superspec 01.03.16, 06:11 Dla mnie jako anarchisty żaden polityk to nie bohater.:) A Forumowicze jak uważają bohater z Lecha czy nie? www.rp.pl/Spoleczenstwo/302289949-Walesa-wciaz-bohaterem.html#ap-1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekam.na.lewice Re: Wałęsa wciąż bohaterem 01.03.16, 07:17 superspec napisał: > Dla mnie jako anarchisty żaden polityk to nie bohater.:) A Forumowicze jak uważ > ają bohater z Lecha czy nie? > www.rp.pl/Spoleczenstwo/302289949-Walesa-wciaz-bohaterem.html#ap-1 Uwielbiamy mieć Ikony i pomniki. Wałęsa zasługi ma i to wielkie. Jednak w jego licznych podróżach kompromituje Polskę swoim katolickim kołtuństwem i głupotą. Nie powinien zostać prezydentem. Zostawić to Mazowieckiemu i innym a sam pisać książki i jak dzisiaj jeździć zagranicę z wykładami. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Wałęsa wciąż bohaterem 01.03.16, 22:11 czekam.na.lewice napisał(a): > superspec napisał: > > > Dla mnie jako anarchisty żaden polityk to nie bohater.:) A Forumowicze ja > k uważ > > ają bohater z Lecha czy nie? > > www.rp.pl/Spoleczenstwo/302289949-Walesa-wciaz-bohaterem.html#ap-1 > Uwielbiamy mieć Ikony i pomniki. > Wałęsa zasługi ma i to wielkie. Jednak w jego licznych podróżach kompromituje P > olskę swoim katolickim kołtuństwem i głupotą. L. Wybaczyles mu kapowanie i lgarstwa ? > Nie powinien zostać prezydentem. Zostawić to Mazowieckiemu i innym a sam pisać > książki i jak dzisiaj jeździć zagranicę z wykładami. L. Zgoda J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To prawdziwy Narodowy Bohater, a jak wygra 01.03.16, 08:18 ze Świrem, to będzie bohaterem podwójnym! Lechu nie daj się Świrowi tyle tat był z Tobą, po prostu napisz o nim prawdę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: To prawdziwy Narodowy Bohater, a jak wygra 01.03.16, 08:36 zapijaczony_ryj napisał: > ze Świrem, to będzie bohaterem podwójnym! > > Lechu nie daj się Świrowi tyle tat był z Tobą, po prostu napisz o nim prawdę!!! Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wysoko cenisz w tej wypowiedzi Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ryj_zapijaczony.sponiewierany Re: To prawdziwy Narodowy Bohater, a jak wygra 01.03.16, 10:39 Głupiś i tyle! Dopisz jeszcze ja się przyczyniłem do wygranej ,a. Szczególnie soją sygnaturką, która pokazyje jego upór i waleczność w walce tym wielce skomplikowanym urządzeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: To prawdziwy Narodowy Bohater, a jak wygra 01.03.16, 15:52 ryj_zapijaczony.sponiewierany napisał(a): > Głupiś i tyle! > Dopisz jeszcze ja się przyczyniłem do wygranej ,a. Szczególnie soją sygnaturką, > która pokazyje jego upór i waleczność w walce tym wielce skomplikowanym urządz > eniem! Reagujesz jak dziecko. Jak nie rozumiesz to płaczesz lub stajesz się agresywny. Np. nie grzeszysz inteligencją lub nie jesteś dzisiaj w formie aby zrozumieć to co napisałem a to takie proste:) Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: To prawdziwy Narodowy Bohater, a jak wygra 01.03.16, 22:28 zapijaczony_ryj napisał: > ze Świrem, to będzie bohaterem podwójnym! > > L. No a jak wykaza mu kapowanie i lgarstwa to poczwornym! J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wałęsa wciąż bohaterem 01.03.16, 10:46 > Zostawić to Mazowieckiemu i innym a sam pisać książki i jak dzisiaj jeździć zagranicę z wykładami. Prowadzisz w konkursie na żart roku. ------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagwa.a Re: Wałęsa wciąż bohaterem 01.03.16, 10:50 no, no PIS-Telewizja tak obrzuca blotem Lecha Wałęse , no i pudło, widać nie wykreują Jarka na bohatera Sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Wałęsa wciąż bohaterem 01.03.16, 12:59 Stefan Bandera tez bohaterem jest dla swoich wielbicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Wałęsa wciąż bohaterem 01.03.16, 15:41 Spowiednicy ciezkich grzesznikow w ramach pokuty umieszczaja w scilym kregu Pana Prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wałęsa wciąż bohaterem 02.03.16, 13:13 SB miała w Stoczni(im LENI'na) niejednego TW.Dziwne że do SB nie donoszono na Lecha W,przecież czołowego człowieka opozycji antykomunistycznej.Organizatora strajku w 1970(?),założyciela WZZ,przywódcę strajku w 1980,wodza Solidarności.....! SB wyrzucała do kosza donosy na Lecha W bo to był ich człowiek(TW Bolek)? Np donosy Jagielskiego(TW Rak) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wałęsa wciąż bohaterem 02.03.16, 13:43 xystos napisał: > Stefan Bandera tez bohaterem jest > dla swoich wielbicieli. > Bandera i Chmielnicki,bohatyry bo REZALI Lachów!Polacy mają swoich bohaterów którzy rezali ukraińską czerń(Płk Skrzetuski,ks Wiśniowiecki) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wałęsa wciąż bohaterem 01.03.16, 14:59 Anarchista w kapciach przed komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie stać na kapcie?:)n/t 01.03.16, 21:40 Po co mi kapcie? Jeszcze bym anarchistą został. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wałęsa wciąż bohaterem 02.03.16, 13:48 Tylko dla bochateruf Solidórności! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wałęsa wciąż bohaterem 02.03.16, 17:45 Polytyk Gazetom dostoł i trupym sie stoł.Bolka huncwota ponoć gupota kryje-no to jeszcze żyje. Odpowiedz Link Zgłoś