28.05.15, 13:14
Cos mi sie zdaje ze ten komuszek wskoczy w przyszłym roku na miejsce Belki. Nie na darmo sie plątał w kancelarii Mamrota.www.bankier.pl/wiadomosc/Rybinski-Kluza-Bugaj-kandydaci-na-fotel-Marka-Belki-7260991.html?utm_source=FreshMail&utm_medium=email&utm_campaign=fm_3%20kampania%20czwartkowa%20z%20dnia%2028.05.2015
Obserwuj wątek
    • fredoo Re: Bugaj 28.05.15, 13:21
      To mozliwe. Komuch to małe piwo ale kompletny dureń
      • volupte Re: Bugaj 28.05.15, 13:47
        fakt:-)
      • erka_46 Bugaj nie był taki mądry 28.05.15, 13:53
        fredoo napisał:

> To mozliwe. Komuch to małe piwo ale kompletny dureń

Wykształcenie i działalność naukowa

Edukację szkolną rozpoczął rok wcześniej, od razu od drugiej klasy szkoły podstawowej.

(zdolny był chłopak od urodzenia)

Maturę zdał w wieku 16 lat w IV Liceum Ogólnokształcącym im. Emilii Sczanieckiej w Łodzi. W 1972 ukończył studia ekonomiczne na Uniwersytecie Łódzkim, po których podjął pracę w Katedrze Ekonomii na tej uczelni początkowo na stanowisku asystenta. W 1978 uzyskał stopień naukowy doktora, w 1986 habilitował się.

(wielu wcale nie kończy a inni na nią tracą ćwierć wieku)

- co fakt to fakt,w komunie się habilitował i wiedzę swą zdobywał,nawet poglądy teraz ma takie jak dawniej komuniści,jeśli mi ktoś nie pasuje to pajac,lub jakiś komiczny artysta a nawet może być wrogiem systemu,który jest jedyny i swięty.
        Ciekawy jestem dlaczego to tak trzyma się piekielnie tej kupy kamieni,ten pan prezest od spraw bankowych.
        HooJ wi co taki jeszcze wymyśli.

Toż to chłopak nie do zastąpienia.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Bugaj 28.05.15, 13:25
      Rybiński to z kolei ten od dziwnych interesów?
      • volupte Re: Bugaj 28.05.15, 13:47
        Na których wszyscy stracili .......oprócz niego.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Bugaj 28.05.15, 13:48
          To pewnie znów z powodu WSI...
    • remez2 Re: Bugaj 28.05.15, 13:50
      > Cos mi sie zdaje ze ten komuszek...
      Komuszek? To czołowy przedstawiciel zoologicznego "antykomunizmu".
      • profil_anonimowy Re: Bugaj 28.05.15, 14:00
        ale WSI-oki z tego forum tego nie wiedzą
      • volupte Re: Bugaj 28.05.15, 18:04
        Komuszy ekonomista a to że o komunizmie źle mówi , to tylko go ma uwiarygodnic w twoich oczach. Prezes UP najbardziej lewackiej partii po 89r.
        • dystans4 Re: Bugaj 28.05.15, 22:34
          Zdecydowanie komuch, tylko bez standardowych komuszych dekoracji. Tylko raz z nim rozmawiałem i starczy.
          A na jesień 2010 wieszczył Polsce kryzys argentyński, ludzi z głodu rabujących sklepy, rzesze bezdomnych na ulicach, pustoszejące fabryki. W rzeczywistości tego nie mógł odnaleźć, musiał wymyślić, musiał tego chcieć.
          Chodziło o to, by utrzymać się na kaczym dworze. A tam cieplutki etat, barki alkoholowe...
    • 13kisiel Re: Bugaj 28.05.15, 13:58
      ciekawy gracz niby lewus...ale :-)))
      • profil_anonimowy Re: Bugaj 28.05.15, 14:02
        w ocenie polityki społecznej nigdy się nie pomylił
    • sawa.com Re: Bugaj 28.05.15, 14:08
      Przede wszystkim nie byl czlonkiem PZPR. Bugaj to działacz opozycji demokratycznej. Jedyny chyba lider lewicy, który nie ubabrał sobie rąk współpracą z komuchami sowieckimi.

Mimo, ze cenię sobie jego prawość... nie po drodze mi z jego poglądami. I nie sądzę, zeby miał szansę na stołek prezes nbp.
      • remez2 Re: Bugaj 28.05.15, 14:19
        > Przede wszystkim nie byl czlonkiem PZPR. Bugaj to działacz opozycji demokratycz
        > nej. Jedyny chyba lider lewicy, który nie ubabrał sobie rąk współpracą z komuch
        > ami sowieckimi.

13 XII 1981 internowany w Ośr. Odosobnienia w Warszawie-Białołęce i Jaworzu, zwolniony 22 XII 1981.
      • volupte Re: Bugaj 28.05.15, 18:06
        Wieli komunistów nie był członkami PZPR , bo to nie była partia komunistyczna w rozumieniu ideowych komunistów.
    • 3xyesornot Belka paszoł won! ośmiorniczka ze wsi 28.05.15, 14:13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka