1zzarda 19.08.15, 08:15 Czy to oznacza "Prezydent Wszystkich Prawdziwych Polaków"? A reszta niech się pakuje i wyjeżdża do GejEuropy, skoro im podobają się różne zboczenia, in-vitra i inne gendery? Jeden Kościół, jeden Naród, jedno Państwo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
az43 Re: Jak rozumieć pojęcie"Prezydent Wszystkich Pol 19.08.15, 08:24 Bardzo prosto:I ministrant do prezydent pisuarów a reszta obywateli to zdaniem PiS nie jest Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jak rozumieć pojęcie"Prezydent Wszystkich Pol 19.08.15, 08:27 Tak mówił Komorowski i podzielił naród .Czekoladowy orzeł się rozpłynął .A kotyliony się podarły. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jak rozumieć pojęcie"Prezydent Wszystkich Pol 19.08.15, 09:03 A ten? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Jak rozumieć pojęcie"Prezydent Wszystkich Pol 19.08.15, 09:20 taniarada napisał(a): > Tak mówił Komorowski i podzielił naród Nie, to nie Komorowski podzielił. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Jak rozumieć pojęcie"Prezydent Wszystkich Pol 19.08.15, 09:34 kotek.filemon napisał: > taniarada napisał(a): > > > Tak mówił Komorowski i podzielił naród > > Nie, to nie Komorowski podzielił. > > Pewnie, że nie Komorowski - to specjalista od kur podzielił ten Naród. www.youtube.com/watch?v=2S1djrBZvj4 Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Jak wszystkich to wszystkich 19.08.15, 09:05 1zzarda napisał: > Czy to oznacza "Prezydent Wszystkich Prawdziwych Polaków"? A to sa jacyś "nieprawdziwi Polacy" ? A reszta niech się p > akuje i wyjeżdża do GejEuropy, skoro im podobają się różne zboczenia, in-vitra > i inne gendery? Kto tak mówi? Ty ? > Jeden Kościół Dlaczego jeden? I co jakikolwiek Kościół ma wspolnego z Urzędem Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej? , jeden Naród, W Polsce mamy obywateli wielu narodowości, więc nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. jedno Państwo.... To chyba logiczne. Chyba nie chcesz dwóch państw polskich . Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Jak wszystkich to wszystkich 19.08.15, 09:27 On bredzi sam nie wie o czym... Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Jak rozumieć pojęcie"Prezydent Wszystkich Pol 19.08.15, 09:15 1zzarda napisał: > Czy to oznacza "Prezydent Wszystkich Prawdziwych Polaków"? A reszta niech się p > akuje i wyjeżdża do GejEuropy, skoro im podobają się różne zboczenia, in-vitra > i inne gendery? > Jeden Kościół, jeden Naród, jedno Państwo.... Pogłębiasz tylko podziały wśród Polaków, poprzez dodanie słowa "prawdziwych Polaków"-o reszcie twoich słów nie wspominam, bo kompromitują Ciebie. Polecam zapoznać się z lekturą Konstytucji-www.sejm.gov.pl/prawo/konst/polski/kon1.htm Prezydent Duda reprezentuje państwo Polskie i został wybrany przez większość głosujących w wyborach. Posiada więc mandat nadany mu przez większość Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Jak rozumieć pojęcie"Prezydent Wszystkich Pol 19.08.15, 09:28 Przez wiekszość głosujących. To nie jest mój prezydent.Ja nie mam z nim nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Jak rozumieć pojęcie"Prezydent Wszystkich Pol 19.08.15, 09:40 az43 napisał: > Przez wiekszość głosujących. > To nie jest mój prezydent.Ja nie mam z nim nic wspólnego. Logika małego Jasia z Ib. Pani pyta Jasia w szkole: - Ile jest pięć plus pięć? Jasio przebiera rękami w kieszeniach i mówi: - Jedenaście! Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Jak rozumieć pojęcie"Prezydent Wszystkich Pol 19.08.15, 09:50 Z ciebie to błyskotliwy emerytowany górnik. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Jak rozumieć pojęcie"Prezydent Wszystkich Pol 19.08.15, 09:53 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Z ciebie to błyskotliwy emerytowany górnik. Possij sobie ten jedenasty palec, odprężysz się. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Jak rozumieć pojęcie"Prezydent Wszystkich Pol 19.08.15, 13:03 Podziwiam nadal ten twój cięty język. Na szychcie się go nauczyłeś czy w okresie pracy w górniczych związkach, eseldowski ateistyczny wyborco ostentacyjnego katolika Dudy? Odpowiedz Link Zgłoś
glos.sumienia.forum Re: Jak rozumieć pojęcie"Prezydent Wszystkich Pol 19.08.15, 13:44 Dzięki Panu Prezesowi co tydzień uczęszczamy na spotkania i pogadanki prowadzone w Rodzinach Radio Maryja. Rezultaty gołym okiem widać :D Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Jak rozumieć pojęcie"Prezydent Wszystkich Pol 19.08.15, 13:50 glos.sumienia.forum napisał(a): > Dzięki Panu Prezesowi co tydzień uczęszczamy na spotkania i pogadanki prowadzon > e w Rodzinach Radio Maryja. > Rezultaty gołym okiem widać :D Bingo.....widać to z dyskusji w tym idiotycznym wątku. Widać, że ty sam, dużo rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz To również Twój prezydent 19.08.15, 10:06 az43 napisał: > Przez wiekszość głosujących. To jest bez znaczenia. Reguły demokracji sa jasne: kto nie głosuje ten z definicji akceptuje wybór głosujących. > To nie jest mój prezydent.Ja nie mam z nim nic wspólnego. Czy chcesz czy nie , to Twój prezydent. Takie mamy prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: To również Twój prezydent 19.08.15, 10:44 Jakiś czas temu ktoś wrzeszczał "...opozycja nie ma żadnych praw, to dyktatura, PRL bis...", więc pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: To również Twój prezydent 19.08.15, 11:05 1zzarda napisał: > Jakiś czas temu ktoś wrzeszczał "...opozycja nie ma żadnych praw, to dyktatura, > PRL bis...", więc pytam. Co ma do tego opozycja? Prezydent jest wybierany przez Naród w wyborach równych, powszechnych, bezpośrednich i w głosowaniu tajnym. Nigdy nie będzie takiego prezydenta, który jest akceptowany przez cały Naród, co nie zmienia faktów, ze zgodnie z Konstytucją jest reprezentantem wszystkich Polaków. Nigdzie też nie jest zapisane, że wszyscy mają być zadowoleni z wyboru prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: To również Twój prezydent 19.08.15, 11:06 Jestem za modelem prezydentury takiej jak w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: To również Twój prezydent 19.08.15, 11:18 Nie w tym rzecz. Pytam bo ciekaw jestem jak to będzie wyglądało, szczególnie w kontekście wypowiedzi sojusznika PAD , Piotra Dudy na temst Palikota i PBK.... Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: To również Twój prezydent 19.08.15, 13:52 1zzarda napisał: > Nie w tym rzecz. Pytam bo ciekaw jestem jak to będzie wyglądało, szczególnie w > kontekście wypowiedzi sojusznika PAD , Piotra Dudy na temst Palikota i PBK.... To trzeba było tak rozpocząć swój post założycielki. Czy Piotr Duda jest rzecznikiem A. Dudy? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz To najmocniejszy mandat 19.08.15, 12:46 artexe napisał(a): >. > > > Co ma do tego opozycja? > Prezydent jest wybierany przez Naród w wyborach równych, powszechnych, bezpośre > dnich i w głosowaniu tajnym. To najmocniejszy mandat w demokracji. Tu żadne "miejsce na partyjnej liście wyborczej" nie wchodzi w rachubę . Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: To również Twój prezydent 19.08.15, 13:14 artexe napisał(a): > Co ma do tego opozycja? > Prezydent jest wybierany przez Naród w wyborach równych, powszechnych, bezpośre > dnich i w głosowaniu tajnym. Nie przez Naród, tylko przez obywateli Polski. Nie trzeba być narodowości polskiej, aby prezydenta wybierać. Trzeba mieć polskie obywatelstwo. S. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: To również Twój prezydent 19.08.15, 13:54 snajper55 napisał: > artexe napisał(a): > > > Co ma do tego opozycja? > > Prezydent jest wybierany przez Naród w wyborach równych, powszechnych, be > zpośre > > dnich i w głosowaniu tajnym. > > Nie przez Naród, tylko przez obywateli Polski. Nie trzeba być narodowości polsk > iej, aby prezydenta wybierać. Trzeba mieć polskie obywatelstwo. > > S. Dzięki z informację,zawsze się czegoś nowego mogłem dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
glos.sumienia.forum Re: To również Twój prezydent 19.08.15, 13:48 Nie jest zapisane wszyscy mają być zadowoleni z wyboru prezydenta? No to w końcu zapiszemy. Polakom potrzebna prawdziwa Konstytucja, która wykluczy możliwość wyboru farbowanych lisów. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: To również Twój prezydent 19.08.15, 13:55 glos.sumienia.forum napisał(a): > Nie jest zapisane wszyscy mają być zadowoleni z wyboru prezydenta? > No to w końcu zapiszemy. > Polakom potrzebna prawdziwa Konstytucja, która wykluczy możliwość wyboru farbow > anych lisów. Chłopie...upały się już skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: To również Twój prezydent 19.08.15, 14:08 remik.bz napisał: > Czy chcesz czy nie , to Twój prezydent. Takie mamy prawo. Na pewno chciałbyś, żeby ci przypomnieć, co pisałeś o prezydencie Komorowskim. Jak na łgarza, oszczercę i hipokrytę przystało, bynajmniej nie o tym, ze jest również twoim prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: To również Twój prezydent 19.08.15, 16:34 Prezydent PL, a czy m?j - to wybacz. Szacunku mu jednak nie odmawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
amen13 Prezydent Wszystkich Prawdziwych Polaków członkPiS 19.08.15, 13:40 expert.ru/data/public/496726/496728/1908.jpg Mówił Piotr Grochowski: pod rządami narodowej demokracji, w Osobach Pana Prezesa, Pana Dudy i wspólnie z Ligą Polskich Rodzin odzyska należytą ilość krzeseł w Dumie Państwowej. Rodzina Giertychów nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś