Dodaj do ulubionych

Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Trójce"

16.05.16, 22:51
Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Trójce"
Bdzie porywał słuchaczy swoją osobowością.
Jak Kurski!
Hłe, hłe!
A słuchalność opadać będzie jak nie przymierzając Kurskiemu nie powiem co, hłe, hłe!
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 16.05.16, 22:58
      Czy słuchalność opadać będzie zobaczymy, koszta poszybuja w gore Kurskiemu to pewne, poszerzania drzwi w gmachu, nowe stabilne krzesla to spory wydatek
      • porannakawa01 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej  16.05.16, 23:26
        Sraczyki poprzerabiać - dwa obok siebie.
        Kaczyński Lech to uwielbiał.
        Kiedyś zapomnał się i zasiadł na dwóch fotelach, strategicznie istawiwszy odbytnicę tuż nad szczeliną miedzy fotelami.
        W razie jakby co to któryś z jego służących - np Dupa niejaki mógł doskoczyć z wiaderkiem na wydzielane dyspepsyjnie i ustawić je w tę szczeline pod krzesłami.
      • czekajacy.na Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej  17.05.16, 13:27
        szwampuch58 napisał:

> Czy słuchalność opadać będzie zobaczymy, koszta poszybuja w gore Kurskiemu to
        > pewne, poszerzania drzwi w gmachu, nowe stabilne krzesla to spory wydatek
        >
        Anna Komorowska mieściła się.
        PS
        Przepraszam pani Anno ale jak temu durniowi inaczej wytłumaczę, że jest prostakiem czepiając się wyglądu i wad fizycznych ludzi.
        • az43 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej  17.05.16, 13:47
          Chyba jednak można inaczej wytłumaczyć niz odwoływać się do niefortunnych porównań.
        • szwampuch58 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej  17.05.16, 13:54
          Widzisz durniu kaczy roznice pomiedzy kobieta,matka kilkoro dzieci z tendecjami do tycia a chlopem-bykiem obzarciuchem z tendencjami do tycia ???.... zreszta co ja wymagam od przyglupa kaczego.
    • man_sapiens Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 16.05.16, 23:28
      Boże, przecież on nawet mówić nie potrafi. Myślałem, że Lisicki to już wystarczająco okrutna kara dla słuchaczy Trójki.
      No cóż, jak dojna zmiana, to dojna.
      RIP Trójko!
      • zapijaczony_ryj Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 12:45
        @rwski obdarowany, SEmka też, to teraz pozostała przyboczna Ukochanego Przywódcy nijaka Lichocka.
        • smutas13 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej  17.05.16, 13:24
          Będzie się - niestety - wyłączać radio na czas jego audycji.
    • dr.krisk Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 16.05.16, 23:47
      Już widzę te tłumy przy radioodbiornikach :))
      Szkoda Trójki - to był mój ulubiony program.
      • porannakawa01 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej  16.05.16, 23:57
        Stenogram z pierwszego programu Semki
        - Mhmmlask, ssssihji, Donalsss Fuuusk, cmiapc, mhlaslik, hrrrrrrhrt, Pafommmma zła, hhhhhhhhhdrt, mlask, alimeniciasz Kijoffffski....
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 08:16
      Musi mieć chłopina jakąś posadę, uczciwie przecież nigdy nie pracował. Tylko jajecznicę wyżerał w stołówce Rzeczpospolitej.
    • prawdawaszaboli Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 08:53
      > A słuchalność opadać

jak POparcie dla PeŁo :)
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej  17.05.16, 08:57
        I frekwencja w kościołach.
    • zapijaczony_ryj 30 kG Semki będzie podukowało 150 kG Kłamstwa 17.05.16, 09:00
      I jeszcze będą dla młodzieży pieśni patriotyczne i msze
    • erte2 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 09:33
      "Trójka" od zawsze (a wiem co mówię, bo słuchałem jej od momentu powstania) była trochę niepokorna (w granicach możliwości). Abstrakcyjny dowcip (począwszy od "Magazynu krasnoludków" Janickiego i Kudelskiego, poprzez ITR, IMA, "60", aż do "Nie tylko dla orłów" - kwintesencję dowcipu absolutnie odjazdowego), dobra muzyka, świetne audycje literackie... A jeśli polityka, to raczej ta "z drugiej strony", opozycyjna w stosunku do władz, że przypomnę "Kontapunkt" (Kalbiński, Małcużyński, Passent) czy już w latach '80. "Winien i ma" (z genialnym Iwaszkiewiczem, Wilhelmim i Kosińskim).
      No i w ogóle tzw. nazwiska - oprócz w.wym. - Markuszewski, Fedorowicz, Czubaszek, Dobrowolski, Zembaty, Kaczkowski, Mann, Umer.... Nawet Wolski (dopóki się nie zeszmacił).
      Dziś mamy za to Semkę, Lisickiego, siostry Karnowskie, Pietrzaka.... Czyli kolejną tubę propagandową rządzącej mafii.
      "Fiołki przekwitły, gó.wno zakwitło" - jak mówi stare lwowskie porzekadło.
      • az43 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 09:41
        "Fiołki przekwitły, gó.wno zakwitło" - jak mówi stare lwowskie porzekadło.
        Kwintesencja sytuacji.
        Pisuary zniszczą wszystko.
        Czy Semka ma kartę mikrofonowa?
      • yoma Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 09:53
        Pierwszy pis Trójka przeżyła, to i drugi przeżyje.
      • ayran Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 13:14
        Nie podzielam znaczącej części ocen. Generalnie uważam, że trochę idealizujemy ówczesną "urodę" PR3, która była nierówna. W satyrze numerem jeden była dla mnie Ewa Szumańska, zaraz za nią Andrzej Waligórski (zresztą w wielu przypadkach współpracowali). Prezenterów muzycznych, z "kultowym" Kaczkowskim na czele, jakoś nie ceniłem.
        • szwampuch58 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej  17.05.16, 13:29
          Ceniles na pewno muzyke z Lato z radiem ???....no cuz sa gusta i gusciki ale Kaczkowskiego Piotra sie nie czepiaj bo "dam w ryja"
          • ayran Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej  17.05.16, 13:38
            Nie, nie ceniłem muzyki z "lata z radiem". Co do Kaczkowskiego i jego gustów - mogę swoją ocenę uzasadnić i podeprzeć przykładami, ale to nie temat na tutejsze forum. Dodam od siebie, że z prezenterów radiowych tamtych czasów, o wiele bardziej ceniłem Jerzego Janiszewskiego.
            • az43 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej  17.05.16, 13:49
              Panowie,przecież każdy ma swoją ulubioną muzykę i nie ma potrzeby wzorem PiS narzucac wszystkim swoich gustów.
              • szwampuch58 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej  17.05.16, 13:56
                Daleki jestem od kaczych metod ale "dam w ryja" jak mi tu "obrazi" Piotra,soooooowo daje
    • snajper55 Po dobrej zmianie to jest niestety "Trujka" /nt 17.05.16, 12:32
      S.
    • mariner4 Re: Piotr Semka poprowadzi program w radiowej "Tr 17.05.16, 13:13
      Nie chcę słuchać tej zapasionej świni.
      M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka