porannakawa01 16.05.16, 22:51 Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Trójce" Bdzie porywał słuchaczy swoją osobowością. Jak Kurski! Hłe, hłe! A słuchalność opadać będzie jak nie przymierzając Kurskiemu nie powiem co, hłe, hłe! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 16.05.16, 22:58 Czy słuchalność opadać będzie zobaczymy, koszta poszybuja w gore Kurskiemu to pewne, poszerzania drzwi w gmachu, nowe stabilne krzesla to spory wydatek Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej 16.05.16, 23:26 Sraczyki poprzerabiać - dwa obok siebie. Kaczyński Lech to uwielbiał. Kiedyś zapomnał się i zasiadł na dwóch fotelach, strategicznie istawiwszy odbytnicę tuż nad szczeliną miedzy fotelami. W razie jakby co to któryś z jego służących - np Dupa niejaki mógł doskoczyć z wiaderkiem na wydzielane dyspepsyjnie i ustawić je w tę szczeline pod krzesłami. Odpowiedz Link Zgłoś
czekajacy.na Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej 17.05.16, 13:27 szwampuch58 napisał: > Czy słuchalność opadać będzie zobaczymy, koszta poszybuja w gore Kurskiemu to > pewne, poszerzania drzwi w gmachu, nowe stabilne krzesla to spory wydatek > Anna Komorowska mieściła się. PS Przepraszam pani Anno ale jak temu durniowi inaczej wytłumaczę, że jest prostakiem czepiając się wyglądu i wad fizycznych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej 17.05.16, 13:47 Chyba jednak można inaczej wytłumaczyć niz odwoływać się do niefortunnych porównań. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej 17.05.16, 13:54 Widzisz durniu kaczy roznice pomiedzy kobieta,matka kilkoro dzieci z tendecjami do tycia a chlopem-bykiem obzarciuchem z tendencjami do tycia ???.... zreszta co ja wymagam od przyglupa kaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 16.05.16, 23:28 Boże, przecież on nawet mówić nie potrafi. Myślałem, że Lisicki to już wystarczająco okrutna kara dla słuchaczy Trójki. No cóż, jak dojna zmiana, to dojna. RIP Trójko! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 12:45 @rwski obdarowany, SEmka też, to teraz pozostała przyboczna Ukochanego Przywódcy nijaka Lichocka. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej 17.05.16, 13:24 Będzie się - niestety - wyłączać radio na czas jego audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 16.05.16, 23:47 Już widzę te tłumy przy radioodbiornikach :)) Szkoda Trójki - to był mój ulubiony program. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej 16.05.16, 23:57 Stenogram z pierwszego programu Semki - Mhmmlask, ssssihji, Donalsss Fuuusk, cmiapc, mhlaslik, hrrrrrrhrt, Pafommmma zła, hhhhhhhhhdrt, mlask, alimeniciasz Kijoffffski.... Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 08:16 Musi mieć chłopina jakąś posadę, uczciwie przecież nigdy nie pracował. Tylko jajecznicę wyżerał w stołówce Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 08:53 > A słuchalność opadać jak POparcie dla PeŁo :) Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej 17.05.16, 08:57 I frekwencja w kościołach. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj 30 kG Semki będzie podukowało 150 kG Kłamstwa 17.05.16, 09:00 I jeszcze będą dla młodzieży pieśni patriotyczne i msze Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 09:33 "Trójka" od zawsze (a wiem co mówię, bo słuchałem jej od momentu powstania) była trochę niepokorna (w granicach możliwości). Abstrakcyjny dowcip (począwszy od "Magazynu krasnoludków" Janickiego i Kudelskiego, poprzez ITR, IMA, "60", aż do "Nie tylko dla orłów" - kwintesencję dowcipu absolutnie odjazdowego), dobra muzyka, świetne audycje literackie... A jeśli polityka, to raczej ta "z drugiej strony", opozycyjna w stosunku do władz, że przypomnę "Kontapunkt" (Kalbiński, Małcużyński, Passent) czy już w latach '80. "Winien i ma" (z genialnym Iwaszkiewiczem, Wilhelmim i Kosińskim). No i w ogóle tzw. nazwiska - oprócz w.wym. - Markuszewski, Fedorowicz, Czubaszek, Dobrowolski, Zembaty, Kaczkowski, Mann, Umer.... Nawet Wolski (dopóki się nie zeszmacił). Dziś mamy za to Semkę, Lisickiego, siostry Karnowskie, Pietrzaka.... Czyli kolejną tubę propagandową rządzącej mafii. "Fiołki przekwitły, gó.wno zakwitło" - jak mówi stare lwowskie porzekadło. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 09:41 "Fiołki przekwitły, gó.wno zakwitło" - jak mówi stare lwowskie porzekadło. Kwintesencja sytuacji. Pisuary zniszczą wszystko. Czy Semka ma kartę mikrofonowa? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 09:53 Pierwszy pis Trójka przeżyła, to i drugi przeżyje. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 13:14 Nie podzielam znaczącej części ocen. Generalnie uważam, że trochę idealizujemy ówczesną "urodę" PR3, która była nierówna. W satyrze numerem jeden była dla mnie Ewa Szumańska, zaraz za nią Andrzej Waligórski (zresztą w wielu przypadkach współpracowali). Prezenterów muzycznych, z "kultowym" Kaczkowskim na czele, jakoś nie ceniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej 17.05.16, 13:29 Ceniles na pewno muzyke z Lato z radiem ???....no cuz sa gusta i gusciki ale Kaczkowskiego Piotra sie nie czepiaj bo "dam w ryja" Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej 17.05.16, 13:38 Nie, nie ceniłem muzyki z "lata z radiem". Co do Kaczkowskiego i jego gustów - mogę swoją ocenę uzasadnić i podeprzeć przykładami, ale to nie temat na tutejsze forum. Dodam od siebie, że z prezenterów radiowych tamtych czasów, o wiele bardziej ceniłem Jerzego Janiszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej 17.05.16, 13:49 Panowie,przecież każdy ma swoją ulubioną muzykę i nie ma potrzeby wzorem PiS narzucac wszystkim swoich gustów. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej 17.05.16, 13:56 Daleki jestem od kaczych metod ale "dam w ryja" jak mi tu "obrazi" Piotra,soooooowo daje Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 13:13 Nie chcę słuchać tej zapasionej świni. M. Odpowiedz Link Zgłoś