Dodaj do ulubionych

Wałęsa wciąż bohaterem

01.03.16, 06:11
Dla mnie jako anarchisty żaden polityk to nie bohater.:) A Forumowicze jak uważają bohater z Lecha czy nie?
www.rp.pl/Spoleczenstwo/302289949-Walesa-wciaz-bohaterem.html#ap-1
Obserwuj wątek
    • czekam.na.lewice Re: Wałęsa wciąż bohaterem 01.03.16, 07:17
      superspec napisał:

> Dla mnie jako anarchisty żaden polityk to nie bohater.:) A Forumowicze jak uważ
      > ają bohater z Lecha czy nie?
      > www.rp.pl/Spoleczenstwo/302289949-Walesa-wciaz-bohaterem.html#ap-1
      Uwielbiamy mieć Ikony i pomniki.
      Wałęsa zasługi ma i to wielkie. Jednak w jego licznych podróżach kompromituje Polskę swoim katolickim kołtuństwem i głupotą.
      Nie powinien zostać prezydentem. Zostawić to Mazowieckiemu i innym a sam pisać książki i jak dzisiaj jeździć zagranicę z wykładami.
      • lauriane Re: Wałęsa wciąż bohaterem 01.03.16, 22:11
        czekam.na.lewice napisał(a):

> superspec napisał:
        >
        > > Dla mnie jako anarchisty żaden polityk to nie bohater.:) A Forumowicze ja
        > k uważ
        > > ają bohater z Lecha czy nie?
        > > www.rp.pl/Spoleczenstwo/302289949-Walesa-wciaz-bohaterem.html#ap-1
        > Uwielbiamy mieć Ikony i pomniki.
        > Wałęsa zasługi ma i to wielkie. Jednak w jego licznych podróżach kompromituje P
        > olskę swoim katolickim kołtuństwem i głupotą.
        L. Wybaczyles mu kapowanie i lgarstwa ?
        > Nie powinien zostać prezydentem. Zostawić to Mazowieckiemu i innym a sam pisać
        > książki i jak dzisiaj jeździć zagranicę z wykładami.
        L. Zgoda
        J.C.
    • zapijaczony_ryj To prawdziwy Narodowy Bohater, a jak wygra 01.03.16, 08:18
      ze Świrem, to będzie bohaterem podwójnym!

Lechu nie daj się Świrowi tyle tat był z Tobą, po prostu napisz o nim prawdę!!!
      • czekam.na.lewice Re: To prawdziwy Narodowy Bohater, a jak wygra 01.03.16, 08:36
        zapijaczony_ryj napisał:

> ze Świrem, to będzie bohaterem podwójnym!
        >
        > Lechu nie daj się Świrowi tyle tat był z Tobą, po prostu napisz o nim prawdę!!!
        Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wysoko cenisz w tej wypowiedzi Kaczyńskiego.
        • ryj_zapijaczony.sponiewierany Re: To prawdziwy Narodowy Bohater, a jak wygra 01.03.16, 10:39
          Głupiś i tyle!
          Dopisz jeszcze ja się przyczyniłem do wygranej ,a. Szczególnie soją sygnaturką, która pokazyje jego upór i waleczność w walce tym wielce skomplikowanym urządzeniem!
          • czekam.na.lewice Re: To prawdziwy Narodowy Bohater, a jak wygra 01.03.16, 15:52
            ryj_zapijaczony.sponiewierany napisał(a):

> Głupiś i tyle!
            > Dopisz jeszcze ja się przyczyniłem do wygranej ,a. Szczególnie soją sygnaturką,
            > która pokazyje jego upór i waleczność w walce tym wielce skomplikowanym urządz
            > eniem!
            Reagujesz jak dziecko. Jak nie rozumiesz to płaczesz lub stajesz się agresywny.
            Np. nie grzeszysz inteligencją lub nie jesteś dzisiaj w formie aby zrozumieć to co napisałem a to takie proste:)
      • lauriane Re: To prawdziwy Narodowy Bohater, a jak wygra 01.03.16, 22:28
        zapijaczony_ryj napisał:

> ze Świrem, to będzie bohaterem podwójnym!
        >
        >
        L. No a jak wykaza mu kapowanie i lgarstwa to poczwornym!
        J.C.
    • uu1 Re: Wałęsa wciąż bohaterem 01.03.16, 10:46
      > Zostawić to Mazowieckiemu i innym a sam pisać książki i jak dzisiaj jeździć zagranicę z wykładami.
      Prowadzisz w konkursie na żart roku.
      ------------------------------
    • bzdziagwa.a Re: Wałęsa wciąż bohaterem 01.03.16, 10:50
      no, no PIS-Telewizja tak obrzuca blotem Lecha Wałęse , no i pudło, widać nie wykreują Jarka na bohatera Sierpnia
    • xystos Re: Wałęsa wciąż bohaterem 01.03.16, 12:59
      Stefan Bandera tez bohaterem jest
      dla swoich wielbicieli.
      • xystos Re: Wałęsa wciąż bohaterem 01.03.16, 15:41
        Spowiednicy ciezkich grzesznikow
        w ramach pokuty umieszczaja w
        scilym kregu Pana Prezesa
        • zoil44elwer Re: Wałęsa wciąż bohaterem 02.03.16, 13:13
          SB miała w Stoczni(im LENI'na) niejednego TW.Dziwne że do SB nie donoszono na Lecha W,przecież czołowego człowieka opozycji antykomunistycznej.Organizatora strajku w 1970(?),założyciela WZZ,przywódcę strajku w 1980,wodza Solidarności.....! SB wyrzucała do kosza donosy na Lecha W bo to był ich człowiek(TW Bolek)? Np donosy Jagielskiego(TW Rak)
      • zoil44elwer Re: Wałęsa wciąż bohaterem 02.03.16, 13:43
        xystos napisał:

> Stefan Bandera tez bohaterem jest
        > dla swoich wielbicieli.
        >
        Bandera i Chmielnicki,bohatyry bo REZALI Lachów!Polacy mają swoich bohaterów którzy rezali ukraińską czerń(Płk Skrzetuski,ks Wiśniowiecki)
    • douglasmclloyd Re: Wałęsa wciąż bohaterem 01.03.16, 14:59
      Anarchista w kapciach przed komputerem.
      • superspec Nie stać na kapcie?:)n/t 01.03.16, 20:27

• douglasmclloyd Re: Nie stać na kapcie?:)n/t 01.03.16, 21:40
          Po co mi kapcie? Jeszcze bym anarchistą został.
    • zoil44elwer Re: Wałęsa wciąż bohaterem 02.03.16, 13:48
      Tylko dla bochateruf Solidórności!
    • zoil44elwer Re: Wałęsa wciąż bohaterem 02.03.16, 17:45
      Polytyk Gazetom dostoł i trupym sie stoł.Bolka huncwota ponoć gupota kryje-no to jeszcze żyje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka