az43 14.05.16, 13:49 Pani podobno premier Beata Szydło w czasie krótkiego,kilku zdaniowego wywiadu w Rzymie kilka razy wydawała z siebie dźwięki mu.......mu.....mu. Nie wiem dlaczego skojarzyło mi się to z krową. O co jej chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freies_man Re: zoologiczne skojarzenia 14.05.16, 14:08 az43 napisał: > Pani podobno premier Beata Szydło w czasie krótkiego,kilku zdaniowego wywiadu w > Rzymie kilka razy wydawała z siebie dźwięki mu.......mu.....mu. > Nie wiem dlaczego skojarzyło mi się to z krową. > O co jej chodziło? Pani Beata Szydło jest premierem polskiego rządu...to po pierwsze. Po wtóre, jeżeli jej dźwięki kojarzyły ci się z krową,to musisz koniecznie porozmawiać o tym z psychiatrą. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: zoologiczne skojarzenia 14.05.16, 14:13 A nie prościej nauczyć prostaczkę Savoir vivre. Wytłumaczyć tłumokowi, ze o papieżu tak nie wypada? Że powinno się zwracać z szacunkiem i tytułować Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: zoologiczne skojarzenia 14.05.16, 14:15 Najpierw poprawnej wymowy w jezyku polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: zoologiczne skojarzenia 14.05.16, 14:13 A nie prościej nauczyć prostaczkę Savoir vivre. Wytłumaczyć tłumokowi, ze o papieżu tak nie wypada? Że powinno się zwracać z szacunkiem i tytułować Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: zoologiczne skojarzenia 14.05.16, 14:20 zapijaczony_ryj napisał: > A nie prościej nauczyć prostaczkę Savoir vivre. > Wytłumaczyć tłumokowi, ze o papieżu tak nie wypada? > Że powinno się zwracać z szacunkiem i tytułować No....i tu nie po raz pierwszy wyszła twoja prawdziwa PiS-dacka natura. Na kolana wolaku i pisdaku przed papiórzem Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: zoologiczne skojarzenia 14.05.16, 15:26 Nazwanie mnie, kogoś kto od lat na tym forum stara się ośmieszyć PiS świadczy o twojej niestabilności umysłowej! A co do mojego klękania, to ja nawet do kościoła nie chodzę, tak jak ty PiS_dogłowy Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: zoologiczne skojarzenia 14.05.16, 16:51 zapijaczony_ryj napisał: > Nazwanie mnie, kogoś kto od lat na tym forum stara się ośmieszyć PiS świadczy o > twojej niestabilności umysłowej! > A co do mojego klękania, to ja nawet do kościoła nie chodzę, tak jak ty PiS_dog > łowy > Ty wiesz, że ja chodzę do kościoła? Nie chodzę już ponad 50 lat, 30 lat temu "wypisałem się z kościoła.Jestem całkowicie areligijny. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: zoologiczne skojarzenia 14.05.16, 15:13 Pani Beata Szydło jest jedynie laufrem prezesa.Wielu osobom kojarzy się w sposób naturalny więc może to ona powinna coś zrobić z sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj MOze zapatrzuła się na Klempę 14.05.16, 14:09 która jest krowopodona! Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: MOze zapatrzuła się na Klempę 14.05.16, 14:11 zapijaczony_ryj napisał: > która jest krowopodona! zapijaczony....ty jesteś ch...opodobny. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: MOze zapatrzuła się na Klempę 14.05.16, 15:16 Jako nieustanny impotent zazdrościsz? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: MOze zapatrzuła się na Klempę 14.05.16, 15:28 TYlko podobny, bo ty być podobnym do siebie nie musisz Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: zoologiczne skojarzenia 14.05.16, 15:18 Pastuch jestes i stad te skojarzenia barany tez pasaz Odpowiedz Link Zgłoś
karfioza Re: zoologiczne skojarzenia 14.05.16, 15:27 Bo tobie wszystko się z krową kojarzy ale to na pewno z paniki. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: zoologiczne skojarzenia 14.05.16, 15:37 karfioza napisał: > Bo tobie wszystko się z krową kojarzy ale to na pewno z paniki. ----------- Na weekend wroci do domu to sie krasula nacieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: zoologiczne skojarzenia 14.05.16, 15:31 hipopotan,zdecydowanie www.fakt.pl/m/crop/680/0/faktonline/635763734569940875.jpg Odpowiedz Link Zgłoś