Dodaj do ulubionych

jak się czujecie w szeregu z ubeckim popychadłem..

10.12.15, 01:33
...Stanisławem Piotrowiczem, PiSie? Zadawałem już to pytanie i żaden z tutejszych bojców z szeregów Poputczyków i Sprzedawczyków nie odpowiedział. No, wojtuś, dyrłow, platfusy, wądzia, gołda, opiszcie, jak godzicie swój pocieszny "antykomunizm" z występowaniem w jednym rzędzie z peerelowskim sługusem komunistów za pieniądze i korzyści, Stanisławem Piotrowiczem, pezetpeerowcem z egzekutywy, obecnie z nadania enkawudowskiego bękarta tawariszcza prezessimusa szefa komisji praworządności?

Ciekawym. Rozumiem, że tego, jak tawariszcz Jar w grudniu 2006 na spółkę z bratem uniemożliwili już na zawsze lustrację i dekomunizację poprawkami do Ustawy o IPN - nie pojmujecie, boście banda jełopów, choć napisali o tym Wybranowski i Marosz na portalu Radia Maryja jak krowie na miedzy.

Rozumiem, że nie przyjmujecie do wiadomości z powodu skretynienia faktu, że Gazetę Polską Wierzbickiego zamienił w "Gazetę" "Polską" tawariszcz Sakiewicz z pomocą komunistycznych agentów, choć przyznał się do tego on sam i towarzysz Targalski, inny zasłużony komuch, obecnie zarządzający jedną z medialnych spółek PiSiej "Srebrnej".

Ale teraz macie przedstawone naocznie, czym jest to góvvno z odciętą głową orła w logo, zwane dla jaj "Prawem i Sprawiedliwością", skoro frontmenem Paskudztwa i Swołoczy zostaje skompromitowana komunistyczna szmata, ubecko-komunistyczny prokurator, bo to przyjaciel tawariszcza Antona Matieriewicza i rzecznik zamachu smoleńskiego.

Gdzie wasze zasady, śmieszne PiSie pajace? No to jak się z tym, debile, czujecie? Nie macie dysonansu moralnego, jeśli w ogóle wiecie, co mam na myśli?
Obserwuj wątek
    • porannakawa01 Re: jak się czujecie w szeregu z ubeckim popychad 10.12.15, 01:38
      Tyle czasu upłynęło od założenia tego wątku i żaden z nich?

Przecież ten prokurator stanu wojennego to jest to z czym te doły zwolenników walczą a pisowska góra z nimi wodę pije i rechocze gdy ktoś wspomni o lustracji, dekomunizacji.
      Jak się czujecie wy, co chcieliście lustracji, dekomunizacji, likwidacji swołoczy?
      Jak?
      • czekam.na.lewice Re: jak się czujecie w szeregu z ubeckim popychad 10.12.15, 06:45
        porannakawa01 napisała:

> Tyle czasu upłynęło od założenia tego wątku i żaden z nich?
        Podkulili ogony i milczą nawet nie poPiSkując.
    • mietowe_loczki Re: jak się czujecie w szeregu z ubeckim popychad 10.12.15, 06:58
      Kiedy wstanom, napiszom. Ale wątpię, że na temat.
      • erka-4 szmaciarze atakują,marne szanse 10.12.15, 07:17
        cytat:

Poseł PiS Stanisław Piotrowicz zareagował już na przypomnianą przez media sprawę ksiedza-pedofila z Tylawy. Były prokurator i obecny parlamentarzysta wydał oświadczenie, w którym napisał: "Nigdy jako prokurator nie prowadziłem postępowania przygotowawczego w sprawie księdza pomówionego o molestowanie seksualne dzieci, a w szczególności nie wykonywałem w takim postępowaniu żadnych czynności procesowych, w tym również nie wydawałem postanowienia o umorzeniu postępowania (dowód: akta postępowania przygotowawczego). Przypisywane mi w tym kontekście wypowiedzi są również nieprawdziwe, a dobór rzekomo wypowiadanych słów i ich kompilacja ma na celu ośmieszenie i zdyskredytowanie. (...) Autorów szkalujących mnie tekstów i tych, którzy je rozpowszechniają wzywam do ich usunięcia z przestrzeni publicznej. W przeciwnym wypadku podejmę zdecydowane kroki zmierzające do wyciągnięcia odpowiednich konsekwencji prawnych".

- nikt nie ściga członków komunistycznej partii,gdyż różne członkowie pełnili w niej role,krecie także,od wewnątrz partię rozłożyć najłatwiej.
        UBecja,eSBecja i różnej WSIowej Informacji banda ścigana być do grobowej deski powinna.
        • czekam.na.lewice Re: szmaciarze atakują,marne szanse 10.12.15, 07:26
          erka-4 napisał:

Przypisywane mi w tym kontekście wy
          > powiedzi są również nieprawdziwe, a dobór rzekomo wypowiadanych słów i ich komp
          > ilacja ma na celu ośmieszenie i zdyskredytowanie. (...) Autorów szkalujących mn
          > ie tekstów i tych, którzy je rozpowszechniają wzywam do ich usunięcia z przestr
          > zeni publicznej. W przeciwnym wypadku podejmę zdecydowane kroki zmierzające do
          > wyciągnięcia odpowiednich konsekwencji prawnych".
          > [/i]
          No i czekam czy tak zrobi czy tylko tak ...powiedział.
          • jureek Re: szmaciarze atakują,marne szanse 10.12.15, 08:37
            czekam.na.lewice napisał(a):

> No i czekam czy tak zrobi czy tylko tak ...powiedział.

Pewnie skończy się tak samo, jak z buńczucznymi zapowiedziami tego drugiego Dudy od Kacperka.
            • 141288bs Re: szmaciarze atakują,marne szanse 11.12.15, 07:47

jureek napisał:

> czekam.na.lewice napisał(a):
              >
              > > No i czekam czy tak zrobi czy tylko tak ...powiedział.
              >
              > Pewnie skończy się tak samo, jak z buńczucznymi zapowiedziami tego drugiego Dud
              > y od Kacperka.

- zastanawiasz sie,czy podejmie kroki prawne a nie zajakniesz sie w sprawie powielania klamstw...bo jestes jednym z tej bandy oszustow
              • az43 Re: szmaciarze atakują,marne szanse 11.12.15, 08:26
                Jakie kłamstwa?
        • ave.duce Źródło cytatu? 10.12.15, 07:36
          • erka-4 prosze... 10.12.15, 09:24
            ...tu żródło.
            • ave.duce Dziękuję nt. bt. 10.12.15, 09:48
        • axyzaaa Prokurator Piotrowicz, niezłomna plastelina 10.12.15, 08:01
          jednego dnia grozi TVN-owi procesem, a następnego ślini się do Pochanke z miną idioty.

Swoją drogą, nie uważacie, że podobieństwo jest uderzające?

tiny.pl/ggkk6
        • piq nie mów mi, pajacu, że prokurator... 10.12.15, 20:20
          ...i członek partii nie miał nic wspólnego z UB. Towarzysz Piotrowicz miał taloniki na pralkę i lodówkę od ręki, służbowe autko z kierowcą, własne autko niedostępne dla reszty Polaków, robił zakupu w partyjnej lub milicyjnej kantynie, bucu głupi. Wysługiwał się komunie za konkretne korzyści.
          TowarzyszPiSi Jasiński w Płocku, szef wydziału spraw wewnętrznych, miał z ubekami do czynienia kilka razy dziennie.
          Nie opowiadajcie mi zatem, towarzyszu komunistyczny idioto, tych dyrdymałów, bo jestem na tyle duży, że pamiętam tamte czasy. Pamiętam też prokuratorów, którzy odeszli z pracy, żeby nie brać udziału w tym świństwie. A Piotrowicz nie - nie potrafił zrezygnować z apanaży.

Jest taką samą bolszewicką kreaturą jak wy, towarzyszu erek, a może jest i wami, gdyż używa tych samych kretyńskich wykrętów, które kupuje tylko PiSia ćwierćinteligencka tłuszcza. Won.
          • erka-4 kto mógł i chciał,i potrafił... 11.12.15, 06:47
            ...walczył z komuną na swój sposób.

piq napisał:

> Nie opowiadajcie mi zatem, towarzyszu komunistyczny idioto, tych dyrdymałów, bo
            > jestem na tyle duży, że pamiętam tamte czasy. Pamiętam też prokuratorów, którz
            > y odeszli z pracy, żeby nie brać udziału w tym świństwie. A Piotrowicz nie - ni
            > e potrafił zrezygnować z apanaży.

- gdyby z tych apanaży zrezygnował i przywilejów także z miejsca byłby podejrzany,pożegnałby się z ze swą poważna funkcją,przestałby być kretem.

Jaś Klos w mundurze hitlerowca chodził,fakt to bajka,ale nie byłoby bajek,gdyby nie było prawdy.
            • piq co ty pieprzysz, żabko? jesteś POwskim prowokiem.. 11.12.15, 06:53
              ...mającym ośmieszać PiSich, czy co?
              • erka-4 Re: co ty pieprzysz, żabko? jesteś POwskim prowok 11.12.15, 07:17
                piq napisał:

> ...mającym ośmieszać PiSich, czy co?

- jestem tylko uczciwym i poczciwym Polakiem.
                • piq chyba z Petersburga, erek /nt 11.12.15, 16:18
              • erka-4 no co tam pikuś ? 11.12.15, 10:34
                ...co cię tak zatkało ?
            • czekam.na.lewice Re: kto mógł i chciał,i potrafił... 11.12.15, 07:00
              erka-4 napisał:

> ...walczył z komuną na swój sposób.
              Jaruzelski też:)
              • erka-4 Re: kto mógł i chciał,i potrafił... 11.12.15, 07:10
                czekam.na.lewice napisał(a):

> erka-4 napisał:
                >
                > > ...walczył z komuną na swój sposób.
                > Jaruzelski też:)

- takiego on z siebie zamierzał zrobić,ale za późno.
                Gdyby w Magdalence stanął na baczność i oświadczył głośno na Świat cały,że system,którego jest szefem jest systemem zbrodniczym i on go od dziś rozwiązuje,miałby by mieć prawo mówić,że walczył z komuną,nawet można by mu dawne zbrodnie wybaczyć,co nie znaczy,że zapomnieć.
                • ave.duce Prokurator Piotrowicz powiedział? 11.12.15, 08:09
                  erka-4 napisał:

> kto mógł i chciał,i potrafił...

Gdzie się ustawił, kiedy to mówił?

> Gdyby w Magdalence stanął na baczność i oświadczył głośno na Świat cały,że syst
                  > em,którego jest szefem jest systemem zbrodniczym i on go od dziś rozwiązuje,mia
                  > łby by mieć prawo mówić,że walczył z komuną,nawet można by mu dawne zbrodnie w
                  > ybaczyć,co nie znaczy,że zapomnieć.
        • az43 szmaciarze bronią szmaciarza 11.12.15, 08:28
          Cicho poPiSkujac.
    • vagabunda66 Kanalia jest zawswze kanalią 10.12.15, 08:05
      Bez względu komu służy.
    • kosel_maruvi Re: jak się czujecie w szeregu z ubeckim popychad 10.12.15, 08:13
      jan_zizka napisał:

> ...Stanisławem Piotrowiczem, PiSie?

Spodziewasz sie, ze kruk, krukowi oko wykole ?
    • erte2 Re: jak się czujecie w szeregu z ubeckim popychad 10.12.15, 09:25
      piotrowicz, kryże, jasiński - to takie pierwsze z brzegu trzy nazwiska prominentnych pisiorów o brudnej esbeckiej przeszłości. Takich postaci nie było nawet w SLD która była bezpośrednią spadkobierczynią PZPR i w której znaleźli przystań jej aparatczycy. Ale mimo wszystko nie było tam funkcjonariuszy aparatu przemocy.
      Jestem przekonany że gdyby z jakichś powodów jarosławowi kaczyńskiemu byliby przydatni Piotrowski, Chmielewski i Pękala bez wahania przyjąłby ich w swoje szeregi i obdarzył wysokimi posadami.
      • axyzaaa Wojciechowski 10.12.15, 09:36
        pbs.twimg.com/media/CV0e9ogUwAAvUGp.png
      • erka-4 nie ośmieszaj się erte... 10.12.15, 09:43
        ...bo robisz z siebie idiotę.
        • ketepud Re: nie ośmieszaj się erte... 10.12.15, 10:02
          Dlaczego nie przyjmujesz do wiadomości, że twoimi idolami politycznymi są esbeckie kanalie?
          Jeśli zamkniesz oczy, to nie znaczy, ze problem zniknie.
        • piq erek, oprócz krystka tylko ty w tym wątku... 11.12.15, 06:19
          ...zrobiłeś z siebie durnia. Na dodatek nie udzieliłeś odpowiedzi poza tradycyjną dla pisich kretynów "a u was biją murzynów".
        • x2468 Re: nie ośmieszaj się erte... 11.12.15, 20:11
          Idiote to zrobił z ciebie Kurski oświadczając w sprawie dziadka Tuska"to ściema dla ciemnego ludu,ciemny lud to kupi". Nie zaprzeczysz że to było do takich jak ty bo jedynie ty i twoi kolesie w tą ściemę uwierzyliście.
    • xystos Re: jak się czujecie w szeregu z ubeckim popychad 10.12.15, 09:31

hmm Piotrowicz ,czy to aby niejest ten
      gosc ktory zalatwil Polsce Nowego Swietego.???
      ZEN
    • fiu-bzdziu2010 Re: jak się czujecie w szeregu z ubeckim popychad 10.12.15, 09:37
      fajnie będzie jak 13 grudnia wystąpi obok kaczusia, który spał pod pierzyną
      Bareja by tego nie wymyślił
    • ave.duce Załgane popychadło broni demokracji ;) 10.12.15, 09:57
      ... "antyrządowe demonstracje to nawoływanie do łamania demokracji" ...

