Dodaj do ulubionych

Komuniści ! Ubecy ! Pomożecie ?

21.02.16, 16:27
Apeluje pan Wałesa:
Wykorzystajmy razem szansę na podbudowanie Ojczyzny.

Świat zwariował.

Cytat:

Jedyną na razie reakcją na jego słowa jest wściekłość i frustracja większości komentujących: "Ach więc to tak, panie prezydencie. Oficjalnie przyznaje Pan, że traktuje pan komunistów jako swoich przyjaciół" – pisze jeden z nich. Trudno nie odnieść wrażenia, że Wałęsa ma problemy z odnalezieniem się w obecnej sytuacji.
Obserwuj wątek
    • erka-4 Post scriptum... 21.02.16, 16:29

Gdzie on podział swoich doradców ?
    • katrina1945 Lechu posłuchaj kolegów oraz 22.02.16, 07:33
      erka-4 napisał:

> Jedyną na razie reakcją na jego słowa jest wściekłość i frustracja większośc
      > i komentujących: "Ach więc to tak, panie prezydencie. Oficjalnie przyznaje Pan,
      > że traktuje pan komunistów jako swoich przyjaciół" – pisze jeden z nich.
      > Trudno nie odnieść wrażenia, że Wałęsa ma problemy z odnalezieniem się w obecn
      > ej sytuacji.

- przyjaciół choć raz bądź za a nie jak zwykle i za i przeciw.
      Przestań się motać,przestań mataczyć,powiedz wyraźnie Narodowi co masz do powiedzenia,tak ci dziś radzi twój przyjaciel,Kornel z imienia.
      Sam przewróć ten pomnik,a będziesz miał szansę na nim stanąć.

www.tvp.info/24116491/morawiecki-o-bolku-wszystkich-nas-winie-za-zaniedbania-zabraklo-odwagi
    • zapijaczony_ryj Piotrowicz, Kryże, Jasiński... 22.02.16, 07:57
      pomagajOM, ale Jarozbawowi
      • katrina1945 ja miałam na myśli zwykłych 22.02.16, 08:19
        zapijaczony_ryj napisał:

> pomagajOM, ale Jarozbawowi

- Polaków,którzy mają prawo nawet tak myśleć:

~NEWS
        19 lutego 2016 o 10:37
        Oliwa” sprawiedliwa” zawsze na wierzch wypływa , 27 lat czekalem na ten dzien , na rozliczenie Ciebie, na rozliczenie Twoich kolesi z Platformy, 27 lat oszukiwaliscie i okradaliscie Narod Polski razem w ukladzie z komuchami jak Tobie nie wstyd było nosic Matkę Bożą w klapie i zarazem niszczyc Polakow dla swoich i kolesi korzysci majatkowych ? 27 lat czekalem na prawdziwy rzad na prawdziwego prezydenta na LUSTRACJE , TY I TWOI KOLESIE Z NOCNEJ ZMIANY zniszczyliscie prawdziwy rzad Olszewskiego nigdy nie byliscie prawdziwi , byliscie zwyklą falszywką i dalo sie nabrac na to miliony Polakow , mam nadzieje ze do konca zostaniecie rozliczeni i zgnijecie w więzieniach . Bo przez takich bucow musialem wyemigrowac z wlasnego kraju za chlebem by godnie zyla moja rodzina , kosztem tego ze nie widzialem jak moje dzieci rosną . Nigdy Tobie i Twoim najblizszym kolesiom z platformy tego nie wybacze !!! ZDYCHAJCIE PSEUDO-BOHATERZY !!!

Ta Nocna Zmiana daje wiele do myślenia.

lechwalesa.blog.pl/2014/06/04/lancuch-historycznych-zdarzen-w-25-lat-po-1989-roku/comment-page-3/#comment-3068
        p.s.
        nie pij z rana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka