Dodaj do ulubionych

List otwarty

18.11.15, 19:30
Szanowny Panie Prezydencie Andrzeju Dudo!

W najbliższych dniach zamierzam obrabować pewien nieduży bank; nie mam zamiaru nikogo zabijać, ale wykluczyć tego nie mogę (gdyby się stawiali).
W związku z powyższym chciałbym spytać Szanownego Pana Prezydenta czy chcąc liczyć na ułaskawienie muszę się zapisać do PiS-u teraz czy mogę dopiero później?
Nie ukrywam że wolałbym już po wszystkim, bo a nuż coś mi pokrzyżuje plany i zostanę z tym PiS-em jak Himilsbach z angielskim, a jak się znajomi dowiedzą to obciach...
Więc proszę o szybką odpowiedź bo czas ucieka a na gorzałę brakuje.
Obserwuj wątek
    • inocom Sąd niepoczytalnych sam uniewinnia 18.11.15, 19:37
      erte2 napisał:

> Szanowny Panie Prezydencie Andrzeju Dudo!
      >
      > W najbliższych dniach zamierzam obrabować pewien nieduży bank; nie mam zamiaru
      > nikogo zabijać, ale wykluczyć tego nie mogę (gdyby się stawiali).
      > W związku z powyższym chciałbym spytać Szanownego Pana Prezydenta czy chcąc lic
      > zyć na ułaskawienie muszę się zapisać do PiS-u teraz czy mogę dopiero później?
      > Nie ukrywam że wolałbym już po wszystkim, bo a nuż coś mi pokrzyżuje plany i zo
      > stanę z tym PiS-em jak Himilsbach z angielskim, a jak się znajomi dowiedzą to o
      > bciach...
      > Więc proszę o szybką odpowiedź bo czas ucieka a na gorzałę brakuje.

Wystarczy byś był niepoczytalny w trakcie kradzieży.
      fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/prokurator-ukradl-batoniki-nie-poniosl-kary-dostanie-odszkodowanie,593174.html
      Nawet odszkodowanie dostaniesz.
      • erte2 Re: Sąd niepoczytalnych sam uniewinnia 18.11.15, 19:43
        inocom napisał:
        Wystarczy byś był niepoczytalny w trakcie kradzieży.
        Widzisz, problem w tym że mam dość wysokie IQ i "na głupola" się nie załapię.
        Ale czy sugerujesz że szczurek tak coś nie tego... ?
        • inocom Ile IQ ma w Polsce Prokurator :) 18.11.15, 19:46
          erte2 napisał:

> inocom napisał:
          > Wystarczy byś był niepoczytalny w trakcie kradzieży.
          > Widzisz, problem w tym że mam dość wysokie IQ i "na głupola" się nie załapię.

Sądzisz, że mniejsze od Twojego?
          • erka-4 Re: Ile IQ ma w Polsce Prokurator :) 18.11.15, 21:43
            inocom napisał:

> erte2 napisał:
            >
            > > inocom napisał:
            > > Wystarczy byś był niepoczytalny w trakcie kradzieży.
            > > Widzisz, problem w tym że mam dość wysokie IQ i "na głupola" się nie zała
            > pię.
            >
            > Sądzisz, że mniejsze od Twojego?

- treść listu wskazuje na to,że ma odpowiedni poziom inteligencji i może liczyć ,a nawet być pewnym,że w razie czego go uniewinnią.
            I być może,dostanie odszkodowanie za to,że jest ułomny.

• erka-4 post scriptum... 18.11.15, 21:50
            ...jednakże coś mi się wydaje,że groźny to sygnał,którego nie winno się ignorować,bo czort wie co w takiej głowie może jeszcze powstać.
            Może fakt napisania tego listu p.Kamińskiemu należy zgłosić ?
    • czan-dra Re: List otwarty 18.11.15, 19:44
      Może byśmy razem wstąpili do banku?
      Chciałbym zmienić samochód, wzorem pewnego księdza na wytwór koncernu Daimlera, to się chyba zwie Maybach, czy jakoś tak.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,159330740,159330740,Duda_taki_smieszny_facet_udowodnil.html
    • fiu-bzdziu2010 Re: List otwarty 18.11.15, 19:47
      po takim geście Dudy Łaskawego wobec Kamińskiego, niewątpliwie wzrośnie liczba podań na biurku Pana Prezydenta,........ ciekawe, co odpowie maluczkim
    • wiarus-pl Kaczyński do dziś nie ma konta w banku, 18.11.15, 19:52
      więc kasę musi trzymać w materacu.
    • volupte Re: List otwarty 18.11.15, 21:10
      No to masz przechlapane jesli jakis pisdak zawiadomi prokurature ze przygotowujesz napad. Bedziesz sie tłumaczył żeś nie wielbłąd. Że to zart długo bedziesz przekonywał , 3-mce pewne:-(
      • oliwa.sprawiedliwa Re: List otwarty 18.11.15, 21:27
        > No to masz przechlapane

a pisałam, kto pod kim, itd, ale poleciało na osła.
        Erte straszył/ła? że bekniemy za nasze harce, bo NIE CAŁY JEST NASZ śWIAT, a tu proszę, sam/sama? może się beknięcia obawiać :D :D :D
    • buldog2 Re: List otwarty 18.11.15, 21:18
      Dołączam się.
      W razie pozytywnego odniesienia się do tej prośby rozważę możliwość zorganizowania akcji SKOK2, organizację szeregu słupów itp. Na razie nic nie zrobiłem, nic nie przygotowuję (to do PiSowców, jakby co), dopiero po pozytywnym załatwieniu tej sprawy.
    • l_zaraza_l Re: List otwarty 18.11.15, 22:12
      Ja też chciałabym uzyskać odpowiedź Szanownego Pana Prezydenta, spadkobiercy spuścizny oraz pomazańca, którego imię 40 i 4...
      Zamierzam wykonać SKOK coś tam coś tam czyli wziąć kilka milionów kredyty na krzywy ryj (naszego ryjka, of korz), wyprowadzić je na Cypr a potem chciałabym robić za ostoję. To już jak pan Prezydent Kaczyński vel. Duda-Szydło uważa - patrotyzu? krystalicznej uczciwości? prawdziwej polskości katolickości? Mogę rozważyć pójście do klasztoru. Ale tylko męskiego.
    • giulia123 morderców ułaskawiał brąk vel bigos n/t 18.11.15, 23:02

• 3xp0 A o tym nie pamietacie ? 19.11.15, 09:12

"Andrzej Z. (53 l.) ps. Słowik przyznaje, że dał łapówkę urzędnikom kancelarii Lecha Wałęsy (70 l.)! Dzięki tym pieniądzom miał zostać ułaskawiony przez ówczesnego prezydenta w 1993 roku. - Wykorzystałem ludzką chciwość i akt łaski po prostu kupiłem - stwierdza "Słowik"

www.se.pl/wiadomosci/polska/sowik-ujawnia-zapaciem-waesie-za-uaskawienie_345427.html
        • glupota.nie.boli Golota kumpel Kwacha 19.11.15, 09:34
          .
    • zapijaczony_ryj Odpowiedź 19.11.15, 14:11
      zawsze moze się pan zgłosić do jednego z tysięcy punktów "Dupa pomocy" na pewno pomozemy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka