexe Re: Czyją frustrację? 06.08.15, 13:23
          ukos napisał:

> veglie napisał:
          >
          > > Rozumiem frustrację.
          >
          > Nie odczuwam żadnej frustracji z powodu nieokrzesania prezydentowej-elektowej.
          > Nie moje małpy.

Nie odczuwasz również żadnego zażenowania z powodu swojej głupoty?
          Jak na hejtera, to jesteś tak samo tępy jak reszta hejterów z tego forum.
          Próbowałem ci to wczoraj wytłumaczyć, ale ciebie nic nie pomoże. Może lobotomia by cię postawiła na nogi.
    • polska_nasza Re: lemingi zewrzyjcie zwieracze :)) 25.05.15, 11:53
      bo kakao wam ze złości przecieka :))
      • fiu-bzdziu2010 Re: lemingi zewrzyjcie zwieracze :)) 25.05.15, 12:43

zaraz tam złość, trochę śmiechu z republiki budyniowej

przecieka nie kakao, ale rzadki budyń
      • volupte Re: lemingi zewrzyjcie zwieracze :)) 25.05.15, 12:59
        Smacznego.
    • winniepooh Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 11:55
      dudowa i dudówna mają niebywałe parcie na szkło, tylko patrzeć jak zaczną pozować na ściankach, a wszystkie brukowce będą oblepione podobiznami aż do wyrzygania
      • w_v_w Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą 25.05.15, 19:39
        Trudno, zeby Komorowska "parla na szklo", gdzie bys znalazl takie ogromne kamery :D:D:D
    • fiu-bzdziu2010 Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 11:55
      no pierwsze wystąpienie jako Pierwszej Damy zdecydowanie było falstartem, no i to powiedzenie, że " z mężem będziemy decydować" zrobiło z Andrzejka jakby takiego pantoflarza

Dudowa wysunęła się przed szereg i pokazała męża w trochę takiej mało komfortowej sytuacji, a dama tak nie postępuje
      • x2468 Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą 25.05.15, 12:18
        Takiego w bamboszach w Kaczuszki.
        • fiu-bzdziu2010 Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą 25.05.15, 12:24
          koloru budyniowego
    • plind Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 12:23
      blogi.newsweek.pl/Tekst/polityka-polska/696737,agata-duda-legitymuje-klamstwo-wyborcze-meza-a-dudy.html
      • taniarada Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą 25.05.15, 12:43
        Ładna jest na miarę wszystkich Polaków."Po pierwsze, Komorowski przemawiał nie jak przegrany prezydent, który wybiera się na zasłużoną emeryturę. Nie, to mówił kandydat na szefa partii opozycyjnej - albo Platformy, albo nowej formacji. To mówił kandydat na premiera.
        Po drugie, Komorowski wypowiada - w imieniu zapewne nie tylko swoim - „świętą wojnę” nowemu prezydentowi i całej opozycji. Chce wyraźnie powtórzyć manewr Tuska z 2005-go roku, który po przegranej rozpętał przemysł pogardy.
        Czeka nas więc batalia na noże. Pojawią się kolejni zamachowcy z Torunia. Może już uzbrojeni.".
        Trzeba więc przez najbliższe dwa miesiące pilnie patrzeć Komorowskiemu /i otoczeniu obecnego prezydenta/ na ręce, starając się przeciwdziałać jego posunięciom

• fiu-bzdziu2010 Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą 25.05.15, 12:58
          ale nie grzmiał, że wybory sfałszowane, albo, że Duduś wybrany został przez nieporozumienie, albo że przyjdzie taki czas , że Budapeszt będziesz miała
        • katrina_bush sluchaj Azjato: 25.05.15, 13:00
          dobre rady Europejki:

Nie przypisuj twojej azjatyckiej agresji i msciwosci innym. Wiem, ze do elementu zza Uralu to nie dociera, ale zyjemy w Europie. Dlatego prosze o wiecej kultury.
        • volupte Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą 25.05.15, 13:06
          Przemysł pogardy to pisdacki pomysł , zaczęło sie od dziadka , a potem postponowanie PO bo zachciało sie koalicji z SO i LPR zamiast z umówiona wcześniej PO.
        • damakier1 Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą 25.05.15, 15:16
          Taniarada, a Ty to jesteś Karnowski, czy tak sobie beztrosko kradniesz teksty Karnowskiego?
    • volupte Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 12:57
      Chyba bedziemy mieli prezydentowa a nie prezydenta. Od wczoraj dwie gafy dające do myslenia. Jedno to jak sama siebie nazwała , a drugie gdy powiedziała że bedzie z mężem rządzić ( moze nie tak dokładnie jak przytaczam). I te gafy zrobiła bezwiednie . Cos mi sie wydaje ze w tej rodzinie to ona nosi spodnie. Zobaczymy.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą 25.05.15, 13:00
        no i ważne, że prezesa się nie boi, bo czy mąż bojący to nie wiadomo
        • volupte Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą 25.05.15, 13:09
          Mozesz mieć rację. Jesli Jaro nie ma zbyt mocnego łańcucha na Dudę , to może byc ciekawie. Duda bedzie taka V kolumną uwolów dzieki prezesowi. Jest powiedzenie ,,nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" pozyjemy - zobaczymy.
          • mietowe_loczki Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą 25.05.15, 19:14
            Naprawdę ale naprawdę myślisz, że Kaczyński wystawiłby Dudę, gdyby nie miał pewności, że może go trzymać na krótkim łańcuchu?
            • volupte Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą 25.05.15, 19:18
              Jakiś tam ma ale może nie byc mocny , bo ten Duda był z trzeciego szeregu. Zobaczymy jak bedzie chodził.
    • remez2 Wiochą jest Twój wpis. ntx 25.05.15, 13:27
      • volupte Re: Wiochą jest Twój wpis. ntx 25.05.15, 15:54
        To uważasz że jak sama o sobie tak mówi to jest cool ?
        • ukos Óne jós som namascone takie i majestatycne 25.05.15, 17:15
          volupte napisał:

> To uważasz że jak sama o sobie tak mówi to jest cool ?

Jestem PanPrezydęt.
          Jestem PanPremier i PrezesPan.
          PanMinister jestem.
          A to ja, PaniPiersaDama.

Jakoś tak im się zrasta z zadęcia. Ciekawe, że TYLKO ONI tak mają. Innych jakoś ta tytułomania omija.

A jak się to komuś nie za bardzo podoba, to zaraz słychać delikatne upomnienia:

Przemysł pogardy! Burak, agresor, cham! Agent tego przebrzydłego Komorrrrrrrrrruskiego! Niełosoba, niełosobaaa, niełosobaaaaaaaaaaa!!!
        • remez2 Re: Wiochą jest Twój wpis. ntx 25.05.15, 17:33
          volupte napisał:
          > To uważasz że jak sama o sobie tak mówi to jest cool ?
          Powiedziała - "będę dobrą Pierwszą Damą". Nie ma w tym nic niewłaściwego podobnie jak - "będę dobrą matką, babcią".
          btw - śmieszną sprawą jest "siłowe amerykanizowanie się" - w II RP była małżonka prezydenta. Nie jestem pewien czy posługujący się określeniem pierwsza dama wiedzą, że przysługuje ono partnerce życiowej głowy danego państwa, terytorium, stanu, czy prowincji a nie tylko kobiecie poślubionej wg obrządku rk.
          • volupte Re: Wiochą jest Twój wpis. ntx 25.05.15, 18:32
            Niestety nie powiedziała babcia czy mamą. To co powiedziała o sobie w polskiej kulturze ma wydźwiek pejoratywny. Wszyscy wiemy kim bedzie i podkreslanie tego przez nia samą jest zenujące.
            • remez2 Re: Wiochą jest Twój wpis. ntx 25.05.15, 18:55
              volupte napisał:

> Niestety nie powiedziała babcia czy mamą.
              Nie powiedziała również - trenerką, adwokatem, prezesem itd.
              > To co powiedziała o sobie w polskiej kulturze ma wydźwiek pejoratywny.
              Wprawdzie nie obracam się w sferach zbliżonych do rządowych czy celebryckich ale nie zetknąłem się z takim przekonaniem.
              > Wszyscy wiemy kim bedzie i podkreslanie tego przez nia samą jest zenujące.
              Zrobiła to raz i sądzę, że należy wziąć poprawkę na towarzyszące emocje.
              • volupte Re: Wiochą jest Twój wpis. ntx 25.05.15, 19:09
                Z tym ostatnim zdaniem można sie zgodzić. Ale właśnie dlatego że powiedziała to w emocji i bez zastanowienia nie świadczy o niej dobrze.
                • remez2 Re: Wiochą jest Twój wpis. ntx 25.05.15, 19:18
                  volupte napisał:

> Z tym ostatnim zdaniem można sie zgodzić. Ale właśnie dlatego że powiedziała to
                  > w emocji i bez zastanowienia nie świadczy o niej dobrze.
                  W moim odbiorze poddanie się takim emocjom jest normalną reakcją niezmanierowanej osoby. miłego wieczoru
      • artexe Re: Wiochą jest Twój wpis. ntx 06.08.15, 13:24
        Popieram.
    • kosel_maruvi Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 13:27
      Podobnie jak Benito.
      Wiocha to ioch podstawowy Elektorat i trafili do niego
    • fiu-bzdziu2010 Re:klękanie przed dziewczynką i całowanie w rączkę 25.05.15, 15:34
      a ja mam pytanie, czy Duda za każdym razem będzie klękał i całował w rączkę małą dziewczynkę, od której kwiatka dostanie???
      to takie budyniowo-mdlące zachowanie będzie , jak w zwyczaju mu zostanie

Za granicą różnie może być to odczytane to klękanie i całowanie w rączkę
      • ukos To tylko w złym guście, zwykła tandeta 25.05.15, 17:20
        fiu-bzdziu2010 napisała:

> a ja mam pytanie, czy Duda za każdym razem będzie klękał i całował w rączkę ma
        > łą dziewczynkę, od której kwiatka dostanie???
        > to takie budyniowo-mdlące zachowanie będzie

Jednak nie aż tak żenujące jak przedstawienie się "PanPrezydęt jestem" albo "jestem PaniPiersaDama".
        • fiu-bzdziu2010 Re: To tylko w złym guście, zwykła tandeta 25.05.15, 17:31
          oba zachowania żenujące
          • w_v_w Re: To tylko w złym guście, zwykła tandeta 25.05.15, 19:47
            mozna jeszcze dodac zachowanie pierdzacego Komorowskiego z rozpietym rozporkiem, nieprawdaz?
            • ukos A w Ameryce biją Murzynów 25.05.15, 22:26
              w_v_w napisał:

> mozna jeszcze dodac zachowanie pierdzacego Komorowskiego z rozpietym rozporkiem
              > , nieprawdaz?
    • pispisia Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 17:18
      pycha kroczy przed upadkiem
      • ukos Na szczęście 25.05.15, 17:24
        pispisia napisała:

> pycha kroczy przed upadkiem
      • volupte Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 18:35
        U ...to jeszcze daleko.
      • tomjani Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 18:49
        Brawo, psipsio. Widzę że jesteś nieco bardziej inteligentna niż myślałem, skoro tak szybko wyciągnęłaś właściwe wnioski z POrażki Rosomaka i jego pierwszego babona.
      • w_v_w Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 19:47
        pasuje doskonale do Brąka :D
    • nachlany_wolak Mądrze napisałeś 25.05.15, 17:26
      to nie często się tu zdarza.
    • piotr7777 Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 18:10
      > Agata Kornhauser-Duda pierwsza wprowadza "nową tradycję". Jeszcze mąż nie objął
      > urzędu, a żonusia już pka z pychy.

Tak bardzo, że normalnie przyszła do pracy w szkole jak miliony innych nauczycielek.
      • nachlany_wolak Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 18:12
        Przyszła się rozliczyć. Co w tym nadzwyczajnego?
        • piotr7777 Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 18:23
          Nie, normalnie prowadziła lekcję, zamierza skończyć ten rok szkolny.
          Nie wiem czy nowy prezydent i jego małżonka się sprawdzą, wiem, że są po ludzku sympatyczni. A to już dużo.
          • wagonetka Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą 25.05.15, 18:27
            piotr7777 napisał:

> Nie, normalnie prowadziła lekcję, zamierza skończyć ten rok szkolny.

ale to chyba normalne, że nie porzuca pracy tuż przed końcem roku szkolnego, został miesiąc
          • w_v_w Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą 25.05.15, 19:48
            ...to bardzo mila odmiana po Komorowskich :D
      • pies_na_czarnych Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 18:14
        piotr7777 napisał:

> > Agata Kornhauser-Duda pierwsza wprowadza "nową tradycję". Jeszcze mąż nie
        > objął
        > > urzędu, a żonusia już pka z pychy.
        >
        > Tak bardzo, że normalnie przyszła do pracy w szkole jak miliony innych nauczyc
        > ielek.

300 zet piechota nie chodzi.
      • remez2 Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 25.05.15, 18:16
        piotr7777 napisał:
        > Tak bardzo, że normalnie przyszła do pracy w szkole jak miliony innych nauczycielek.
        Maleńka przesada:
        Wg danych MEN za rok szkolny 2012/2013 w systemie oświaty pracowało 662 tys. nauczycieli.
      • ukos Jak idzie do pracy, to nie mówi tego, co mówi? 25.05.15, 18:43
        piotr7777 napisał:

> normalnie przyszła do pracy w szkole jak miliony innych nauczycielek.

Jakaś absurdalna "logika". Przyjście do pracy dowodzi, że tej wypowiedzi nie było? Przecież wszyscy słyszeli.

Obciach polega nie na tym, że pracuje, tylko na tym, co wygaduje. To równie groteskowe jak powiedzieć "jestem autorytetem".
        • remez2 Re: Jak idzie do pracy, to nie mówi tego, co mówi 25.05.15, 18:58
          ukos napisał:
          > Obciach polega nie na tym, że pracuje, tylko na tym, co wygaduje. To równie gro
          > teskowe jak powiedzieć "jestem autorytetem".
          A - jestem autorytetem dla swojego syna? Jestem ekspertem w dziedzinie ...?
          • volupte Re: Jak idzie do pracy, to nie mówi tego, co mówi 25.05.15, 19:13
            To syn powinien powiedziec a nie tata. Ekspert to inna bajka .
            • remez2 Re: Jak idzie do pracy, to nie mówi tego, co mówi 25.05.15, 19:21
              volupte napisał:

> To syn powinien powiedziec a nie tata. Ekspert to inna bajka .
              Masz rację ale musi upłynąć 16 - 18 lat. ;-)
    • komiczny Jak wiocha taka dama, 25.05.15, 18:31
      jaka dama taka akcja i reakcja.
    • ukos Wypowiedź "jestem Pierwszą Damą" jest groteskowa 25.05.15, 19:04
      PiSiory tego jednak nie czują. A jeśli czują, to rżną głupa tonąc w zachwytach.
      • volupte Re: Wypowiedź "jestem Pierwszą Damą" jest grotesk 25.05.15, 19:15
        To tylko taka gafa jak ten bul czy podest.
        • ukos To nie gafa, to TKM 25.05.15, 19:28
          volupte napisał:

> To tylko taka gafa jak ten bul czy podest.
    • ukos Dama nie mówi "jestem Pierwszą Damą" 25.05.15, 19:33
      Niestety nie trzeba być damą, żeby zostać Pierwszą Damą.
      • w_v_w Re: Dama nie mówi "jestem Pierwszą Damą" 25.05.15, 19:51
        ...to fakt, ostatnio tego doswiadczylismy :D
        • ukos Rzeczywiście, doświadczyliśmy 25.05.15, 22:11
          w_v_w napisał:

> ...to fakt, ostatnio tego doswiadczylismy :D

Jakie były poprzednie prezydentowe, takie były, ale żadna nie wypowiedziała tego groteskowego, obciachowego oświadczenia "jestem Pierwszą Damą". Dopiero obecna elektowa w ten sposób się ośmiesza i tego faktu już żadne Twoje wywijasy nie zmienią. Możesz kontynuować wpisując jeszcze tysiąc dalszych bzdetów, a nie zmienisz.
          • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Brawo pani Duda 25.05.15, 22:13
            Brawo Pierwsza Dama, słonica moze sie juz pakowac.
            • ukos Żenujący jesteś, chamski bucu 25.05.15, 22:25
              bydgoszczanin_z_lesnej napisał:

> Brawo Pierwsza Dama, słonica moze sie juz pakowac.

Po uprzejmościach pod adresem matki pięciorga dzieci od razu i bez pudła można poznać "prawdziwego Polaka katolika" spod Torunia.
      • volupte Re: Dama nie mówi "jestem Pierwszą Damą" 25.05.15, 22:46
        Ale że jest dama do towarzystwa to juz mówi:-)
    • ukos Spadaj, bęcwale 25.05.15, 22:30
      bydgoszczanin_z_lesnej napisał:

> ukos napisał:
      >
      > > bydgoszczanin_z_lesnej napisał:
      > >
      > > > Brawo Pierwsza Dama, słonica moze sie juz pakowac.
      > >
      > > Po uprzejmościach pod adresem matki pięciorga dzieci od razu i bez pudła
      > można
      > > poznać "prawdziwego Polaka katolika" spod Torunia.
      >
      > Wyliż mi gacie bucu
    • wojciech.2349 jaka wiocha? 25.05.15, 22:32
      Przecież jest pierwszą damą.
      Taki jest wyrok wyborców.
      • ukos A używa się zwrotów grzecznościowych wobec siebie? 25.05.15, 22:42
        wojciech.2349 napisał(a):

> Przecież jest pierwszą damą.

Czymś podobnym do tego, co ona powiedziała o sobie, jest powiedzenie "jestem wielce szanownym panem". To przecież groteskowa śmieszność. Nie wypada, żeby Pierwsza Dama w ten sposób się mizdrzyła.
        • wojciech.2349 Re: A używa się zwrotów grzecznościowych wobec si 25.05.15, 22:50
          ukos napisał:

> wojciech.2349 napisał(a):
          >
          > > Przecież jest pierwszą damą.
          >
          > Czymś podobnym do tego, co ona powiedziała o sobie, jest powiedzenie "jestem wi
          > elce szanownym panem". To przecież groteskowa śmieszność. Nie wypada, żeby Pier
          > wsza Dama w ten sposób się mizdrzyła.
          -------------------
          Taka była temperatura zdarzenia.
          Nie widzę naganności, którą Ty widzisz.

• ukos Tak wyglądają początki sodówki 25.05.15, 22:53
            wojciech.2349 napisał(a):

> ukos napisał:
            >
            > > wojciech.2349 napisał(a):
            > >
            > > > Przecież jest pierwszą damą.
            > >
            > > Czymś podobnym do tego, co ona powiedziała o sobie, jest powiedzenie "jes
            > tem wi
            > > elce szanownym panem". To przecież groteskowa śmieszność. Nie wypada, żeb
            > y Pier
            > > wsza Dama w ten sposób się mizdrzyła.
            > -------------------
            > Taka była temperatura zdarzenia.
            > Nie widzę naganności, którą Ty widzisz.
            >
            >
            • wojciech.2349 Re: Tak wyglądają początki sodówki 25.05.15, 22:58
              O co Ciebie biega?
              Duda nie szczelił medialnego bronka.

Czujesz jakiś bul. dyskomfort?
              • w_v_w Re: Tak wyglądają początki sodówki 26.05.15, 08:09
                niektorzy widza zblo w oku blizniego a nie widza belki w swoim :D
    • belphegor-pisu Ty 3671 bajtowy mitomanie 25.05.15, 22:36
      Rafael Budzbon (3 671 bajtów)
      Bronisław Komorowski (3 623 bajtów)
      Jan Zieja (3 609 bajtów)
      Jarosław Kaczyński (3 467 bajtów)
      Jan Rulewski (3 389 bajtów)
      Andrzej Czuma (3 330 bajtów)
      Arkadiusz Rybicki (3 182 bajtów)
      Aleksander Hall (3 050 bajtów)
      Antoni Justyn Tokarczuk (2 861 bajtów)
      Andrzej Celiński (2 812 bajtów)
      Bolesław Magierowski (2 731 bajtów)
      Krystian Andrzej Frelichowski (2 556 bajtów)
      Krzysztof Gotowski (2 409 bajtów)
      Jan Janusz Perejczuk (2 221 bajtów
    • ukos Ta skromna autoprezentacja to wstęp do prezydĘtury 26.05.15, 09:40
      Na razie pojawiła się PaniJestemSamaPierwszaDama.

Za dwa miesiące inauguracja nowego PanPrezydĘta.

Też jest już znany z powściągliwej samooceny: "Ja ma mam tyle energii!!!". :)))
    • maszmi Re: Ale wiocha - sama siebie nazywa "Pierwszą Dam 26.05.15, 16:27
      doczekać się nie mogła
    • ukos Przypominam, bo przypadłość się powtarza 06.08.15, 12:39
      Ta osoba będzie miała problemy z wizerunkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka