Dodaj do ulubionych

Podziękowanie dla Kagana

IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 16:23
Dziwi mnie, że nikt z bywalców forum "Kraj" nigdy nie podziękował Kaganowi, za
to, co robi, by to forum było tym czym jest. Czas to naprawić! Dedykuję Mu więc
ten skromny wierszyk.

DLA KAGANA
Dziś Ci o Niezrównany
za Twoje pisanie
Naród (w mojej osobie)
Dziękuje Kaganie!
Ty, coś nauki zgłębił
wszelkiego rodzaju
najlepiej wiesz, co robić
dla (z)bawienia "Kraju"!
Jesteś jak ten Bicz Boży
zesłany na Ziemię
By rozpalić wśród mroku
Nowe Oświecenie!
Nie ostanie się w Polsce
ksiądz, ni Żyd pejsaty
gdy zapłonie w Niej jasno
KAGANek oświaty!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Podziękowanie dla Kagana IP: *.upc.chello.be 11.04.02, 16:27
      DZIEKUJEMY!DZIEKUJEMY!DZIEKUJEMY!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Ania Re: Podziękowanie dla Kagana IP: *.upc.chello.be 11.04.02, 16:40
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> DZIEKUJEMY!DZIEKUJEMY!DZIEKUJEMY!!!!!!!!!!!!!

Co to za czarna niewdziecznosc czemu nikt sie nie przylacza?
        Gdzie te Szynki,Tetna i inni ?
    • Gość: mirek Re: Podziękowanie dla Kagana IP: 212.33.64.* 11.04.02, 16:48
      t - dobry jesteś:))), a co do Kagana(Kaganowicza?) - jakoś nie mogę. Wiem, że
      przyroda lubi różnorodność, ale w tym przypadku matka natura przesadziła.
    • Gość: Paweł Re: Podziękowanie dla Kagana IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.04.02, 17:07
      Gość portalu: t napisał(a):

> Dziwi mnie, że nikt z bywalców forum "Kraj" nigdy nie podziękował Kaganowi, za
      > to, co robi, by to forum było tym czym jest. Czas to naprawić! Dedykuję Mu więc
      >
      > ten skromny wierszyk.
      >
      > DLA KAGANA
      > Dziś Ci o Niezrównany
      > za Twoje pisanie
      > Naród (w mojej osobie)
      > Dziękuje Kaganie!
      > Ty, coś nauki zgłębił
      > wszelkiego rodzaju
      > najlepiej wiesz, co robić
      > dla (z)bawienia "Kraju"!
      > Jesteś jak ten Bicz Boży
      > zesłany na Ziemię
      > By rozpalić wśród mroku
      > Nowe Oświecenie!
      > Nie ostanie się w Polsce
      > ksiądz, ni Żyd pejsaty
      > gdy zapłonie w Niej jasno
      > KAGANek oświaty!

Za ten bicz Boży dostanie Ci się od Kagana.
      Trzeba było napisać świecki kaganiec.

• kagan1 Bicz Bozy... 13.04.02, 09:50
        Gość portalu: Paweł napisał(a):
        > Gość portalu: t napisał(a):
        > Dziwi mnie, że nikt z bywalców forum "Kraj" nigdy nie podziękował Kaganowi
        > , za to, co robi, by to forum było tym czym jest. Czas to naprawić!
        > Dedykuję Mu więc ten skromny wierszyk.
        DLA KAGANA
        Dziś Ci o Niezrównany
        za Twoje pisanie
        Naród (w mojej osobie)
        Dziękuje Kaganie!
        Ty, coś nauki zgłębił
        wszelkiego rodzaju
        najlepiej wiesz, co robić
        dla (z)bawienia "Kraju"!
        Jesteś jak ten Bicz Boży
        zesłany na Ziemię
        By rozpalić wśród mroku
        Nowe Oświecenie!
        Nie ostanie się w Polsce
        ksiądz, ni Żyd pejsaty
        gdy zapłonie w Niej jasno
        KAGANek oświaty!

> Za ten bicz Boży dostanie Ci się od Kagana.
        K: Wcale NIE!
        "Jam jest BICZ BOZY,
        MLOT NA KATOLICYZM,
        rozwale dosczetnie,
        ten zgnily miscytyzm!
        KAGANek OSWIATY,
        NIE zada zaplaty,
        ani satysfakcji,
        bo ma ZAWSZE RACJE!" :)

• Gość: Hania Re: Podziękowanie dla Kagana IP: 195.217.253.* 11.04.02, 17:11
      Ja tez dziekuje Kaganowi za caloksztalt, a zwlaszcza za cenne publikacje
      w "Skrzydlatej Polsce".
      • Gość: mik50 Re: Podziękowanie dla Kagana IP: *.turboline.skynet.be 11.04.02, 17:45
    • Gość: Dr.KrisK A ja dziękuję.. IP: *.eng.fsu.edu 11.04.02, 18:59
      .. że mieszka na antypodach. Bo jak sobie pomyślę, że mógłbym z takim facetem
      np. jechać w Polsce pociągiem i nieopatrznie wszcząć rozmowę... albo lecimy
      samolotem, onże sie rozbija i ląduję sobie z Kaganem na bezludnej wyspie ....
      tutaj budzę się z wrzaskiem!!!!
      • Gość: Hania Re: A ja dziękuję.. IP: 195.217.253.* 11.04.02, 19:03
        Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> .. że mieszka na antypodach. Bo jak sobie pomyślę, że mógłbym z takim facetem
        > np. jechać w Polsce pociągiem i nieopatrznie wszcząć rozmowę... albo lecimy
        > samolotem, onże sie rozbija i ląduję sobie z Kaganem na bezludnej wyspie ....
        > tutaj budzę się z wrzaskiem!!!!

Panie Doktorze, ile ja bede musiala czerwonego wina albo jarzebiaczku sobie
        zaaplikowac, zeby przed udaniem sie na spoczynek zapomniec o wspomnianym przez
        Pana koszmarze.... Boze slodki, zeby sie tylko nie przysnilo!
      • Gość: Jaceq Re: A ja dziękuję.. IP: *.szeptel.net.pl 11.04.02, 21:04

> .. że mieszka na antypodach.

Może, gdyby mieszkał na antyantypodach, nie chodziłby głową w dół, z łóżka wstawałby na podłogę a nie
        na sufit... może... wiele spraw widziałby inaczej.
        (Jakie to szczęście, że na Antarktydzie nikt nie mieszka).
        • Gość: AndrzejG O to chodzi ,że widzi inaczej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 21:23
          Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):
          >
          > > .. że mieszka na antypodach.
          >
          > Może, gdyby mieszkał na antyantypodach, nie chodziłby głową w dół, z łóżka wsta
          > wałby na podłogę a nie
          > na sufit... może... wiele spraw widziałby inaczej.
          > (Jakie to szczęście, że na Antarktydzie nikt nie mieszka).

Bo cóż byłaby wtedy za dyskusja?
          Przytakiwanie by was zemdliło.

Andrzej
          • Gość: Dr.KrisK Dyskusja.. IP: *.eng.fsu.edu 11.04.02, 21:27
            .. z Kaganem??? Chyba żartujesz. Z niego można sie nabijać, ale żebym mój czas
            tracił na takie głupoty? Nigdy.
            • Gość: Gatsby Re: Dyskusja.. IP: *.cvx21-bradley.dialup.earthlink.net 12.04.02, 05:37
              Namieszal mi w glowie. Ciagle nie wiem czy jest tym szatanem
              na ktorego wiekszosc z tego forum oczekuje. Nie pojalem czy Balcerowicz
              i KK sa dla niego nienawistne z powodu zydowskich powiazan? Czy 2 doktoraty
              moga dac wieksza wiarygodnosc jego wywodom logicznym niz jego stopien wojskowy?

Przypomina mi sie wyklad logiczny kaprala o locie pocisku nad ziemia.
              A wiec zolnierze (kjm) pocisk leci prosto ale przyciaganie ziemskie sciaga
              go w dol (kjm) i na prosty zolnierski rozum (kjm) tor pocisku robi parabole.
              Pytania?

Tak ob. kapralu, a co bedzie z przyciaganiem ziemskim jak pocisk poleci
              nad woda? Kapral mysli, mysli i wreszcie odpowiada. Wy tu kjm zolnierzu nie
              zawracajcie glowy bo to sa wojska ladowe a nie marynarka wojenna. Tak jest z tym
              dowodem na nieistnienie Boga. A co jesli nasza logika Kagana nie pasuje do
              rzeczywistosci poza naszym Wszechswiatem????

To powiedziawszy, lubie cynizm Kagana i jego poczucie humoru. Mial troche lapsusow
              ale byl konsekwentnie prowokacyjny. Sprowokowal tez niewiaste o nazwie Osa,
              ktorej bedzie mi brakowalo na tym forum. Dzieki Karanie za ferment intelektualny,
              odrobine niedojrzalosci i prowokacje. Do niczego mnie nie przekonales, ale
              sprowokowales troche ludzi na dobrym poziomie i za to Ci serdecznie dziekuje.

> .. z Kaganem??? Chyba żartujesz. Z niego można sie nabijać, ale żebym mój czas
              > tracił na takie głupoty? Nigdy.

• Gość: Ania Re: Dyskusja.. IP: *.upc.chello.be 12.04.02, 08:33
                Gość portalu: Gatsby napisał(a):

> Namieszal mi w glowie. Ciagle nie wiem czy jest tym szatanem
                > na ktorego wiekszosc z tego forum oczekuje. Nie pojalem czy Balcerowicz
                > i KK sa dla niego nienawistne z powodu zydowskich powiazan? Czy 2 doktoraty
                > moga dac wieksza wiarygodnosc jego wywodom logicznym niz jego stopien wojskowy?
                >
                > Przypomina mi sie wyklad logiczny kaprala o locie pocisku nad ziemia.
                > A wiec zolnierze (kjm) pocisk leci prosto ale przyciaganie ziemskie sciaga
                > go w dol (kjm) i na prosty zolnierski rozum (kjm) tor pocisku robi parabole.
                > Pytania?
                >
                > Tak ob. kapralu, a co bedzie z przyciaganiem ziemskim jak pocisk poleci
                > nad woda? Kapral mysli, mysli i wreszcie odpowiada. Wy tu kjm zolnierzu nie
                > zawracajcie glowy bo to sa wojska ladowe a nie marynarka wojenna. Tak jest z ty
                > m
                > dowodem na nieistnienie Boga. A co jesli nasza logika Kagana nie pasuje do
                > rzeczywistosci poza naszym Wszechswiatem????
                >
                > To powiedziawszy, lubie cynizm Kagana i jego poczucie humoru. Mial troche lapsu
                > sow
                > ale byl konsekwentnie prowokacyjny. Sprowokowal tez niewiaste o nazwie Osa,
                > ktorej bedzie mi brakowalo na tym forum. Dzieki Karanie za ferment intelektualn
                > y,
                > odrobine niedojrzalosci i prowokacje. Do niczego mnie nie przekonales, ale
                > sprowokowales troche ludzi na dobrym poziomie i za to Ci serdecznie dziekuje.
                >
                >
                > Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):
                >
                > > .. z Kaganem??? Chyba żartujesz. Z niego można sie nabijać, ale żebym mój
                > czas
                > > tracił na takie głupoty? Nigdy.
                >
                Pieknie napisane najbardziej spodobalo mi sie okreslenie Osy.Niewiasta o nazwie
                Osa , mezczyzna o nazwie Gatsby to prawdziwy romanttyk.
              • kagan1 Re: Dyskusja.. 13.04.02, 10:02
                Gość portalu: Gatsby napisał(a):
                Namieszal mi w glowie. Ciagle nie wiem czy jest tym szatanem
                na ktorego wiekszosc z tego forum oczekuje.
                K: Oj jestem, jestem... Zobacz, co sie dzieje na "bozym" swiecie, jesli masz
                jakiekolwiek watpliwosci!

Nie pojalem czy Balcerowicz i KK sa dla niego nienawistne z powodu zydowskich
                powiazan?
                K: Zydowskie powiazania tylko potwierdzaja ichnia marnosc i korupcje!

Czy 2 doktoraty moga dac wieksza wiarygodnosc jego wywodom logicznym niz
                jego stopien wojskowy?
                K: Czy Swiata Wielkanocne sa aby napewno wazniejsze niz Swieta Bozego
                Narodzenia?

Przypomina mi sie wyklad logiczny kaprala o locie pocisku nad ziemia.
                A wiec zolnierze (kjm) pocisk leci prosto ale przyciaganie ziemskie sciaga
                go w dol (kjm) i na prosty zolnierski rozum (kjm) tor pocisku robi parabole.
                Pytania?
                Tak ob. kapralu, a co bedzie z przyciaganiem ziemskim jak pocisk poleci
                nad woda? Kapral mysli, mysli i wreszcie odpowiada. Wy tu kjm zolnierzu nie
                zawracajcie glowy bo to sa wojska ladowe a nie marynarka wojenna.
                K: :-)

Tak jest z tym dowodem na nieistnienie Boga. A co jesli nasza logika Kagana
                nie pasuje do rzeczywistosci poza naszym Wszechswiatem????
                K: Moj dowod niegorszy przecie od innych! :-)

To powiedziawszy, lubie cynizm Kagana i jego poczucie humoru.
                Mial troche lapsusow ale byl konsekwentnie prowokacyjny.
                K; Nie myli sie tylko ten, ktory NIC NIE robi... :)

Sprowokowal tez niewiaste o nazwie Osa, ktorej bedzie mi brakowalo na tym
                forum. Dzieki Karanie za ferment intelektualny, odrobine niedojrzalosci i
                prowokacje. Do niczego mnie nie przekonales, ale sprowokowales troche ludzi
                na dobrym poziomie i za to Ci serdecznie dziekuje.
                K: Nikogo NIE mialem zamiaru przekonywac, bo nie jestem bolszewickim
                agitatorem ani kaznodzieja! Chodzilo mi jeno o sprowokowanie
                ozywionej dyskusji, abyscie sie NIE bali podyskutowac np. o tym,
                czy aby na pewno tzw. bog istnieje, abyscie sie zastanowili, czemu
                wyznajecie zydowska religie, i popatrzeli na Wojtyle jako na ulomnego,
                i to bardzo czlowieka, a nie jak na prawie bozka... :)
                A DrKrisK mozemy sobie wspolnie olewac... :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka