Dodaj do ulubionych

Służalczość

25.09.16, 18:41
wobec kapiszona należy do dobrego tonu, jest mile widziana. Kto z członków PiS jest mistrzem bądź mistrzynią w podlizywaniu się? Lista jest długa, właściwie bez końca. Może Brudziński, może Kempa, może Suski, może ...
Według mnie najwybitniejszym lokajem jest Terlecki. Chłop wykształcony z tytułami, kiedyś tzw. opieradło a teraz - lizus nieustannie śliniący się do Jarusia. A już całkowitą oznaką poddaństwa jest otwieranie drzwi prezesowi, przecież obaj są w podobnym wieku, tylko szacunku jakby mniej do samego siebie.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Służalczość 25.09.16, 20:00
      w pisie każdy jeden wyliże rów prezesowi .
    • czan-dra Re: Służalczość 25.09.16, 20:14
      Jak dla mnie wszyscy z tej bandy to czopki, nadające się tylko do jednego.
      • taniarada Re: Służalczość 25.09.16, 20:21
        czan-dra napisał:

> Jak dla mnie wszyscy z tej bandy to czopki, nadające się tylko do jednego.
        > Jesteś wzorem lizania tyłka Platformie Nieobywatelskiej i czołowym hajterem tej upadłej partii.Nędzne twoje pisanie jak i zakładanie postów.Które nic ni wnoszą .Jedynie tobie i tym knurom powyżej zostały tylko wyzwiska.To dobrze znaczy dla partii rządzącej.Jak wrzeszczą jest dobrze ,gorzej gdyby milczeli.Co za bydło .nie obrażam tych pożytecznych zwierząt.
        • czan-dra Re: Służalczość 25.09.16, 20:27
          A gdybyś pustaku spróbował nauczyć się polskiego języka, chociaż w piśmie, gwarantuję, niezapomniane przeżycie.
        • erte2 Re: Służalczość 25.09.16, 20:36
          taniarada
          No dobra, a teraz obetrzyj sobie pysk z piany która ci wyszła i napij się może wody....
          • m.c.hrabia Re: Służalczość 25.09.16, 20:38
            i z czekolady prezesowskiej
        • belphegor-pisu Re: Służalczość 25.09.16, 20:46
          Kiedy włączą się do dyskusji cossa.nostra i camille.pissaro?
    • ave.duce Re: Służalczość 25.09.16, 22:34
      behemot17-13 napisał:

> Według mnie najwybitniejszym lokajem jest Terlecki. Chłop wykształcony z tytuła
      > mi, kiedyś tzw. opieradło a teraz - lizus nieustannie śliniący się do Jarusia.
      > A już całkowitą oznaką poddaństwa jest otwieranie drzwi prezesowi, przecież obaj
      > są w podobnym wieku, tylko szacunku jakby mniej do samego siebie.

Może to pokuta?
    • rirei Re: Służalczość 26.09.16, 16:57
      Terlecki ma swoje hobby alkoholowe wypisane na twarzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka