pispisia 01.06.15, 09:11 skrzyżowanie Leppera z Janosikiem i róbcie, twórzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomjani Re: Kukiz dudoli 02.06.15, 08:35 Psipsio, jak próbuję sobie Ciebie wyobrazić - to jawisz mi się jako skrzyżowanie Dody z Izabellą Sierakowską! :O) Odpowiedz Link Zgłoś
edd.y Tu lezy PO POgrzebane 02.06.15, 08:42 m.dziennik.pl/wiadomosci/polityka/po-przegrywa-z-kukizem-wysokie-prowadzenie-pis-nowy-sondaz Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Tu lezy PO POgrzebane 02.06.15, 08:50 Tiaaaaa, jak przyjemnie teraz się patrzy na tzw. sondaż z 12 marca, jaki można znaleźć pod newsem: m.dziennik.pl/wiadomosci/polityka/platforma-o-krok-od-samodzielnych-rzadow-tylko-cztery-partie-w-sejmie Bardzo bym ciekaw był, jak powyższe skomentuje psipsia, ale ona chyba jest kompletnie niezdolna do samodzielnego myślenia. Co najwyżej do psipsiania. Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Tu lezy PO POgrzebane 02.06.15, 19:19 oj wyraźnie znowu mnie podrywasz, ale ja w chłopach nie gustuję,zgłoś się do prezesa Odpowiedz Link Zgłoś