Dodaj do ulubionych

Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !!

22.06.16, 21:01
Strach pomyśleć co by było gdyby przywdziali smokingi.Czy nie ma w rządzie kogoś,kto zająłby się wyglądem naszych oficjeli? Wstyd i jeszcze raz wstyd.Powinni uczyć się od Leppera.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,20285523,dostep-do-danych-przeszukania-kontrola-cudzoziemcow-prezydent.html#BoxNewsLink
Obserwuj wątek
    • ayran Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 22.06.16, 21:11
      Poza Waszczykowskim, który jest czymś napompowany, albo ma pod marynarką materac dmuchany, da się wytrzymać.
      • x2468 Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 22.06.16, 21:18
        Waszczykowski symuluje zaawansowaną ciąże. Reszta to inteligenci w pierwszym pokoleniu dla których wzorem jest Edek (milioner przyodziany w lumpeksie).
        • czekam.na.lewice Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 23.06.16, 12:11
          x2468 napisał:

>Reszta to inteligenci w pierwszym po
          > koleniu dla których wzorem jest Edek (milioner przyodziany w lumpeksie).
          Znaczy się obywatele drugiej kategorii.

• alistair-p Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 23.06.16, 12:25
            Na budowaniu wizerunku też się znasz oczywiście :-)
    • m.c.hrabia Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 22.06.16, 21:18
      garnitur jak garnitur ,od pierwszej komunii też .
      • alistair-p Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 22.06.16, 21:26
        A może rządowe mundurki w rodzaju Kima?
      • x2468 Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 22.06.16, 21:52
        Garnitur Edka donasza Kaczyński. Oczywiście ten od I komunii.
    • porannakawa01 Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 22.06.16, 21:41
      Wygląda jakby nie zdawali sobie sprawy z tego, że już nie są w opozycji i nie muszą się w Lumpexach zaopatrywać w odzież.
      Oni tak mają - to jak dziadziuś mi mówił - smokig, frak to dopiero leży dobrze w drugim, trzecim pokoleniu.
      Ci na razie dorastają do marynarek. Ich dzieci w marynarkach zaczną chyba dobrze wyglądać.
      Minie pokolenie, dwa to i do smokingu zaczną dorastać.
    • taniarada Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 22.06.16, 21:44
      Leppera zamordowało WSI na polecenie komuchów.Tak dla jasności.Garnitury jak garnitury .Ten 300 zł nie będzie się lepiej wyróżniał niż za tysiąc z Bytomia.Chyba ,że podszewką i materiałem.Ważniejsze jest ,że lepiej rządzą od białych kołnierzyków.
      • m.c.hrabia Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 22.06.16, 21:51
        tak rządzą, jak się ubierają .
      • x2468 Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 22.06.16, 21:58
        Ważniejsze jest ,że lepiej rządzą od białych kołnierzyków.
        Konie z Janowa mogą to poświadczyć, pod przysięgą.

W kwietniu zadłużenie skarbu państwa wzrosło o 23 miliardy. To wina Tuska. Zostawił zbyt mało kasy.
        • kylax1 A propos koni. :) 22.06.16, 23:37
          www.youtube.com/watch?v=52Ij0qlKDAQ
          www.youtube.com/watch?v=olPtao7rxwM
      • alistair-p Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 22.06.16, 22:05
        Odpowiedż typowa dla pańszczyżnianego chłopa z czworaków.Jesteś człowiekiem gminnym i takim już zostaniesz.
        • m.c.hrabia Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 22.06.16, 22:09
          jedyny "awans" dla niego dostępny , to za "wstawiennictwem" proboszcza zostać zakonnikiem,
      • erte2 Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 22.06.16, 23:44
        taniarada napisał(a):

Leppera zamordowało WSI na polecenie komuchów.
        maciusiu, WSI nie miało żadnego interesu w śmierci Leppera. Natomiast jeśli ktoś miałby być zainteresowany tym żeby mu zamknąć usta na zawsze - to byłby to kaczyński, kamiński (ten od CBA) i ziobro. Bo Lepper pod koniec zycia coraz głóśniej i wyraźniej mówił zem ujawni wszelkie brudne sprawki kaczyńskich, kulisy "afery gruntowej" i parę innych spraw kompromitujacych PiS.
        Nie wiem czy blefował czy nie, ale zapewne byli tacy którzy woleliby nie ryzykować.
      • porannakawa01 Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 23.06.16, 17:30
        Nie masz racji.
        Garnitur nie ma się dobrze prezentować na wieszaku.
        Delikwent w tym garniturze ma się dobrze prezentować.
        Niestety!
        Popatrz no to zdjęcie facetów, którzy nawet garnituru nie potrafią nosić.
        Jak się ubierają tak i rządzą.
    • adalberto3 Czyżby jakaś firma dostarczała im ubranka ? 23.06.16, 08:56
      Ten sam krój, urzędowy granacik, tu i ówdzie opięte, przygniecione. Urzędy centralne powinny współpracować z dobrą pracownią krawiecką.
    • zapijaczony_ryj Ale łajzy-totalne dziadostwo, brakuje tylko butów 23.06.16, 09:09
      Świra:
      bi.gazeta.pl/im/b8/27/13/z20086456Q,Prezydent-Andrzej-Duda--szef-MON-Antoni-Macierewic.jpg
      Ciekawe, czy Waszczykowski też ma pistolecik za pazuchą, czy moze wałówkę od żony?
      • smutas13 Re: Ale łajzy-totalne dziadostwo, brakuje tylko b 23.06.16, 10:45
        Najbardziej nie podoba mi się PAD. Garnitur, jakby z młodszego brata.
        Waszczykowskiemu oponki zbyt mocno widać.
        Macierewicz - nie najgorzej.
        • republika_polska Re: Ale łajzy-totalne dziadostwo, brakuje tylko b 23.06.16, 11:12
          Duda ma spodnie pomiętoszone w kroku jakby w nich tydzień chodził i spał na kanapie.
          • zapijaczony_ryj Re: Ale łajzy-totalne dziadostwo, brakuje tylko b 23.06.16, 12:38
            MOze w nich spał?
        • damakier1 Re: Ale łajzy-totalne dziadostwo, brakuje tylko b 23.06.16, 11:13
          Na te przyciasne garniturki to ostatnio zrobiła się moda i niewykluczone, że Duda myśli, że tak jest elegancko. Ale te obrzydliwie wymięte nogawki spodni to już wybitne niechlujstwo.
    • karfioza Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 23.06.16, 11:42
      Wg mnie to zajebiste garnitury mają.
      Ja tam osobiście, choć prawdziwym lewicowcem jak np. Kalisz, to nie jestem nie lubię się w garniturze pałętać.
      Widzę, że Waszczykowski podobnie może mieć a przecież jest do tego zmuszony aby się w nim kręcić.
      Musi wancioł trochę zrzucić lub doprowadzić do tego aby Ministerstwo Spraw Zagranicznych bardziej obszerny mu zakupiło.
      Ale chyba z własnych będzie sobie musiał zakupić, ponieważ gdyby Totalna się dowiedziała, że naciągnął podatników na garnitur to by było już po nim.
      • alistair-p Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 23.06.16, 11:49
        Żaden tych facetów nie jest z mojej bajki,ale na razie reprezentują Polskę i mają wyglądać nienagannie.To nie ma nic wspólnego z sympatiami partyjnymi.Jeżeli uważasz inaczej,podaję ci stronkę ze stosowną odzieżą.
        imged.pl/zimowa-uzywana-odziez-robocza-kufajka-waciak-sz-n-4373427.html
      • karfioza Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 23.06.16, 11:52
        A z drugiej to strony to trochę dziwię się tym, którzy tak zaciekle atakują Waszczykowskiego za garnitur i to tak jakby nie było innych pretekstów aby go bardzo ostro atakować.
        Z jednym tylko zastrzeżeniem.
        Nie dziwię się gdy atakują go za to kobiety, dla których bardzo ważny jest wizerunek zewnętrzny facetów.
        I całe szczęście, że one akurat o to dbają, ponieważ gdyby było inaczej to większość facetów a między innymi i ja sam, chodzilibyśmy po świecie jak łachmaniarze.
        • alistair-p Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 23.06.16, 12:15
          Durni bo durni,ale tu akurat nie o to chodzi.Nie atakuję tych nieszczęśników,tylko kogoś,kto odpowiada za etykietę i wizerunek.Nie wiem kto to taki lub taka,ale powinno to coś zostać wywalone na zbity pysk.
        • karfioza Uwaga! To ewidentne przestępstwo Waszczkowskiego!! 23.06.16, 12:16
          To nie wina garnituru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Przeprowadziłem eksperyment naukowo-garniturowy!!!!!!!!!!!!
          Waszczykowski siadając gdzieś w sposób wręcz zbrodniczy, nie rozpiął garnituru i wypchał go na stałe brzuchem, co potwierdza tylko eksperyment prze zemnie przeprowadzony!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Najprawdopodobniej dolne guziki jego garnituru ledwo się obroniły przed jego zbrodniczą działalnością i chwała im za to!!!!!!!!!!
          Wynika z tego, że garnitur Waszczykowskiego musi być przez nas zdecydowanie uniewinniony!!!
          To tylko zbrodnicza przeciw-garniturowa działalność Waszczykowskiego doprowadziła do wręcz bulwersującej cały świat sytuacji.
          Natychmiast powinien podać się do dymisji.
          O!!!!!!!!
          Totalna Opozycja już mu tego nigdy nie odpuści.
          Wniosek o jego dymisję już całą pewnością jest przez nią przygotowywany!!!!!!!!
          • alistair-p Re: Uwaga! To ewidentne przestępstwo Waszczkowski 23.06.16, 12:22
            A krowy siostry ojciec to był byk.Nie apeluję do ciebie o chwilkę refleksji nad tym co piszesz,ani to śmieszne,ani zjadliwe.
            P.S. a teraz przypomnij kiedy napisałem tu coś o Waszczykowskim?
            • karfioza Re: Uwaga! To ewidentne przestępstwo Waszczkowski 23.06.16, 14:03
              A czy ja mam do ciebie jakieś pretensje?
              Ja tylko zauważyłem, że Waszczykowskiego garnitur nie za bardzo pięknie się zaprezentował.
              Oraz, że to nie była wina tegoż garnituru.
    • nazimno Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 23.06.16, 11:57
      ...i takimi "tematami" zajmuja sie popuszczajacy baki resortowi emeryci siedzacy w pizamach przy starych kompach po wnuczkach...

...od rana do poznego wieczora...na jakims zadupiu...w kolo Wojtek to samo...gledzenie

PS
      Upierz sobie lepiej gacie, skarpetki i podkoszulke i kup jakis garniturek w lumpeksie, "ludzka istoto"
      • alistair-p Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 23.06.16, 12:18
        Masz rację,to zdecydowanie poprawi wizerunek obecnych "polityków".Pewnie Pawłowicz i Waszczykowski mają tego samego stylistę.
        • nazimno Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 23.06.16, 12:37
          Manie przesladowcza da sie leczyc, allistair-p.
          Moze zalozysz jakis blog o modzie z haftowanymi gaciami w tle.
          Bedziesz miec milion lajkow co tydzien.
          • alistair-p Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 23.06.16, 13:41
            Chamem się urodziłeś i taki umrzesz.To geny.Pokazywanie się w takim przyodziewku to brak szacunku dla reszty,ale skąd ty masz to wiedzieć?Ze środowiska gdzie "wino" Arizona leje się do dzisiaj strumieniami?
            • nazimno Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 23.06.16, 13:54
              Lepiej byc "chamem", niz skonczonym IDIOTA.
              Tylko ty tej roznicy nie jestes w stanie pojac.

• alistair-p Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 23.06.16, 14:06
                Niech sobie pozostanie w tym przekonaniu.Będzie mu lżej.
                • nazimno Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 23.06.16, 16:25
                  Czyli jestes tym i....a. No coz, FK ma swoich pupilkow.
    • wagonetka faktycznie, ale 23.06.16, 12:38
      gdyby mieli dobre i uprasowane garnitury elektoratowi mogłoby to się nie podobać
      za bardzo by od nich odstawali
      • cossa.nostra Lekcja złego stylu 23.06.16, 13:52

Przyłączę się do opinii. O Waszczykowskim. Facet który będąc ministrem dyplomacji zapina marynarkę na ostatni guzik ma olbrzymie braki w stylu. To znaczy nie ma stylu.
        Mogę porównać jego pszenno-buraczany styl nieubierania się to stylu pisania niektórych
        półanal.fabetów na forum którym POjęcie spacji jest obce. To z kolei buraki stylistyczne.
        Bycie tylko ubranym a ubranym dobrze to dla niektórych otchłań nie do przebycia.
        Smutne to...
        • karfioza Re: Lekcja złego stylu 23.06.16, 14:17
          No to doszedłem w końcu do wniosku, że ty akurat bardzo eleganckim światowcem i salonowym gentlemanem musisz być, ale twój folwarczny wręcz język, troszeczkę się kłóci z moją wyrobioną w tej chwili opinią o tobie.
          • cossa.nostra Re: Lekcja złego stylu 23.06.16, 14:34

Obsikujesz niewłaściwe drzewo. Ja jestem po stronie PiS i za wyrżnięciem resztek watahy peowskiej. Styl faktycznie mam. Marynarkę na ostatni guzik może mi tylko przedsiębiorca POgrzebowy na krótko zapiąć. Rodzina rozepnie:) Opinię o mnie możesz nosić gdzie chcesz.

Zwróć uwagę na półanalfabetycznego leminga, ojca watku, który też zapina ciasno wyrazy.
            O spacji ubogi bidulek nigdy nie słyszał.
            • karfioza Re: Lekcja złego stylu 23.06.16, 15:18
              W takim razie ja cię stary bardzo przepraszam i rozumiem oraz, że to się więcej nie powtórzy to masz moje słowo. Można się pomylić, ciągle walcząc w okrążeniu. Mam nadzieję, że to zrozumiesz.

Masz rację, ale ja na takich szczegółach w ubiorze to się nie znam.
              Ja raczej preferuję ubiór sportowy i z tego powodu mam ciągłe utarczki z żoną, która na moje nieszczęście pochodzi z tzw. bardzo dobrego domu, ale na całe moje w tym szczęście, że o prawicowych korzeniach.
              • cossa.nostra Re: Lekcja złego stylu 23.06.16, 15:25
                Spoko. Nie ma sprawy. Masz prawo się pomylić będąc w okrążeniu przez ujadajacych peowskich lemingów. Wierzę, że nosisz odpowiednie obuwie do sportowego stroju. W razie wątpliwości zapytaj żonę. Ludzie z dobrych domów mogą doradzić.

Nara.
        • wagonetka Re: Lekcja złego stylu 23.06.16, 15:35
          cossa.nostra napisał(a):

>
          > Przyłączę się do opinii.

tu chodzi jednak o to, że ministrowie, premier czy prezydent powinni zatrudnić kogoś, kto ich ubierze, powie, jak trzeba stać, jak się zachowywać itd

ja nie wymagam od nich, aby to wynieśli z domu, wymagam, aby zdawali sobie sprawę z tego, że (czy nam to się podoba, czy nie) "jak cię widzą, tak cię piszą"

w końcu - nolens volens - reprezentują duży kraj
          • alistair-p Re: Lekcja złego stylu 23.06.16, 16:00
            W MSZ jest szef protokołu dyplomatycznego.Ale tam,może jak na FK są dyżurni którzy dobre obyczaje uważają za POwską brewerię,tutaj z wyglądu gaci ministrów i prezydenta zrobił się wątek polityczny.Jak trzeba być walniętym i dotkniętym pisizmem by tak to postrzegać?Nikt osobników na zdjęciu nie krytykował.
          • cossa.nostra Re: Lekcja złego stylu 23.06.16, 18:09
            wagonetka napisał(a):

"...tu chodzi jednak o to, że ministrowie, premier czy prezydent powinni zatrudnić kogoś, kto ich ubierze, powie, jak trzeba stać, jak się zachowywać itd.<

Zgadzam się z Tobą. Pamiętasz żonę Milera w kwiecistej sukience z nadrukiem "Love"?
            Dla mnie facet pokazujący się publicznie w marynarce zapiętej na wszystkie guziki jest
            niepełnosprawny stylowo. Niezależnie od opcji politycznej.

Tak jak burakiem stylistycznym jest założyciel tego wątku piszący bez spacji. Powinien być
            aresztowany przez policję ortograficzną.
            • alistair-p Re: Lekcja złego stylu 23.06.16, 18:35
              A jednej dyni na pustyni odpięła się łyżwa i co? Ha ha ha
      • karfioza Re: faktycznie, ale 23.06.16, 14:25
        Aha!
        To wy z całą pewnością bardzo, bardzo eleganccy jesteście.
        Jakoś do tej pory nie udało mi się tego zauważyć.
        W zakładach karnych i aresztach śledczych to wręcz druzgocącą przewagę nad PISem macie jak to zawsze powyborcze dane pokazują.
        Ale jak dotąd to nie zauważyłem aby wszystkie ku... i złodzieje zawsze bardzo eleganccy byli.
    • karfioza Re: Popatrzcie na ich garnitury,ZGROZA !! 23.06.16, 14:06
      To jakieś antyPISowskie garnitury są.
      Wcale się nie chciały dobrze zaprezentować na PISich.
      • kolpik124 gość nie z mojej bsjki 23.06.16, 17:17
        ale za garnitur szacun

pisowskie klony złego smaku niech się wzorują

i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/05/03/article-0-199ADD75000005DC-897_306x423.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka