Dodaj do ulubionych

Przychodzi Katopolicja

30.10.15, 16:49
Wszyscy straszą CBA przychodzącym do Polaków -Szaraków świtkiem-rankiem.
A będzie moi drodzy jeszcze gorzej. Nie żadne CBA, tylko teraz po tych wyborach to Katopolicja będzie nas dręczyć i nawiedzać.
Oj straszno , straszno i skuczno i grustno.....
Przyjda po Ciebie i noca pieściami w drzwi załomocą. Otwierasz a tam cztery babcie w moherowych beretach i ksiądz z kropidłem . Tak , tak , będzie .......
Katopolicja pomyslisz słusznie i zaczniesz dygotać i trząść się jak osika . I przypomna Ci się (zaprawdę powiadam) problemy znane z niemowlęctwa (np utrzymanie moczu i nie tylko)
A ksiądz wezwie Cię : powtórz natychmiast "nie ma boga nad Allacha a Mahomet jest jego...." tfu , wróć . Sorry juz myślami jestem w 2040 roku.
Ale w 2016 każą Ci uklęknąc i wyrecytować "Aniele Bozy stróżu mój..." A jak sie pomylisz, to do najbliższego kościoła Cię zawiodą, różańcami do ambony przytroczą jak bydle ofiarne. A posłanka Pawłowicz będzie Ci czytać "listy Świętego Donalda do Koryntian" A potem do Efezjan, Na zmianę. Oj ciężko będzie , ciężko..........
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Przychodzi Katopolicja 30.10.15, 16:54
      No ale za to ty remik nie będziesz musiał z ojcem swym w kolejkach do lekarzy wystawać.
    • szwampuch58 Re:" Oj ciężko będzie" 30.10.15, 16:56
      Wolak bez przesady .....z palcem w d.....te 4 lata (teoretyczne) ....nie takie kataklizmy bywaly w histori tego kraju
    • pogromca_bzdury Re: Przychodzi Katopolicja 30.10.15, 18:11
      remik.bz napisał:

> Wszyscy straszą CBA przychodzącym do Polaków -Szaraków świtkiem-rankiem.

Wszyscy? Ty też?

• wilk_z_wolfow Re: Przychodzi Katopolicja 30.10.15, 19:07
      Przesadzasz .
      Najpierw przyjda ankieterzy z jednynego slusznego uniwetsytetu z papierami z probostwa,
      w ktorych wykazane bedzie , ze twoja rodzina
      z a w s z e nalezala do jedynej slusznej wiary .
      A potem tak szybko sie nawrocisz , ze nawet nie bedziesz wiedzial , kiedy to zrobiles .
    • m.c.hrabia Re: Przychodzi Katopolicja 30.10.15, 19:37
      Ale w 2016 każą Ci uklęknąc i wyrecytować "Aniele Bozy stróżu mój..." A jak sie pomylisz,

to strzał w potylicę , starym sposobem katolickim.
    • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Przychodzi Katopolicja 30.10.15, 19:38
      remik.bz napisał:

> Wszyscy straszą CBA przychodzącym do Polaków -Szaraków świtkiem-rankiem.
      > A będzie moi drodzy jeszcze gorzej. Nie żadne CBA, tylko teraz po tych wyborach
      > to Katopolicja będzie nas dręczyć i nawiedzać.
      > Oj straszno , straszno i skuczno i grustno.....
      > Przyjda po Ciebie i noca pieściami w drzwi załomocą. Otwierasz a tam cztery bab
      > cie w moherowych beretach i ksiądz z kropidłem . Tak , tak , będzie .......
      > Katopolicja pomyslisz słusznie i zaczniesz dygotać i trząść się jak osika . I p
      > rzypomna Ci się (zaprawdę powiadam) problemy znane z niemowlęctwa (np utrzymani
      > e moczu i nie tylko)
      > A ksiądz wezwie Cię : powtórz natychmiast "nie ma boga nad Allacha a Mahomet je
      > st jego...." tfu , wróć . Sorry juz myślami jestem w 2040 roku.
      > Ale w 2016 każą Ci uklęknąc i wyrecytować "Aniele Bozy stróżu mój..." A jak sie
      > pomylisz, to do najbliższego kościoła Cię zawiodą, różańcami do ambony przytro
      > czą jak bydle ofiarne. A posłanka Pawłowicz będzie Ci czytać "listy Świętego Do
      > nalda do Koryntian" A potem do Efezjan, Na zmianę. Oj ciężko będzie , ciężko...
      > .......

Fiutku na co czekasz? Wyjeżdzaj do Jerozolimy albo na Białoruś. Skoro trzęsiesz portkami to znaczy ,ze masz nieczyste sumienie. Na moje ONI, mogą aresztowac nawet w nocy ( tych z PO) bo jak sadzę zaraz odpiszesz,ze nie aresztuja tych z PISu, fiutku.
      • remik.bz Re: Przychodzi Katopolicja 30.10.15, 20:03
        bydgoszczanin_z_lesnej napisał:

>> Fiutku na co czekasz? Wyjeżdzaj do Jerozolimy albo na Białoruś. Skoro trzęsiesz
        > portkami to znaczy ,ze masz nieczyste sumienie. Na moje ONI, mogą aresztowac n
        > awet w nocy ( tych z PO) bo jak sadzę zaraz odpiszesz,ze nie aresztuja tych z P
        > ISu, fiutku.

Odpisze mimo wszystko.
        W Jerozolimie byłem 2 razy . Z wycieczką . Po cholerę mi tam jeszcze raz nagle wyjeżdżać? W Mińsku (Białoruś) byłem raz. Piekne miato, mili ludzie.
        Sumienie rzeczywiście mam nieczyste. Lubie troche "skosztować C2H5OH" i baby lubie po tym "skosztowaniu"
        A tak wogóle to nie rób se jaj :)
        • erte2 Re: Przychodzi Katopolicja 30.10.15, 20:46
          remik.bz napisał:
          Lubie troche "skosztować C2H5OH" i baby lubie po tym "skosztowaniu"
          To dużo tłumaczy. Również te nie do końca doskonałe dzieci poczęte.
          • czekam.na.lewice Re: Przychodzi Katopolicja 31.10.15, 05:08
            erte2 napisał:

> To dużo tłumaczy. Również te nie do końca doskonałe dzieci poczęte.
            Kolejny, zakompleksiony frustrat skorzystał, jego zdaniem, z okazji i ...kopnął. Nawet nie wiesz erte, że kompromitujesz siebie i wybitny, obywatelski ruch, którego tu jesteś orędownikiem. Z taką siłą rozumu nic dziwnego, że musieliście zatrudnić Miśka :)
      • czekam.na.lewice Re: Przychodzi Katopolicja 31.10.15, 05:06
        bydgoszczanin_z_lesnej napisał:

> Fiutku na co czekasz? Wyjeżdzaj do Jerozolimy albo na Białoruś. Skoro trzęsiesz
        > portkami to znaczy ,ze masz nieczyste sumienie. Na moje ONI, mogą aresztowac n
        > awet w nocy ( tych z PO) bo jak sadzę zaraz odpiszesz,ze nie aresztuja tych z P
        > ISu, fiutku.
        Sądzisz, że jak piszesz o kimś "fiutku" to dodaje Ci powagi lub zwiększa siłę argumentów ?
    • douglasmclloyd Re: Przychodzi Katopolicja 30.10.15, 20:21
      "Przyjda po Ciebie i noca pieściami w drzwi załomocą. Otwierasz..."

Nie otwieraj.
      • remik.bz Re: Przychodzi Katopolicja 30.10.15, 20:33
        douglasmclloyd napisał:

> "Przyjda po Ciebie i noca pieściami w drzwi załomocą. Otwierasz..."
        >
        > Nie otwieraj.

Bardzo roztropnie : ) Możesz jeszcze wykupic ubezpieczenie od Katopilicji, chcesz link ?
        • douglasmclloyd Re: Przychodzi Katopolicja 30.10.15, 20:37
          remik.bz napisał:

> douglasmclloyd napisał:
          >
          > > "Przyjda po Ciebie i noca pieściami w drzwi załomocą. Otwierasz..."
          > >
          > > Nie otwieraj.
          >
          > Bardzo roztropnie : ) Możesz jeszcze wykupic ubezpieczenie od Katopilicji, chc
          > esz link ?

Po co? Wyciągam kałacha i strzelam.
    • erte2 Re: Przychodzi Katopolicja 30.10.15, 20:42
      remik.bz
      remisiu ptaszyno, może jednak zostań przy tych swoich durnotach powszednich, bo beletrystyka ci najzwyczajniej nie wychodzi.
      A jeśli chcesz się uczyć to zajrzyj na stronę "balsam łomżyński". Treść ci zapewne odpowiadać nie będzie, ale forma - wzorzec metra!
    • zwyczajny Wykupisz się 100 zl, to nie islamisci 31.10.15, 00:22
      którzy chcą do raju.
    • ta Re: Przychodzi Katopolicja 31.10.15, 01:06
      Tak to teraz kolęda będzie wyglądała ?
      Może trza dwa razy więcej w kopertę wkładać i ty o tym w tak literacko zakamuflowanej formie?
    • czekam.na.lewice Re: Przychodzi Katopolicja 31.10.15, 05:03
      Przed CBA przychodzili też. {Przychodzili po Romana Kluskę, po innych przedsiębiorców. Afera z CBA polega na tym, że zaczęli przychodzić po niektórych z elit władzy czego nie robiono wcześniej.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Przychodzi Katopolicja 31.10.15, 10:21
        Racja Bercik. Taka Marczuk-Pazura albo dr Podgórski to były szczyty władzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka