16.08.15, 13:46
Prezydent Duda zwany z hejterska Budyniem pozyskał nowego mocnego w swej czołobitności obrońcę. tomaszlis.natemat.pl/151661,bronie-andrzeja-dudy
Obserwuj wątek
    • superspec Duda polityk jak inni. 16.08.15, 13:59
      Jak polityk w opozycji to mówi że kraj w którym ubiega się o poparcie wyborców jest w ruinie (patrz Republikanie w USA) a jak dojdzie do władzy to zaczyna dostrzegać jego piękno.:) A poza tym głównym przeciwnikiem Polski jest Rosja tak się stało z winy obu stron. I postanowiłem wzorem Rosjan bezkrytycznie iść za władzą w przypadku Kraju za Dudą i Kościołem choć ateista ze mnie.
      • volupte Re: Duda polityk jak inni. 16.08.15, 14:12
        Słusznie idz za głosem fleta dudowego jak dzieci z Hameln.
        • lepkie.lapki Re: Duda polityk jak inni. 16.08.15, 14:35
          Niektórzy widzą w panu Dudzie nowego Stefana z Cloyes, więc coś z tego może się urodzić.
        • superspec Duda Silny. 16.08.15, 15:30
          Kościół Nowy Naród Wybrany.
    • lepkie.lapki Re: Obrona 16.08.15, 14:08
      Pan Lis to niech zacznie rozliczać pana Dudę z jego obietnic tak, jak tego chciał pan Duda, a nie jakieś afirmatywne eseje pisze. J'accuse a nie je défends.
      • volupte Re: Obrona 16.08.15, 14:13
        Czemu , panegiryk ma słuszną wymowę;-)
        • nazimno Re: Obrona 16.08.15, 14:21
          Korelacja ze sciekiem byla uzasadniona.
          Z tym, ze slowo "sciek" w tym przypadku jest
          delikatnym eufemizmem.

• volupte Re: Obrona 16.08.15, 14:29
            Eufemizmem to jest okreslenie ciebie idiotą.
    • volupte Re: Obrona 16.08.15, 14:27
      Ten tez pewnie pomoze zachować dla potomnych ruiny jakie Budyń zastał , ku przestrodze. Jakby nie było został odznaczony za ochrone zabytków.www.tvp.info/21253043/bedzie-przewodnikiem-w-wielkim-dziele-naprawy-rp-andrzej-duda-o-swoim-kapelanie
    • erka-4 Re: Obrona 16.08.15, 14:29
      volupte napisał:

> Prezydent Duda zwany z hejterska Budyniem pozyskał nowego mocnego w swej czołobitności obrońcę.

Jaki tam obrońca może być z fałszywego lisa ?

Artykuł,który cytujesz to jest jedna kpina z aktualnego prezydenta.

A to co powiedział na wstepie to sprawa oczywista i jaknajbardziej prawdziwa.

Cytat:

„Tak, bronię Pana prezydenta przed atakami platformerskich hejterów i niemądrych lemingów, którzy nie mogą Panu prezydentowi wybaczyć niczego, nawet tego, gdy mówi, że Polska jest piękna.

To już 10-ty dzień ordynarnego ataku na Pana prezydenta. Nienawistnikom nie podoba się nic, krytykują prezydenta za wszystko. Atak jest totalny. Przy tym ataku bledną oskarżenia pod adresem tego antyPolaka Komoruskiego, nazywanego półgłówkiem, prostakiem, chamem i ćwierćinteligentem.”

Pozostałość to obłuda do potęgi entej.
      • volupte Re: Obrona 16.08.15, 14:31
        Mylisz sie to laudacja:-)
    • stelmachlukasz Skończ swoje hejterstwo 16.08.15, 14:30
      volupte napisał:

> Prezydent Duda zwany z hejterska Budyniem pozyskał nowego mocnego w swej czołobitności obrońcę. tomaszlis.natemat.pl/151661,bronie-andrzeja-dudy

A może tak zaczniesz merytorycznie oceniać prezydenta? Podasz fakty, dane, analizy dowody? Bo póki co uprawiasz trolowaty hejteryzm w tak przyziemnej postaci, że być może nawet Pan Stefan robi to na wyższym poziomie.
      • volupte Re: Skończ swoje hejterstwo 16.08.15, 14:32
        Lis zrobił , mi sie nie chce.
    • remez2 Re: Obrona 16.08.15, 14:34
      Żartujesz, prawda?
      • volupte Re: Obrona 16.08.15, 14:39
        Jesli przeczytałes Lisa to wiesz.
        • remez2 Re: Obrona 16.08.15, 14:49
          volupte napisał:

> Jesli przeczytałes Lisa to wiesz.
          Odebrałem jako słabo zamaskowaną kpinę.
          • volupte Re: Obrona 16.08.15, 14:50
            W ogóle nie była zamaskowana.
    • axyzaa Re: Obrona 16.08.15, 14:36
      Lis ostatnio strasznie histeryzuje. Powód rozumiem- razem z Karolakiem przyczynili się do wyboru Dudy na prezydenta. Ale ostatnio wykrzykiwał w TOK FM do ciotek Karnowskich - nie dorwiecie nas! i było to trochę żałosne.

Lis niech sobie hejtuje, nie hejtuje, wisi mi to kalafiorem. Ja będę pisała ani gorzej ani lepiej niż na to zasługuje. I żadne wazeliniarskie pislamskie trolle mi tego nie zabronią.
      • volupte Re: Obrona 16.08.15, 14:40
        A moze zabronią? Nie wiesz.
        • axyzaa Re: Obrona 16.08.15, 14:47
          volupte napisał:

> A moze zabronią? Nie wiesz.

Ty też nie histeryzuj:-) Jak zabronią to się będziemy martwić. Pisze o tych nadętych forumowych.
          • volupte Re: Obrona 16.08.15, 14:52
            Gdzie ty histerii sie doszukujesz? Zwracam uwage że oni nigdy słowa nie dotrzymuja . To ze mówią , nie wprowadzimy cenzury to tylko mówią. Orban tez mówił , a co zrobił?
    • volupte Re: Obrona 16.08.15, 15:15
      twitter.com/Tati35Wojciech/status/632894791785783296
      • aniechto.only Re: Obrona 16.08.15, 15:37
        Pewnie dudowy spin doktor pluje sobie w brodę, że nie zostawił jednak "Polski w ruinie" :)
    • volupte Re: Obrona 16.08.15, 20:03
      opinie.newsweek.pl/wybory-parlamentarne-2015-kaczynski-zamienil-pis-w-religie,artykuly,368769,1.html#fp=nw Obrony ciąg dalszy:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka