Dodaj do ulubionych

Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wstydzi

20.05.16, 13:01
Radziłbym temu kapusiowi,żeby mówił za siebie,bo ja jestem też Polakiem i nic a nic się nie wstydzę,a wręcz odwrotnie,uważam,że Polak wstaje z kolan i przypomina Europie,że on ma te same prawa jak każdy inny Europejczyk.

Proszę nam nie mówić jak mamy sprzątać we własnym domu.

A także przypominam,ze szantaż to jest przestępstwo,także w Polsce.

cytat w którym niektórzy w Polsce już dziś piszą,a 23 maja dopiero nadejdzie skąd oni wiedzą co Komisja Polakom napisze,a może nas pochwali ?

cytat:
Przypomnijmy. Opinia Komisji Europejskiej o praworządności w Polsce jest już gotowa. I bardzo krytyczna wobec pisowskiego rządu i jego antydemokratycznych zakusów. Frans Timmermans postawił rządowi Beaty Szydło ultimatum: albo do 23 maja sprawa TK zostanie rozwiązana, albo KE przyjmie krytyczną wobec Polski opinię.

Pan Lis już wie wszystko,no to ja też wiem swoje.
Pan Timmermans pisał a pan Lis dyktował,na to wychodzi skoro on,ten lis tak napisał.

Wiem panie Lis żeś pan lis,ale że szantażysta to nie wiedziałem.
Obserwuj wątek
    • cossa.nostra Biedna schetyna 20.05.16, 13:20

Schetyno, ty żałosny dupku, POmiocie PO, mów w swoim imieniu.
      • adam.eu Re: Biedna schetyna 20.05.16, 22:00
        cossa.nostra napisał(a):

>
        > Schetyno, ty żałosny dupku, POmiocie PO, mów w swoim imieniu.

To samo napiszę o pani Premier, przegięła i to mocno.
        Trudno się dziwić reakcji!!!!!
    • wagonetka ale o co ci chodzi? 20.05.16, 13:21
      przecież można rozpisać referendum dotyczące naszego wyjścia z UE

jeśli Polacy zechcą z niej wyjść, wszystkie zasady unijne przestaną nas obowiązywać i staniemy sie w pełni suwerenni, jak chce Szydło
      • erka-4 Ale po co to referendum ? 20.05.16, 13:34
        Wszak Polacy nie zamierzają z UNii wychodzić,z PiSem włącznie.
        Jedynie należy co niektórym przypomnieć,że UNia to Wspólnota,a Polska to Wolne i Niezależne Państwo.

Mieszkam we Wspólnocie Mieszkaniowej,to co na korytarzu do Wspólnoty należy,a do tego co za moimi drzwiami nikt nie ma prawa się wtrącać,no chyba,że słychać iż żonę morduję,to wówczas konieczna jest zewnętrzna interwencja,ale czy w czasie sprzątania używam odkurzacza lub miotły to nic nikomu do tego.
        • wagonetka jak to po co? 20.05.16, 13:39
          większość Polaków w referendum zdecydowała, że chce należeć do organizacji, jaką jest UE i przestrzegać jej zasad

jeśli teraz nie chcemy przestrzegać zasad obowiązujących w tej organizacji, większością głosów musimy z niej wystąpić

to chyba jest jasne?
          • m.c.hrabia Re: jak to po co? 20.05.16, 13:48
            dla ciebie jasne , dla pisiaków nie , trzeba by z kasy zrezygnować.
            • wagonetka Re: jak to po co? 20.05.16, 13:50
              dziwne, że ktoś tego nie rozumie

nie da się zjeść ciastka i mieć ciastko - tak mogą myśleć tylko dzieci
              • m.c.hrabia Re: jak to po co? 20.05.16, 13:58
                pisiaki jak dzieci albo zgrzybiali starcy ,żyją w świecie równoległym.
          • erka-4 Re: jak to po co? 20.05.16, 21:23
            wagonetka napisał(a):

> większość Polaków w referendum zdecydowała, że chce należeć do organizacji, jak
            > ą jest UE i przestrzegać jej zasad

- nic się w tej kwestii nie zmieniło,większość Polaków w UNii być pragnie,tylko nie życzy sobie,żeby ta UNia zmieniała podstępnie ustalone zasady.
            UNią nie mogą rządzić jej urzędnicy na czele z panią Merkel,która łamiąc podstawowe prawa o emigracji wewnątrz europejskie,podkopała tym jej fundamenty.
            Polska,inni także,nie do takiej UNii wstępowali niegdyś i do niegdysiejszej należy powrócić.
            Bo tak jak emigranci są ważni,tak ważna jest też krzywizna banana i ślimak jako ryba,lub owoc taki jak marchewka.
            No i węgiel jest bardzo ważny dla Polaka,a gdy do UNii Polacy wstępowali,nikt im nie mówił,że węgiel ma prawo jedynie pod ziemią leżeć sobie spokojnie i czekać aż Polacy wymarzną,a potem już będzie go można kopać ile kto zechce.

> jeśli teraz nie chcemy przestrzegać zasad obowiązujących w tej organizacji, wię
            > kszością głosów musimy z niej wystąpić
            >
            > to chyba jest jasne?

- jasne jest jedno,UNia musi do swych korzeni powrócić,bo jeśli iść będzie tą drogą to ją szlag trafi szybciej niż ktokolwiek myśli.
        • czekam.na.lewice Re: Ale po co to referendum ? 20.05.16, 15:01
          erka-4 napisał:

> Wszak Polacy nie zamierzają z UNii wychodzić,z PiSem włącznie.
          Referendum musiał Komorowski POdPOwiedzieć bo On zapałał miłością do referendów :)
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale po co to referendum ? 20.05.16, 15:11
            A co z Dudowym referendum ws. obniżenia wieku emerytalnego? A co z referendum ws. posyłania sześciolatków do szkół? Przecież PiS domagało się referendów w tych sprawach.
            • czekam.na.lewice Re: Ale po co to referendum ? 20.05.16, 15:37
              religijnych.uczuc.obraza napisał:

> A co z Dudowym referendum ws. obniżenia wieku emerytalnego? A co z referendum w
              > s. posyłania sześciolatków do szkół? Przecież PiS domagało się referendów w tyc
              > h sprawach.
              Nie wiem. Nie jestem fanem Dudy.
              Nie wiem . Nie jestem fanem PiSu.
              Zapytaj tych od PiSu na forum.
              • adam.eu Re: Ale po co to referendum ? 20.05.16, 22:05
                czekam.na.lewice napisał:

> Nie wiem. Nie jestem fanem Dudy.
                > Nie wiem . Nie jestem fanem PiSu.
                > Zapytaj tych od PiSu na forum.

To Ty tak usiłujesz przedstawić siebie.
                Uważam tak jak inni inaczej.

A już na pewno o wiele bardziej jest widoczna Twoja agitacja przeciw wszystkim przeciwników PIS niż agitacja za Lewicą.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale po co to referendum ? 21.05.16, 06:40
                Ja nie jestem fanem PO ani Komorowskiego a najczęściej dopytujesz się u mnie o nich.
            • erka-4 Re: Ale po co to referendum ? 20.05.16, 21:36

> A co z Dudowym referendum ws. obniżenia wieku emerytalnego? A co z referendum w
              > s. posyłania sześciolatków do szkół? Przecież PiS domagało się referendów w tyc
              > h sprawach.
              >

- po co referendum w w/w sprawach,wynik wyborów dowodem jest tego,że Polacy zażyczyli sobie zmian,czyli powrotu do poprzedniego stanu bez konieczności przeprowadzania referendum.

Obecnie można by przeprowadzić referendum z takim oto pytaniem:

"Polaku,czy potrzebny ci jest do życia Trybunał Konstytucyjny,czy nie wystarczy ci sąd zwykły na czele z Sądem Najwyższym."

A od Konstytucji jest polski Suweren,a nie jakaś pokomunistyczna egzekutywa.
              • adam.eu Re: Ale po co to referendum ? 20.05.16, 22:11
                erka-4 napisał:

> - po co referendum w w/w sprawach,wynik wyborów dowodem jest tego,że Polacy zaż
                > yczyli sobie zmian,czyli powrotu do poprzedniego stanu bez konieczności przepro
                > wadzania referendum.

Czy tak pisząc naprawdę poukładałeś sobie wszystko w głowie?
                A jak już spróbujesz poukładać, to zważ jeszcze, że to nie Ty o tym decydujesz.
                I PIS nie PIS Prezes.
                • erka-4 głupotą byłoby wydawanie kasy na referendum ? 21.05.16, 06:28
                  ...ale jeśli ktoś bardzo musi niechaj próbuje,może POtrafi stanąć Suwerenowi naprzeciw.

adam.eu napisał:

Czy tak pisząc naprawdę poukładałeś sobie wszystko w głowie ?

- taki był PiSowski program,skoro nie mamy władzy rozpiszmy stosowne referendum w poruszanych tematach,tak było.
                  PiS władzę objął w drodze demokratycznych i wolnych wyborów,czyli wyborca potwierdził,że wyraża zgodę,a nawet wręcz sobie życzy wprowadzenia tego co miało być tematem tego ewentualnego referendum.
                  Proste jak cepa konstrukcja.

Jeśli ktoś dziś jest temu przeciw niech doprowadzi do referendum przeciwnego,albo niech przejmie władzę,oczywiście tak jak PiS to zrobił,w wyborach wolnych i demokratycznych a nie na ulicy,bo tam to może być jedynie majdan i targowisko.
                  Nie ma innej opcji.

• adam.eu Re: głupotą byłoby wydawanie kasy na referendum ? 21.05.16, 21:36
                    erka-4 napisał:
                    ..................
                    > - taki był PiSowski program,skoro nie mamy władzy rozpiszmy stosowne referendum
                    > w poruszanych tematach,tak było.
                    > PiS władzę objął w drodze demokratycznych i wolnych wyborów,czyli wyborca potwi
                    > erdził,że wyraża zgodę,a nawet wręcz sobie życzy wprowadzenia tego co miało być
                    > tematem tego ewentualnego referendum.
                    > Proste jak cepa konstrukcja.
                    >
                    > Jeśli ktoś dziś jest temu przeciw niech doprowadzi do referendum przeciwnego,al
                    > bo niech przejmie władzę,oczywiście tak jak PiS to zrobił,w wyborach wolnych i
                    > demokratycznych a nie na ulicy,bo tam to może być jedynie majdan i targowisko.
                    > Nie ma innej opcji.

Pis uzyskał mandat w wolnych demokratycznych wyborach do sprawowania władzy zgodnie z obowiązującą Konstytucją!!!!!!

A co referendum, to może tak zadać podstawowe pytanie:
                    Czy w związku naruszaniem ładu konstytucyjnego jesteś za delegalizacją PISu i rozpisaniem nowych wyborów.
            • zoil44elwer Re: Ale po co to referendum ? 21.05.16, 11:48

> h sprawach.
              > Takie (1) referendum to......150-200 mln PLN.
        • matylda1001 Re: Ale po co to referendum ? 20.05.16, 22:57
          erka-4 napisał:

> Mieszkam we Wspólnocie Mieszkaniowej,to co na korytarzu do Wspólnoty należy,a do tego co za moimi drzwiami nikt nie ma prawa się wtrącać<

Co Ty powiesz...? a gdybyś postanowił zburzyć w swoim mieszkaniu ściany nośne to też wspólnocie nic do tego?
          • erka-4 Re: Ale po co to referendum ? 21.05.16, 06:36
            matylda1001 napisała:

Co Ty powiesz...? a gdybyś postanowił zburzyć w swoim mieszkaniu ściany nośne to też wspólnocie nic do tego?

- a czy ja mówiłem o demolce,wspomniałem jedynie o sprzątaniu.
            Pokomunistczna egzekutywa,która się szumnie przez ćwierć z hakiem wieku Trybunałem Konstytucyjnym zwała,nie jest żadną nośną ścianą,ona jest fundamentem POstawionym na piasku.
            Taki fundament służył sobie a nie Wspólnocie,co dziś dokładnie widać.

• matylda1001 Re: Ale po co to referendum ? 21.05.16, 10:49
              Podstawy ustrojowe państwa to właśnie jak ściany nośne w mieszkaniu, na nich wszystko się opiera. Pisiarze dokonują demolki, rozbijają te ściany. Pisiarze dostali Polskę pod opiekę na czas rządów i okazali się opiekunami zwyrodniałymi.
              • m.c.hrabia Re: Ale po co to referendum ? 21.05.16, 11:06
                ściany ścianami, oni od rozwalania fundamentów zaczęli
          • yoma Re: Ale po co to referendum ? 21.05.16, 11:33
            Dobre porównanie.
    • kod-kod-gdak Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 13:32
      wstydzić to sie trza za POpapranych i za tych od pietru, nie mówiąc już o kolegach Burego....
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 13:35
        A wczoraj koledzy Burego byli ok.
        • kod-kod-gdak Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 13:44
          wczoraj ?
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 13:46
            Albo przedwczoraj, gdy kumple Burego przyszli na spotkanie do ogrodnika. Chociaż to nie mogło być przedwczoraj. Przedwczoraj cała wierchuszka od ogrodnika była w Toruniu a ta śmieszna premier przyleciała na tę prywatną imprezę rządowym helikoptrem.
            • kod-kod-gdak Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 13:49
              to Kopaczka nie POdlizywała się Buremu i całej tej ferajnie od numeru ewidencyjnego ?
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 13:51
                Zakochałeś się w Kopaczce, szefernakerowcu?
                • kod-kod-gdak Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 14:18
                  no i widzisz ? onuce ciwylazły z gumofilców, denerwujesz się.....

na zdrowie.
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 14:33
                    To nie ja z nerwów przywołuję jakąś Kopaczkę, szafernekerowy wyrobniku. ALe rozumiem że to z braku argumentów tak masz.
                    • kod-kod-gdak Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 15:13
                      nerwy popaprańcu, nerwy... bo piszesz coraz głupiej...
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 15:31
                        No i teraz już możesz zmienić nick na tego od pasztetowej.
                        • kod-kod-gdak Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 15:37
                          to tylko na pasztetową ci wystarcza za to pieprzenie głuPOt na tym forum ?
                          • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 22:19
                            Tobie wystarcza na więcej bo na trzy przynajmniej nicki tu jedziesz.
        • 141288bs Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 14:57
          To tylko tak ci sie wydaje,ale kolega Burego,Kosiniak-Kamysz,przyszedl na spotkanie w obronie wlasnej doopy przed odpowiedzialnoscia.- Ma nie malo za uszami...siedzonko za kratkami bedzie.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 15:04
            Tak tak, prędzej ciebie zamkną za szerzenie kłamstw o jakichś "pozwach do Trybunału Stanu", marny propagandzisto.
          • matylda1001 Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 23:07
            141288bs napisał:

>kolega Burego,Kosiniak-Kamysz,przyszedl na spotkanie w obronie wlasnej doopy przed odpowiedzialnoscia<

A! to pewnie dlatego Holecka w programie "Minęła 20" wchodziła Kociniakowi - Kamyszowi w zadek z takim zapałem, że aż się niedobrze robiło.
            • 141288bs Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 21.05.16, 10:56
              Nie wiedzialem,ze jestes erotomanka,matyldo?
      • adam.eu Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 22:07
        kod-kod-gdak napisał:

> wstydzić to sie trza za POpapranych i za tych od pietru, nie mówiąc już o kole
        > gach Burego....

A za swój język????????????
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 13:35
      Kim jest ta pani by rozstrzygać co jest a co nie jest orzeczeniem TK?
      • kod-kod-gdak Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 13:50
        znaczy się że jak Rżę-pliński pierdnie to też trzeba będzie opublikować ?
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 13:51
          Nie. Trzeba publikować gdy TK wydaje orzeczenie. Ale to czuć że ty lubisz pierdy.
          • kod-kod-gdak Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 14:08
            Rżę-pliński uważa że jak się spotkają we dwóch izaczną pirdzić to trza to publikować.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 14:11
              A kiedy tak twierdził? Niech ci Szaferneker podrzuci jakiś cytacik.
              • kod-kod-gdak Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 14:19
                a PO co , wystarczy jak ty za tym obstajesz,
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 14:34
                  Czyli jak zwykle pitolisz pod każdym swym nickiem co ci głupota do głowy podrzuci...
                  • kod-kod-gdak Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 15:12
                    takich głupot jak ty, to nikt inny na tym forum nie wypisuje, masz rozum niczym POpapraniec.
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 15:31
                      Co ty tam możesz wiedzieć o rozumie, eunuchu Rafałka.
                      • kod-kod-gdak Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 15:36
                        jedno wiem , ty go nie masz....

POkażą ci g..... ty mówisz papu....
                        • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 22:20
                          Masz rację, pokazują mi ciebie a ja mówię papu.
    • j-k Grzesiu, ja sie TEZ za Ciebie wstydze... 20.05.16, 14:14
      nawet ja - abnegat medyczny - po 20-tu latat zrobilem sobie szczene,
      by moc sie pokazac ludziom...

- Ty pokazujesz sie nie pojedynczym ludziom, a publicznie:
      www.se.pl/galerie/52241/61483/grzegorz-schetyna/
    • kolpik124 Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 14:26
      PiS wstaje z kolan i wali się w łeb

tyle tytułem puenty

ja teraz jeszcze uchwała nadająca "suwerenność"

jesteście groteskowi.....
      • erka-4 Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 21:43
        kolpik124 napisała:

> ja teraz jeszcze uchwała nadająca "suwerenność"
        >
        > jesteście groteskowi.....

- no to się ciesz,że demokracja ma się dobrze w Polsce,bo gdyby było inaczej to pewna strona parlamentu w Berezie by już siedziała.
    • czekam.na.lewice Schetyna to kiepski klown 20.05.16, 14:37

Już tyle miesięcy od przegranych wyborów a Schetyna dalej nie rozumie, że nie powinien mówić w imieniu wszystkich Polaków.
      • adam.eu Re: Schetyna to kiepski klown 20.05.16, 21:57
        czekam.na.lewice napisał:

>
        > Już tyle miesięcy od przegranych wyborów a Schetyna dalej nie rozumie, że nie p
        > owinien mówić w imieniu wszystkich Polaków.

A panie premier Twoim zdaniem słusznie mówiła?
        Bo jeżeli nie, to jakoś nie "zauważasz" tego.

Dodatkowo Ty już na pewno nie piszesz, jak osoba czekająca na lewicę.
        A Schetyna jako poseł ma prawo głosu w sejmu.
    • 141288bs Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 14:48
      Schetyna,ty ukrainski wypierdku,wara od polskich spraw.Wasz czas sie skonczyl bezpowrotnie...nie bedzie rzadzila partia ktorej co drugi czlonek to zlodziej,gangster albo oszust. I prosze cie ukrainski banderowcu,nie wypowiadaj sie wiecej za Polakow,bo tylko my Polacy mamy prawo decydowac o sobie.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 14:50
        Podasz wreszcie jakieś szczegóły o złożonych "pozwach do Trybunału Stanu", śmieszna propagandowa wydmuszko?
        • 141288bs Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 15:07
          Cos ty taki niecierpliwy,poczekaj a dowiesz sie szczegoly.Wiem to co mowia media o trzech przygotowanych pozwach do TS.- Jest nieoficjalny przeciek o jednym z resortu obronnosci,drugi
          dotyczacy Kopacz i trzeci z resortu finansow.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 15:09
            Media nic takiego nie mówią. A to co opowiadasz to bajeczki. Zresztą one miały nie być przygotowywane tylko już złożone.
            • 141288bs Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 15:28
              Ogladaj prawdziwa telewizje,a nie klamliwe TVN.- Dowiesz sie o wiekszej liczbie niz te trzy.
              Ciekaw jestem co napiszesz gdy rusza procesy - uznasz,ze to niesprawiedliwe?
              Posluchaj durniu, z taka obronnoscia jaka mielismy przez ostatnie osiem lat,gdyby nie nasze czlonkostwo
              w NATO,bylibysmy enklawa ruska.
              Duzo pracy maja przed soba,nasze sluzby specjalne,by zlikwidowac kolejne"Zmiany",dzialajace w Polsce za przyzwoleniem koalicji PO -PSL.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 15:33
                Nie oglądam żadnej telewizji głupia propagandowa szczekaczko, żadne procesy nie ruszą a już zwłaszcza przed TS, do którego, jak pisałeś , złożono już podobno "pozwy". A te macierewiczowskie pierdy o obronności to możesz wciskać podobnie jak ty głupim użytkownikom niezlaezna.ru. Tam zrozumieją twój imbecylizm i jeszcze ci przyklasną.
                • 141288bs Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 19:02
                  Szczegolnie o mozdzierzach bez amunicji...to tez"pierdy"?
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 22:22
                    Tak, głupie hasełko dla bezmózgów w twoim typie.
      • adam.eu Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 21:53
        141288bs napisał:

> Schetyna,ty ukrainski wypierdku,wara od polskich spraw.Wasz czas sie skonczyl b
        > ezpowrotnie...nie bedzie rzadzila partia ktorej co drugi czlonek to zlodziej,ga
        > ngster albo oszust. I prosze cie ukrainski banderowcu,nie wypowiadaj sie wiecej
        > za Polakow,bo tylko my Polacy mamy prawo decydowac o sobie.

Takie emocję nienawiści Tobą szargają?
    • adam.eu Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 21:52
      erka-4 napisał:

Ja też się wstydzę :-(
    • belphegor-pisu Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 21:56
      Zachowaj te swoje przygłupawe dywagacje na zebranie miłośników Radyjka Ma-ryja, a nie obrażaj nas Polaków swoimi idiotycznymi wywodami.
    • cudowne_uczucie Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 22:11

Pani Beata Szydło była dla Schetyny jedyną chyba osobą gotową podać mu rękę w przyszłych ciężkich, jak można sobie wyobrazić , czasach, ale to może i dobrze że to on wali mosty za sobą i nie ma już pomiłuj
      • matylda1001 Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 20.05.16, 23:13
        cudowne_uczucie napisała:

> Pani Beata Szydło<

Daj spokój z tą "panią", która żeby się Kurduplowi przypodobać zrobiła z siebie wioskowego głupka.
    • koniecpisu Smeciara udaje silna, a zebrze o kase i bron 20.05.16, 23:00
      A SMIECI NA ROZKAZ WOSKO MUSZA POSYLAC, tak sie smieci traktuje u nas!
    • x2468 Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 21.05.16, 22:20
      Jesteś Polakiem z Moskwy?
      Co ty radziecki pleciesz. Na kolanach to wyłącznie pis.
      pbs.twimg.com/media/CT8Hb2jWUAAU-oH.png
      Czyżby raportowali Kaczyńskiemu?
      • x2468 Re: Schetyna:Pani premier,Polska się za panią wst 21.05.16, 22:33
        Czy ktokolwiek i kiedykolwiek widział cały rząd wraz z "gówkom państwa"w komplecie, jakiegokolwiek cywilizowanego lub nie kraju na klęczący przed jakimś Gnomem czy szamanem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka