wojciech.2349 21.02.16, 18:41 płacę podatki i utrzymuję Wałęsę. Wałęsa ma obowiązek rozliczyć się ze swoich uczynków. Za dużo wymagam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uu1 Re: klient płaci, klient wymaga 21.02.16, 18:47 wojciech.2349 napisał(a): > płacę podatki i utrzymuję Wałęsę. > Wałęsa ma obowiązek rozliczyć się ze swoich uczynków. > > Za dużo wymagam? Zdecydowanie. Mądre kraje ustawowo zamykają swoje archiwa, ponieważ niektóre sprawy mogą przynieść wiele szkody. ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: klient płaci, klient wymaga 21.02.16, 18:58 uu1 napisała: > Mądre kraje ustawowo zamykają swoje archiwa, ponieważ niektóre sp > rawy mogą przynieść wiele szkody. ------------------- Kto ocenia te szkody? I czyje dobro jest na horyzoncie? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: klient płaci, klient wymaga 21.02.16, 19:12 wojciech.2349 napisał(a): > uu1 napisała: > > Mądre kraje ustawowo zamykają swoje archiwa, ponieważ niektóre sp > > rawy mogą przynieść wiele szkody. > ------------------- > Kto ocenia te szkody? Tu nie mam dobrej odpowiedzi. Aktualnie rządzący, cokolwiek to oznacza. > I czyje dobro jest na horyzoncie? Obywateli. btw - śmierć gen.Wł.Sikorskiego. ----------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: klient płaci, klient wymaga 21.02.16, 21:42 uu1 napisała: > Tu nie mam dobrej odpowiedzi. Aktualnie rządzący, cokolwiek to oznacza. > > I czyje dobro jest na horyzoncie? > Obywateli. ------------------------------- Hm, tak troszkę off topic, obywatele nie chcą się mnożyć. No i co z tym począć? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: klient płaci, klient wymaga 21.02.16, 21:55 wojciech.2349 napisał(a): > uu1 napisała: > > Tu nie mam dobrej odpowiedzi. Aktualnie rządzący, cokolwiek to oznacza. > > > I czyje dobro jest na horyzoncie? > > Obywateli. > ------------------------------- > Hm, > tak troszkę off topic, Serio tak uważasz? > obywatele nie chcą się mnożyć. No i co z tym począć? W wielu przypadkach wyjdzie to społeczeństwu na zdrowie. Co uzyskamy (społeczeństwo) wałkując tę sprawę? Tylko nie pisz proszę, że "chodzi w stanięcie w prawdzie" jak ostatnio mamrocze pewien bezzębny staruszek. Dla świata jest wielką postacią i pozostanie nią, bez względu na ilość ekskrementów jaka zostanie wylana. Tak to widzę. -------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: klient płaci, klient wymaga 21.02.16, 22:02 Jeszcze kilkanaście dni i to od zawsze broniłem lub byłem wstrzemięźliwy w ocenie Wałęsy. Od kilku miesięcy uważnie słucham "bezzębnego staruszka." Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: klient płaci, klient wymaga 24.02.16, 09:36 Myślę, "logiku", że nie potrafiłbyś wskazać jednego najdrobniejszego twojego wpisu, w którym broniłbyś Wałęsy. Natomiast jedyne twoje wpisy, w których wykazywałeś się wstrzemięźliwością na jego temat to te, które były bez jakiegokolwiek związku z nim. Tak że idź, i więcej nie łgaj. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: klient płaci, klient wymaga 21.02.16, 18:56 gowinoprawda z twoich podatków to już dawno zdechłby z głodu. wypracował sobie emeryturę i tle . Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap2.0 Re: klient płaci, klient wymaga 21.02.16, 18:57 A ty się rozliczyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: klient płaci, klient wymaga 21.02.16, 19:01 wojciech.2349 napisał(a): > płacę podatki i utrzymuję Wałęsę. > Wałęsa ma obowiązek rozliczyć się ze swoich uczynków. > > Za dużo wymagam? ........................................... Absolutnie NIE! Gdyby przyznał się od początku nie byłby wybrany na prezydenta Polski, przypuszczam ze byłyby wybrana mądrzejsza osoba która by nie rolada Polski za bezcen a z Polaków nie zrobiła by z nich montowników za psie grosze. Walesa dostał ostatnia szanse i mimo tego dalej mataczy. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: klient płaci, klient wymaga 21.02.16, 21:11 Ale kto stwierdza że Wałęsa mataczy? Może ktoś inny tylko mu szpilę wbija? Myślisz że Stan byłby lepszym prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: klient płaci, klient wymaga 21.02.16, 21:13 stasi1 napisał: > Ale kto stwierdza że Wałęsa mataczy? ------------------------------- Wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: klient płaci, klient wymaga 24.02.16, 09:15 Ja nie. Zwisa i powiewa mi co robił przed 80 rokiem. Tym bardziej że nie wiemy czy to była prawda Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: klient płaci, klient wymaga 24.02.16, 09:38 jako "logik" powinieneś wiedzieć, że do sfalsyfikowania zdania o charakterze uogólnienia, wystarczy jeden kontrprzykład. Ale ponieważ żaden z ciebie logik, to z pewnością nie masz o tym pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś