ave.duce 02.06.15, 07:49 a wtedy: hulaj dusza, piekła nie ma. Giertych u Lisa tylko potwierdził to, co jest jasne od lat. Głosujcie na PiS, tzw. zjednoczoną prawicę i Kukiza - już oni urządzą Polskę. Miłego forumowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grba Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 08:02 Dwa tygodnie mądre głowy myślały, myślały, myślały i wymyśliły: bronimy konstytucji. Sami mają z nią kłopot. Dokument długi, szczegółowy, ciężko wszystko spamiętać.... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 09:42 Nie wiem, o jakich "głowach" mowa, ale jeżeli o mnie chodzi to przeczytałam nie raz zarówno tekst obowiązującej Konstytucji, jak i projekt PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 21:48 Bliźniaki już w 2005/2006 sporządzili sobie konstytucję pod siebie... - chcesz tekst bo zachowałem sobie... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
danillko No, chyba nowoczesna.pl do tego nie dopuści? 02.06.15, 08:05 ... takie młode i doświadczone twarze na pewno dadzą radę: cdn16.se.smcloud.net/t/photos/t/417333/ryszard-petru-leszek-balcerowicz-wladyslaw-fra_23989353.jpg i.wp.pl/a/f/jpeg/29445/olechowski_andrzej_pap_388.jpeg ave.duce napisała: > a wtedy: hulaj dusza, piekła nie ma. Giertych u Lisa tylko potwierdził to, co j > est jasne od lat. > > Głosujcie na PiS, tzw. zjednoczoną prawicę i Kukiza - już oni urządzą Polskę. > > Miłego forumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
penire Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 08:07 Co to za cuda ? Leming śpiewa cienko jak łabądek. Taki koncert wart jest mszy Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 09:44 Jeszcze ciemny lud zatańczy "Jezioro Łabędzie" - jak mu Pi$ zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
penire Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 09:53 Popisowy miuzik play gra nam tu nie od dziś i nie od wczoraj. Lepiej PO-wscy separatyści pokażą swoje prawdziwe mundury, a nie rzną wiecznie głupa.. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 11:14 Niektórzy przestali rżnąć głupa i już pokazali - okazuje się, że są pisowskie/brunatne. Odpowiedz Link Zgłoś
penire Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 11:19 Chyba nikogo to nie dziwi...Między PO i PIS granice są otwarte na całej szerokości. Z PO tuli się Giertych, jest w niej Niesiołowski przychodzi Kamiński i to jest ekipa, która walczy z ciemnogrodem według błękitnej reklamy :))) Jaki mundur miał pułkownik Miodowicz? Jakie mundury miała policja antykorupcyjna utworzona przez POPIS? Odpowiedz Link Zgłoś
penire Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 11:23 Kamiński pielgrzymował z pełolubnym Wołkiem do Pinocheta... Giertych miał partyjkę ze skinami... Ale ciągle słyszę jak PO walczy z faszyzmem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
penire Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 11:24 Spalona rosyjska budka w nagraniach? Tusk grający na pobicie rosyjskich tatuśków na euro ... prawdziwi antyfaszyści.. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 13:51 1. o wymienionych osobach mam zdanie od lat ugruntowane i nie sądzę, żebym je zmieniła 2. nie piszę o PO - to nie jest temat tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce ps. 02.06.15, 08:10 forum.gazeta.pl/forum/w,28,54949068,54951543,Re_Polska_to_jednak_pechowy_kraj_.html Odpowiedz Link Zgłoś
penire Re: ps. 02.06.15, 08:17 Już było losowanie kto ma paść Reytanem? Bo trochę jakoś tak niezręcznie ...ale może po pobudce Giertycha nastroje peowie podniosłe i sami chętni... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwa.sprawiedliwa Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 08:26 ave.duce napisała: po przeszkoleniu ? jak manipulować tą tłuszczą ciemną a niewykształconą, bezrobotną, w poprzek na mapie Najjaśniejszej na czarno malowaną ? Odpowiedz Link Zgłoś
polskagolyzad5 Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 09:52 IRAN EUROPY OD 966 ROKU!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 11:20 Już kilka razy przypominałem: umyj pupę. Wtedy to co produkujesz da się omijać nie aż tak wielkim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Apel do Administracji FKraj. 02.06.15, 10:12 Wreszcie skończy się puste gadanie o niczym na FK. Koniec z POwszechnymi warcholstwem i jątrzeniem. Nastanie zgoda narodowa, rozmowy będą konstruktywne, jasne, sprzyjające pracy dla dobra ludu pracującego miast i wsi (ludzkości). Upraszam Administrację Forum, żeby nad mapką Polski umieściła portrety naszych Przywódców Narodu. Na ich wezwanie do czynu Forum odpowiada - tak jest! Niech Anwad oraz Indeed4 przejmą opiekę i, odpowiednio, sprawstwo kierownicze poczynań na FKraj! -- Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki. "A każdy inteligentny i tak będzie zakładał lokaty w Skok Wołomin" - Skarb. Nikt nigdy nie został wyszarzony, anwad patrzy na ciebie. - © Obraza.uczuć.religijnych Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Apel do Administracji FKraj. 02.06.15, 10:28 Te życzenia naPiSałem ja, buldog. -- Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Apel do Administracji FKraj. 02.06.15, 11:17 Tysiące rąk, miliony rąk, a serce bije jedno. Wzniesiemy dom: "Pi$owską" Rzecz - słoneczną, niepodległą... Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Apel do Administracji FKraj. 02.06.15, 11:48 https://youtube.com/devicesupport Hej, junacy - ej, chłopcy, dziewczęta, Do roboty! do roboty! Jedno hasło jak rozkaz pamiętaj: Do roboty! do roboty! Był trud i nędza, był ocean łez, I burzył serca rząd wypchanych PO-wskich kies. Dziś hardo brzmi zwycięski śpiew: PeOwskiej krzywdzie stawić opór i kres! Do traktorów! Do traktorów! Niech się święci pokój, praca i plan! Hej, junacy - ej, chłopcy, dziewczęta Do roboty! do roboty! -- Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Apel do Administracji FKraj. 02.06.15, 11:34 To już było ale oczywiście zawsze znajdą sie ludzie gotowi skorzystać z doświadczeń Adolfa i Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 11:27 No skoro Giertych tak powiedział to drżę na samą myśl o zbliżających się wyborach parlamentarnych. I Pan Jean-Claude Juncker również, będzie miał teraz w Unii dwóch dyktatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 13:53 Giertych nie ma nic do rzeczy. To, o co teraz powiedział, wiem od dekady. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 14:05 Skoro nie ma to dlaczego się podpierasz jego wątpliwym autorytetem? Poprawne sformułowana myśl, w tym konkretnie wypadku, powinna wyglądać następująco. Ja to już wiem od dekady a Giertych dopiero teraz zauważył u Lisa, że.... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 03.06.15, 08:16 Dzięki za uwagi i poprawki! Teraz wiem, na co zwracać uwagę w Twoich postach. tw_wielgus napisał: > Ja to już wiem od dekady a Giertych dopiero teraz zauważył u Lisa, że.... Wystarczyło przeczytać ps. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 11:57 Nie będzie to łatwe, znając legendarną kaczą koncyliacyjność. Przecież nawet o głupiego embriona się wykopyrtnęli, a co dopiero o istotniejsze sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 12:06 To nie cel , to narzedzie do delegalizacji opozycji i władzy do 2030 co najmniej , jak obiecywał Jaro. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 12:26 Obiecywali Jar i Lepper. Koalicję na 5 kadencji. Do grobowej deski. I dalej. -- Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 13:49 Mając większość konstytucyjna postapi podobnie jak Orban , czy mu sie to uda to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 13:54 Osiągnięcie tego celu umożliwi to, o czym napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Nasza sprawa jest słuszna i prawa. 02.06.15, 13:35 Nasze dieło prawoje! Pobieda budet za nami! https://youtube.com/devicesupport -- Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 I znów. 02.06.15, 13:44 I znów mamy dwóch przywódców. Słonko grzeje mocniej, trawa bardziej zielona i zielone lata wracają: https://youtube.com/devicesupport -- Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 I znów. 02.06.15, 13:48 Przepraszam, wróg POplątał nasze ścieżki. Ma być: I znów mamy dwóch przywódców. Słonko grzeje mocniej, trawa bardziej zielona i zielone lata wracają: https://youtube.com/devicesupport Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 13:47 A Michał Kamiński co na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 14:04 veglie napisał: > A Michał Kamiński co na to? Nie wiem, mogę tylko przypuszczać, że na głos będzie potępiał, a w cichości ducha zatrze z zadowoleniem rączęta. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 14:27 Tak sobie myślę,że gdyby na miejscu Jara byłby Romek to dopiero by się działo. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 14:53 Był przecież czas, kiedy Giertych podpisałby się oburącz pod Konstytucją IV RPi$politej. A co do tego, co się - ewentualnie - będzie działo "za Jarosława K." - wolałabym nie oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Zmiana pokoleń - to idzie PiS, idzie młodzież 02.06.15, 13:58 Naprzód młodzi! Dziś młodzież ma głos! https://youtube.com/devicesupport Nie zna granic ni kordonów pieśni zew! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Zmiana pokoleń - to idzie PiS, idzie młodzież 02.06.15, 22:10 dystans4 napisał: > > Naprzód młodzi! > Dziś młodzież ma głos! > Dałam Ci link związany z obrazem ale wątek skasowali: Powtórka >>> www.renatadomagalska.pl/galeria_folklor.html Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Zmiana pokoleń - to idzie PiS, idzie młodzież 03.06.15, 00:06 Dziękuję jeszcze raz :D Oczywiście, przeczytałem odpowiedz, podziękowałem i poprosiłem o skasowanie wątku. -- Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc pamietasz co mowiono u Sowy? 02.06.15, 14:36 takiego dziadostwa jak jest teraz nie da sie powielic bede kibicowal Dudzie, Kaczynskiemu , Kukizowi i wszystkim tym, ktorzy te sitwe wysla do kamieniolomow, bo kamieni ci u nas kupa Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce No tak ;) 02.06.15, 14:48 ... Polacy odczuwają nieco większą satysfakcję z życia niż przeciętny mieszkaniec UE ... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: wynik ostatnich wyborow mowi co innego 02.06.15, 15:08 rccc napisał: > ludzie chca zmiany Chcą? No to będą mieli - na gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc poczytaj sobie komentarze pod twoim linkiem :D 02.06.15, 15:10 jakos internauci sie nie do konca zgadzaja z teza, ze jest tak wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wraca PRL-owska propaganda sukcesu? :-) 03.06.15, 01:22 Niekoniecznie sfałszowane - obejrzyj sobie powtórkę tego "Śniadania Mistrzów", zrozumiesz o co chodzi. forum.gazeta.pl/forum/w,28,157770475,157771073,Powinnas_obejrzec_Sniadanie_Mistrzow_.html Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Oni czyli kto? 02.06.15, 15:12 ave.duce napisała: > rccc napisał: > > > ludzie chca zmiany > > Chcą? No to będą mieli - na gorsze. forsal.pl/artykuly/874927,koniec-fotoradarowej-tolerancji-rzad-zaostrza-przepisy-drogowe.html Każdy pomiar jest obarczony błędem. Możesz jechać prawidłowo i zabulić :) Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: wynik ostatnich wyborow mowi co innego 03.06.15, 04:57 Bo ich ambicje rosną szybciej niż możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: pamietasz co mowiono u Sowy? 02.06.15, 19:58 Po co zaraz do kamieniołomów? Do urzędów skarbowych wystarczy. Aby do spodu!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 14:59 W jaki sposób i na jaką? Bo bez tego, Twój post, to przepraszam, bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 O mój Boże? To nie chcą już jej łamać jak PO ?:))) 02.06.15, 16:15 Bez nijakiego zmieniania? Nie podpie..ą emerytur? Nie zmienią ustawy o TK, będącego podporządkowanym wYŁĄCZNIE Konstytucji RP? Nie zmienią ustaw o turystyce (łamiąc Konstytycję RP) dopuszczając odbieranie ziemi jej właścicielom przez mafie "biznesmenów" skumanych z lokalnymi "rodzinami" polityków z PO? To ten PiS straszny jest! Mógł jak PO łamać Konstytucję RP na każdym kroku, mając ją głęboko ... A chce zmieniać. Też coś?:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Łamać? Przecież to będzie ich Konstytucja - 02.06.15, 16:26 już zmienili zmienili projekt, a co ostatecznie wymądzą - to się okaże, o ile będą dysponowali wymaganą większością. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: Łamać? Przecież to będzie ich Konstytucja - 02.06.15, 19:44 To nareszcie dzięki Tobie, Ave, zrozumiałem, dlaczego PO aż tak bezwzględnie depcze od dwóch lat Konstytucję RP: to po prostu nie jest ICH Konstytucja!:))). Fakt, do stuskowania emerytur Polaków bez odszkodowania, urwania łba Trybunałowi Konstytucyjnemu i mafijnych zmian w ustawie o turystyce pozbawiającej Polaków de facto KAŻDEJ własności gruntowej niezbędnej do prowadzenia biznesu POwsko-PSLowskiej lokalnej mafii bardziej pasowałałaby konstytucja pirackiej Tortugi, a nie RP. Chociaż po 8 latach rządów nie idiotów i nie złodziei Polska w zasadzie cała jest jak Tortuga:) O to Ci chodziło?:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Łamać? Przecież to będzie ich Konstytucja - 03.06.15, 08:19 Na łamanie przyszłej Konstytucji przez Pi$ nie będzie się nikt uskarżał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: Łamać? Przecież to będzie ich Konstytucja - 03.06.15, 08:24 Zapomniałaś dodać : nieuniknione łamanie?:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Łamać? Przecież to będzie ich Konstytucja - 03.06.15, 08:46 100% pewne! Światowej sławy ekspert politologiczny Giertych tak orzekł w najukochańszej TOK FM, a to co mówi Giertych to świente. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Swoją drogą Giertych guru dla Duce :) 03.06.15, 08:52 indeed4 napisał: > 100% pewne! Światowej sławy ekspert politologiczny Giertych tak orzekł w najuko > chańszej TOK FM, a to co mówi Giertych to świente. Nie sądziłem, że dane będzie mi dożyć tego momentu :) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Swoją drogą Giertych guru dla Duce :) 03.06.15, 09:00 Giertych i (wcześniej stadnie opluwany przez antykaczystowskie lemingi) "spocony wieprz" Kamiński :-))) Co się dziwić, że dziś cała Polska ma z nich polewkę... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Łamać? Przecież to będzie ich Konstytucja - 03.06.15, 09:01 forum.gazeta.pl/forum/w,28,157814503,157818884,Lamac_Przeciez_to_bedzie_ich_Konstytucja_.html Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 18:38 A co za straszne zmiany oni szykują w konstytucji, bo nie jestem na bieżąco? Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 02.06.15, 19:55 Po prostu strrrrraszne!:) Niewyobrażalnie. Więc nie ma co ich cytować, wystarczy wiedza, że tak powiem, pośrednia (Lud zdobywa poglądy mediami jego jedynie słusznej Platformy, chwała jej i jej kolegom, a ch...won!:)))))) Przyjmij więc po prostu oficjalną prawdę objawioną tych arbitrów salonowej interpretacji, że ewentualne zmiany konstytucyjną większością głosów, np. JOW-y, będą be, a bo tak! A nieoficjalnie- że Platforma ich z niesmaku nie przeżyje. Zdecydowanie woli Tortugę:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Ba, żeby to ona wiedziała. 03.06.15, 01:44 Czego to już Giertych (i Misiek Kamiński) nie wieszczył :-))) Spanikowany salon histeryzuje, a pelikany łykają jak żaba kit. Identycznie było ze "zboczonym salezjaninem" i dziesiątkami bzdur rozpowszechnianych przez GW z przyległościami... www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,18034689,Giertych__Kaczynski_chce_zmienic_konstytucje__utrwalic.html Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 O zmianach w konstytucji mówi się od roku 03.06.15, 01:50 natemat.pl/100821,partie-chca-zmian-w-konstytucji-pis-nowego-ministerstwa-solidarna-polska-systemu-prezydenckiego-a-twoj-ruch-euro żadna to tajemnica - pelikany ocknęły się dopiero teraz i dalej histeryzować, bo "Giertych powiedział" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - zmiana Konstytucji 03.06.15, 08:23 To się okaże. Jeden projekt stworzyli w 2005 roku, drugi w 2010 (ale ten znikł ze strony Pi$ - a pod odpowiednim hasłem kryje się wykład p.t. "symbolika narodowa"). Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Okaże się, że faszysta Giertych miał rację? 03.06.15, 08:33 Ale jak możesz w to w ogóle wątpić?! To genialny polityk i niezwykle przenikliwy umysł analityczny - zawsze ma rację. Sprawdza się każde jego słowo, tak jak guru Michnika. Pijany Komorowski przejechał na pasach ciężarną zakonnicę? Przejechał! Sama widzisz... forum.gazeta.pl/forum/w,28,157581266,157581266,A_Michnik_Komorowski_przegra_tylko_jesli_.html :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Myślisz, że użyją tej, 02.06.15, 21:50 którą Jarosław spreparował z bratem, w 2005/2006?? ... czy spreparują lepszą?? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Myślisz, że użyją tej, 03.06.15, 08:27 Wydaje się, że spreparują trzecią (2005 i 2010 - projekty). Co w niej będzie - dopóki jej nie zaprezentują publicznie w Sejmie - nie wiadomo. Nigdy nie wierz kaczystom... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 "Spreparują" już nawet! 03.06.15, 08:35 Ajajaj... a to zbrodzienie jedne faszystoskie. Co na to lekarz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Myślisz, że użyją tej, 03.06.15, 10:26 Pan prezes jest pomysłowy. To dobra wiadomość, bo powszechnie całemu Narodowi Wolskiemu odmawiano inteligencji, inwencji, pomysłowości. A przecież choćby na tym forum, choćby Indyk... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Główny cel kaczystów&co. - wadza absolutna 03.06.15, 08:22 i to bez przystawek, które zostaną wydymane przez prezesPana tak jak Giertych i Lepper! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Główny cel kaczystów&co. - wadza absolutna 03.06.15, 08:29 I na wieki wieków amenT. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Autorytet Giertych wydymany przez PiS?! 03.06.15, 13:05 Jak bardzo został wydymany - tak jak w ostatnich wyborach Misiek Kamiński, czy bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Jakich kaczystów?! Koniec PiS-u... 03.06.15, 08:56 nie czytałaś błyskotliwych prognoz ministra twojej najukochańszej PO i kumpla Giertycha? ecsmedia.pl/c/koniec-pis-u-b-iext7403270.jpg :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Zmienią Konstytucję, a Macierewicz... 03.06.15, 09:13 w skórzanym płaszczu będzie urzędował na Szucha!!!! (w tym miejscu słychać histeryczny wrzask śmiertelnie przerażonych antykaczystowskich lemingów) joemonster.org/filmy/34541 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Easy! Idą wybory - to tylko straszenie PiSem 03.06.15, 10:27 Indyk, jeszcze tu jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Easy! Idą wybory - to tylko straszenie PiSem 03.06.15, 10:30 Jestem, bo chcę się dowiedzieć, co nowego na twoim ulubionym kremlowskim portalu regnum.ru. Piszą coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Zmienią Konstytucję, a Macierewicz... 03.06.15, 13:07 Propaganda przez kpinę? Tez tak mozna . Zobaczymy czy skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Zmienią Konstytucję, a Macierewicz... 03.06.15, 13:22 Może zacznę pisać "Komoruski", jak ty "Mamrot"? forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=mamrot+&author=volupte+&title=&forum= Sprawdzimy siejący propagandę o "Najpiękniejszej Pierwszej Damie Wszechczasów" platformerski kibolu czy działa... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Zmienią Konstytucję, a Macierewicz... 03.06.15, 13:32 No cóż pisdacki trollu , brak argumentów to po swojemu chcesz agresja nadrobić. Pisz sobie Komoruski bo pewnie wiele razy tak napisałes, mnie to zwisa. A ta dama to kto ? Dudzina? Bo ja nigdy takich słów nie uzyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wszystko na temat. 03.06.15, 13:34 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=komoruski&author=%3Dindeed4&title=&forum= EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Mamrot? Mamrotek ... 03.06.15, 17:50 forum.gazeta.pl/forum/w,28,45261912,45261912,Kto_Was_bardziej_smieszy_Mamrotek_czy_Bulgotek_.html Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Sparciały Mamrot i cała jego klaka 03.06.15, 18:03 forum.gazeta.pl/forum/w,28,90973018,90974252,Re_Proponuje_stol_zostawic_a_zabrac_z_palacu_.html Yes, yes, yes! Napisała hołdująca tradycyjnym wartościom, głęboko wierząca sympatyczka Komorowskiego i chadeckiej Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Jest nawet Mamrot z maupkami! 03.06.15, 18:10 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,95270179,95867636,Re_O_Narwi_proszszsz_Dzinks_.html Obsesyjny antykaczyzm?Ależżż skąd - tak się przecież zachowują wszyscy Polacy... :-)))))))) EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jest nawet Mamrot z maupkami! 03.06.15, 19:13 Widzisz , ksywka funkcjonuje od lat . Czemu ? Bo po prostu mamrotał a nie mówił. Taki jego był urok. A ty pisdacki ponurak nie kumasz ze to jest pieszczotliwe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Oczywiście! Mamrot i pisdak to popularne 03.06.15, 19:43 pieszczotliwe określenia i są w mediach w powszechnym użyciu - podobnie jak naczelny idiota, swołocz, gów*niarze czy doodbytniczy czopek, jak jeden z głęboko wierzących sympatyków chadeckiej Platformy pieszczotliwie określił prezydenta elekta. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Tych pieszczotliwych określeń używa na co dzień 03.06.15, 19:54 każdy normalny Polak. Bo czy redaktor Michnik jest antypisowskim talibem? Odpowiedź oczywiście brzmi: nie! "Swołocz" i "gów*niarze" były pieszczotliwe i znamionowały niekłamaną, szczerą sympatię. Podobnie "chłystek" Anny Nehrebeckiej - miłe, pieszczotliwe określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_nasza Re: Aż tak mocno boli? :)) 03.06.15, 19:50 że młodzi Polacy i patrioci dali kopa w doopę nico szybciej niż się spodziewaliście? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 "Dostajemy w d*pę od swołoczy, gów*niarzy 03.06.15, 20:00 chłystków i komediantów!" (copyright Michnik i A. Nehrebecka) forum.gazeta.pl/forum/w,28,157754982,157755546,Wiecej_chlystkow_komediantow_i_go_arzy_.html :-))) Odpowiedz Link Zgłoś