zegrz 22.04.02, 14:15 masełko moje ukochane. Puszyste - w kubeczku z indianką. Ktokolwiek widział proszony jest o powiadomienie. Oczekuje nieutulony PS. z żalu chyba się zacznę odchudzać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Zaginęło!!! 22.04.02, 14:22 Jak masz stare pudełko, to zadzwoń do producenta z zapytaniem co jest grane ! Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Zaginęło!!! 22.04.02, 14:27 Może jakies w domu się uchowało. Spróbuję. Ale to chyba za proste rozwiązanie? A jeśli trzeba będzie kupic hurtową ilość - to nie przejem. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Jest pudełko - nie ma telefonu! 23.04.02, 15:04 A producent z adresem ? Podaj adres. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Jest pudełko - nie ma telefonu! 24.04.02, 11:04 ICC Pasłęk LTD 14-400 Pasłęk ul. Dworcowa 9 Masło Puszyste - na licencji LAND O'LAKES Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Zaginęło!!! 24.04.02, 11:11 Spróbuj pchnąć emaila z pretensjami, mają stronkę: www.icc-dairy.com/defaultp.htm Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Zaginęło!!! 26.04.02, 13:17 Dzięki. Jest strona, są telefony i mail. Wysłałem zapytanie. Poczekamy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Jest odpowiedź! 26.04.02, 14:07 Mam juz odpowiedź - e viva internet! Z powodu awarii nie będą produkowac masła przynajmniej do końca maja. To się nazywa mieć ... awarię! Sprzedawcy wspominają coś o wygaśnięciu licencji. Ciekawe kto "mija się" z prawdą? Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Jest odpowiedź! 08.05.02, 14:55 A to by było naprawdę smutne, gdyby "indianka" zniknęła na zawsze. Ja też tęsknię i mam teraz problem, jakie inne masło kupować - żadne mi tak nie pasuje, jak tamto! Odpowiedz Link Zgłoś