Dodaj do ulubionych

Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji

02.06.15, 07:49
a wtedy: hulaj dusza, piekła nie ma. Giertych u Lisa tylko potwierdził to, co jest jasne od lat.

Głosujcie na PiS, tzw. zjednoczoną prawicę i Kukiza - już oni urządzą Polskę.

Miłego forumowania.
Obserwuj wątek
    • grba Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 08:02
      Dwa tygodnie mądre głowy myślały, myślały, myślały i wymyśliły: bronimy konstytucji. Sami mają z nią kłopot. Dokument długi, szczegółowy, ciężko wszystko spamiętać....
      • ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 09:42
        Nie wiem, o jakich "głowach" mowa, ale jeżeli o mnie chodzi to przeczytałam nie raz zarówno tekst obowiązującej Konstytucji, jak i projekt PiS.
      • sclavus Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 21:48
        Bliźniaki już w 2005/2006 sporządzili sobie konstytucję pod siebie... - chcesz tekst bo zachowałem sobie... :D:D:D
    • danillko No, chyba nowoczesna.pl do tego nie dopuści? 02.06.15, 08:05
      ... takie młode i doświadczone twarze na pewno dadzą radę:
      cdn16.se.smcloud.net/t/photos/t/417333/ryszard-petru-leszek-balcerowicz-wladyslaw-fra_23989353.jpg
      i.wp.pl/a/f/jpeg/29445/olechowski_andrzej_pap_388.jpeg
      ave.duce napisała:

> a wtedy: hulaj dusza, piekła nie ma. Giertych u Lisa tylko potwierdził to, co j
      > est jasne od lat.
      >
      > Głosujcie na PiS, tzw. zjednoczoną prawicę i Kukiza - już oni urządzą Polskę.
      >
      > Miłego forumowania.
    • penire Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 08:07
      Co to za cuda ? Leming śpiewa cienko jak łabądek. Taki koncert wart jest mszy
      • ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 09:44
        Jeszcze ciemny lud zatańczy "Jezioro Łabędzie" - jak mu Pi$ zagra.
        • penire Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 09:53
          Popisowy miuzik play gra nam tu nie od dziś i nie od wczoraj. Lepiej PO-wscy separatyści pokażą swoje prawdziwe mundury, a nie rzną wiecznie głupa..
          • ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 11:14
            Niektórzy przestali rżnąć głupa i już pokazali - okazuje się, że są pisowskie/brunatne.
            • penire Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 11:19
              Chyba nikogo to nie dziwi...Między PO i PIS granice są otwarte na całej szerokości. Z PO tuli się Giertych, jest w niej Niesiołowski przychodzi Kamiński i to jest ekipa, która walczy z ciemnogrodem według błękitnej reklamy :))) Jaki mundur miał pułkownik Miodowicz? Jakie mundury miała policja antykorupcyjna utworzona przez POPIS?
              • penire Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 11:23
                Kamiński pielgrzymował z pełolubnym Wołkiem do Pinocheta...

Giertych miał partyjkę ze skinami...

Ale ciągle słyszę jak PO walczy z faszyzmem :))))
                • penire Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 11:24
                  Spalona rosyjska budka w nagraniach? Tusk grający na pobicie rosyjskich tatuśków na euro ...

prawdziwi antyfaszyści..
                  • ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 13:51
                    1. o wymienionych osobach mam zdanie od lat ugruntowane i nie sądzę, żebym je zmieniła
                    2. nie piszę o PO - to nie jest temat tego wątku
    • ave.duce ps. 02.06.15, 08:10
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,54949068,54951543,Re_Polska_to_jednak_pechowy_kraj_.html
      • penire Re: ps. 02.06.15, 08:17
        Już było losowanie kto ma paść Reytanem? Bo trochę jakoś tak niezręcznie ...ale może po pobudce Giertycha nastroje peowie podniosłe i sami chętni...
    • oliwa.sprawiedliwa Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 08:26
      ave.duce napisała:
      po przeszkoleniu ? jak manipulować tą tłuszczą ciemną a niewykształconą, bezrobotną, w poprzek na mapie Najjaśniejszej na czarno malowaną ?
    • polskagolyzad5 Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 09:52
      IRAN EUROPY OD 966 ROKU!!!!!!!!!!!!
      • dystans4 Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 11:20
        Już kilka razy przypominałem: umyj pupę. Wtedy to co produkujesz da się omijać nie aż tak wielkim łukiem.
    • dystans4 Re: Apel do Administracji FKraj. 02.06.15, 10:12
      Wreszcie skończy się puste gadanie o niczym na FK.
      Koniec z POwszechnymi warcholstwem i jątrzeniem. Nastanie zgoda narodowa, rozmowy będą konstruktywne, jasne, sprzyjające pracy dla dobra ludu pracującego miast i wsi (ludzkości).

Upraszam Administrację Forum, żeby nad mapką Polski umieściła portrety naszych Przywódców Narodu. Na ich wezwanie do czynu Forum odpowiada - tak jest!
      Niech Anwad oraz Indeed4 przejmą opiekę i, odpowiednio, sprawstwo kierownicze poczynań na FKraj!

--
      Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki.
      "A każdy inteligentny i tak będzie zakładał lokaty w Skok Wołomin" - Skarb.
      Nikt nigdy nie został wyszarzony, anwad patrzy na ciebie. - © Obraza.uczuć.religijnych
      • dystans4 Re: Apel do Administracji FKraj. 02.06.15, 10:28
        Te życzenia naPiSałem ja, buldog.

--
        Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki.
        • ave.duce Re: Apel do Administracji FKraj. 02.06.15, 11:17
          Tysiące rąk, miliony rąk, a serce bije jedno.
          Wzniesiemy dom: "Pi$owską" Rzecz - słoneczną, niepodległą...
          • dystans4 Re: Apel do Administracji FKraj. 02.06.15, 11:48

Hej, junacy - ej, chłopcy, dziewczęta,
            Do roboty! do roboty!
            Jedno hasło jak rozkaz pamiętaj:
            Do roboty! do roboty!

Był trud i nędza, był ocean łez,
            I burzył serca rząd wypchanych PO-wskich kies.

Dziś hardo brzmi zwycięski śpiew:
            PeOwskiej krzywdzie stawić opór i kres!

Do traktorów! Do traktorów!
            Niech się święci pokój, praca i plan!
            Hej, junacy - ej, chłopcy, dziewczęta
            Do roboty! do roboty!

--
      • az43 Re: Apel do Administracji FKraj. 02.06.15, 11:34
        To już było ale oczywiście zawsze znajdą sie ludzie gotowi skorzystać z doświadczeń Adolfa i Stalina.
        • dystans4 Re: Adolfa, Józefa, Bolesława i Jarosława b/t 02.06.15, 12:11

• tw_wielgus Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 11:27
      No skoro Giertych tak powiedział to drżę na samą myśl o zbliżających się wyborach parlamentarnych.
      I Pan Jean-Claude Juncker również, będzie miał teraz w Unii dwóch dyktatorów.
      • ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 13:53
        Giertych nie ma nic do rzeczy. To, o co teraz powiedział, wiem od dekady.
        • tw_wielgus Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 14:05
          Skoro nie ma to dlaczego się podpierasz jego wątpliwym autorytetem?
          Poprawne sformułowana myśl, w tym konkretnie wypadku, powinna wyglądać następująco.
          Ja to już wiem od dekady a Giertych dopiero teraz zauważył u Lisa, że....
          • ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 03.06.15, 08:16
            Dzięki za uwagi i poprawki! Teraz wiem, na co zwracać uwagę w Twoich postach.

tw_wielgus napisał:

> Ja to już wiem od dekady a Giertych dopiero teraz zauważył u Lisa, że....

Wystarczyło przeczytać ps.
    • kotek.filemon Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 11:57
      Nie będzie to łatwe, znając legendarną kaczą koncyliacyjność. Przecież nawet o głupiego embriona się wykopyrtnęli, a co dopiero o istotniejsze sprawy...
    • volupte Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 12:06
      To nie cel , to narzedzie do delegalizacji opozycji i władzy do 2030 co najmniej , jak obiecywał Jaro.
      • dystans4 Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 12:26
        Obiecywali Jar i Lepper. Koalicję na 5 kadencji.
        Do grobowej deski.
        I dalej.

--
        • volupte Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 13:49
          Mając większość konstytucyjna postapi podobnie jak Orban , czy mu sie to uda to inna sprawa.
      • ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 13:54
        Osiągnięcie tego celu umożliwi to, o czym napisałeś.
    • dystans4 Nasza sprawa jest słuszna i prawa. 02.06.15, 13:35
      Nasze dieło prawoje!
      Pobieda budet za nami!

--
    • dystans4 I znów. 02.06.15, 13:44
      I znów mamy dwóch przywódców.
      Słonko grzeje mocniej, trawa bardziej zielona i zielone lata wracają:

--
      • dystans4 I znów. 02.06.15, 13:48
        Przepraszam, wróg POplątał nasze ścieżki.
        Ma być:
        I znów mamy dwóch przywódców.
        Słonko grzeje mocniej, trawa bardziej zielona i zielone lata wracają:

• veglie Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 13:47
      A Michał Kamiński co na to?
      • ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 14:04
        veglie napisał:

> A Michał Kamiński co na to?

Nie wiem, mogę tylko przypuszczać, że na głos będzie potępiał, a w cichości ducha zatrze z zadowoleniem rączęta.
        • veglie Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 14:27
          Tak sobie myślę,że gdyby na miejscu Jara byłby Romek to dopiero by się działo. ;-)
          • ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 14:53
            Był przecież czas, kiedy Giertych podpisałby się oburącz pod Konstytucją IV RPi$politej.
            A co do tego, co się - ewentualnie - będzie działo "za Jarosława K." - wolałabym nie oglądać.
    • dystans4 Zmiana pokoleń - to idzie PiS, idzie młodzież 02.06.15, 13:58

Naprzód młodzi!
      Dziś młodzież ma głos!

Nie zna granic ni kordonów pieśni zew!
      • basia.basia Re: Zmiana pokoleń - to idzie PiS, idzie młodzież 02.06.15, 22:10
        dystans4 napisał:

>
        > Naprzód młodzi!
        > Dziś młodzież ma głos!
        >

Dałam Ci link związany z obrazem ale wątek skasowali:
        Powtórka >>>

www.renatadomagalska.pl/galeria_folklor.html
        • dystans4 Re: Zmiana pokoleń - to idzie PiS, idzie młodzież 03.06.15, 00:06
          Dziękuję jeszcze raz :D

Oczywiście, przeczytałem odpowiedz, podziękowałem i poprosiłem o skasowanie wątku.

--
    • rccc pamietasz co mowiono u Sowy? 02.06.15, 14:36
      takiego dziadostwa jak jest teraz nie da sie powielic

bede kibicowal Dudzie, Kaczynskiemu , Kukizowi i wszystkim tym, ktorzy te sitwe wysla do kamieniolomow, bo kamieni ci u nas kupa
      • ave.duce No tak ;) 02.06.15, 14:48
        ... Polacy odczuwają nieco większą satysfakcję z życia niż przeciętny mieszkaniec UE ...
        • rccc wynik ostatnich wyborow mowi co innego 02.06.15, 15:00
          ludzie chca zmiany
          • ave.duce Re: wynik ostatnich wyborow mowi co innego 02.06.15, 15:08
            rccc napisał:

> ludzie chca zmiany

Chcą? No to będą mieli - na gorsze.
            • rccc poczytaj sobie komentarze pod twoim linkiem :D 02.06.15, 15:10
              jakos internauci sie nie do konca zgadzaja z teza, ze jest tak wspaniale
              • ave.duce No jasne - badania dot. Polski są sfałszowane ;))) 02.06.15, 15:58
                • indeed4 Wraca PRL-owska propaganda sukcesu? :-) 03.06.15, 01:22
                  Niekoniecznie sfałszowane - obejrzyj sobie powtórkę tego "Śniadania Mistrzów", zrozumiesz o co chodzi.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,157770475,157771073,Powinnas_obejrzec_Sniadanie_Mistrzow_.html
            • inocom Oni czyli kto? 02.06.15, 15:12
              ave.duce napisała:

> rccc napisał:
              >
              > > ludzie chca zmiany
              >
              > Chcą? No to będą mieli - na gorsze.

forsal.pl/artykuly/874927,koniec-fotoradarowej-tolerancji-rzad-zaostrza-przepisy-drogowe.html
              Każdy pomiar jest obarczony błędem. Możesz jechać prawidłowo i zabulić :)
          • antyk-acap Re: wynik ostatnich wyborow mowi co innego 03.06.15, 04:57
            Bo ich ambicje rosną szybciej niż możliwości.
      • rozbawiony77 Re: pamietasz co mowiono u Sowy? 02.06.15, 19:58
        Po co zaraz do kamieniołomów? Do urzędów skarbowych wystarczy. Aby do spodu!:)))))
    • inocom Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 14:59
      W jaki sposób i na jaką?

Bo bez tego, Twój post, to przepraszam, bełkot.

• rozbawiony77 O mój Boże? To nie chcą już jej łamać jak PO ?:))) 02.06.15, 16:15
      Bez nijakiego zmieniania?
      Nie podpie..ą emerytur? Nie zmienią ustawy o TK, będącego podporządkowanym wYŁĄCZNIE Konstytucji RP? Nie zmienią ustaw o turystyce (łamiąc Konstytycję RP) dopuszczając odbieranie ziemi jej właścicielom przez mafie "biznesmenów" skumanych z lokalnymi "rodzinami" polityków z PO?
      To ten PiS straszny jest! Mógł jak PO łamać Konstytucję RP na każdym kroku, mając ją głęboko ... A chce zmieniać.
      Też coś?:))))))))))
      • ave.duce Łamać? Przecież to będzie ich Konstytucja - 02.06.15, 16:26
        już zmienili zmienili projekt, a co ostatecznie wymądzą - to się okaże, o ile będą dysponowali wymaganą większością.
        • rozbawiony77 Re: Łamać? Przecież to będzie ich Konstytucja - 02.06.15, 19:44
          To nareszcie dzięki Tobie, Ave, zrozumiałem, dlaczego PO aż tak bezwzględnie depcze od dwóch lat Konstytucję RP: to po prostu nie jest ICH Konstytucja!:))).
          Fakt, do stuskowania emerytur Polaków bez odszkodowania, urwania łba Trybunałowi Konstytucyjnemu i mafijnych zmian w ustawie o turystyce pozbawiającej Polaków de facto KAŻDEJ własności gruntowej niezbędnej do prowadzenia biznesu POwsko-PSLowskiej lokalnej mafii bardziej pasowałałaby konstytucja pirackiej Tortugi, a nie RP. Chociaż po 8 latach rządów nie idiotów i nie złodziei Polska w zasadzie cała jest jak Tortuga:)
          O to Ci chodziło?:)))))))))
          • ave.duce Re: Łamać? Przecież to będzie ich Konstytucja - 03.06.15, 08:19
            Na łamanie przyszłej Konstytucji przez Pi$ nie będzie się nikt uskarżał ;)
            • rozbawiony77 Re: Łamać? Przecież to będzie ich Konstytucja - 03.06.15, 08:24
              Zapomniałaś dodać : nieuniknione łamanie?:))))))))))))))
              • indeed4 Re: Łamać? Przecież to będzie ich Konstytucja - 03.06.15, 08:46
                100% pewne! Światowej sławy ekspert politologiczny Giertych tak orzekł w najukochańszej TOK FM, a to co mówi Giertych to świente.
                • inocom Swoją drogą Giertych guru dla Duce :) 03.06.15, 08:52
                  indeed4 napisał:

> 100% pewne! Światowej sławy ekspert politologiczny Giertych tak orzekł w najuko
                  > chańszej TOK FM, a to co mówi Giertych to świente.

Nie sądziłem, że dane będzie mi dożyć tego momentu :)
                  • indeed4 Re: Swoją drogą Giertych guru dla Duce :) 03.06.15, 09:00
                    Giertych i (wcześniej stadnie opluwany przez antykaczystowskie lemingi) "spocony wieprz" Kamiński :-)))

Co się dziwić, że dziś cała Polska ma z nich polewkę...
              • ave.duce Re: Łamać? Przecież to będzie ich Konstytucja - 03.06.15, 09:01
                forum.gazeta.pl/forum/w,28,157814503,157818884,Lamac_Przeciez_to_bedzie_ich_Konstytucja_.html
    • instant.crush Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 18:38
      A co za straszne zmiany oni szykują w konstytucji, bo nie jestem na bieżąco?
      • rozbawiony77 Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 19:55
        Po prostu strrrrraszne!:) Niewyobrażalnie. Więc nie ma co ich cytować, wystarczy wiedza, że tak powiem, pośrednia (Lud zdobywa poglądy mediami jego jedynie słusznej Platformy, chwała jej i jej kolegom, a ch...won!:))))))
        Przyjmij więc po prostu oficjalną prawdę objawioną tych arbitrów salonowej interpretacji, że ewentualne zmiany konstytucyjną większością głosów, np. JOW-y, będą be, a bo tak! A nieoficjalnie- że Platforma ich z niesmaku nie przeżyje. Zdecydowanie woli Tortugę:)))))))))
      • indeed4 Ba, żeby to ona wiedziała. 03.06.15, 01:44
        Czego to już Giertych (i Misiek Kamiński) nie wieszczył :-))) Spanikowany salon histeryzuje, a pelikany łykają jak żaba kit. Identycznie było ze "zboczonym salezjaninem" i dziesiątkami bzdur rozpowszechnianych przez GW z przyległościami...

www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,18034689,Giertych__Kaczynski_chce_zmienic_konstytucje__utrwalic.html
        • indeed4 O zmianach w konstytucji mówi się od roku 03.06.15, 01:50
          natemat.pl/100821,partie-chca-zmian-w-konstytucji-pis-nowego-ministerstwa-solidarna-polska-systemu-prezydenckiego-a-twoj-ruch-euro

żadna to tajemnica - pelikany ocknęły się dopiero teraz i dalej histeryzować, bo "Giertych powiedział" :-)))
      • ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 03.06.15, 08:23
        To się okaże.
        Jeden projekt stworzyli w 2005 roku, drugi w 2010 (ale ten znikł ze strony Pi$ - a pod odpowiednim hasłem kryje się wykład p.t. "symbolika narodowa").
        • indeed4 Okaże się, że faszysta Giertych miał rację? 03.06.15, 08:33
          Ale jak możesz w to w ogóle wątpić?! To genialny polityk i niezwykle przenikliwy umysł analityczny - zawsze ma rację. Sprawdza się każde jego słowo, tak jak guru Michnika. Pijany Komorowski przejechał na pasach ciężarną zakonnicę? Przejechał! Sama widzisz...

forum.gazeta.pl/forum/w,28,157581266,157581266,A_Michnik_Komorowski_przegra_tylko_jesli_.html

:-)))
    • sclavus Myślisz, że użyją tej, 02.06.15, 21:50
      którą Jarosław spreparował z bratem, w 2005/2006??
      ... czy spreparują lepszą??
      • ave.duce Re: Myślisz, że użyją tej, 03.06.15, 08:27
        Wydaje się, że spreparują trzecią (2005 i 2010 - projekty).
        Co w niej będzie - dopóki jej nie zaprezentują publicznie w Sejmie - nie wiadomo.
        Nigdy nie wierz kaczystom...
        • indeed4 "Spreparują" już nawet! 03.06.15, 08:35
          Ajajaj... a to zbrodzienie jedne faszystoskie.

Co na to lekarz? :-)
          • volupte Re: "Spreparują" już nawet! 03.06.15, 13:10
            A ty tamten projekt znasz?
        • dystans4 Re: Myślisz, że użyją tej, 03.06.15, 10:26
          Pan prezes jest pomysłowy. To dobra wiadomość, bo powszechnie całemu Narodowi Wolskiemu odmawiano inteligencji, inwencji, pomysłowości. A przecież choćby na tym forum, choćby Indyk...
    • zapijaczony_ryj Re: Główny cel kaczystów&co. - wadza absolutna 03.06.15, 08:22
      i to bez przystawek, które zostaną wydymane przez prezesPana tak jak Giertych i Lepper!
      • ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - wadza absolutna 03.06.15, 08:29
        I na wieki wieków amenT.
        • indeed4 Re: Główny cel kaczystów&co. - wadza absolutna 03.06.15, 08:41
          Sialom!
      • indeed4 Autorytet Giertych wydymany przez PiS?! 03.06.15, 13:05
        Jak bardzo został wydymany - tak jak w ostatnich wyborach Misiek Kamiński, czy bardziej...
    • indeed4 Jakich kaczystów?! Koniec PiS-u... 03.06.15, 08:56
      nie czytałaś błyskotliwych prognoz ministra twojej najukochańszej PO i kumpla Giertycha?

ecsmedia.pl/c/koniec-pis-u-b-iext7403270.jpg

• indeed4 Zmienią Konstytucję, a Macierewicz... 03.06.15, 09:13
      w skórzanym płaszczu będzie urzędował na Szucha!!!! (w tym miejscu słychać histeryczny wrzask śmiertelnie przerażonych antykaczystowskich lemingów)

joemonster.org/filmy/34541

• indeed4 Easy! Idą wybory - to tylko straszenie PiSem ;-) 03.06.15, 09:16
        jw.
        • dystans4 Re: Easy! Idą wybory - to tylko straszenie PiSem 03.06.15, 10:27
          Indyk, jeszcze tu jesteś?
          • indeed4 Re: Easy! Idą wybory - to tylko straszenie PiSem 03.06.15, 10:30
            Jestem, bo chcę się dowiedzieć, co nowego na twoim ulubionym kremlowskim portalu regnum.ru. Piszą coś ciekawego?
      • volupte Re: Zmienią Konstytucję, a Macierewicz... 03.06.15, 13:07
        Propaganda przez kpinę? Tez tak mozna . Zobaczymy czy skuteczna.
        • indeed4 Re: Zmienią Konstytucję, a Macierewicz... 03.06.15, 13:22
          Może zacznę pisać "Komoruski", jak ty "Mamrot"?

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=mamrot+&author=volupte+&title=&forum=

Sprawdzimy siejący propagandę o "Najpiękniejszej Pierwszej Damie Wszechczasów" platformerski kibolu czy działa...
          • volupte Re: Zmienią Konstytucję, a Macierewicz... 03.06.15, 13:32
            No cóż pisdacki trollu , brak argumentów to po swojemu chcesz agresja nadrobić. Pisz sobie Komoruski bo pewnie wiele razy tak napisałes, mnie to zwisa. A ta dama to kto ? Dudzina? Bo ja nigdy takich słów nie uzyłem.
            • indeed4 Wszystko na temat. 03.06.15, 13:34
              forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=komoruski&author=%3Dindeed4&title=&forum=

EOT.
            • ave.duce Mamrot? Mamrotek ... 03.06.15, 17:50
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,45261912,45261912,Kto_Was_bardziej_smieszy_Mamrotek_czy_Bulgotek_.html
              • indeed4 Sparciały Mamrot i cała jego klaka 03.06.15, 18:03
                forum.gazeta.pl/forum/w,28,90973018,90974252,Re_Proponuje_stol_zostawic_a_zabrac_z_palacu_.html

Yes, yes, yes! Napisała hołdująca tradycyjnym wartościom, głęboko wierząca sympatyczka Komorowskiego i chadeckiej Platformy.
                • indeed4 Jest nawet Mamrot z maupkami! 03.06.15, 18:10
                  forum.gazeta.pl/forum/w,89075,95270179,95867636,Re_O_Narwi_proszszsz_Dzinks_.html

Obsesyjny antykaczyzm?Ależżż skąd - tak się przecież zachowują wszyscy Polacy...

:-))))))))

EOT.
                  • volupte Re: Jest nawet Mamrot z maupkami! 03.06.15, 19:13
                    Widzisz , ksywka funkcjonuje od lat . Czemu ? Bo po prostu mamrotał a nie mówił. Taki jego był urok. A ty pisdacki ponurak nie kumasz ze to jest pieszczotliwe ;-)
                    • indeed4 Oczywiście! Mamrot i pisdak to popularne 03.06.15, 19:43
                      pieszczotliwe określenia i są w mediach w powszechnym użyciu - podobnie jak naczelny idiota, swołocz, gów*niarze czy doodbytniczy czopek, jak jeden z głęboko wierzących sympatyków chadeckiej Platformy pieszczotliwie określił prezydenta elekta.
                      • indeed4 Tych pieszczotliwych określeń używa na co dzień 03.06.15, 19:54
                        każdy normalny Polak. Bo czy redaktor Michnik jest antypisowskim talibem? Odpowiedź oczywiście brzmi: nie! "Swołocz" i "gów*niarze" były pieszczotliwe i znamionowały niekłamaną, szczerą sympatię. Podobnie "chłystek" Anny Nehrebeckiej - miłe, pieszczotliwe określenie.
    • polska_nasza Re: Aż tak mocno boli? :)) 03.06.15, 19:50
      że młodzi Polacy i patrioci dali kopa w doopę nico szybciej niż się spodziewaliście? :))
      • indeed4 "Dostajemy w d*pę od swołoczy, gów*niarzy 03.06.15, 20:00
        chłystków i komediantów!" (copyright Michnik i A. Nehrebecka)

forum.gazeta.pl/forum/w,28,157754982,157755546,Wiecej_chlystkow_komediantow_i_go_arzy_.html

• nachlany_wolak Zdewcyduj się, Polacy czy patrioci 03.06.15, 20:44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka