tw_wielgus 20.11.15, 14:39 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19219917,cbos-andrzej-duda-na-czele-rankingu-zaufania-za-nim-kukiz.html?lokale=local#BoxNewsImg Trzeba zwiększyć normy obowiązkowego plucia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mao111 Re: Cholera jasna! 20.11.15, 14:42 Ja dam radę. Pispreziowi nie odmówię trochę własnej śliny. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Cholera jasna! 20.11.15, 14:47 Brawo! Nasza "ojczyzna w potrzebie" i każda "paszcza" (zwana również - otworem gębowym) jest na wagę złota. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Cholera jasna! 20.11.15, 14:53 Ojczyznę wolną racz nam zwrócić Panie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Cholera jasna! 20.11.15, 16:25 tw_wielgus napisał: > Wolną od...? Pislamistów pytałeś, gdy tak śpiewali? S. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Cholera jasna! 20.11.15, 14:49 No właśnie. POtwierdziłeś raz jeszcze że PO i lewacy to już WYŁĄCZNIE ślina. Pomieszana z odchodami. Teraz wiesz, dlaczego Polacy wywalili was na śmietnik historii? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Cholera jasna! 20.11.15, 15:45 mao111 napisał: > Ja dam radę. Pispreziowi nie odmówię trochę własnej śliny. :-) - no jakze by,ty jestes w tym na pierwszej linii Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Cholera jasna! 20.11.15, 14:46 Sondażownie tez już przejęli? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Cholera jasna! 20.11.15, 14:47 tw_wielgus napisał: > Trzeba zwiększyć normy obowiązkowego plucia. Wystarczy zwiększyć normy obowiązkowego czytania: "Prezydent Bronisław Komorowski cieszy się największym zaufaniem wśród polityków - wynika z najnowszego sondażu CBOS. Zaufanie do prezydenta deklaruje 67 proc. respondentów. Komorowskiemu nie ufa 13 proc. Polaków." - to z końca roku 2010. "W pierwszym powyborczym rankingu CBOS-u dotyczącym zaufania do polityków pierwsze miejsce, tak jak dotychczas, zajmuje prezydent Duda. Zaufanie do niego deklarowało 55 proc. dorosłych Polaków, a nieufność 19 proc." - to z końca roku 2015. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Cholera jasna! 20.11.15, 14:52 Żyjesz przeszłością... "CBOS: Andrzej Duda na czele rankingu zaufania. Za nim Kukiz i Szydło" Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Cholera jasna! 20.11.15, 14:55 Nie, żyję teraźniejszością. Bł. dr Doda ma najsłabszy wynik w rankingu zaufania wśród wybranych prezydentów niedługo po wyborach (prawdziwe od 1995, nie znalazłem tego typu wyników dla Wałęsy z 1990) - co zresztą koreluje znakomicie z najsłabszym wynikiem wygrywającym w historii III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Cholera jasna! 20.11.15, 14:56 Bajdełej, od kiedy to tuszczy CBOS jest wiarygodny...? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Cholera jasna! 20.11.15, 15:03 Ależ żyjesz przeszłością! Mówię Ci. Aktualnie prezydent Komorowski jest twarzą "cinkciarz.pl", a jak mu się skończy kontrakt to być może Lech Wałęsa mu "załatwi szatnię" w klubie "Cocomo". Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Cholera jasna! 20.11.15, 14:55 ja bym powiedzial ze to byl kociokwik filemona :D Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Cholera jasna! 20.11.15, 14:57 Znów łazisz za mną i smrodzisz...? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Cholera jasna! 20.11.15, 15:00 Pisiurku słodki, znów mylisz kociokwik z chichotem. Zakarbuj sobie wreszcie w niewielkim móżdżku, że ja się pisdactwa nie boję, ja się nimi tylko brzydzę jak karaluchami. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Cholera jasna! 20.11.15, 15:12 Zaufanie do niego deklarowało 55 proc. dorosłych Polaków, jak przystało na pad*alca ,to pobił "rekord" prezydencki ,nawet kartofelek miał 61% na początku prezydentury. Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Ludzie lubią dobrych szeryfów, którzy 20.11.15, 15:25 rozprawiają się ze złymi ośmiorniczkożercami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ludzie lubią dobrych szeryfów, którzy 20.11.15, 15:54 ... i myślą sobie przy tym lubieniu: jak to dobrze, że JA nie jadłem ośmiorniczek... *** Tak się troszkę zastanawiam (na własny użytek), jak się ma dzisiejszy przekaz sondażowy, z innym, w którym sondażowani źle ocenili to "ułaskawienie" Kamińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Cholera jasna! 20.11.15, 16:37 tw_wielgus napisał: > Trzeba zwiększyć normy obowiązkowego plucia. Było takie przysłowie, jak Kubu Bubu tak Bubu Kubu, czy jakoś tak, a chodzi, o to że nas Bronka od pierwszego dnia jeździli jak po łysej Szydło, czyli teraz kmiotek zwany Dudą poczuje to samo. Przypominam że Bronek miał poparcie na granicy 600% i co z tego, skutecznie żeście go obrzydzili, i wygrał kmiotek nie znający prawa, i tytułujący się doktorem prawa, nie ma to jak rodzice ciągną tłumoka przez życie. Odpowiedz Link Zgłoś