Dodaj do ulubionych

Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rodziców

14.03.16, 18:20

całym sercem zaangażowanych w utrwalanie systemu". Opowiada, że jako 18-latek współpracował z SB - jak mówi - z pobudek ideowych, którymi przesiąkł w najbliższym otoczeniu, a po 68 roku ochrzcił się, całkowicie zmienił światopogląd i dziś z tamtym młodym chłopakiem nie ma nic wspólnego.

Właśnie słyszę, że za komuny aktywnie działał w Solidarności, to prawda?

Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 18:24
      :)))))
      • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 18:30

Śmieszy cię to, że dzieci PZPR-owców odnajdują drogę do Boga i porzucają mentalne bagno, w którym tkwili ich rodzice? Mnie nie - mój znajomy (fizyk z UG) przeszedł właśnie taką przemianę...
        • rzewuski1 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 18:35
          Raczej z jednego bagna do drugiego ...
          • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 18:38

Wiem, wiem - wierzący to bagno, a walcząca z Bogiem ateistyczna komuna jest krystalicznie czysta.
          • az43 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 18:59
            Jak ktoś w przeszłości był szmaciarzem to i dzisiaj też.
            • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 19:09

Tak surowo oceniasz Lecha Wałęsę?
              • az43 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 20:23
                Wałęsę nie ale ciebie?Kto wie?
                • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 20:31

Że jestem "padlina" która śmie oskarżać o rasizm krystalicznie uczciwych, porządnych obywateli Izraela chyba już ustaliliśmy, więc o co chodzi?

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,160489390,160489390,ogloszenie_drobne.html?p=160499975

• sznuje_rozum Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 15.03.16, 10:36
              Jak można pisać z kimś kto przeinacza słowa Prezesa gdy ten mówił o ludziach którzy donosili za granice jako gorszym sorcie. Wystarczyło posłuchać 2 sekundy dłużej wywiadu. Albo Duda mówiący o tym że "MY POLACY" jesteśmy traktowani jako ludzie drugiej kategorii w UE a powinniśmy być ludźmi pierwszej kategorii jak reszta (za napisanie dwóch tematów to tłumaczących i jeden jednocześnie obnażających kłamstwa Onetu i Wyborczej w tym temacie te tematy zostały skasowane przez moderacje). Odnajdź proszę tylko oryginalne cytaty Dudy i Kaczyńskiego.
              To samo oszustwo było z "Polską w Ruinie" gdzie Prezydent mówił "Jeśli poprzednie pokolenia mogły podnieść się z ruin to my tym bardziej" Gdzie sens tego pokazuje że Polska nie jest i nie była w ruinie.

O różnicach między Zelnikiem a Wałęsą jest zupełnie przeciwna o milion %.
              Jeden był szantażowany przez komunistów w celach politycznych a drugi nie był politykiem.
              Jeden jest i był za lustracją a drugi przeciw i obalił przez to legalnie wybrany rząd.
              Jeden nie dostał praktycznie żadnych pieniędzy a Wałęsa donosił i zamiast wspierać swoich gdy kupił nowoczesną lodówkę, pralkę i kolorowy telewizor mówił że wygrał w totka. Gdy dostał 2 samochody mówił że dostał jeden od kolegi z Szwajcarii (to było w najnowszym wywiadzie dla WP)
              Jeden chce się poddać sądowi lustracyjnego aby znaleść swoje ofiary, przeprosić i zadość uczynić a drugi się upiera że jest genialny, najlepszy i sam obalił komuniz a nie 10 milionów robotników.
              Jeden wykazał skruchę i przeprosił drugi jest pyszny.
              • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 15.03.16, 12:24
                W punkt, ale az43 (venus99) ci na to nie odpowie - to karmiony propagandą GW pospolity antypisowski hejter, specjalizujący się wyłącznie w bluzgach
        • freies_man Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 18:38
          indeed4 napisał:

>
          > Śmieszy cię to, że dzieci PZPR-owców odnajdują drogę do Boga i porzucają mental
          > ne bagno, w którym tkwili ich rodzice? Mnie nie - mój znajomy (fizyk z UG) prze
          > szedł właśnie taką przemianę...

Wiara w to, że PZPR-owcy nie mieli związku z kościołem jest naiwna.
          Sekretarz Komitetu Miejskiego PZPR nie brał ślubu kościelnego w swojej miejscowości, nie chrzcił dzieci również w swojej miejscowości, ale w innej gdzie nie był znany.
          Jaruzelski, który nie wszedł do kościoła kiedy był pogrzeb jego matki, nawrócił się kiedy śmierć zajrzała mu w oczy.
          • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 19:08
            > Wiara w to, że PZPR-owcy nie mieli związku z kościołem jest naiwna.

IV Departament MSW to nie wiara, tylko fakty.

pl.wikipedia.org/wiki/Departament_IV_MSW#Zadania

• freies_man Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 19:13
              indeed4 napisał:

> > Wiara w to, że PZPR-owcy nie mieli związku z kościołem jest naiwna.
              >
              > IV Departament MSW to nie wiara, tylko fakty.
              >
              > pl.wikipedia.org/wiki/Departament_IV_MSW#Zadania

Nie kwestionuję istnienia tego departamentu i wielu zbrodniarzy z MSW.
              Myślałem o działaczach PZPR niższych niż ministerialny szczebel.
              Oni tylko z wierzchu byli "czerwoni".
              • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 19:20
                > Oni tylko z wierzchu byli "czerwoni"

Może jakaś część - jeśli dziś 60% działaczy SLD chodzi do kościoła to za komuny najwyżej 20-30%.
                • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 19:25

Ciekawostka - 70% uczestników demonstracji KOD to ateiści.
                  • porannakawa01 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 20:29
                    indeed4 14.03.16, 19:25

Ciekawostka - 70% uczestników demonstracji KOD to ateiści.
                    Z czego to wnioskujesz?
                    • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 20:32
                      nie wnioskuję, tylko przypominam wyniki badań
        • pies_na_czarnych Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 20:37
          indeed4 napisał:

>
          > Śmieszy cię to, że dzieci PZPR-owców odnajdują drogę do Boga i porzucają mental
          > ne bagno, w którym tkwili ich rodzice? Mnie nie - mój znajomy (fizyk z UG) prze

Tak smieszy mnie. Ten facet jest typowym „czlowiekiem kariery”. Zawsze na fali. Kiedys rzadzili komunisci, wiec byl z nimi. Dzisiaj rzadzi Kosciol, wiec jest z Kosciolem.
        • pies_na_czarnych Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 20:40
          indeed4 napisał:

>

:) Ja znam wielu takich, ktorzy byli wzorowymi PZPR-owcami. Dzisiaj sa nastajaszczymi kapitalistami. :)
    • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 18:56

A że nie pamięta okresu, kiedy był 18-letnim smarkaczem wcale się nie dziwię - ja kojarzę może 10 nazwisk z ogólniaka, ze szkolnej rzeczywistości migawki, a przecież nie mam tak barwnego, emocjonującego życiorysu jak on. Im intensywniejsze dorosłe życie, tym bardziej w pamięci zacierają się wcześniejsze wspomnienia - w to absolutnie jestem w stanie uwierzyć. W sumie to i tak mało ważne wobec faktu, że nie miał problemów z przyznaniem i (nawet nie znając swoich akt) z góry za wszystko przeprosił.

• pies_na_czarnych Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 20:44
        > A że nie pamięta okresu, kiedy był 18-letnim smarkaczem wcale się nie dziwię?

:)
        Nie dosc, ze kiepski aktor to jeszcze ma krotka pamiec. Za kapowanie dostal role Faraona i kilku suflerow na dokladke. :)
    • az43 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 18:57
      Resortowe dziecko?
      • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 19:12

Tak, takie samo jak Wildstein (ojciec KPP) Ziobro (ojciec PZPR) i Migalski (oboje rodzice PZPR).
        • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 19:35

Wiesz jaka jest różnica, pomiędzy nimi, a tzw. resortowymi? Dlaczego nikt ich tak nie określi? Bo potrafili nazwać zło obecne w ich środowisku, odciąć się od przodków i pójść własną drogą - wielu potomków komunistów niestety do dziś ma z tym problem.
          • pies_na_czarnych Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 20:46
            Indyk gdyby oni nalezeli do PO, lub Nowoczesnej to bys ich inaczej nazywal.
          • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 20:50

Zamilkłeś? U was - wychowanków Michnika, który nawet nad grobem nazywał osądzonego i skazanego komunistycznego generała "człowiekiem honoru" to normalne...
            • pies_na_czarnych Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 20:56
              Lepiej milcz. Wy w PIS-ie nawet nie wiecie co znaczy slowo honor.
              • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 20:58
                Sio, mongrel.
    • marbor1 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 19:13
      Zapomniał wół jak cielęciem buł.
      • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 20:21

Jakbyś była słynnym gwiazdorem z dziesiątkami ról na koncie, biegającym z jednego planu filmowego na drugi to byś zobaczyła, czy się pamięta wszystkie zdarzenia sprzed 40-50 lat...
        • nickbezznaczenia Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 21:18
          A najlepsza rola to Judasz. :P
        • marbor1 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 14.03.16, 21:33
          Pan Zelnik słynnym gwiazdorem? Chyba ciut, ciut przesadzasz. Mogę się zgodzić, że ma starczą amnezję. To się dość często zdarza u starszych ludzi. Ja jestem ciut, ciut starsza od pana Zelnika [10 lat] i miałam pracę bardzo odpowiedzialną i stresującą, ale zdarzenia z czasów młodości
          pamiętam nieraz lepiej niż te z przed 3-5 lat.
          • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 15.03.16, 01:06
            > Pan Zelnik słynnym gwiazdorem? Chyba ciut, ciut przesadzasz.

Ja tego nie pamiętam, bo mnie wtedy nie było na świecie, ale wydaje mi się, że po "Faraonie" chyba jednak był? Obok Olbrychskiego a z kobiet np. Beaty Tyszkiewicz.
            • scoutek Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 15.03.16, 12:34
              Ja tego nie pamiętam, bo mnie wtedy nie było na świecie

to widać, słychać i czuć
              najlepiej się pisze o rzeczach, na których się człowiek nie rozumie, prawda indeed?
              • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 15.03.16, 12:44

Piszesz o Janie Tomaszu Grossie?

PS. "o rzeczach, na których się człowiek nie rozumie" - ołmajgat...
                • scoutek Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 15.03.16, 14:00
                  właśnie TW, nie rozumiesz się a piszesz
                  • indeed4 Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 15.03.16, 14:16

Nie rozumiem się, tak jak Jan Tomasz Gross?
    • tojabogdan zdecywał o byciu szpiclem jako dorosły 14.03.16, 20:37
      tak, że tłumaczenie, że zapomniał, jest śmieszne. Szczególnie w kontekście późniejszych wydarzeń.
      Tyle, że aktorzy na ogół są infantylni i pozostają tacy do końca życia
      • indeed4 Re: zdecywał o byciu szpiclem jako dorosły 15.03.16, 01:50
        > tłumaczenie, że zapomniał

Ale co zapomniał? Zelnik przecież pamięta, że współpracował z SB i tego się nie wypiera, nie pamięta jedynie detali - co mówił, jak wyglądały te spotkania etc., to naprawdę aż takie dziwne?

• indeed4 Link do całej rozmowy 14.03.16, 20:57

- Ja się biję mocno w piersi, aż dudni - mówił Zelnik. - W 1968 r. paliłem "Trybunę Ludu" na ulicach, w 1969 r. się ochrzciłem, byłem innym człowiekiem - powiedział.

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/aktor-jerzy-zelnik-o-swojej-wspolpracy-z-sb,627328.html

• lionold Re: "W 1968 r. paliłem "Trybunę Ludu" 15.03.16, 13:13
        Pół Polski sobie tym du.y podcierało. Jedni bo tak lubili inni z powodu braku toletnoj bumagi! A dudniło tyż - tuż przed podtarciem się - jak to zwykle bywa na co dzień u wielu. Słyszałeś żeby się ktoś tym chwalił i pierś z tego powodu po order wypinał?
        • indeed4 Re: "W 1968 r. paliłem "Trybunę Ludu" 15.03.16, 14:41
          > Słyszałeś żeby się ktoś tym chwalił

Jeśli mówi o tym potomek ideowych komunistów, to owszem - ma powód do dumy. Po pierwsze dlatego, że generalnie niewielu Polaków aktywnie działało w opozycji, a po drugie (jak wyżej pisałem) nie wszystkim dzieciom partyjnych aparatczyków było dane przeżyć taką przemianę.

PS. ponieważ jak typowy obsesyjny antypisowiec masz tendencję do prostackich wpisów i wulgaryzmów, ostrzegam, że na kolejny post w tym stylu po prostu nie odpowiem.

• uu1 Najdelikatniej rzecz ujmując - szmaciarz. ntx 14.03.16, 21:00

---------------------------------------------
      Nie ma bowiem takiej podłości, dla której usprawiedliwienia nie można by znaleźć jakiegoś wzniosłego albo świętobliwego uzasadnienia
      • indeed4 Szmaciarz gorszy niż TW "Bolek" Wałęsa! 14.03.16, 21:03

masz rację...
        • indeed4 Ale zaraz, zaraz... 14.03.16, 21:12

może źle zrozumiałem twój wpis i onże wzmiankowany Zelnik jest szmaciarzem, albowiem się był ochrzcił i (zdrajca, zaprzaniec!) porzucił ideały Wielkiej Rewolucji? Jeśli tak, będę niezmiernie wdzięczny za wyprowadzenie z błędu.
          • uu1 Re: Ale zaraz, zaraz... 14.03.16, 22:05
            indeed4 napisał:

>
            > może źle zrozumiałem twój wpis i onże wzmiankowany Zelnik jest szmaciarzem, alb
            > owiem się był ochrzcił i (zdrajca, zaprzaniec!) porzucił ideały Wielkiej Rewolu
            > cji? Jeśli tak, będę niezmiernie wdzięczny za wyprowadzenie z błędu.
            skroc.pl/e694e
            ---------------
            • indeed4 Dobra, zapytam wprost 15.03.16, 00:09

bo ciągle nie wiem, o co chodzi - chcesz się bić?

pbs.twimg.com/media/CdhxjmNWIAAg5fi.jpg

• indeed4 Re: Dobra, zapytam wprost 15.03.16, 00:43

ale jaja! nie wiedziałem, że jest tego tyle

www.google.pl/search?q=drunk+octopus+wants+to+fight&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiSwayercHLAhVnMJoKHTvUBbwQ_AUIBygB&biw=1280&bih=671

• kucyk_trojanski Inteligent Zelnik 14.03.16, 21:56
      Inteligent Zelnik z Warszawy 2 lata wczesniej dał sie zwabić Ubecji od chłoporobotnika z POM-u
      w Popowie k.Lipna Lecha Wałęsy i siebie usprawiedliwa a Wałęse potepia.
      Tak postepuje gnida i obłudnik
      • indeed4 Re: Inteligent Zelnik 15.03.16, 01:31

> siebie usprawiedliwa a Wałęse potepia.

Mam wrażenie, że nie do końca wiesz, o czym piszesz.

"Zapytany, dlaczego sam, będąc w przeszłości współpracownikiem SB, tak mocno ocenia Lecha Wałęsę, odpowiedział: - Nie porównujmy się. Ja nigdy nie byłem ministrem, posłem ani prezydentem mojej ojczyzny. Dlaczego Lech kochany nasz nie przyszedł do nas i nie powiedział: "ludzie, przebaczcie"? Byśmy mu przebaczyli - powiedział Zelnik. - Nie porównujmy Wałęsy ze mną, to za duży zaszczyt dla mnie"

> Tak postepuje gnida i obłudnik

Jeśli to o Wałęsie, który w przeciwieństwie do Zelnika nie przyznał się i nie przeprosił swoich ofiar, to owszem - choć może aż tak mocnych słów bym nie użył.

• ave.duce Ochrzcił się, bo tego chciała jego narzeczona - 14.03.16, 22:21
      przypadkowo było to po 1968 roku.

Jerzy Zelnik przyjął chrzest w wieku 24 lat. Dlaczego? Narzeczona nie wyobrażała sobie sytuacji, w której ich małżeństwo będzie jedynie cywilne. Aktor się wtedy ochrzcił i "tak" powiedział przed ołtarzem.

wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/jerzy-zelnik-najbardziej-znany-aktor-ktory-zarliwie-wspiera-pis-i-dude/rbg7yk
      • indeed4 Może ty też kiedyś 15.03.16, 00:15

spotkasz kogoś takiego na swojej drodze i nawrócisz? Nigdy nic nie wiadomo...

"Nie zgadzał się z nim Jerzy Zelnik. "Jestem człowiekiem wolnym dzięki przyjaźni z Jezusem Chrystusem. Bez kręgosłupa moralnego wkrada się anarchia" podkreślał aktor"

www.tvn24.pl/tak-jest,39,m/celem-kosciola-jest-wladza,515856.html

• ave.duce W jakim celu wymieniono rok 1968 15.03.16, 08:05
          w zdaniu "a po 68 roku ochrzcił się, całkowicie zmienił światopogląd"? Zgaduj-zgadula.
          • indeed4 Nudzisz. 15.03.16, 11:12
            po prostu tak to zapamiętałem.

EOT.
            • ave.duce Kręcisz - 15.03.16, 12:13
              Zelnik mówił o 1968 roku i owszem, ale powiedział, że ochrzcił się w 1969.

Może czas się udać do apteki.
              Znalezione w guglu:

vitamarket.pl/pic/Pamicon-30-tabl-na-pamiec-i-koncentracje-p12095_big.jpg
              Na zdrowie indeed.
    • kaczydud Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 15.03.16, 09:37
      Zelnik gorszy sort Polaka
    • lionold Re:z tamtym młodym chłopakiem nie ma nic wspólnego 15.03.16, 11:09
      temat mojego posta ubieram w cudzysłów(nie zmieścił się) cytując jego słowa. No cóż panie Zelnik - możesz się pan w kółko kręcić do upadłego a "du.a" (nomen omen na czasie) będzie zawsze z tyłu. Jesteś pan ze swoimi wygibasami i publicznymi donosami na rodziców, którzy pana wychowywali w zatrutej atmosferze - co za kanalia - nie do wytłumaczenia. Stojąc nad grobem zwlać winę na rodziców. W tym szczególnie przypadku - co było a nie jest bardzo pisze się w rejestr. I jest nie do usunięcia - trzeba z tym żyć. Jesteś pan w swoim 70.paroletnim ZIELNIKU jak ten "cudny kwiat lelija".
      • indeed4 Re:z tamtym młodym chłopakiem nie ma nic wspólneg 15.03.16, 11:41

> publicznymi donosami na rodziców, którzy wychowywali w zatrutej atmosferze

Napiszesz to samo o wnuku Rudolfa Hoessa, albo szefie niemieckiej SPD Sigmarze Gabrielu, którego ojciec był nazistą?

"O tym, że jego ojciec wyznaje nazistowską ideologię, dowiedział się dopiero w wieku 18 lat. Odbywając służbę wojskową, odwiedził ojca, który bardzo nalegał na wizytę syna w mundurze. Podczas tych odwiedzin znalazł wśród książek stojących na półkach publikacje o treści nazistowskiej. Po tym odkryciu zerwał na dwadzieścia lat wszelkie kontakty z ojcem"

wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Szef-niemieckiej-SPD-Gabriel-moj-ojciec-byl-az-do-smierci-nazista,wid,15245220,wiadomosc.html

• lionold Re: "Napiszesz to samo o wnuku ... to ma być argum 15.03.16, 11:57
          ent ad rem? Oczywiście, że napiszę i pomyślę też ale bynajmniej nie będę ich obciążał odpowiedzialnością za czyny antenatów tylko za ich własne. A pan Zelnik winą za swoje postępowanie obarcza swoich rodziców, którzy to co robili robili z myślą o nim ( jak większość rodziców). - A że ta ich myśl po latach okazała się strzałem kulą w płot?~! ce la vie. Życie każdego człowieka jest mieszaniną cnótróżnych i małych lub większych szubrawstw. Nawet ponbócek wywalił z nieba sporą watahę aniołów-szubrawców.
          • indeed4 Re: "Napiszesz to samo o wnuku ... to ma być argu 15.03.16, 12:16

> pan Zelnik winą za swoje postępowanie obarcza swoich rodziców, którzy to co robili robili z myślą o nim ( jak większość rodziców)

Naziści zostawali nazistami, a komuniści komunistami z myślą o swoich dzieciach?! Sorry, kompletnie nie ogarniam co masz na myśli.

• lionold Re: "Napiszesz to samo o wnuku ... to ma być 15.03.16, 12:27
              to dowodzi, że niewele ogarniasz z życia.
              • indeed4 Re: "Napiszesz to samo o wnuku ... to ma być 15.03.16, 12:31

Za to właśnie się dowiedziałem sporo o tobie i twoich poglądach.

Miłego dnia :-)
            • adam111115 Re: "Napiszesz to samo o wnuku ... to ma być 15.03.16, 12:34
              Nawet inne pisiory się z ciebie nabijają. Idź indyk odpocząć bo ci się czarny łabądź przytrafi
              • indeed4 Re: "Napiszesz to samo o wnuku ... to ma być 15.03.16, 12:36

> Nawet inne pisiory się z ciebie nabijają

Doprawdy?! A które to mianowicie, bo nie zauważyłem...
                • adam111115 Re: "Napiszesz to samo o wnuku ... to ma być 15.03.16, 12:40
                  Wychyl łeb z klatki to się dowiesz
                  • indeed4 Re: "Napiszesz to samo o wnuku ... to ma być 15.03.16, 12:46

Dobra, dość tej zabawy. Ostrzegałem kilka razy, ale nie posłuchałeś - zostajesz wyszarzony i lądujesz w śmieciach, razem z innymi prymitywami.

Bye.
                    • adam111115 Re: "Napiszesz to samo o wnuku ... to ma być 15.03.16, 17:24
                      He he idiota
    • lionold Re: Czym tfuj guru różni sie od UB-SBeka? Wiesz? 15.03.16, 12:25
      NICZYM! Tamte szpiclowsko-łajdackie kreatury "łowiły" i wykorzystywały swoich TWusiów przy pomocy srebrników i haków. To samo robi on by utrzymać swoją watahę przy sobie w ryzach.
      • indeed4 Serio robi to samo co PO?! 15.03.16, 12:32

No popacz...
        • lionold Re: A co nie wiedziałeś tego? 15.03.16, 13:23
          Daj komuś władzę a on Ci pokaże. Metody są tylko różne. Jedne mniej inne bardziej znośne. I stąd, nasze elektoratów wybory. Jeżeli myślałeś, że ja uważam tych, których kiedykolwiek wybierałem za aniołów to się mylisz - wybierałem metodą prób i błędów bo innej nie ma. A ty jak chcesz podsumowywać słowem popatrz to nie pisz no popacz. Nie twierdzę przez to, że ja nie robię i nie popełniam błędów.
    • douglasmclloyd Re: Zelnik u Morozowskiego: miałem partyjnych rod 15.03.16, 13:59
      Rodzice z partią, syn z partią. Zawsze przy korycie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka