Dodaj do ulubionych

Biedroń, podaj konto aquaparku!

14.06.15, 22:32
Ponoć wystarczy jak każdy Polak wpłaci 1 zł, a długi Słupska za aquapark się spłaci. No to ja deklaruję 10 zł, ale nie wiem gdzie mam je wpłacić. Moja mama też deklaruje 10 zł, tak więc 18 prawaków może już iść się zapluwać ze złości. :)
Obserwuj wątek
    • inocom Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 14.06.15, 22:42
      taziuta napisał:

> Ponoć wystarczy jak każdy Polak wpłaci 1 zł, a długi Słupska za aquapark się sp
      > łaci. No to ja deklaruję 10 zł, ale nie wiem gdzie mam je wpłacić. Moja mama te
      > ż deklaruje 10 zł, tak więc 18 prawaków może już iść się zapluwać ze złości. :)

Nie uważasz, że wladza PO w Słuspku była chora, a i banki ślepe, zaciągają 38 mln kredyt w 120 tysięcznym mieście na tryskawkę :) bez której nie idzie żyć.

Wychodzi po 317 zł na głowę. Co jest niczym przy szykowanym podatku katastralnym.
      • taziuta Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 14.06.15, 22:53
        Tak, władza PO była chora, ale teraz rządzi tam człowiek, którego szanuję i któremu chętnie pomogę na pohybel POPiS-iakom.
        • inocom Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 14.06.15, 23:06
          taziuta napisał:

> Tak, władza PO była chora, ale teraz rządzi tam człowiek, którego szanuję i
          > któremu chętnie pomogę na pohybel POPiS-iakom.

Też mu pomogę ;)
        • tomjani Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 15.06.15, 08:53
          taziuta napisał:

> teraz rządzi tam człowiek, którego szanuję

Ani chybi dlatego że jeździsz PO mieście w pedalarskich ciuchach i oczekujesz że z ulic znikną znaki Zakaz pedałowania?
        • w_v_w Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 17.06.15, 07:14
          powiel pomysl Owsiaka, zorganizuj "orkiestre dla Slupska" sukces murowany ;)
          • taziuta Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 17.06.15, 07:22
            w_v_w napisał:

> powiel pomysl Owsiaka, zorganizuj "orkiestre dla Slupska" sukces murowany ;)

Aż tak to mi się nie chce. :)
            • w_v_w Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 17.06.15, 07:38
              ...idziesz na latwizne :P najlepiej sprawe zalatwic "po angielsku"....cudzymi rekami :D
              • taziuta Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 17.06.15, 07:50
                w_v_w napisał:

> ...idziesz na latwizne :P najlepiej sprawe zalatwic "po angielsku"....cudzymi rekami :D

Głupstwa piszesz, tj. nie doczytałeś. Gdzieś tam niżej już napisałem, że podpowiadam Biedroniowi, a nie za niego organizuję. Jeśli jemu się nie będzie chciało, to dlaczego mi by się miało chcieć?
                • w_v_w Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 17.06.15, 08:06
                  ...napisalam, to o tobie :D

"dobrymi checiam...i itd...;)
    • cronny Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 14.06.15, 22:50
      My z żoną też chętnie wyślemy po 10 zł

• axyzaa Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 14.06.15, 22:55
      Jak już znajdziesz to konto to wklej numer. Też dam 10 PLN.
      • sclavus Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 14.06.15, 23:07
        Na facebooku, taki apel, zapewne miałby wzięcie i efekty - tu, na FK, to tylko lans...
        ... tym niemniej, Biedroń i Słupsk, zasługują na pomoc!
        • axyzaa Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 14.06.15, 23:13
          sclavus napisał:

> Na facebooku, taki apel, zapewne miałby wzięcie i efekty - tu, na FK, to tylko
          > lans...
          > ... tym niemniej, Biedroń i Słupsk, zasługują na pomoc!

Nie korzystam. Ale się nie brzydzę. Jak ktoś założy taką stronę to wejdę, a nawet polubię. Byle pieniądze trafiły w ręce Biedronia.
        • inocom Dlaczego nie lubisz Agory? 14.06.15, 23:14
          sclavus napisał:

> Na facebooku, taki apel, zapewne miałby wzięcie i efekty - tu, na FK, to tylko
          > lans...

Jak na Agorze, to źle? Wiesz chłopie ile oni utopili milionów w Forum?
          Więcej niż PO w Aqua Parku :)
          • sclavus :)))))))) :)))))))))))) :)))))))))))))))) 15.06.15, 00:07

• inocom Re: :)))))))) :)))))))))))) :)))))))))))))))) 15.06.15, 23:02
              sclavus napisał:

Specyfika polskiego rynku.
              Bez Adblocka się nie da.
              • yoma Re: :)))))))) :)))))))))))) :)))))))))))))))) 17.06.15, 09:04
                Jak bez adblocka się nie da, to jakie miliony utopili?
      • taziuta Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 15.06.15, 07:57
        axyzaa napisała:

> Jak już znajdziesz to konto to wklej numer. Też dam 10 PLN.

Ani FK ani Facebook jest/są właściwym miejscem. To Biedroń (lub jego magistrat, ale z udziałem Biedronia) powinien przygotować spot tv, w którym zaapeluje o datki na spłatę zadłużenia UM Słupsk/Aquapark. Wówczas będzie to wiarygodne i wówczas prześlę mu kasę.
        • l_zaraza_l Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 15.06.15, 12:10
          taziuta napisał:

> axyzaa napisała:
          >
          > > Jak już znajdziesz to konto to wklej numer. Też dam 10 PLN.
          >
          > Ani FK ani Facebook jest/są właściwym miejscem. To Biedroń (lub jego magistrat,
          > ale z udziałem Biedronia) powinien przygotować spot tv, w którym zaapeluje o d
          > atki na spłatę zadłużenia UM Słupsk/Aquapark. Wówczas będzie to wiarygodne i wó
          > wczas prześlę mu kasę.

Przygotować spot mogą jacyś zdolni ludzie bezpłatnie ale koszty emisji w telewizjach ogólnopolskich to straszliwa kasa, której Słupsk nie ma.
          • taziuta Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 15.06.15, 12:24
            l_zaraza_l napisała:

> Przygotować spot mogą jacyś zdolni ludzie bezpłatnie ale koszty emisji w telewizjach
            > ogólnopolskich to straszliwa kasa, której Słupsk nie ma.

Niech ten koszt emisji wyniesie nawet 1 mln zł, to mówimy o zebraniu 26 mln. Innymi słowy cel usprawiedliwia środki. :)
    • don.kichote Też się dołożę nt 15.06.15, 00:07

• jola.iza1 Re: Ja też deklaruję, tym bardziej, że 15.06.15, 00:34
      poprzednik był z PZPR/ SLD , nie zawsze winien POPiS :)
      • ave.duce Ano właśnie nt. 15.06.15, 08:25
        dorzucam 10 zł.
        • scoutek Re: Ano właśnie nt. 15.06.15, 08:28
          Też
    • bard333 lemingi to jednak ciemne są...;) 15.06.15, 08:04
      • taziuta Są lemingi i lemingi :) 15.06.15, 08:08
        Re: lemingi to jednak ciemne są...;)

Tylko prawaki są wszystkie jaśnie oświecone. :)
        • bard333 śmieszy mnie ten wasz ślepy bieg za innymi...;) 15.06.15, 08:20
          wpłać te pieniądze na jakiś dom dziecka, a nie na polityka, czy urzędnika, który i tak je zmarnuje...
          • scoutek Re: śmieszy mnie ten wasz ślepy bieg za innymi... 15.06.15, 08:27
            I kto to mówi
            Jakbys ty był samodzielny, niezależny i nie lazł ślepo za guru
            • bard333 Re: śmieszy mnie ten wasz ślepy bieg za innymi... 15.06.15, 08:33
              wiem, że to sie lemingowi w głowie nie mieści, ale można samodzielnie patrzeć na świat...
              • scoutek Re: śmieszy mnie ten wasz ślepy bieg za innymi... 15.06.15, 12:38

bard333 napisał:

> ale można samodzielnie patrzeć n
                > a świat...

to zacznij
            • gtxl.1 Re: śmieszy mnie ten wasz ślepy bieg za innymi... 15.06.15, 13:31
              scoutek napisała:

> I kto to mówi
              > Jakbys ty był samodzielny, niezależny i nie lazł ślepo za guru
              >

Ty...taka samodzielna jesteś? obserwuję Cię od czasu jak przyznałaś, że jesteś moją ziomalką.
              To była jedyna i miła wiadomość z Twojej strony.

• scoutek Re: śmieszy mnie ten wasz ślepy bieg za innymi... 15.06.15, 14:14

gtxl.1 napisał(a):

> scoutek napisała:
                >
                > > I kto to mówi
                > > Jakbys ty był samodzielny, niezależny i nie lazł ślepo za guru
                > >
                >
                >
                > Ty...taka samodzielna jesteś?

podaj nazwisko mojego guru, ziomek
                bardzo proszę
                jak trafisz to uczciwie przyznam, że tak jest
                ale nie trafisz z prostego powodu - nie mam nikogo takiego
                (niestety)
                bo szanuję kilku, z różnych opcji
                a nie lubię tylko PiS i wszelkiej maści narodowców

jeśli chcesz to udowodnij mi, że ślepo biegnę....... za kim?
                • gtxl.1 Re: śmieszy mnie ten wasz ślepy bieg za innymi... 15.06.15, 14:18
                  scoutek napisała:

>
                  > gtxl.1 napisał(a):
                  >
                  > > scoutek napisała:
                  > >
                  > > > I kto to mówi
                  > > > Jakbys ty był samodzielny, niezależny i nie lazł ślepo za guru
                  > > >
                  > >
                  > >
                  > > Ty...taka samodzielna jesteś?
                  >
                  > podaj nazwisko mojego guru, ziomek
                  > bardzo proszę
                  > jak trafisz to uczciwie przyznam, że tak jest
                  > ale nie trafisz z prostego powodu - nie mam nikogo takiego
                  > (niestety)
                  > bo szanuję kilku, z różnych opcji
                  > a nie lubię tylko PiS i wszelkiej maści narodowców
                  >
                  > jeśli chcesz to udowodnij mi, że ślepo biegnę....... za kim?

Biegniesz w ślepo za platformą.
                  Wiem, że na forum Ci tego nie wytłumaczę, ale zapytam....czy znasz podstawy mechaniki kwantowej?

• scoutek Re: śmieszy mnie ten wasz ślepy bieg za innymi... 15.06.15, 14:27
                    ja nie rozumiem podstaw fizyki kwantowej, aa Ty nie niestety nie rozumiesz czasem co czytasz
                    gdybyś rozumiał, to już dawno próbowałbyś mi to tłumaczyć na maila
                    gazetowego, już kiedyś pisałam, że możesz

spróbuj mi udowodnić, że ślepo biegnę za PO
                    bo guru nie podałeś

-
                    • gtxl.1 Re: śmieszy mnie ten wasz ślepy bieg za innymi... 16.06.15, 17:39
                      scoutek napisała:

> ja nie rozumiem podstaw fizyki kwantowej, aa Ty nie niestety nie rozumiesz czas
                      > em co czytasz
                      > gdybyś rozumiał, to już dawno próbowałbyś mi to tłumaczyć na maila
                      > gazetowego, już kiedyś pisałam, że możesz
                      >
                      > spróbuj mi udowodnić, że ślepo biegnę za PO
                      > bo guru nie podałeś

Właśnie dlatego pytałem...o znajomość podstaw mechaniki kwantowej.
                      Jeżeli wiesz...powiedz, że nie biegniesz na ślepo.

• taziuta Re: śmieszy mnie ten wasz ślepy bieg za innymi... 15.06.15, 08:45
            bard333 napisał:

> wpłać te pieniądze na jakiś dom dziecka, a nie na polityka, czy urzędnika, który i tak je
            > zmarnuje...

Chyba nie doczytałeś. Nie chodzi o wpłacanie kasy na polityka lecz na konkretny cel - spłata zadłużenia budowy Aquaparku w Słupsku. Jeśli ktoś te pieniądze zmarnował, to poprzednicy Biedronia...
            • bard333 Re: śmieszy mnie ten wasz ślepy bieg za innymi... 15.06.15, 08:53
              i co z tego? te wasze wpłaty nawet na waciki dla Biedronia nie wystarczą, a robicie gownoburzę, jakbyście co najmniej mieli uratować cały oddział dzieci chorych na raka...

i jeszcze te meldunki... każdy leming będzie teraz tu przyłaził i meldował wykonanie przelewu na pIŃć złotych... no zbawca po prostu...;)

no i kogo obchodzi jakiś aquapark w jakimś wygwiździajewie? (bez obrazy dla Słupska, bo akurat ładne miasto), takich inwestycji w Polsce są setki, jeśli nie tysiące i tylko dlatego, że szechter promuje Biedronia, akurat jemu należy się ściepa ogólnonarodowa...

wy naprawdę nie widzicie jacy smieszni jesteście?
              • taziuta Re: śmieszy mnie ten wasz ślepy bieg za innymi... 15.06.15, 09:39
                Ty naprawdę wierzysz w to, że kogoś tu obchodzi co cię śmieszy a co nie?
                • bard333 Re: śmieszy mnie ten wasz ślepy bieg za innymi... 15.06.15, 14:11
                  takich jak ja są miliony w Polsce, może zamiast na róznych Biedroni, zainteresujcie się tym...

natemat.pl/145351,dzieci-z-cukrzyca-typu-1-cierpia-przez-uprzedzenia-i-nieczulych-urzednikow
                  • taziuta Re: śmieszy mnie ten wasz ślepy bieg za innymi... 15.06.15, 18:56
                    bard333 napisał:

> /.../ może zamiast na róznych Biedroni, zainteresujcie się tym...
                    >
                    > /.../ dzieci-z-cukrzyca-typu-1-cierpia-przez-uprzedzenia-i-nieczulych-urzednikow"/.../

Nie rozumiem tego Twojego 'zamiast'. Wszyscy mamy być na Twoją modłę, i interesować się tylko tym czym Ty się interesujesz? :/
          • l_zaraza_l Re: śmieszy mnie ten wasz ślepy bieg za innymi... 15.06.15, 12:15
            bard333 napisał:

> wpłać te pieniądze na jakiś dom dziecka, a nie na polityka, czy urzędnika, któr
            > y i tak je zmarnuje...

Tak, tak. Najlepiej na siostry Burczymuszki znane z miłości do dzieci.
      • sclavus Re: lemingi to jednak ciemne są...;) 15.06.15, 11:29
        z twojego postu (i dalszych) wynika jedno tylko: pelikany mają dzioby wielgaśne, żeby łatwiej kłapać!!
    • free-sound Też mogę wpłacić te 10 zł ale muszę znać nr konta 15.06.15, 11:53
      -
    • ludwik_7125 Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 15.06.15, 19:09
      Nie tyle przepiłem, żeby mnie nie stać było na dychę.
    • sawa.com Lewacy, wy chyba macie jakiś defekt w mózgu 15.06.15, 21:54
      bo, nie mogę powiedzieć, żeście ciemnota... ciemnota to ja... i zaścianek.

Nie wiecie na jakie konto wplacać biedulki? to wam podpowiem. Na konto urzędu miasta Słupsk. Nr konta znajdziecie na stronie miasta. M.in. na takie konto wpłaca się podatki. Uprzedzając wasze jęknięcie, że te "kropelki wsparcia" mogą gdzieś się zawieruszyć. Radzę zaznaczyć w odpowiedniej rubryczce przelewu, że jest to darowizna na rzecz spłaty tego i tamtego o czym tak jękliwie opowiada Biedroń...

Radzę ja ciemna PiSiorka z serdecznym pozdrowieniem
      • ave.duce O, najjaśniejsza PiSiorko! Wskaż zatem właściwe: 15.06.15, 22:56
        WYKAZ KONT MIASTA SŁUPSK
        obowiązujących od 1 maja 2011 r.

bip.um.slupsk.pl/dokumenty/586.html
        Z góry dziękuję.
        • jola.iza1 Re: To nie tak,żadne konto miasta Słupska 16.06.15, 00:39
          nie poprawi sytuacji. Bo niby co wpiszemy, aquapark? I co z tego? Robert Biedroń podsunął rozwiązanie , kupmy kubki :)
          www.facebook.com/RobertBiedron/photos/a.258584244178932.55438.223507664353257/920973351273348/?type=1&theater
          • taziuta Re: To nie tak,żadne konto miasta Słupska 16.06.15, 05:58
            jola.iza1 napisała:

> nie poprawi sytuacji. Bo niby co wpiszemy, aquapark? I co z tego? Robert Biedroń
            > podsunął rozwiązanie , kupmy kubki :)

Tia, mamy jechać do Słupska by kupić te kubki, czy może jest też jakaś sprzedaż wysyłkowa?
        • sverir Re: O, najjaśniejsza PiSiorko! Wskaż zatem właści 16.06.15, 06:14
          Z wykazu:
          mBank
          08 1140 1153 0000 2175 4200 1011

A jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości i naprawdę chce wpłacić, to pisze do UM i pyta tam o numer konta, a nie deklaruje akcje na FK:)
          • remik.bz Podatek od darowizny 16.06.15, 07:27
            sverir napisał:

> Z wykazu:
            > mBank
            > 08 1140 1153 0000 2175 4200 1011
            >
            > A jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości i naprawdę chce wpłacić, to pisze do UM i p
            > yta tam o numer konta, a nie deklaruje akcje na FK:)

Przed wpłatą proponuję ustalić pewne szczegóły (np tytuł wpłaty) , aby Słupsk nie został obciążony poważnym podatkiem od darowizny. US może zsumować wszystkie wpłaty I bedzie tego sporo.
            Nie żartuje, kibicuje Biedroniowi w tej sprawie . W Słupsku bylo wcześniej straszliwe dziadostwo I mieszkańcy zrobili z tym porzadek wybierając Biedronia. To nauczka dla innych kłótliwych I pyszałkowatych.
            • sverir Re: Podatek od darowizny 16.06.15, 07:57
              > US może zsumować wszystkie wpłaty I bedzie tego sporo.

Nie przesadzaj - 30 groszy to chyba jeszcze Słupsk jakoś wyskrobie?
          • ave.duce Re: O, najjaśniejsza PiSiorko! Wskaż zatem właści 16.06.15, 09:37
            sverir napisał:

> Z wykazu:
            > mBank
            > 08 1140 1153 0000 2175 4200 1011

Dzięki.

>
            > A jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości i naprawdę chce wpłacić, to pisze do UM i p
            > yta tam o numer konta, a nie deklaruje akcje na FK:)

:)
    • silesius.monachijski7 Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 16.06.15, 06:42
      Uwazaj taziuta, zeby Biedron ze te Twoja dyche czegos innego nie kupil...
      • taziuta Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 16.06.15, 08:28
        silesius.monachijski7 napisała:

> Uwazaj taziuta, zeby Biedron ze te Twoja dyche czegos innego nie kupil...

Co ci tam po tej Twojej robaczywej łepetynie pełza? :>
        • silesius.monachijski7 Biedron to wydmuszka GW i tzw. "POstepowcow" 16.06.15, 17:34
          Ze niby pedal moze byc prezydentem miasta. A tu nie chodzi o to, czy jest pedalem czy nie, ale o to, czy potrafi miastem; nie potrafi, bo doprowadzil do bankructwa; c.b.d.u
    • 13kisiel Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 16.06.15, 17:47
      co to ma być...jakiś kolejny tym razem gejowski podatek ?
      • 13kisiel Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 16.06.15, 18:18
        wiadomosci.wp.pl/kat,12591,title,Pedofilska-para-zgwalcila-dziecko,wid,8409171,wiadomosc.html?ticaid=1150ea ,,,myślę ze nie jest to przypadek że akurat tam doszło do tej zbrodni
        • nachlany_wolak Takie cuś cię podnieca wPiSywaczu ? 16.06.15, 23:42
          • kaprysmam Re: Takie cuś cię podnieca wPiSywaczu ? 17.06.15, 09:10
            Ciebie podnieca obrażanie i skłócanie ludzi.
    • inocom Nry kont 16.06.15, 23:35
      bip.um.slupsk.pl/dokumenty/285.html
    • kaprysmam Re: Biedroń, podaj konto aquaparku! 17.06.15, 09:12
      Dychę mogę dać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka