15.08.15, 19:50
Czy wszystkie pisdaki to takie fleje jak Urbański dziś. Nawet fleja nie ma chyba grzebienia , bo na łbie ma kołdun :-)
Obserwuj wątek
    • a74-7 Re: FpF 15.08.15, 20:37
      koldun to ty volupciak kladziesz sobie na kolanach jak zasiadasz do pisania tego belkotu.
      • a74-7 Re: FpF 15.08.15, 20:38
        w Warszawie mowilo sie kaldun.
        • alistair-p Re: FpF 16.08.15, 01:27
          Nie słyszałem by w Warszawie ktoś mówił "kałdun"na zmierzwioną kupę kłaków na łbie.Co najwyżej KOŁTUN.To nawet oddaje charakter Urbańskiego.
          • volupte Re: FpF 16.08.15, 01:31
            kałdun to wielki brzuch , ale faktycznie kołtun a nie kołdun jak napisałem.
            • nazimno Re: FpF 16.08.15, 10:12
              Koltun to takze stan umyslowy, volupte.
              Strzeliles samoboja.
              • volupte Re: FpF 16.08.15, 11:57
                Robisz literówki kołtunie:-)
                • nazimno Re: FpF 16.08.15, 13:15
                  To pikus.
                  Twoj mental to sciek.
                  • volupte Re: FpF 16.08.15, 13:17
                    Bóg mnie ochronił przed takim jak twój i Bogu dzieki.
                    • nazimno Re: FpF 16.08.15, 13:24
                      Nie mieszaj swojego dna z Bogiem, roztropku.

• volupte Re: FpF 16.08.15, 13:28
                        Szoruj sobie sam. EOT.
                        • nazimno Re: FpF 16.08.15, 14:02
                          poszedl/spadaj
    • pies_na_czarnych Re: FpF 15.08.15, 20:55
      Myje głowę w zupie z koldunami, dobre na łysienie. Spieszył sie na Schwanzparadę i nie wyczesał resztek z resztek włosów!
    • wiosnaludzikow Re: FpF 15.08.15, 21:01
      Wy POPiSowcy, obojętne czy pisdaki czy pokemony, macie prostackie umysły. Jak inaczej określić ocenę człowieka wg wyglądu. A to dostawało się za małżonke od pisiaków a dostaje się też od pokemona volupte Urbańskiemu. Bydło pisiackie buczy na cmentarzach a bydło pokemonowe buczy w sejmie.
      Tak to jest jak w wyniku rewolucji do władzy dostanie się proletariat.
      • w_v_w Re: FpF 16.08.15, 12:53
        a premierem zostaje kuchta:)
        • fiu-bzdziu2010 Re: FpF 16.08.15, 12:59
          mowa o Szydło, co z Jarkiem w sklepie zakupy robiła i za niego placiła????
    • wiosnaludzikow Re: FpF 15.08.15, 21:03
      volupte napisał:

> Czy wszystkie pisdaki to takie fleje jak Urbański dziś. Nawet fleja nie ma chyb
      > a grzebienia , bo na łbie ma kołdun :-)
      A teraz zastanów się jeszcze raz nad tym co napisałeś i kliknij kosz nad swoim wpisem prosty chamie, a tu masz wyjaśnienie:
      www.fakt.pl/polityka/urbanski-zdradzil-ze-zona-uratowala-mu-zycie-i-o-tym-ze-ma-raka-,artykuly,511306.html
      Nad sobą się nie zastanawiaj bo tej lekcji nie jesteś w stanie odrobić:(
      • volupte Re: FpF 16.08.15, 01:23
        Bronisz fleje i argument od czapy. Skoro przyszedł do tv to powinien sie uczesać. Choroba go nie usprawiedliwia z niechlujstwa . To że źle wyglada nie było w mojej uwadze.
        Ciekawe czemu mimo tych powaznych chorób włóczy sie po telewizjach , bo ostatnio sie czesto prezentuje , buraku?
        • x2468 Re: FpF 16.08.15, 10:28
          Stracił kałdun zyskał kołtun (plica polonica) Czy to wpływ samego wolackiego prezesa pana czy chęć przypodobania się przed wyborami?
        • wiosnaludzikow zbydlęcenie 16.08.15, 13:51
          volupte napisał:

> Bronisz fleje i argument od czapy. Skoro przyszedł do tv to powinien sie uczesa
          > ć. Choroba go nie usprawiedliwia z niechlujstwa . To że źle wyglada nie było w
          > mojej uwadze.
          Wiesz jak wyglądają, jak czeszą się włosy po chemioterapii? O ile w ogóle pozostaną. Jesteś bardziej prymitywny od tego bydła co buczy na cmentarzach. Mie oszczędzisz nikogo i niczego dla swoich prostackich celów POlitycznych ukrytych pod hasełkiem : Zgoda buduje.
          • volupte Re: zbydlęcenie 16.08.15, 13:54
            Pierdolisz przygłupie. Obejrzyj sobie jak był ,,uczesany" a potem madrosci wypisuj.
            • nazimno Re: zbydlęcenie 16.08.15, 14:03
              Wylazi zakamflowane menelstwo.
              • volupte Re: zbydlęcenie 16.08.15, 14:15
                O drugi przygłup. Wypad.
                • nazimno Re: zbydlęcenie 16.08.15, 14:24
                  Krotko: Arschloch.
                  • volupte Re: zbydlęcenie 16.08.15, 14:56
                    Nawet nie wiesz co to znaczy a uzywasz.
                    • nazimno Re: zbydlęcenie 16.08.15, 15:17
                      Wrecz przeciwnie - wiem, dlatego
                      uzylem.

To bylo adekwatne okreslenie.

• wiosnaludzikow Re: zbydlęcenie 16.08.15, 16:22
                      Jeszcze dalej prezentujesz wielkie obszary swojego chamstwa ?
                      To coś podobnego jak tutaj Mariner życzył śmierci Kaczyńskiemu. Kompletne zbydlęcenie i dno.
                      Może napisz, że nie wiedziałeś, że omyłka....bo tracę wiarę w człowieka.
                      Zezwierzęcenie ? Zwierzęta takie nie są.
                      • volupte Re: zbydlęcenie 16.08.15, 16:38
                        To ze chory nie wiedziałem ale ze fleja to widziałem w tv. I nie pieprz mi tu że jak chory to sie uczesac nie moze. Trzeba było to ogladac a potem go bronić.
                      • 1tobi Re: zbydlęcenie 16.08.15, 20:00
                        Jeszcze dalej prezentujesz wielkie obszary swojego chamstwa ?
                        To coś podobnego jak tutaj Mariner życzył śmierci Kaczyńskiemu. Kompletne zbydlęcenie i dno.
                        Może napisz, że nie wiedziałeś, że omyłka....bo tracę wiarę w człowieka.
                        Zezwierzęcenie ? Zwierzęta takie nie są.---------------------------------------------------------------------------
                        • volupte Re: zbydlęcenie 16.08.15, 20:08
                          zszyli błonę?
                • w_v_w Re: zbydlęcenie 16.08.15, 14:43
                  volupte, zawsze taki opanowany teraz jakies nerwy, czy co? Zachowaj cos na pazdziernik, bo moze jeszcze bardziej "bulec" :)
                  • volupte Re: zbydlęcenie 16.08.15, 14:58
                    Jestem grzeczny dla grzecznych . Jak potrzeba to miesem rzucę. Ty tez nie anioł , tez czasem zasługujesz:-)
                    • w_v_w Mi blizej do Lilith ;) 16.08.15, 15:01
                      nigdy nie podszywalam sie pod aniola, to beznamietni nudziarze ;)
                      • volupte Re: Mi blizej do Lilith ;) 16.08.15, 15:24
                        Taka ? pl.wikipedia.org/wiki/Lilith#/media/File:Lilith_%28John_Collier_painting%29.jpg
    • camille_pissarro Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwie 16.08.15, 10:19
      do lemingów, których jesteś uosobieniem na tym forum. Lemingi to jednak prymitywni osobnicy nic dziwnego, że można nimi tak łatwo sterować :-)
      • fiu-bzdziu2010 Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 10:33
        jak się idzie do telewizji, to trzeba mieć w głowie i na głowie, szacunek do telewidzów, tym bardziej że makijaż i fryzjer darmowy przed wizją
        • nazimno Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 10:39
          Czyli telewizornia zatrudnia partaczy?
          • fiu-bzdziu2010 Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 12:04
            może się przeciwstawiał godnościom osobistom, że nie chce być czesany grzebieniem, co obsługiwał wroga politycznego
      • volupte Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 11:59
        Lemingi sa symapyczniejsze od pelikanów pisdackich jakim jesteś;-)
        • wiosnaludzikow Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 19:23
          Sądząc po tym co tu piszesz, pardon, jakie myśli prezentujesz, to lemingi są chamami, prostakami czasami jedynie odziani w ładne garniturki rzadko kupione za niepubliczne pieniądze, z obłudnymi i sprzecznymi z tym co naprawdę robią hasełkami typu : zgoda buduje itp.
      • w_v_w Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 13:03
        ...A. Urbanski, to moj sasiad:D w porzadku facet bardzo lubiany i szanowany:D
        • camille_pissarro Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 13:10
          Bardzo inteligentny i kulturalny jegomość - należy mu życzyć dużo zdrowia.
        • volupte Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 13:11
          Zapewne śmieci za sasiadów wynosi , to go lubią.
          • wiosnaludzikow Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 16:24
            Śmieciem jesteś Ty.
            • volupte Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 16:39
              A ty ch...em spleśniałym , ładnie?
              • nazimno Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 19:33
                Zdobywasz przewage nawet nad ostatnim menelem, gdy chodzi o dno.
                • volupte Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 20:09
                  Potrafie jeszcze lepiej. Sprowokuj.
                  • nazimno Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 21:04
                    Zalosny starzec.
          • w_v_w Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 16:29
            volupte, jeste glupszy od kilograma gwozdzi ;)
            • volupte Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 16:40
              O nastepna kretynka udajaca demona:-)
              • wiosnaludzikow Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 19:24
                No cóż. Sądzę, że już wystarczająco zaprezentowałeś tu standardy platformy, znane zresztą z nagrań u Sowy.
                • volupte Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 19:30
                  Dobrało sie troje przygłupich pisdaczków obrazonych że fleja został fleja nazwany. Piorun mu strzelił w banię i zwichrzył włosy , a na grzebień go nie stać i musi po tv biegać. A to ze jest chory to przykro i mozna mu wspołczuć. Bujaj sie bo juz nie chce mi sie z toba gadać.
                • w_v_w Re: Za to w głowie ma poukładane w przeciwieństwi 16.08.15, 21:38
                  ...widzisz do czego prowadzi walka o przetrwanie ::D
    • mara571 tobie tak wszystko przeszkadza? 16.08.15, 19:42
      nie wiem, jak wyglada w tej chwili Urbanski, ale wiem, ze walczy z nowotworem trzuski.
      Niewykluczone, ze po "uczesaniu" wyszlyby mu wszystkie wlosy.
      • volupte Re: tobie tak wszystko przeszkadza? 16.08.15, 20:07
        Zwróciłem uwage jak był uczesany i tyle. Reszta to obrona przez hejt ulubieńca . Ja go nie wylecze nawet jakbym chciał . A o tym wypadnieciu włosów przy uczesaniu to mogłabyś nie rozśmieszać , bo akurat w tym wypadku to nie na miejscu. Durczok przy chemoterapii tez stracił włosy. Podobno odrastaja.
        • taniarada Re: tobie tak wszystko przeszkadza? 16.08.15, 20:28
          Walczy z rakiem trzustki ,więc wygląd nie gra roli i nie jest najważniejszy .Bez obrazy dla mnie jesteś głupcem,
          • volupte Re: tobie tak wszystko przeszkadza? 16.08.15, 20:34
            Ty zawsze byłeś idiotą. Jeśli potrzebujesz to kilka komplementów dołoze .
        • mara571 Re: tobie tak wszystko przeszkadza? 16.08.15, 21:46
          nie naleze do wielbicieli Urbanskiego.
          Nie wszystkie cytostatyki powoduje calkowite wypadanie wlosow lub ich calkowita utrate. Spora czesc pacjentow goli glowe na zero. Wlosy faktycznie odrastaja, ale maja inna strukture, sa przede wszystkim kruche.
          • w_v_w Re: tobie tak wszystko przeszkadza? 16.08.15, 21:52
            Ciekawe, czy tak samo nazywa Sikorskiego, z tlustymi, z lupiezem wlosami? :D
            • taniarada Re: tobie tak wszystko przeszkadza? 16.08.15, 22:08
              A widziałeś volupte z tymi ohydnymi włosami w nosie, ohyda? I ohydne jest jak pisze i wszystkich obraża .Ohydne jest to ,że taka ohyda jest ohydna.Jeśli jest ohydą to jest zrozumiałe, dobrym człowiekiem nie będzie .Następna ohyda do mojej kolekcji .I po moich postach.Ohyda.
      • x2468 Re: tobie tak wszystko przeszkadza? 16.08.15, 22:14
        To mógł oferma założyć na łeb mopa upodobniłby się do człowieka.
        • volupte Re: tobie tak wszystko przeszkadza? 16.08.15, 22:20
          Właśnie wygladało jakby miał , swieżo po wyschnięciu.
    • czan-dra Re: FpF 16.08.15, 19:45
      Volupte, brachu, dlaczego dajesz się wciągnąć w dyskurs z trollami, to po raz, po dwa złapałem wirusa zwichnięcia stawu skokowego, więc logicznym jest, że łażę po miasteczku w szlafroku i rozczochrany, a jak zaproszą mnie do jakiejś tivi, to polecę wsadzić przedtem łeb w jeżyny, żeby jeszcze bardziej się rozczapirzyć.
      • volupte Re: FpF 16.08.15, 20:12
        Dobre. Jakoś mnie tymi hejtami wciagneli , a ze jestem ateista to nie nastawiam drugiej strony do bicia. Zostawiam to im katolikom.
    • taniarada Re: FpF 16.08.15, 20:23
      Idiotyczny post idiotycznego gościa ,który uważa się za inteligentnego człowieka Wszyscy tacy są w PO i na forum GW.Pełno tu się przewija kretynów.Kto żyw spieprza z PO ,póki czas .Hallowie ,Kamil Sipowicz .volupte ty to taki Misiek Kamiński i niech tak zostanie .Przemyj oczy ,odkurz uszy .Wiele wtedy zobaczysz i usłysz .Bez odbioru .Bo szkoda tu pisać.
      • volupte Re: FpF 16.08.15, 20:35
        Nie byłeś tu kretynie zaproszony a wlazłeś. Szkoda słów.
        • baabeczka Re: FpF 16.08.15, 21:58
          I nieproszoSzony udziela taniej rady,czyli bylejakiej ?
          • volupte Re: FpF 16.08.15, 22:19
            No tak bywa jak jakies pisdaki , tu akurat czterech poczuli sie urażeni że jakiś ich guru został zrugany z niechlujny wygląd. Może gdybym wieedział ze gosc tak chory to bym machnał reką. Włączam sobie tv a tu gostek z piorunem na głowie i na dodatek gada trzy po trzy , więc napisałem i tyle. W ogóle ten Urbański z nawet inteligentnego gosci , stał sie typowym pisdakiem jak do tej kancelarii mamrota trafił. Oni tam wszyscy sie czyms zarazają ? Mózgojadem? Sposoby na obrone jakis bzdur wymyslaja nieprawdopodobne , jak dziś w Kawie Sasin , czy ten Czarnecki bredzacy o łaskawosci Budynia. Cynizm , perfidia i chyba najczęściej głup[ota.
            • taniarada Re: FpF 16.08.15, 22:33
              volupte napisał:

> No tak bywa jak jakies pisdaki , tu akurat czterech poczuli sie urażeni że jak
              > iś ich guru został zrugany z niechlujny wygląd. Może gdybym wieedział ze gosc t
              > ak chory to bym machnał reką. Włączam sobie tv a tu gostek z piorunem na głowie
              > i na dodatek gada trzy po trzy , więc napisałem i tyle. W ogóle ten Urbański z
              > nawet inteligentnego gosci , stał sie typowym pisdakiem jak do tej kancelarii
              > mamrota trafił. Oni tam wszyscy sie czyms zarazają ? Mózgojadem? Sposoby na obr
              > one jakis bzdur wymyslaja nieprawdopodobne , jak dziś w Kawie Sasin , czy ten C
              > zarnecki bredzacy o łaskawosci Budynia. Cynizm , perfidia i chyba najczęściej g
              > łup[ota.
              Daj sobie spokój volupte .Jesteś dzisiaj podjarany .Jak mało kto.Ogólnie to siano nie dla ciebie .Bo co by jadły konie w Janowie Podlaskim.Ale hurra .Zdobyłeś miano niedzieli postów Na GW.Chociaż nieboraku prześlij każdemu wpisującemu się na tym nędznym założonym poście .Wirtualny tort.Nie pozdrawiam.
              • w_v_w Re: FpF 16.08.15, 22:41
                co to sie zrobilo z tego volupte, zar z nieba juz nie taki, jest w jakims szoku a moze dostal podwyzke za hejt? Oby to nie bylo zarazliwe, bo biedni inni platfonsiarze moga sie pochorowac :)
      • x2468 Re: FpF 16.08.15, 22:24
        Urbański yntelygentny czy idiota? To właśnie on zorganizował aferę z spalonymi pociągami dla Warszawy.
        • volupte Re: FpF 16.08.15, 22:38
          Nie wiem co masz na mysli? Ten pożar w metrze przed wyborami jako atak na Mamrota?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka