Dodaj do ulubionych

Całkowity zakaz aborcji = mordowanie kobiet

01.10.16, 19:40
Całkowity zakaz aborcji oznacza zgodę na mordowanie kobiet. Ciąża pozamaciczna jest bowiem śmiertelnym zagrożeniem i zakaz aborcji w takim przypadku równa się skazaniu kobiety na śmierć. PiS procedujac ten projekt dał do zrozumienia, że opowiada się za zabijaniem waszych żon, córek, matek i sióstr. Niech nam dalej kwitnie fanatyzm religijny.
Obserwuj wątek
    • qqazz Ani projektu nie widziałeś, ani o procedurach 01.10.16, 19:44
      sejmowych nie słyszałeś.
      Ale wymądrzać to się potrafisz.

pozdrawiam
      • pies_na_czarnych Re: Ani projektu nie widziałeś, ani o procedurach 01.10.16, 19:45
        Ty czytales?
      • trefl_1807 Re: Ani projektu nie widziałeś, ani o procedurach 02.10.16, 07:52
        qqazz napisał:

> sejmowych nie słyszałeś.
        > Ale wymądrzać to się potrafisz.

Jak to nie slyszalem, jak sie o tym bebni na prawo i lewo, a ludzie protestuja w czarnych marszach!!!

>
        > pozdrawiam
      • marta596 Re: Ani projektu nie widziałeś, ani o procedurach 02.10.16, 14:05

Chcę mieć wolne całe ciało
        Z wierzchu, w środku i dogłębnie
        Wolna dusza to za mało
        Bo nic o mnie beze mnie

Tatuujesz mi na ciele swe obawy
        Wypisałeś mi na brzuchu złe ustawy
        My siostry i żony i córki i matki
        Nasze ciała były, będą i są polem walki

Wolna dusza to za mało
        Bo nic o mnie beze mnie /2x

Tatuujesz mi na skórze swoje fobie
        Wiesz, co będzie dal mnie dobre i co zrobię
        My siostry i żony i córki i matki
        Nasze ciała były, będą i są polem walki
        Polem walki

Wolna dusza to za mało
        Bo nic o mnie beze mnie

Wolna dusza to za mało
        Bo nic o mnie beze mnie /x3

--
        Próba zrealizowania nieba na ziemi kończy się zawsze wyprodukowaniem piekła - Karl Popper
    • pies_na_czarnych Re: Całkowity zakaz aborcji = mordowanie kobiet 01.10.16, 19:51
      W Holandii niektorzy rozwazaja przymusowa antykoncepcje w niektorych przypadkach. To oczywiscie nie przejdzie, ale powinna przejsc darmowa antykoncepcja co pomoze lepszej kontroli urodzen w patologicznych rodzinach.
      • trefl_1807 Re: Całkowity zakaz aborcji = mordowanie kobiet 02.10.16, 07:52
        pies_na_czarnych napisała:

> W Holandii niektorzy rozwazaja przymusowa antykoncepcje w niektorych przypadkac
        > h. To oczywiscie nie przejdzie, ale powinna przejsc darmowa antykoncepcja co po
        > moze lepszej kontroli urodzen w patologicznych rodzinach.
        >

Piszesz nie na temat.
      • xystos Re: Całkowity zakaz aborcji = mordowanie kobiet 02.10.16, 08:09
        "..powinna przejsc darmowa antykoncepcja co pomoze lepszej kontroli urodzen w patologicznych rodzinach."

to sie nazywa _uegenika_ poprzedniczka genetyki
        w krajach anglosaskich I
        skandynawskich przeprowadzano
        przymusowe sterylizacje kobiet,
        meszczyzn po prostu kastrowano.

wezmy na warsztat modne slowo/pojecie patalogiczna rodzina
        czyz niepasuja do tego chroniczni
        unikacze placenia podatkow rowniez?
    • prawdawaszaboli Pro-aborcyjna hipokryzja 02.10.16, 13:36
      Czy można być jednocześnie przeciw aborcji i za prawem do aborcji ?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,20775253,kobiety-protestuja-a-co-dzis-pokaza-wiadomosci-uchylamy.html#BoxNewsCzF15&a=65&c=51
      Protestujący zaczęli tłumaczyć reporterowi TVP, że nikt nie jest tu "zwolennikiem aborcji"
      • trefl_1807 Re: Pro-aborcyjna hipokryzja 04.10.16, 23:03
        prawdawaszaboli napisał:

> Czy można być jednocześnie przeciw aborcji i za prawem do aborcji ?

Tak, jak najbardziej. Mozna nie byc za aborcja i jednoczesnie byc przeciwnikiem jej calkowitego zakazu. Ja np. nie jestem zwolennikiem aborcji i nie zalecam jej jako metody antykoncepcyjnej, ale jednoczesnie jestem przeciwnikiem jej calkowitego zakazu i uwazam, ze w niektorych przypadkach jest dopuszczalna. W przypadku ciazy pozamacicznej powinna aborcja byc wykonana obowiazkowo, bo moze (choc nie zawsze musi) zagrazac zyciu kobiety.

>
        > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,20775253,kobiety-protestuja-a-co-dzis-pokaza-wiadomosci-uchylamy.html#BoxNewsCzF15&a=65&c=51
        > Protestujący zaczęli tłumaczyć reporterowi TVP, że nikt nie jest tu "zwolenniki
        > em aborcji"
        • kylax1 Aborcja powinna być na życzenie kobiety, tak 04.10.16, 23:13
          jak jest w każdym kraju sąsiadującym z dziką PolSSką.
          • trefl_1807 Re: Aborcja powinna być na życzenie kobiety, tak 10.10.16, 20:21
            Tu mozna dyskutowac. Tak moze byc, ale tylko pod warunkiem dobrej edukacji seksualnej. Aborcja nie powinna zastepowac antykoncepcji.
            • kylax1 Antykoncepcja jest lepsza, ale i tak aborcja 10.10.16, 20:23
              powinna być dostępna na życzenie, tak jak jest w cywilizowanych krajach. Antykoncepcja nie jest zresztą 100% skuteczna.
              • trefl_1807 Re: Antykoncepcja jest lepsza, ale i tak aborcja 10.10.16, 21:10
                kylax1 napisał:

> powinna być dostępna na życzenie, tak jak jest w cywilizowanych krajach. Antyko
                > ncepcja nie jest zresztą 100% skuteczna.
                >

Moze... Oczywiscie tylko przed ok. 22 tyg. zycia plodowego...
      • snajper55 Re: Pro-aborcyjna hipokryzja 10.10.16, 21:20
        prawdawaszaboli napisał:

> Czy można być jednocześnie przeciw aborcji i za prawem do aborcji ?

A czy ty nie jesteś jednocześnie przeciw rozwodom i za prawem do rozwodów?

S.
    • gorszysort Re: Całkowity zakaz aborcji = mordowanie kobiet 02.10.16, 17:58
      za co kurdupel nienawidzi Polki?
      • man_sapiens Re: Całkowity zakaz aborcji = mordowanie kobiet 04.10.16, 23:19
        > za co kurdupel nienawidzi Polki?
        Jest zazdrosny.
    • kylax1 W normalnych krajach aborcja jest na żądanie 04.10.16, 23:12
      kobiety. PolSSka do dziki faszyzujący kraj, rządzony przez watykańsko-kremlowską agenturę.
      • trefl_1807 Re: W normalnych krajach aborcja jest na żądanie 11.10.16, 13:40
        kylax1 napisał:

> kobiety. PolSSka do dziki faszyzujący kraj, rządzony przez watykańsko-kremlowsk
        > ą agenturę.

No i?...
    • rirei Re: Całkowity zakaz aborcji = mordowanie kobiet 05.10.16, 10:15
      Rajmundowiczowi kobiety do niczego nie są potrzebne, chyba, że do gotowania i prania zasr..... gaci
      • trefl_1807 Re: Całkowity zakaz aborcji = mordowanie kobiet 13.10.16, 10:24
        rirei napisał(a):

> Rajmundowiczowi kobiety do niczego nie są potrzebne, chyba, że do gotowania i p
        > rania zasr..... gaci

Kto to jest Rajmundowicz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka