axyzaa
01.10.15, 10:16
Naprawdę nie znam imienia, więc moja nieuprzejmość wobec niego jest usprawiedliwiona-na paskach występuje jako Kierwiński (PO)
To jest ostateczny dowód na to, że Platforma nie chce wygrać tych wyborów, że postanowiła zagnieździć się w opozycyjnym inkubatorze, gdzie nikt za nic nie odpowiada, tylko bezkarnie można walić w rząd, a to nie zmieni częstotliwości występów w TVN-ie, po opozycyjnych polityków też wysyłają firmowe taksówki.
Kierwiński (PO) to takie skrzyżowanie Gosiewskiego, Budynia - Pajacowej Szachrajkii przeciętnego polskiego ciapciaka (kojarzy mi się z niedawni tu wklejonym memem z młodzieńcem ubranym w za duży, błyszczący garnitur na tle rozpadającej się chałupy.Podpis "faszyn from Raszyn".
Kierwiński- osobnik obdarzony wyjątkowo niesympatyczną gębą (mogę tak napisać, bo piszę z troski o naród, który patrząc na Kierwińskiego wybiera głosowanie na PiS), który zawsze występuje w duecie z Joanną Muchą, domyślam się, że właśnie po to, żeby Polacy nie zapatrzyli się na Muchę i przypadkiem nie zagłosowali na listę nr 2.