wiosnaludzikow Oby nie sięgnął Pan aż takiego dna 05.10.15, 17:53 www.rmf24.pl/fakty/polska/news-komorowski-wypozyczyl-z-palacu-lampy-tablety-nawet-kieliszki,nId,1898554 Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Oby nie sięgnął Pan aż takiego dna 05.10.15, 19:50 I co w tym złego?Kieliszki tak was zabolały?Czyzby Duda chlał jak jego były pryncypał? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Oby nie sięgnął Pan aż takiego dna 06.10.15, 06:20 az43 napisał: > I co w tym złego?Kieliszki tak was zabolały?Czyzby Duda chlał jak jego były pry > ncypał? Mnie zabołały : niskie standardy, brak poszanowania dla prawa i majątku społecznego a tak właściwie chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Oby nie sięgnął Pan aż takiego dna 06.10.15, 12:47 Masz na myśli przekręty na kwotę 11 tysięcy zł czy też nielegalne zatrudnienie bez zgody rektora UJ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Oby nie sięgnął Pan aż takiego dna 06.10.15, 18:04 az43 napisał: > Masz na myśli przekręty na kwotę 11 tysięcy zł czy też nielegalne zatrudnienie > bez zgody rektora UJ? Mam na myśli fakty a nie rojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Oby nie sięgnął Pan aż takiego dna 07.10.15, 19:38 Właśnie pisałem o faktach.Być może ludzie mający urojenia nie są w stanie ich dostrzec i pojąć? Pewnie tak samo jest z cudownie ułaskawionym przez znanego męża stanu, przy pomocy kolejnego kryminalisty Dubienieckiego,szemranego biznesmena. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Beczelny jest Duda Piotr! 06.10.15, 16:32 Zarzuca rządowi hipokryzje. A sam to kto, menel jeden. M. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Beczelny jest Duda Piotr! 06.10.15, 21:05 Jak to kto??Urlopowicz z apartamentu za 1.300 zł/doba w którym sypia z psem w jednym łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Beczelny jest Duda Piotr! 10.10.15, 07:57 ..noo i co z tego ? ja tez z moim Dobermann'em sypiam w lozku,lepiej z Nim sie wysypiam niz z zona ! ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Beczelny jest Duda Piotr! 10.10.15, 18:41 Trzeba było ożenić się z psem. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Beczelny jest Duda Piotr! 10.10.15, 19:39 ..noo nie,Pies obiadu mi nieugotuje,nieposprzata,niewypierze i po piwo do sklepu niepujdzie a to na jutrzejszy mecz konieczne jest,POLSAT daje ten mecz tv.wp.pl/prid,14795988,stid,5,mopis.html ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Beczelny jest Duda Piotr! 10.10.15, 20:22 Ale za to pies jest małomówny,nie narzeka,nie proponuje nieustannie odkurzania mieszkania i nie trzeba mu towarzyszyc w wyprawach do sklepu i jak przychodzisz do domu radosnie macha ogonem.Żadna żona ci tego nie zapewni. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Beczelny jest Duda Piotr! 11.10.15, 07:55 Cos w tym musi byc,popatrz jak wiele singli w naszych czasach,szczegolnie w bogatych krajach-w szwecji 1,3 dziecka na rodzine rownie duzo Psa na rodzine Cale szczescie Muselmany immigruja pracuja w szpitalach,szkolach,i w domach starcow ale jak my wymrzemy to skandynawia bedzie semicko muzulmanska,szkoda ze oni nielubia Psow ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Beczelny jest Duda Piotr! 11.10.15, 09:14 www.teleman.pl/tv/Transmisja-Mszy-Swietej-z-Sanktuarium-Sw-Jana-Pawla-II-w-Krakowie-1392562 proponuje uczestniczyc w dzisiejszej Mszy Swietej w intencji zwyciestwa polskiej druzyny nad druzyna irlandzka OBY SIE SPELNILO AMEN ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 19.10.15, 05:07 No i coz takiego? Uwazasz, ze to wszystko bzdura? 1, 3, 4 & 5 - do zrobienia. Wszystko, co potrzebne to wyjebanie na bruk czesci biurokracji. Tylko wyjdzie na dobre krajowi i ludziom. 6 - a co, uwazasz nie ma sensu? Lepiej byc zaleznym od...wlasnie, od kogo? Wiesz NA PEWNO do kogo naleza polskie banki? 8 - jakis problem? 9 - tez do zrobienia. Wystarczy przeliczyc, ile kosztowalby kredytobiorce taki sam kredyt w PLN. 5 lat temu mniej, dzisiaj wiecej - przewalutowac franki na PLN ale w systemie doplat albo od - albo dla - kredytobiorcy. Niech mu wyjdzie TYLE SAMO, co "zlotowkowiczowi". Wyeliminuje ryzyko przyszlego kursu walut. 11 - pewnie sie uda. Wystarczy nie rozdawac kolesiom i kuzynom lewych "przetargow" na zbudowanie wiaty przystankowej za 400 tysiecy zlotych... 12 - najwyzszy, ku..., czas! 14 - tu akurat nonsens. Panstwo nie ma niczego "dawac" mlodym - poza dawaniem mozliwosci rozwoju i polepszenia wlasnego zycia poprzez stworzenie ram prawnych, ekonomicznych i rynkkowych, ktore temu sprzyjaja. 14 - jak najbardziej. Moze jednak pora przestac "ksztalcic" wtornych idiotow. Ortograficznie pisac jedno z drugim nie jest w stanie... 18-19 - cholera wie. 20 - nonsens. Ktos musi - MUSI - placic za wszystko, bo nic nie ma za darmo 21, 22 - tez najwyzszy czas! 25 - jakos innym krajom sie stocznie oplacaja. Cudotworcy, czy co... 26 - zgadza sie. 36 - ktos w Polsce ma cos przeciwko temu? 38 - oczywiscie, bo i pakiet i krazaca wokol niego propaganda to stek bzdur 44 - a co, uwazasz, ze te pare batalionow, wspartych przez kompanie czolgow, eskadre mysliwcow i dwie eskadry smiglowcow zawojuja cala Europe, jak przyjdzie co do czego? Wcale nieglupi pomysl. 49 - postulat godny Nobla - tylko, czy uda sie w polskim wydaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No to teraz nie ma przeszkód aby te obietnice..... 25.10.15, 22:36 zrealizować. Wybory wygrane, samodzielne rządy - tylko pracować. Będzie naprawdę śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: No to teraz nie ma przeszkód aby te obietnice 26.10.15, 15:11 radze poczekac z osadami az nadejdzie czas by osadzac w przeciwnym przypadku ryzyko smiesznosci osadzajacego Poczatkowo PO bylo banda inteligentnych zlodzieji,z biegiem czasu inteligencja im zamierala a wylazila pazernosc. Nalezalo by przeliczyc na jednostki uzyskany procent a uzyskamy ilosc kryptozydow zerujacych.na polskim narodzie. ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: No to teraz nie ma przeszkód aby te obietnice 26.10.15, 20:40 Tak jak u Dudy,który połakomił się na 11 tysięcy zł? Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: No to teraz nie ma przeszkód aby te obietnice 26.10.15, 20:42 Obśmiać i wyszydzić bez litości.Każdego dnia,24 h. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Krakałeś, krakałeś i wykrakałeś. v1 27.10.15, 15:13 man_sapiens napisał: > Odpowiadając na żądania Polek i Polaków uprzejmie wyliczam co ważniejsze solenn > e obietnice Pana Prezydenta Dudy. > Jest to cytat z czan-dry, który tylko trochę uporządkowałem. Pozwalam sobie wyt > łuścić te obietnice, których dotrzymanie będę obserwować ze szczególną uwagą. Krakałeś, krakałeś i wykrakałeś. www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/pis-zamierza-zlikwidowac-gimnazja,589485.html Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Krakałeś, krakałeś i wykrakałeś. v1 28.10.15, 08:35 Ciekawe który z wyznawców pi$ jako pierwszy zobaczy środkowy palec prezessimusa? Górnicy, funkcyjni pis SA a może sam Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Krakałeś, krakałeś i wykrakałeś. v1 16.12.15, 16:20 x2468 napisał: > Ciekawe który z wyznawców pi$ jako pierwszy zobaczy środkowy palec prezessimusa > ? Górnicy, funkcyjni pis SA a może sam Rydzyk? Stawiam na Rydzyka. Kaczorowi Wallenrod jest bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.krasowiecki Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 29.10.15, 16:13 Połowe z tych rzeczy już dawno zapomniał Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 30.10.15, 00:04 Prezydent.... Jarek. Jego cyrk jego małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 30.10.15, 07:22 Tan temat to zrzeszenie przegranych zlodziei przyszlych pernametnych emigrantow ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 17.11.15, 06:26 marek.krasowiecki napisał: > Połowe z tych rzeczy już dawno zapomniał Siedzisz Pan w czyjejś głowie ? Trolling tak pod imieniem i nazwiskiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 30.10.15, 20:24 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/wikileaks-potwierdza-polskie-wladze-planowaly-sprzedaz-lasow-aby-splacic-watpliwe-roszczen Ta sprawe trzeba przeswietlic Panie Prezydencie to nie teoria spiskowa ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 31.10.15, 00:38 Na Pana to trzeba zasłużyć. Pan to może po nocy fornala z czworaków na dywanik zawezwać. ,,Źle się dzieje w państwie duńskim" Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 31.10.15, 11:00 To pospolity Maliniak. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 31.10.15, 02:40 nowiny.warszawa.pl/uchodzcy/ Oczyscic Polske z Islamskich Barbarzyncow Trzymamy kciuki Panie Prezydencie ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 02.11.15, 16:31 Tutaj jeszcze ohydniejsze zbrodnie imigrantów. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 01.11.15, 14:39 Chrzescijanski Prezydent i Chrzescijanska partia u wladzy Panie Prezydencie.czas jest odpowiedni by Polske Krolestwem oglosic a na.Polskim Tronie posadzic Syna Bozego.Jesusa Chrystusa Oby sie stalo,trzymam kciuki Panie Prezydencie W imie.Boga dla Narodu ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 02.11.15, 17:01 forum.gazeta.pl/forum/w,50,159174308,159186073,Re_Znowu_obserwujemy_wysyp_prokremlowskich_troll.html#p159186073 Polak Rusin dwa brat anki ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 05.11.15, 10:20 Niemcy zaczynają coraz częściej dostrzegać sytuację w jakiej znaleźli się na skutek pro imigracyjnej polityki obecnej Kanclerz Angeli Merkel. najlepszym dowodem na to jest wciąż rosnąca liczba zgłoszeń do prokuratury zarzucającej jej zdradę stanu. Nachalne promowanie islamskiej inwazji w społeczeństwie spotyka się też z odpowiedzią środowisk radykalnych. W Niemczech zaczynają płonąć ośrodki dla uchodźców. Niemcy mają teraz tylko dwie opcje. Albo dadzą się zarżnąć i na tej drodze znajdują się obecnie wraz z innymi europejskimi narodami, albo zaczną walczyć z najeźdźcami, o których nie wolno pisać źle, a zwalcza się postawy prowadzące do przetrwania narodu. Konsekwencją obecnego bałaganu z wywołaną celowo migracją ludności muzułmańskiej do Europy może być nie tylko upadek Unii Europejskiej, ale też rozpad Niemiec. Obecnie nie brzmi to już tak nieprawdopodobnie jak kiedyś. Jeżeli, co daj Boże, Bóg jest - to chwała Bogu. Ale jeżeli, co nie daj Boże, Boga nie ma - to niech nas ręka Boska broni... Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a 500 zł - pozew zbiorowy ? 06.11.15, 17:36 cyt. "Były wicepremier R.Giertych w "Kropce nad i" stwierdził, że jeśli w styczniu PiS nie zacznie wypłacać 500 złotych na dziecko, zorganizuje pozew zbiorowy przeciwko partii Jarosława Kaczyńskiego" Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 06.11.15, 20:20 Chyba ostatecznie w dniu dzisiejszym Duda i jego otoczenie udowodnili ostatecznie,że ten wątek nie ma sensu z powodu calkowitego i nieusuwalnego braku kompetencji do sprawowania funkcji prezydenta przez Dudę oraz jego trwałych ułomności etycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 07.11.15, 12:00 www.pap.pl/aktualnosci/news,428058,spiegel-wywiad-bnd-inwigilowal-min-polskie-msw.html gdyby to Rosjanie podsluchiwali wybuchlby miedzynarodowy skandal ale najwiekszemu "partnerowi" handlowemu za skore sie niewlazi,moze Nowy Rzad RP bedzie bardziej dbal o godnosc polskiego panstwa ? ,ale z kolei zydolakom to sie niespodoba. ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 07.11.15, 12:03 wiemy ze bardzo wam zalezy by w dniu inauguracji Sejmu Prezydent byl na Malcie na jakims tam nieoficjalnym spotkaniu, sadzicie ze jestesmy glupsi od was ? ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 10.11.15, 23:27 Jaki prezydent ?Małpa z jarkowego cyrku. Nawet pierdnąć bez zgody prezesa nie może . Odpowiedz Link Zgłoś
4_oddech_kaczuchy Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 07.11.15, 21:59 Pewnie masz taką samą listę spełnionych obietnic PO, żeby można było porównać z rzeczywistością i prześledzić 8-letnią ścieżkę postępu... Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 10.11.15, 17:17 www.youtube.com/watch?v=zWhVc7YO4Jg&index=33&list=PLTXRQZL-0-1mKbwUD-C0Pgyp9wB0s6jFe Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 11.11.15, 07:56 Panie Prezydencie Polacy w Szwecji dzis rano na fasadach swych domow i na balkonach wywiesili Polskie Flagi mieszkajace w szwecji mniejszosci narodowe z polski polskich flag niewywiesili ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 11.11.15, 10:14 A mógłbyś w końcu nauczyć się języka polskiego narodowy analfabeto? Ja mieszkam w Polsce i flagi też nie wywiesiłem i nie wywieszę.Napisz o tym do ONZ durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 11.11.15, 11:42 nawet via i-net czosnkiem od ciebie zieje nieponizaj polski ktora wasze d..y od sredniowiecza po 3 Rzesze ratowala nigdy nieklam ze jestes polakiem przypuszczam ze lepiej po polsku pisze niz ty w twym rodzimym jezyku,hebrajskim. masz jaja ? wywies dzisiaj Israelska flage ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 11.11.15, 14:24 Bucu,daj do sprawdzenia nauczycielowi z podstawówki to co napisałeś.Wolę być Izraelitą z czosnkiem niż podobno polskim ale wyjatkowym przygłupem.Tym bardziej,że zapach czosnku jest przyjemniejszy od woni narodowego szamba. Najbardziej Polacy ratowali Żydów w Jedwabnem i w czasie wszystkich pogromów. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 11.11.15, 15:56 ..klamliwy i niewdzieczny jak kazdy zyd wolisz byc Israelita wiec badz nim w Israelu funduje ci bilet do Tel Aviw'u,ale pojedynczy ba powrotu zalapiesz sie na te promocje ? ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 11.11.15, 16:27 Wolę być w Polsce.Tu cię irytuję a to skraca życie. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 11.11.15, 16:33 ..ano irytujesz,pomowmy o tym zapraszam do mojej stodoly zapewniam ze cepow chwilowo niema oddalem do serwisu ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 11.11.15, 17:52 Nie jesteś właścicielem stodoły tylko chlewa więc dalsze kontakty uważam za zbędne. W dalszym ciągu zalecam naukę polskiej ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 11.11.15, 18:49 Niejestem Zydem wiec niejestem zmuszony.do bycia bardziej polskim niz polacy m/in poprzez skladnie itp. - to demaskuje kazdego Zyda,podobnie jak niebieskie soczewki,rozjasniane wlosy itp lecz dawniej bylo prosciej; gdy w kieszeni scyzoryk z Kielc sam sie otwieral ..noo ale teraz niewolno z wzgledu na terroryzm. Ongis iwazani za inteligentnych-Zydzi zadowalajacy sie "drugim garniturem" obecnie popelniaja najglupsze bledy z mozliwych wlazac na swieczniki wladzy nietylko politycznej ... Biorac pod uwage ofiary z Jedwabne nalezy pamietac ze najpierw przybyli tam Sowieci i zydy jedwabne wydalo w rece NKWD wielu polakow wiec puzniej "oko za oko" ja uwazam ze to bylo OK, a od 1944 do 1956 wylacznie Zydy w roli oprawcow narodu polskiego,po tej dacie nieco mniej krwawi lecz w dalszym ciagu wrogowie wszystkiego co polskie Czy wy Zydy naprawde nierozumiecie ze juz niemo mozliwosci pojednania z polakami,czy az tak pragniecie nadejscia nowych Hitlerow ? chcieliscie miec wlasne panstwo "Dom Jakoba" wiec juz macie Israel,co mamy zrobic byscie zrozumieli slowo WOON ! ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 15.11.15, 12:29 W MOICH POPRZEDNICH WPISACH BYLEM STRONNICZO PRZYKRY W OBEC ZYDOW PRZEPRASZAM ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 15.11.15, 17:56 Drogi patrioto,nie uchodzi nie znać języka polskiego i produkować nieustannie błędy ortograficzne. Nie chcę się nad tobą znęcać ale nie pisze się niejestem,polacy,puzniej i już dalej nie będę wymieniał.Natomiast legendy o masowej współpracy Żydów z bolszewikami są nieprawdziwe.Ale nawet gdyby były prawdziwe to upoważnia to polskich katolików do bestialskiego mordowania Żydów-starców,kobiety,dzieci,niemowlęta? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 15.11.15, 18:49 PL fora to moj powrot do jezyka mlodosci powoli mi to idzie ale moze dojde to takiego poziomu by napisac moj testament po polsku czesto slyszalem powiedzenie o "Zydzie tulaczu" takich tulaczy jest wielu w innych narodach rowniez,ortografia,skladnia itp ,czlowieku jedyne co ja umiem to strzelec-teraz na starosc do niczego mi ta umiejetnosc. Obiecalem sobie ze na starosc wroce w.Bieszczady,do ojczyzny ale niewiem czy zdaze. Raz jeszcze przepraszam za moje padalstwo ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 20.11.15, 00:23 Na żyda jesteś zbyt ograniczony. Ty możesz być co najwyżej łańcuchowy kundlem w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 11.11.15, 15:59 "..podczas wszystkich pogromow" wypedzano was drzwiami a wy przez komin wracaliscie ? ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 11.11.15, 16:30 Wypędzaliście Żydów przez płonące stodoły.Budowa kominów była dla narodowców zbyt skomplikowana. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 11.11.15, 16:10 ..podczas porannego golenia gdy gebe swoja ogladasz co cie powstrzymuje by btzytwa po gardle przeciagnac ? odwaga by zyc ? mimowszystko ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 11.11.15, 16:31 Gdybym widział twoją szyję może miałbym na to ochotę.Ale szkoda brzytwę brudzić szambowatymi odchodami. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 11.11.15, 16:36 ..nie moj przyjacielu z mijej szyji poplynela by blekitna krew uwierz mi na slowo ja nigdy nieklamie ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 11.11.15, 16:42 czy podczas twych wielu pielgrzymek do Niemieckiego Obozu w Auschwitz niepomyslales o ze infrastruktura nieumozliwiala na zabicie tylu wiezniow ile syjonistyczne zrodla insynuuja ? ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 22.11.15, 15:37 Wygląda na to nieuku że ty ani po polsku ani po hebrajsku "niePISaty i nieczytaty" i taka kreatura chce publiczności wmówić ze jest Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice myślę, że ten wątek jest pożyteczny.... 17.11.15, 06:26 ...przede wszystkim dla samego PiSu :) Mnie połowa z tych obietnic martwi gdyby była spełniona :( Ponadto będzie kilka spełnień ale nieobiecanych :) Kilka już jest zapowiedzianych. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 A JA NIE! 17.11.15, 19:34 Sposób powołania komisji d/s służb specjalnych i dzisiejsze ułaskawienie szui upoważnia mnie do stwierdzenia:ja nie trzymam kciuków,wprost przeciwnie.Życzę temu pajacowi wszystkiego najgorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: A JA NIE! 17.11.15, 20:44 ..ja tez z trzymaniem mam trudnosci ja tez popuscilem,niejestes sam. ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: A JA NIE! 18.11.15, 01:23 az43 napisał: > Sposób powołania komisji d/s służb specjalnych i dzisiejsze ułaskawienie szui u > poważnia mnie do stwierdzenia:ja nie trzymam kciuków,wprost przeciwnie.Życzę te > mu pajacowi wszystkiego najgorszego. Pogląd uzasadniony. Tym bardziej, że jedno i drugie, ułaskawienie i Komisja, wskazują na szykujące się Wielkie Niespodzianki. To nie przypadki:( Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice ale zadanie ma Pan łatwe :) 19.11.15, 15:16 Być lepszym od Komorowskiego nie jest wielkim problemem: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19212308,pap-dotarla-do-raportu-otwarcia-kancelarii-prezydenta-miazdzacy.html#Czolka3Img Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: ale zadanie ma Pan łatwe :) 19.11.15, 20:23 Prosze Panstwa,Bracia i Siostry w Chrystusie proponuje by od jutrzejszego wieczoru z modlitwa wieczorna zmawiac dziesiec ekstra ZDROWAS MARYIA w intencji Ojczyzny. Obecny Rzad potrzebuje naszego i Bozego wsparcia w odbudowie naszej wspolnej Ojczyzny Polski Z Panem Bogiem Dobranoc ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: apel do prezydenta 19.11.15, 21:37 dzialaj.akcjademokracja.pl/campaigns/ulaskawienie Panie Prezydencie, nie godzimy się na psucie państwa Szanowny Panie Prezydencie, pańska decyzja o ułaskawieniu ministra-koordynatora służb specjalnych i wiceprezesa Prawa i Sprawiedliwości, posła Mariusza Kamińskiego, była dla nas dużym zaskoczeniem. Ułaskawienie swojego byłego kolegi partyjnego oraz innych pracowników Centralnego Biura Antykorupcyjnego, bez oczekiwania na rozstrzygnięcie sądu drugiej instancji, ciężko odczytywać inaczej niż jako psucie państwa, wykorzystywanie urzędu do osiągania partykularnych celów własnego obozu politycznego i podważanie niezawisłości sądów. Prezydent uosabiając majestat Rzeczypospolitej, powinien być ponadpartyjny oraz stać ponad interesami jakiegokolwiek środowiska politycznego. Pośpieszny charakter decyzji o ułaskawieniu Pana Ministra Kamińskiego, wskazuje na pozamerytoryczne motywy decyzji. Komentatorzy podnoszą zarzut, że gdyby Mariusz Kamiński został ułaskawiony po ewentualnym wyroku skazującym w kolejnej instancji, utraciłby mandat poselski. Dlatego też ułaskawienie przed ostatecznym rozstrzygnięciem można odczytywać jako próbę uratowania poselskiego mandatu ministra-koordynatora służb specjalnych. Środowisko polityczne, z którego się Pan wywodzi było inicjatorem przepisów, które uniemożliwiało osobom skazanym prawomocnym wyrokiem pełnienie funkcji parlamentarzysty. Dziś ułaskawia Pan polityka, który w pierwszej instancji otrzymał wyrok bezwzględnego więzienia, bez oczekiwania na ostateczny finał sprawy. Panie Prezydencie, jako obywatelki i obywatele Rzeczypospolitej Polskiej domagamy się wyjaśnień co do motywów Pańskiej decyzji i trybu jej podjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: apel do prezydenta 19.11.15, 22:33 Pan prezydent zrozumial ze czlowiek byl i jest niewinny jest troszke porywczy lecz w Sejmnie RP jest wielu tskich jak on niczego nieryzykujac poslow i ich jakos nikt niegmebi PO PIERWSZY ROKU RZADZENIE bedzie okazja na rzad jednosci narodowej Wszystkie partie powinny wystawic swych kadydatow do roznych resortow Przez40ci lat s,wecja rzedzil rzad jednosci Narodowej-byly to czasy najwiekszego rozkwitu Szwedzkiej gospodarki exportu-zlote polwieku dla kraju Niegodzi sie wojowac w parlamencie Zostawmy to Anglikom Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: apel do prezydenta 20.11.15, 10:07 Jeszcze do ciebie nie dotarło,że Maliniak ma nas w dupie?? Głos prezesa jedynie się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: apel do prezydenta 02.12.15, 17:12 az43 napisał: > Jeszcze do ciebie nie dotarło,że Maliniak ma nas w dupie?? Może i ma, ale będzie go to uwierać coraz bardziej, aż zrozumie.Na razie: www.facebook.com/AkcjaDemokracja/photos/a.306345959488988.1073741828.277892342334350/319262958197288/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: apel do prezydenta 02.12.15, 18:00 Jemu to wisi.Do nich przemawia tylko siła.PiS to partia bolszewicka. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: apel do prezydenta 03.12.15, 15:07 "PiS to partia bolszewicka." i tu masz absolutna racje bolszewiki = wiekszosciowcy Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: apel do prezydenta 16.12.15, 23:00 Witaj, nasza akcja, w której głośno wyraziliśmy sprzeciw wobec ułaskawienia przez Prezydenta Andrzeja Dudę Mariusza Kamińskiego, wiceprezesa PiS i ministra-koordynatora służb specjalnych, zmierza do finału. Wykupiliśmy słupy ogłoszeniowe i miejsca na wiatach przystanków autobusowych w kilku miastach, na które zrzuciły się osoby, które podpisały apel. Spotkaliśmy się z ministrem w Kancelarii Prezydenta, Wojciechem Kolarskim, któremu przekazaliśmy ponad 31 tysięcy podpisów. Cały czas czekamy na odpowiedź Prezydenta. Już jutro, w całej Polsce będzie rozdawana gazeta z naszym apelem. Zdobądź swój egzemplarz! Dzięki setkom wpłat wykupiliśmy całostronnicową, kolorową reklamę w ogólnopolskim dzienniku bezpłatnym Nasze Miasto. Wybraliśmy czwartkowe wydanie, które ukazuje się w nakładzie 491 180 egzemplarzy. W tym dniu gazeta ma również największy zasięg. Numer będzie rozdawany w miastach aglomeracji śląskiej, Krakowie, Łodzi, Poznaniu, Trójmieście, Warszawie, Wrocławiu, Białymstoku, Gorzowie Wielkopolskim, Kielcach, Koszalinie, Lublinie, Opolu, Rzeszowie, Słupsku, Szczecinie, Toruniu i Zielonej Górze. Już jutro kolporterów znajdziecie w głównych punktach miasta. Ci z Was, którym nie uda się otrzymać papierowej wersji, mogą pobrać e-wydanie na stronie naszemiasto.pl/wydarzenia/e-wydanie/. Jeśli uda Ci się otrzymać gazetę, zachęcamy Cię do zrobienia sobie zdjęcia i udostępnienie go na facebooku lub twitterze. Wyślij nam link lub fotografię na adres kontakt@akcjademokracja.pl. Użyjemy jej do zrobienia kolażu na którym wspólnie pokażemy, że nie ma naszej zgody na psucie państwa i robienie sobie żartów z sądownictwa. Z energią do dalszego działania, Bogumił Kolmasiak z Akcji Demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: apel do prezydenta 20.11.15, 11:32 Panie Prezydencie, nie godzimy się na psucie państwa i gratulujemy likwidacje bandyckiego posuniecia poprzedniej administracji ktora wybrala pieciu nowych i POslusznych sedziow TK,uwaza ze zaden urzad niepowinien byc panstwem w panstwie. ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: apel do prezydenta 20.11.15, 15:24 xystos napisał: > Panie Prezydencie, nie godzimy się na psucie państwa Jest nas coraz więcej, jak podpisywałam 2 dni temu nie było nawet 5000, a teraz jest 18915 dzialaj.akcjademokracja.pl/campaigns/ulaskawienie Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 23.11.15, 06:46 Trzymam kciuki, panie prezydencie. Jestem z prezydentem i wspieram prezydenta, a uśmiech debila niech nie opuszcza nam panującego, tak mi dopomóż prezes i jego aniołowie. Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 24.11.15, 23:18 Kończ Waść . Wstydu oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 25.11.15, 00:00 Jest już ponad 30000 tysięcy podpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 List do Prezydenta 28.11.15, 01:44 x2468 napisał: > Jest już ponad 30000 tysięcy podpisów. Bezpośrednio na skrzynkę www.prezydent.pl/kontakt/ a tutaj treść listu: www.facebook.com/1662770490627705/posts/1664703437101077/ Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: List do Prezydenta 28.11.15, 11:14 Nie moge podpisać tego listu ponieważ akapit:"Pragniemy wyrazić najgłębszy szacunek dla Osoby Pana Prezydenta i Jego Urzędu..." jest całkowicie sprzeczny z moją opinią na temat Andrzeja Dudy i jego postepowania. Nie mam ani krzty szacunku dla niego,wprost przeciwnie.Uważam,ze jest to wyjatkowa miernota moralna,w dodatku na usługach Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: List do Prezydenta 28.11.15, 13:32 Z listu możesz usunąć sformułowania, zdania, akapity, z którymi się nie zgadzasz.Skopiuj list do Worda, nanieś swoje poprawki i potem skopiuj i wklej do wysłania.To tylko wzór dla leniuszków.Sama również coś niecoś zmieniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: Stanowisko KNP 29.11.15, 01:59 Komitet Nauk Prawnych o naruszeniach Konstytucji www.knp.pan.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: Stanowisko pracowników naukowych 29.11.15, 02:05 Wydziału Prawa i Administracji UŚ w związku z łamaniem zasad demokratycznego państwa prawnego: www.wpia.us.edu.pl/aktualnosci/ogloszenia/ogolne/2331-stanowisko-pracownikow-naukowych-wydzialu-prawa-i-administracji-uniwersytetu-slaskiego-w-katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: Stanowisko KNP 29.11.15, 13:55 marta596 napisała: > Komitet Nauk Prawnych o naruszeniach Konstytucji > www.knp.pan.pl/ www.wpia.us.edu.pl/attachments/article/2331/Uchwa%C5%82a%20KNP_PAN.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 02.12.15, 15:44 Z- To było niewłaściwe i absurdalne – powiedział Aleksander Kwaśniewski w Radiu Zet, komentując ułaskawienie Mariusza Kamińskiego przez prezydenta RP. Prezydent Aleksander Kwaśniewski uznał za absurd sytuację, w której ułaskawiono osobę, która nie została prawomocnie skazana. - Więc korzysta z domniemania niewinności, a jeśli w Polsce przyjmiemy, że osoby niewinne będą ułaskawiane, to jest absurdalne. Każdy z nas mógłby o to prosić. Na wszelki wypadek – drwił Kwaśniewski. Wypomniał prezydentowi Dudzie również to, że nie zapoznał się z aktami sprawy i nie poprosił o opinie prokuratury i sądu.„Tłumaczenie prezydenta jest perwersyjne”- Oceniam tę decyzję jako czysto polityczną, bo tłumaczenie jest przewrotne, żeby nie powiedzieć perwersyjne – dodał Kwaśniewski, który ocenił, że PiS obawiało się, że sąd drugiej instancji mógł podtrzymać wyrok za nadużycia w akcji w Ministerstwie Rolnictwa.- Wtedy ułaskawienie wywołałoby kolosalną burzę, a przynajmniej zderzenie argumentów sądu, który w uzasadnieniu by powiedział dlaczego skazuje. Okazałoby się, że nie mamy do czynienia z postacią kryształową, tak jak chce PiS, tylko postacią, na której ciążą bardzo poważne zarzuty – tłumaczył Kwaśniewski.Więcej na stronie Radia Zet" Perwersja jest dopuszczanie zydowskiej mniejszosci do Sejmu/Senatu i Rzadu RP mniejszosc ta nigdy niestarala sie zasymilowac w polskim spoleczenstwie i od chwili przyjecia zydow przez Kazimierza Wielkiego by chronic ich przed pogromami w panstwach niemieckich i innych zachodnioeuropejskich. nalezy odtworzyc tzw. "judeamt" tym razem na terytorium polski i dac Zydom jedno stale miejsce poselskie tak jak ma to mniejszosc Niemiecka. trzymam kciuki panie prezydencie tak jak krotko trzeba trzymac babe w domu Odpowiedz Link Zgłoś
az43 drogi manie 03.12.15, 08:43 czy w dalszym ciagu trzymasz kciuki za tego kaczego lokajczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 03.12.15, 22:13 Trzymam kciuki, żeby pan, panie prezydencie, jak najszybciej złożył swój urząd i żeby objął go ktoś mający więcej przyzwoitości - o co nie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: Petycja w sprawie zrzeczenia.. 06.12.15, 19:45 man_sapiens napisał: > Trzymam kciuki, żeby pan, panie prezydencie, jak najszybciej złożył swój urząd > i żeby objął go ktoś mający więcej przyzwoitości - o co nie trudno. secure.avaaz.org/pl/petition/Prezydent_Rzeczypospolitej_Polskiej_Pan_Andrzej_Duda_Wzywamy_Pana_do_zrzeczenia_sie_urzedu_Prezydenta/?alWGpeb Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Nadal trzymasz kciuki? 04.12.15, 09:27 Po olaniu przez niego TK, po nocnym zaprzysiężaniu, po nocnych wizytach u szefa Kaczyńskiego? Nadal trzymasz kciuki? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Nadal trzymasz kciuki? 04.12.15, 15:08 POlytykom niektorym trudno jest trzymac zwieracze i stad te ufajdane posty ... ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Nadal trzymasz kciuki? 05.12.15, 12:45 Przeczytaj mój wpis powyżej twojego, Zapijaczony Ryju. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Nadal trzymasz kciuki? 06.12.15, 09:41 man_sapiens napisał: > Przeczytaj mój wpis powyżej twojego, Zapijaczony Ryju. Tak myśłałem! Facet się zbłaźnił bardziej niż jego idol LK! Odpowiedz Link Zgłoś
termy1991 Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 06.12.15, 16:04 Jestem studentką ekonomii. Bardzo proszę o pomoc w pracy mgr poprzez wypełnienie ankiety. ...forms/DP9RJIrGJk Bardzo dziękuje !! Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 06.12.15, 18:48 tez bym sobie postudiowal zwlaszcze jezeli ekonomicznie ronczki calujem ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Trzymam kciuki, panie Prezydencie 09.12.15, 10:23 Wiem że to nie forum na prywatne wpisy ale muszę gdzieś zamieścić informację abys przeczytała. Mosambique- musisz odejść z forum gazety. Musisz zamknąć nie tylko ten nick ale wszystkie, które do Ciebie naleza. Na stopniową dezaktywacje masz czas do końca 2015roku. Powód znasz. NIE MA ALTERNATYWY i żadna sytuacja choć by się walilo i paliło nie usprawiedliwi Twojej dalszej obecności. TO KONIEC, rozumiesz? Nie, nie wpisuj się z pytaniem co mi zrobisz jeśli nie odejdę. Nic Ci nie zrobię. TO KONIEC I MUSISZ ODEJŚĆ Z TEGO MIEJSCA. Kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 Re: Trzymaj dalej, a wszystko zrealizują. /nt :) 13.12.15, 03:47 NIEMA RATUNKU DLA CHAZAROR pozostale im tylko emigracja przezyja jesli sie pospiesza TO NIE DOWCIP Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Trzymaj dalej, a wszystko zrealizują. /nt :) 13.12.15, 12:58 ruchnarodowy.net Witamy na nasza strone,zapraszamy. ZEN Odpowiedz Link Zgłoś