www.tvn24.pl/jeden-na-jeden,44,m/stanislaw-piotrowicz-w-jeden-na-jeden,600717.html
      Nawet mu powieka nie drgnie.
    • buldog2 Re: Cudowny wspaniały dzień! 10.12.15, 10:29
      Pełnia szczęścia:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,157723312,157723312,Cudowny_wspanialy_dzien_.html

--
      Sztandar PiS dumnie powiewa - © xyz_xyz1, PiS.
    • axyzaaa Chciałam złożyć samokrytykę-źle oceniałam B.Budkę 10.12.15, 13:25
      -nawet zdobyłam się wobec niego na kilka złośliwości. Miałąm mu za złe, że głosował za powołaniem Piotrowicza na szefa komisji sprawiedliwości, to, ze poparł Schetynę i to, że głosował za nieuchylaniem immunitetu Kamińskiemu. A poza tym chyba oceniłam go po wyglądzie:-) Teraz z dnia na dzień coraz bardziej mi imponuje.

- Pan prokurator Piotrowicz być może zapomniał, że nie obowiązuje już konstytucja PRL-u z nakładką, tzw. małą konstytucją. To wówczas była taka możliwość, do 1997 r., że Sejm większością dwóch trzecich głosów mógł odrzucić wyrok TK. Tego już nie ma - mówił w TOK FM Borys Budka (PO). I zwrócił uwagę, że Trybunał Konstytucyjny będzie szczególnie ważny, gdy pojawi się temat podsłuchów czy inwigilacji obywateli.

wyborcza.pl/1,75478,19322886,borys-budka-posel-pis-chyba-zapomnial-ze-nie-obowiazuje-juz.html#BoxGWImg
      Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,19322886,borys-budka-posel-pis-chyba-zapomnial-ze-nie-obowiazuje-juz.html#ixzz3tv5wcNFh
    • m.c.hrabia Re: jak się czujecie w szeregu z ubeckim popychad 10.12.15, 20:30
      czekające na szczyny mówią, że deszcz pada
    • xystos Re: jak się czujecie w szeregu z ubeckim popychad 10.12.15, 20:53

uzo se czujemy,nikt nikogo niepopycha
      jeszcze nie,czasu potrzeba by wywiazala
      sie milosc ...

ZEN
    • krystian71 Myslisz o Komorowskiej , bo Bronek ja popychal? 10.12.15, 21:05
      semantycznie sie zgadza , ale fuj , panowie , badzmy gentelmanami
      • piq nie odpowiedziałeś na pytanie, tylko zasmrodziłeś 10.12.15, 23:47
        ...atmosferę. UB popychało towarzyszaPiotrowicza w paszczu i w pupę za jego zgodą, a on miał z tego konkretne korzyści, ćwierćinteligencie smoleński. Był funkcjonariuszem aparatu przemocy PRL za pieniądze. Jak się z nim, wszo, czujesz w jednym PiSio-komunistycznym szeregu?
        • erka-4 Re: nie odpowiedziałeś na pytanie, tylko zasmrodz 11.12.15, 07:02
          A ten kapitan,pułkownik czy generał,już nie pamiętam kim był dokładnie w Polskim Wojsku Ludowym i stał przy generale Jaruzelskim,któremu ten tytuł winno się na szeregowy wymienić,z tą wymianą chodzi o tego drugiego,który to wywiózł Układu Warszawskiego papiery do wroga na zachód w jakim mundurze chodził i od kogo brał pensję na życie, i czy nie korzystał z przywilejów ?

Skazany wyrokiem na śmierć za swoje czyny krecie,gdyby się system bandycki utrzymał,on byłby nadal zbrodniarzem,a jest krecim bohaterem.
          • piq jesteś już z pewnością, erek, ćwierćinteligentem.. 11.12.15, 16:25
            ...PiSim. Według ciebie nie ma różnicy między agentem polskiego wywiadu AK w Peenemunde, Austriakiem w służbie niemieckiej, który pomógł rozpracować ośrodek prac nad bronią V, a Austriakiem w służbie niemieckiej, który wprawdzie nie bił mojej 8-letniej wówczas mamy, ale żołdzik i zaopatrzenie brał.
        • krystian71 jezyk polski , trudny jezyk 11.12.15, 20:06
          bo kto tym ubeckim popychadlem jest
          1/ubeczka od strony ojc I matki popychana przez kolaboranta Bronka ?
          Czy 2/ kolaborant popychany przez ubekow?
    • p.grochowski Re: jak się czujecie w szeregu z ubeckim popychad 11.12.15, 19:51
      Przypominam, że po wojnie ocalało 200 tysięcy Żydów polskich. Do października 1956 roku pełnili oni szereg odpowiedzialnych funkcji w aparacie władzy i państwa. Piotrek z Warszawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka