Dodaj do ulubionych

Wszyscy chwalą PiS, aż miło poczytać. :p

08.12.15, 10:32
Wszyscy bez wyjątku chwalą PiS. Jeszcze nigdy w historii nowej Polski żadna partia nie zebrała tak jednolitych opinii. Tak trzymać,
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19309914,wczoraj-cnn-dzis-the-economist-kolejne-zachodnie-medium-bije.html#MT
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Wszyscy chwalą PiS, aż miło poczytać. :p 08.12.15, 10:36
      The Economist nie myli się gdy uczciwie źle pisze o Tusku natomiast nie ma pojęcia o Polsce gdy pisze o rządach PiS.
      • buldog2 Re: Wszyscy chwalą PiS, aż miło poczytać. :p 10.12.15, 00:35
        Nareszcie trzeźwy ogląd rzeczywistości. Nie wiem, czy anwad coś by do tego dodała.
        • savras Re: Wszyscy chwalą PiS, aż miło poczytać. :p 14.12.15, 20:25
          a co się z andzią stało? znudziło się wypisywanie tych smoleńskich farmazonów czy zmieniła nicka?
    • pol_2015 Re: Lewactwo krytykuje konserwatystów 08.12.15, 10:37
      No faktycznie to odkrycie Ameryki....
      • pies_na_czarnych Re: Lewactwo krytykuje konserwatystów 08.12.15, 11:06
        Tosz to polszewia panie!
      • snajper55 Ludzie praworządni krytykują bezprawie /nt 08.12.15, 12:03
        pol_2015 napisał(a):

> No faktycznie to odkrycie Ameryki....
        >
        >
        >
        >
    • axyzaaa Niezabijajcarz zażądał, żeby CNN pokazało materiał 08.12.15, 10:47
      przedstawiający pisowski punkt widzenia. Powaga. Podobno list wysłany do władz CNN wisi na stronach MSZ, ale ja tam nie wchodzę, gówna nie tykam.
      • wagonetka wyręczę cię :-) 08.12.15, 10:53
        "Ze zdziwieniem i zaskoczeniem przyjęliśmy tezy jakie zaprezentowane zostały w ostatnim programie „GPS” na antenie stacji CNN oraz w artykule autorstwa J. Diehla na łamach Washington Post.

Prezentują one nieprawdziwy oraz jednostronny przekaz na temat sytuacji w Polsce, niemający pokrycia w faktach.

Mamy nadzieję, że w przyszłości obie redakcje będą starały się prezentować odbiorcom materiały nieodbiegające tak daleko od rzeczywistości, a także różnorodne stanowiska i bardziej zrównoważone opinie. Tego wymaga przecież rzetelne i obiektywne dziennikarstwo.

MSZ będzie domagać się od obu redakcji możliwości przedstawienia w nich polskiego stanowiska wobec stawianych zarzutów."

aż tak głupi, aby żądać nie jest - zwyczajnie zganił obie redakcje i chce w CNN swój czas antenowy :-)
        • axyzaaa Nie trzeba było, ale dziękuję:-) nt 08.12.15, 11:04
          • m.c.hrabia Re: "powtórka" z rozrywki 08.12.15, 11:09
            pamiętacie film National Geographic na temat katastrofy w Smoleńsku.
            • axyzaaa Re: "powtórka" z rozrywki 08.12.15, 11:13
              m.c.hrabia napisał:

> pamiętacie film National Geographic na temat katastrofy w Smoleńsku.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,158615410,,Nowy_wlasciciel_TVN_na_pasku_PiSu.html?v=2
              Przepraszam, ze wklejam link do siebie, ale ja to przepisywałam z wersji papierowej, w necie nie ma, a drugi raz nie chciłaoby mi się przepisywac:-)
        • pies_na_czarnych Re: wyręczę cię :-) 08.12.15, 11:10
          Będzie chciał z CNN zrobić stację narodową :)
        • snajper55 Re: wyręczę cię :-) 08.12.15, 12:06
          wagonetka napisał(a):

> MSZ będzie domagać się od obu redakcji możliwości przedstawienia w nich polskie
          > go stanowiska wobec stawianych zarzutów."

Czyli MSZ będzie domagać się darmowego czasu reklamowego w CNN? No mają apetyty chłopaki.

S.
        • buldog2 Re: wyręczę cię :-) 10.12.15, 00:38
          Kiedy delegalizacja CNN?
          Wkrótce cofnięcie akredytacji, wydalenia, ujawnienie zachodnich szpiegów, procesy pokazowe wrogów IV RP.
    • pies_na_czarnych axyzaaa znalazła zdjęcie pasujące do tematu :) 08.12.15, 11:14
      pbs.twimg.com/media/CVpNfnHWoAAw2Ms.jpg
      • wagonetka tylko ciuchy trochę inne :-) 08.12.15, 11:17
        te dzisiejsze gorsze

ale reszta się, niestety, zgadza
        • pies_na_czarnych Re: tylko ciuchy trochę inne :-) 08.12.15, 12:01
          Twarze te same. Zacięte w nienawiści :)
          • wagonetka czasy się zmianiają, ludzie nie 08.12.15, 12:04
            myślisz, że podłość ludzka była tylko w PRL-u?
            • pies_na_czarnych Re: czasy się zmianiają, ludzie nie 08.12.15, 12:14
              To jest sprawa genów :(
      • axyzaaa To nie ja znalazłam ! 08.12.15, 11:19
        ja to tylko przytargałam z TT, który jest skarbnicą memów! Memy fruwają po całym necie, inteligentne, naprawdę zabawne, celne! W przeciwieństwie do tych robionych przez kisielopodobnych trolli z Nowogrodzkiej - typu "Komorowski na krześle buhahaha"
        • pies_na_czarnych Re: To nie ja znalazłam ! 08.12.15, 11:59
          Ja skopiowałem z twojego wątku. Efekt lawinowy :)
      • buldog2 Re: axyzaaa znalazła zdjęcie pasujące do tematu : 10.12.15, 12:15
        Najbardziej podoba mi się "Hutnicy stoją wiernie wokół swojego PiS" (po prostu PiS nazywano wtedy Partią i każdy wiedział, o co chodzi). Tak jak Lech Kaczyński, I Sekretarz zajmował fotel tymczasowo, w zastępstwie Pana Prezesa.

--
        Sztandar PiS dumnie powiewa - © xyz_xyz1, PiS.
    • rccc Re: Wszyscy chwalą PiS, aż miło poczytać. :p 08.12.15, 12:09
      Jeszcze brakuje prasy jamajskiej jakże przecież cenionej przez Bronka
    • man_sapiens Re: Wszyscy chwalą PiS, aż miło poczytać. :p 08.12.15, 12:51
      Dlaczego CNN nie zatrudnia Pospieszalskiego i Karnowskich ani nie kupuje od nich materiałów? To oczywiste, CNN jest mainstreamowym medium kontrolowanym przez PO i Putina.
    • pies_na_czarnych :))) 08.12.15, 13:21
      Follow
      Tomasz Lis @lis_tomasz
      MSZ chce prostować informacje o PiS z CNN i Washington Post. Drogie PiS, tam są wolne media, a nie narodowe. Wyluzujcie.
      • bikej5 a propos Lisa 10.12.15, 11:58
        każdy jego wpis jest oblepiony kaczym goovnem-namawiam ,a przede wszystkim proszę o backup dla Lisa tamże.
    • buldog2 Re: Wszyscy chwalą PiS, aż miło poczytać. :p 08.12.15, 13:32
      Zachodnie burżuazyjne media "prezentują nieprawdziwy oraz jednostronny przekaz na temat sytuacji w Polsce, niemający (pisownia oryginalna - red.) pokrycia w faktach".

Polski MSZ, MON, a także CBA podjęły już wszelkie niezbędne kroki przeciw wyuzdaniu niemieckich rewizjonistów i agentów światowego imperializmu.
      "W przyszłości obie redakcje będą starały się prezentować odbiorcom materiały nieodbiegające (pisownia oryginalna - red.)" od stanowiska ośrodka kierowniczego Partii Jarosława Kaczyńskiego oraz wytycznych Biura Politycznego PiS. - "Tego wymaga przecież rzetelne i obiektywne dziennikarstwo" - głosi komunikat polskiego resortu spraw zagranicznych.

--
      Sztandar PiS dumnie powiewa - © xyz_xyz1, PiS.
      • pies_na_czarnych Re: Wszyscy chwalą PiS, aż miło poczytać. :p 08.12.15, 13:37
        Po takim oświadczeniu Amerykanie długo bedą się zastanawiać zanim pożyczą im bombkę A :)

------
        Duda potrzebuje cudu, aby wytrzymać całą kadencję!
    • axyzaaa FinancialTimes 09.12.15, 07:18
      Kamil Sikora ‏@k_sikora

O, a tak "dzień dobry" mówi swoim fanom na FB @FinancialTimes

pbs.twimg.com/media/CVwz1hkUYAE46o3.png
      • axyzaaa Re: FinancialTimes 09.12.15, 10:38
        www.ft.com/cms/s/0/e5f73e48-9cf4-11e5-b45d-4812f209f861.html#axzz3tjhwcjlU
    • a74-7 Re: Wszyscy chwalą PiS, aż miło poczytać. :p 09.12.15, 10:33
      ty kolego piesek jestes jak 7letnie dziecko ,ktore wraca ze szkoly i mowi: a wszyscy w mojej klasie maja rolexy,ja tez chcem.
      Juz wiemy ze ci wszyscy to tylko krolik i znajomi krolika vide zdradek i jablonka dzialaja na szkode Poolandii.
      • x2468 Re: Wszyscy chwalą PiS, aż miło poczytać. :p 09.12.15, 10:56
        Nikt jednak nie przebije tych małp uzbrojonych w brzytwy.
        • x2468 Re: Wszyscy chwalą PiS, aż miło poczytać. :p 09.12.15, 10:57
          Link do menażerii pis;
          wyborcza.pl/1,75478,19315219,demolka-kontrwywiadu.html
          • savras Re: Wszyscy chwalą PiS, aż miło poczytać. :p 14.12.15, 20:33
            - czemu nie zapobiegł katastrofie smoleńskiej
            - Byłem wtedy w Afganistanie
            - No właśnie, a czemu nie w Smoleńsku?

Ja myślę, że to może stać się naszym krajowym odpowiednikiem anegdoty o Leninie i cukierku
    • axyzaaa niemiecka TV @NDR 09.12.15, 23:46
      pbs.twimg.com/media/CV0Qa1cUYAI3sRb.png
      Bartosz T. Wieliński ‏@Bart_Wielinski 32 min.32 minuty temu

Uprzejmie donoszę, że niemiecka TV @NDR właśnie nabijała się Polski. W programie Bzdura Tygodnia padły następujące..
      • pies_na_czarnych Re: niemiecka TV @NDR 10.12.15, 00:25
        :))))
        Powinni jeszcze coś o kartoflu dodać.
        • axyzaaa Galicja się wstydzi 10.12.15, 00:38
          pies_na_czarnych napisała:

> :))))
          > Powinni jeszcze coś o kartoflu dodać.

Jerzy Stępień: krakowscy profesorowie włosy z głów rwą
          Byłem dzisiaj w Krakowie i wiem, jakie są nastroje wśród tamtejszej profesury. Oni sobie włosy z głowy rwą, że wychowali takich dwóch "wspaniałych" prawników, którzy kompromitują Uniwersytet Jagielloński. Oni będą w annałach Uniwersytetu, jako ci, którzy łamią Konstytucję - w taki sposób prof. Jerzy Stępień, krytykował w programie "Po przecinku"; w TVP Info prezydenta Andrzeja Dudę i ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobrę, którzy są absolwentami UJ.

wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Jerzy-Stepien-krakowscy-profesorowie-wlosy-z-glowy-rwa,wid,18034484,wiadomosc.html?ticaid=116171&_ticrsn=3
    • buldog2 Re: Wszyscy chwalą PiS, aż miło poczytać. :p 10.12.15, 00:44
      Koniec cywilizacji białego człowieka przelał się już przez Atlantyk.
    • axyzaaa Reuters 10.12.15, 11:25
      www.reuters.com/article/us-poland-culture-idUSKBN0TT10320151210?feedType=RSS&feedName=worldNews#ii0P7h8mlfk2TrDz.97
    • axyzaaa Kongres Polonii Amerykańskiej oburzony 10.12.15, 11:40
      Kongres Polonii Amerykańskiej przeciwko nieetycznemu informowaniu na temat Polski w amerykańskich mediach:

www.currenteventspoland.com/news/Unethical-Reporting-on-Poland-in-the-American-Media-prompts-PAC-to-issue-protest.html
    • axyzaaa <a href="http://www.theguardian.com" target="_blank" rel="nofollow 10.12.15, 15:29
      www.theguardian.com/world/2015/dec/10/poland-wants-its-own-patriotic-hollywood-film-to-boost-image?CMP=twt_gu
    • axyzaaa Wall Street Journal Prezes na jedynce! 14.12.15, 09:13
      PO nigdy nie miało jedynki!

Exen ‏@Exen Must admit, we didn't get as much foreign press coverage when PO was in power

pbs.twimg.com/media/CWK22jzWwAAbx2U.png:large
      • axyzaaa Z bliska 14.12.15, 09:16
        pbs.twimg.com/media/CWK32U1WwAArxcs.png
    • axyzaaa Bloomberg Business 14.12.15, 20:10
      www.bloomberg.com/news/articles/2015-12-14/poland-demands-apology-after-eu-s-schultz-likens-changes-to-coup
    • axyzaaa New York Times relacja plus film z marszu 15.12.15, 04:50
      www.nytimes.com/2015/12/15/world/europe/poland-law-and-justice-party-jaroslaw-kaczynski.html?smid=fb-nytimes&smtyp=cur&_r=1
    • axyzaaa liberation 15.12.15, 10:39
      linkis.com/www.liberation.fr/pl/hk3Zh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka