Dodaj do ulubionych

Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedroniu?

23.10.15, 14:46
Ojej!
Z wielkim rozbawieniem obserwuję, jak (wybrane) media budują wizerunek nowego bożyszcze.
Kreują na gwiazdę młodego gniewnego, komucha, wielbiciela ideologii, której wcielenie w życie przyniosło więcej ofiar ludzkich niż obie wojny światowe razem wzięte.
Obserwuj wątek
    • artexe Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 14:48
      tw_wielgus napisał:

> Ojej!
      > Z wielkim rozbawieniem obserwuję, jak (wybrane) media budują wizerunek nowego b
      > ożyszcze.
      > Kreują na gwiazdę młodego gniewnego, komucha, wielbiciela ideologii, której wc
      > ielenie w życie przyniosło więcej ofiar ludzkich niż obie wojny światowe razem
      > wzięte.

Kogo?
      • tw_wielgus Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 15:00
        Tego rudego wielbiciela Pol-Pota. Zucerber...., Zangberg, czy jak mu tam...
        • artexe Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 15:03
          tw_wielgus napisał:

> Tego rudego wielbiciela Pol-Pota. Zucerber...., Zangberg, czy jak mu tam...

Jako lewicowiec nie popieram Zandberga. Tfuuu, to ortodoksyjny sympatyk lewicy, która już poszła na śmietnik historii.
          • tw_wielgus Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 15:08
            Patrz pan ja go również nie popieram z pozycji zgoła odległych. Widać mu bolszewicka nieszczerość bije z pyska, albo co..?
            • artexe Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 15:10
              tw_wielgus napisał:

> Patrz pan ja go również nie popieram z pozycji zgoła odległych. Widać mu bolsze
              > wicka nieszczerość bije z pyska, albo co..?

Tu się zgadzamy, jestem za lewicą, ale nie za bolszewizmem.
              • nachlany_wolak Tylko te nicki użyjesz? Masz jeszcze ich sporo. 23.10.15, 15:16
              • tw_wielgus Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 15:40
                Każdy z nas jest w jakiejś części lewicowy. To kwestia empatii.
    • m.c.hrabia Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 14:49
      Biedroń ach ten Biedroń ,jak on cię prześladuje.
      • tw_wielgus Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 15:06
        A skąd Ci przyszło do głowy ( możemy przyjąć, że ją masz i jest miejscem, w którym przechowujesz swój mózg lub jego namiastkęże on mnie prześladuje.
        Stwierdziłem fakt miejsce w sercu redaktorów GW wypełnił Zandberg. Porzucony Robert Biedroń pewnie w tej chwili łka cicho w poduszkę, a zasmarkany nosek wyciera w delikatne, jedwabne, prześcieradło.
    • edd.y Balast gazeciany 23.10.15, 14:51
      Od POniedzialku krzyzyk zostanie POlozony na "redaktorach" GW. POwymieraja.
      POwszechnie wiadomo, ze jezeli GW cos kreuje to obywatele to "odkreowywuja":)
      GW ma wiarygodnosc plynnego guana.
      • nachlany_wolak A gdzie ty będziesz się wPiSywał? 23.10.15, 15:17
        na swoim martwym blogu?
    • nachlany_wolak Ale zielono, sami znajomi się wPiSali 23.10.15, 15:12
      Tak wyglądają wszystkie tematy wielgusa. Do dyskusji włącza chór swoich innych nicków.
      • artexe Re: Admin...uwolnisz nas od trolla? 23.10.15, 15:20
        nachlanego wolaka?
        • nachlany_wolak Pozdrowienia od Beonarda Lorowskiego 23.10.15, 16:12
          Odwiedź go Facebooku
    • snajper55 Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 15:20
      tw_wielgus napisał:

> Ojej!
      > Z wielkim rozbawieniem obserwuję, jak (wybrane) media budują wizerunek nowego b
      > ożyszcze.
      > Kreują na gwiazdę młodego gniewnego, komucha, wielbiciela ideologii, której wc
      > ielenie w życie przyniosło więcej ofiar ludzkich niż obie wojny światowe razem
      > wzięte.

Najwięcej ofiar w historii świata przyniosło wcielanie w życie chrześcijaństwa.

S.
      • artexe Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 15:21
        Najwięcej ofiar w historii świata przyniosło wcielanie w życie chrześcijaństwa

Prawda, ale potem bolszewizmu.
      • tw_wielgus Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 15:31
        I tylko tyle masz do wniesienia w tym wątku? Niewiele wynika z Twoich przemyśleń.
    • kotek.filemon Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 15:26
      Wiem, że jesteś w nim nieszczęśliwie zakochany, ale po pierwsze on już ma chłopaka, a po drugie nie kandyduje w wyborach pojutrze.
      • artexe Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 15:34
        kotek.filemon napisał:

> Wiem, że jesteś w nim nieszczęśliwie zakochany, ale po pierwsze on już ma chłop
        > aka, a po drugie nie kandyduje w wyborach pojutrze.
        >

Komu odpowiadasz?
        • kotek.filemon Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 15:38
          artexe napisał(a):

> Komu odpowiadasz?

No przecież, że wielgusowi...
      • tw_wielgus Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 15:39
        Wiesz...?! Dziwne? Mówiłem przez sen?
        • nachlany_wolak Wielgus to moralny ałtorytet na miarę Zelnika 23.10.15, 16:13
    • edd.y Re: POlemika z durniem 23.10.15, 17:54
      Arystokraci tez bywaja durniami. On taki arystokrata jak Kwasniewski magister.
    • man_sapiens Re: Redaktorzy GW położyli już krzyżyk na R.Biedr 23.10.15, 19:04
      Rozumiem, że twoja skromna wiedza nie pozwala ci na rozróżnienie pomiędzy socjaldemokracją i komunizmem tudzież totalitaryzmem.

Nie poddawaj się: czytaj, słuchaj, myśl, odżywiaj się zdrowo - kiedyś to zrozumiesz. Dasz radę!
    • oskar335 wielgusie, więcej ofiar to ....... 23.10.15, 19:28
      Przyniosło wprowadzanie obecnie państwowej religii rzym.-kat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka