Dodaj do ulubionych

Kierwiński (PO)

01.10.15, 10:16
Naprawdę nie znam imienia, więc moja nieuprzejmość wobec niego jest usprawiedliwiona-na paskach występuje jako Kierwiński (PO)

To jest ostateczny dowód na to, że Platforma nie chce wygrać tych wyborów, że postanowiła zagnieździć się w opozycyjnym inkubatorze, gdzie nikt za nic nie odpowiada, tylko bezkarnie można walić w rząd, a to nie zmieni częstotliwości występów w TVN-ie, po opozycyjnych polityków też wysyłają firmowe taksówki.

Kierwiński (PO) to takie skrzyżowanie Gosiewskiego, Budynia - Pajacowej Szachrajkii przeciętnego polskiego ciapciaka (kojarzy mi się z niedawni tu wklejonym memem z młodzieńcem ubranym w za duży, błyszczący garnitur na tle rozpadającej się chałupy.Podpis "faszyn from Raszyn".

Kierwiński- osobnik obdarzony wyjątkowo niesympatyczną gębą (mogę tak napisać, bo piszę z troski o naród, który patrząc na Kierwińskiego wybiera głosowanie na PiS), który zawsze występuje w duecie z Joanną Muchą, domyślam się, że właśnie po to, żeby Polacy nie zapatrzyli się na Muchę i przypadkiem nie zagłosowali na listę nr 2.
Obserwuj wątek
    • a74-7 Re: Kierwiński (PO) 01.10.15, 10:28
      axyzaa napisala

> Kierwiński- osobnik obdarzony wyjątkowo niesympatyczną gębą
      i odpowiednim rodowym nazwiskiem :-D
      >
    • zapijaczony_ryj Re: Kierwiński (PO) 01.10.15, 11:21
      axyzaa napisała:

> Naprawdę nie znam imienia, więc moja nieuprzejmość wobec niego jest usprawiedli
      > wiona-na paskach występuje jako Kierwiński (PO)

Coś podobnego, nie zna bidulka imienia!!! Wyszukiwarki nie ma, czy zwyczajnie głupia i nie imI?

> Kierwiński- osobnik obdarzony wyjątkowo niesympatyczną gębą

Fakt tak "Sympatycznej gęby jak Jarozbaw czy Macierewicz to nikt na wiecie chyba nie ma
    • ayran Re: Kierwiński (PO) 01.10.15, 11:27
      MARCIN Kierwiński rzeczywiście jakoś nadzwyczajnie przystojny nie jest. Choć nie sądzę, by wyborcy powszechnie kierowali się uroda kandydata głosując, skoro Jarosław Kaczyński, a swego czasu także rzeczony Gosiewski, osiągali znakomite wyniki w swoich okręgach.
      • axyzaa Re: Kierwiński (PO) 01.10.15, 11:43
        ayran napisał:

> MARCIN Kierwiński rzeczywiście jakoś nadzwyczajnie przystojny nie jest.

Nie pisałam o urodzie tylko wyjątkowo antypatycznym emploi (że zabawię się w Kamilka). A jego imię do niczego nie jest mi potrzebne, to co jet na paskach Kierwiński (PO) idealnie pasuje do jego wizerunku.

Sformułowania "Budyń" używasz, że nie masz z tym problemu, że również z urody Dudy Andrzeja ono wynika (to plus budyniowata osobowość). Kierwiński (PO) ma antypatyczną osobowość - i nie jestem w tej obserwacji odosobniona.

A poza tym nie zamierzam go dyskredytować, tylko jak go widzę, to wpadam w panikę, że niezdecydowani też go oglądają i wielu z nich postanowi albo głosować na Kukiza albo nie iść do wyborów. Społeczeństwo wychowane na piśmie obrazkowym wtłaczanym przez tabloidy i TVN ten obrazek, antypatycznego polityka w fatalnym garniturze zapamięta i przy urnie wykorzysta. I wiem, że w PO o tym wiedzą, idlatego mam podejrzenie graniczące z pewnością, ze skoro nie schowali go do piwnicy,tak jak Kaczyński Macierewicza tylko wystawiając na widok publiczny robią wszystko, żeby tych wyborów nie wygrać.
        >
        • ayran Re: Kierwiński (PO) 01.10.15, 11:58
          Nie używam sformułowania "budyń". Jestem jak najgorszego zdania o Dudzie, ale akurat to określenie jakoś nie przypadło mi do gustu.
          Zresztą Duda, przy wszystkich swoich wadach, podobno dość dobrze jeździ na nartach, a to wymaga fizycznej sprawności - całkiem niebudyniowatej.
          • axyzaa Re: Kierwiński (PO) 01.10.15, 12:07
            ayran napisał:

> Nie używam sformułowania "budyń". Jestem jak najgorszego zdania o Dudzie, ale a
            > kurat to określenie jakoś nie przypadło mi do gustu.

W takim razie przepraszam. Ja używałam przed wyborami, ale teraz, chociaż moje zdanie o nim wyraziłam w setkach postów, teraz też mi nie przechodzi przez gardło.

> Zresztą Duda, przy wszystkich swoich wadach, podobno dość dobrze jeździ na nart
            > ach, a to wymaga fizycznej sprawności - całkiem niebudyniowatej.

Należy przypomnieć, że bulwarówki robiły (robią) z wizerunkiem Dudy Andrzeja jakiegoś totalnego fikołka i wmówiły wyborcom, że to niezłe ciacho, a z żoną prezentują się lepiej niż William i Kate Windsorowie. I nawet wiersze piszą o jego niezłomnej męskości i doskonałej cielesności, a jego koleżanka z UJ prof. Dziado (?) napisała wprost, że jest piękny i ma ochotę zatopić zęby w jego kształtnych pośladkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka