Dodaj do ulubionych

Sondaż PTT.PiS wygrywa w 15 województwach.

22.10.16, 10:07
Przekrojowy sondaż PTT: PiS wygrywa w 15 województwach, wyraźna przewaga nad pozostałymi partiami.
Na łamach weekendowej „Polska The Times” odnotowujemy interesujące badanie poparcia partii politycznych - przekrojowy sondaż szacujący odsetek głosujących Polaków w poszczególnych województwach. Z sondażu wynika, że Prawo i Sprawiedliwość wygrałoby w 15 z 16 województw. Największy - bo aż ponad 50-proc. - wynik PiS uzyskało w Małopolskim.

Mapka.

LINK.

Ale PIS teraz bardzo, bardzo mocny jest.
Nikt jeszcze chyba taki mocny w Polsce nie był.
Jeszcze musimy tylko Gdańsk zdobyć ale nie powinno to być takie trudne.
Obserwuj wątek
    • czekam.na.lewice Re: Sondaż PTT.PiS wygrywa w 15 województwach. 22.10.16, 10:39
      Wolne Miasto Gdańsk.
      • 13.ulica Tak. Częściowo pod niemiecką administracją. 22.10.16, 10:43
        Tak. Tak.
        Bardzo duże tam wpływy Niemiec widać a szczególnie fundacji Adenauera.
        • czekam.na.lewice Re: Tak. Częściowo pod niemiecką administracją. 22.10.16, 10:57
          13.ulica napisał:

> Tak. Tak.
          > Bardzo duże tam wpływy Niemiec widać a szczególnie fundacji Adenauera.
          Wpływy Niemiec są większe w zachodniopomorskim a jednak tak nie jest.
          Piszę Wolne Miasto Gdańsk ponieważ to może być symboliczne jak w 1970 i 1980 roku.
          • 13.ulica A dlaczego tak twierdzisz,że w zachodnio-pomorskim 22.10.16, 11:01

• czekam.na.lewice Re: A dlaczego tak twierdzisz,że w zachodnio-pomo 22.10.16, 11:04
              Statystyka gospodarcza i obserwacja.
              Niemcy mieszkają w Szczecinie, a Polacy w Niemczech przy granicy. Mnogość firm niemieckich, wspólne imprezy kulturalne , sportowe ...to codzienność.
              • 13.ulica Nie tylko zachodnio-pomorskie graniczy z Niemcami. 22.10.16, 11:12

• czekam.na.lewice Re: Nie tylko zachodnio-pomorskie graniczy z Niem 22.10.16, 11:13
                  13.ulica napisał:

>
                  To na pewno. Mówię jednak o faktach a nie o mapie.
                • czekam.na.lewice Re: Nie tylko zachodnio-pomorskie graniczy z Niem 22.10.16, 11:15
                  Podam Ci konkretny przykład z miasta, które tam najlepiej znam.
                  Kolej niemiecka ma własny tor, specjalnie wybudowany, w mieście Świnoujście i odjeżdżają stamtąd tylko Niemieckie pociągi , do Niemiec. Znasz taki drugi przypadek w Polsce?
                  • 13.ulica No tak. 22.10.16, 11:29
                    Ale przecież nam ciągle tutaj chodzi o wpływy polityczne a nie o infrastrukturę komunikacyjną czy ogólnie mówiąc gospodarczą.
                    • belphegor-pisu Re: No tak. 22.10.16, 11:30
                      blablablabla
                      • erka-4 a miało być tak przyjemnie i co POzostało ? 22.10.16, 12:12
                        belphegor-pisu napisał:

> blablablabla

- żadne bla bla,takie są fakty,Niemcy dla Polaka znaczą jedynie gospodarczo i nic PO zatem.
                        Trudno mówić o ciepłych uczuciach gdy się po łbie rurą oberwało.
                        I nawet nie trzeba wracać do historii,rura mi wystarczy,i jeszcze chce mi Niemiec drugi raz dołożyć,a to już za wiele.
                      • niepokorny.na.forum blablablabla 23.10.16, 12:54
                        blablablabla
                    • czekam.na.lewice Re: No tak. 22.10.16, 13:46
                      13.ulica napisał:

> Ale przecież nam ciągle tutaj chodzi o wpływy polityczne a nie o infrastrukturę
                      > komunikacyjną czy ogólnie mówiąc gospodarczą.
                      Nam ?
                      Mi akurat chodzi o gospodarkę a więc i o infrastrukturę.
                      • sverir Re: No tak. 22.10.16, 14:04
                        " Mi akurat chodzi o gospodarkę a więc i o infrastrukturę"

Niestety - POPiS chodzi o władzę, choćby nad zgliszczami.
                        • czekam.na.lewice Re: No tak. 22.10.16, 14:50
                          sverir napisał:

> " Mi akurat chodzi o gospodarkę a więc i o infrastrukturę"
                          >
                          > Niestety - POPiS chodzi o władzę, choćby nad zgliszczami.
                          Absolutnie się zgadzam.
                  • j-k To zaden niemiecki tor, tylko polski. 22.10.16, 21:35
                    a ze odjezdzaja tam tylko niemieckie pociagi ?
                    A jakie maja odjezdzac ? - polska czesc wyspy Uznam ma polaczenie ladowe tylko z Niemcami, bo od wschodu jest Odra, a obiecywany tunel szybko nie powtanie.
                    jak chcesz sie przejechc POLSKIM pociagiem ze Swinoujscia to przepraw sie na druga strone Odry (do dzielnicy Warszow) i tam wsiadziesz w polski.
                    • czekam.na.lewice Re: To zaden niemiecki tor, tylko polski. 23.10.16, 06:17
                      j-k napisał:

> a ze odjezdzaja tam tylko niemieckie pociagi ?
                      > A jakie maja odjezdzac ? - polska czesc wyspy Uznam ma polaczenie ladowe tylko
                      > z Niemcami, bo od wschodu jest Odra, a obiecywany tunel szybko nie powtanie.
                      > jak chcesz sie przejechc POLSKIM pociagiem ze Swinoujscia to przepraw sie na dr
                      > uga strone Odry (do dzielnicy Warszow) i tam wsiadziesz w polski.
                      Nie chodziło o technikę, tu masz rację, ale o stopień współpracy regiony z Niemcami.
                      PS Polskie mogłyby jeździć po wybudowanych przez Niemców torach też do Niemiec.
            • belphegor-pisu Re: A dlaczego tak twierdzisz,że w zachodnio-pomo 22.10.16, 11:07
              Fantasta z portaliku niepoprawni.pl
    • mao111 Re: Sondaż PTT.PiS wygrywa w 15 województwach. 22.10.16, 10:54
      Zabawne to nieco. W każdym województwie przebadanych 500 osób... OFBOR powimien zajmować się takim agencjami. Spojrzyj sobie na kalkulator doboru próby ile osób powinno uczestniczyć w badaniu żeby dało jakiekolwiek wyniki. Dziennikarze mogą wciskać takie dane niektórym ale nie wszystkim.
      • 13.ulica Też uważam, że PIS ma w rzeczywistości 22.10.16, 11:07
        Też uważam, że PIS ma w rzeczywistości większe poparcie niż wynika z tego sondażu.
        Taka moda teraz panuje przecież wśród "elit" aby PISowi zaniżać.
        Tym bardziej, że wyników w ciągu 2 lat nie będzie można zweryfikować wyborami.
        Chodzi mi tu o wybory do samorządów lokalnych.
        • czekam.na.lewice Re: Też uważam, że PIS ma w rzeczywistości 22.10.16, 11:09
          13.ulica napisał:

> Też uważam, że PIS ma w rzeczywistości większe poparcie niż wynika z tego sonda
          > żu.
          > Taka moda teraz panuje przecież wśród "elit" aby PISowi zaniżać.
          > Tym bardziej, że wyników w ciągu 2 lat nie będzie można zweryfikować wyborami.
          > Chodzi mi tu o wybory do samorządów lokalnych.
          Twój rywal, hejter z drugiej frakcji POPiS, stosuje zasadę wspólną w POPiS. Jak sondaż czy wybory niekorzystne to sfałszowane a jak wyniki są dobre to to są rzetelne i pokazują suuuszną tendencję.
          • 13.ulica U mnie to tak wcale nie jest. 22.10.16, 11:24
            Czy korzystne dla mnie czy nie ja jestem do wyników sondaży bardzo sceptyczny.
            Jeżeli sądom nie można wierzyć, Komisji Weneckiej, TK, KE to już żadnym instytucją nie można już wierzyć.
            Tak jest bardzo smutna prawda.
            Ja tak prawdę mówiąc to obecnie wszelkie sondaże olewam.
            Nie mają one dla mnie znaczenia.
            One mogą być dla mnie ważne tuż przed wyborami, gdy sondażownie boją się totalnej kompromitacji a i tak to się przecież podczas wyborczej weryfikacji zdarza.
            • belphegor-pisu Re: U mnie to tak wcale nie jest. 22.10.16, 11:31
              Ja wierzę tylko Genialnemu Strategowi.
              • 13.ulica Tak. Petru to bardzo wielki strateg. 22.10.16, 12:27

• czekam.na.lewice Re: U mnie to tak wcale nie jest. 22.10.16, 13:43
              13.ulica napisał:

> Czy korzystne dla mnie czy nie ja jestem do wyników sondaży bardzo sceptyczny.
              > Jeżeli sądom nie można wierzyć, Komisji Weneckiej, TK, KE to już żadnym instytu
              > cją nie można już wierzyć.
              > Tak jest bardzo smutna prawda.
              > Ja tak prawdę mówiąc to obecnie wszelkie sondaże olewam.
              > Nie mają one dla mnie znaczenia.
              > One mogą być dla mnie ważne tuż przed wyborami, gdy sondażownie boją się totaln
              > ej kompromitacji a i tak to się przecież podczas wyborczej weryfikacji zdarza.
              Nie pisałeś o tym w treści wątku założycielskiego. Uderzyłeś wręcz w hurraeuforię.
              • 13.ulica Tak. Ale to tylko z powodów politycznych. 22.10.16, 14:42
                Aby Totalnych rozjuszyć.
                Czyli kij w mrowisko.
                Co mi się zresztą jak widać udało.
                • czekam.na.lewice Re: Tak. Ale to tylko z powodów politycznych. 22.10.16, 15:14
                  13.ulica napisał:

> Co mi się zresztą jak widać udało.
                  To nie jest trudne.
                  • niepokorny.na.forum Oczywiście. 22.10.16, 15:59
                    Ale chodzi mi głównie o to, że wątku nie skasowali, gdyż dużo klientów się nagle pojawiło i za bardzo niezręczne by to było.
          • mao111 Re: Też uważam, że PIS ma w rzeczywistości 22.10.16, 11:25
            Bredzisz koncesjonowana, bo nie masz pojęcia o badaniach. No, ale czego się spodziewać. A już z tym hejterem to mnie rozbawiłaś. I kto to mówi. :-)
            • mao111 Re: Też uważam, że PIS ma w rzeczywistości 22.10.16, 11:31
              Przy poziomie ufności 99% błąd statystyczny w tym wypadku wynosi, aż 6%.
            • 13.ulica Tak. Polska The Times i ja nie mamy pojęcia 22.10.16, 11:36
              Tak. Polska The Times i ja nie mamy pojęcia o badaniach.
              Ale ty to z pewnością całkowita to masz.
              • mao111 Re: Tak. Polska The Times i ja nie mamy pojęcia 22.10.16, 11:42
                Akurat tak. Polska The Times po prostu nie chciała się za bardzo wykosztować.
                • 13.ulica O kurdę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.10.16, 12:01
                  Nie wiedziałem, że tu wielkiego eksperta od badań na forum mamy!!!!!!!!!!!!!
                  O! Jak my tu na forum to mamy bardzo dobrze!!!!!!!!!
                  • mao111 Re: O kurdę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.10.16, 12:20
                    Możesz się cieszyć. Nie każdy zbiera śmiecie w parku.
                    • 13.ulica Tak. Tak. 22.10.16, 12:28
                      Nie każdy.
                      :) :)
              • sverir Re: Tak. Polska The Times i ja nie mamy pojęcia 22.10.16, 13:05
                " Tak. Polska The Times i ja nie mamy pojęcia o badaniach"

PTT na pewno ma. W końcu we Wrocławiu jej wydaniem jest Gazeta Robotnicza, dawny organ Komitetu Wojewódzkiego. Dziś oczywiście KW nie ma, ale mentalność czytelników na tym samym poziomie:)
        • sverir Re: Też uważam, że PIS ma w rzeczywistości 22.10.16, 13:01
          " Też uważam, że PIS ma w rzeczywistości większe poparcie niż wynika z tego sondażu"

Ech, optymista, szklanka do połowy pełna:) Na Dolnym Śląsku to nie PiS ma poparcie 28,4%, tylko aż 71,6% nie chce na PiS głosować:))
          • 13.ulica A mógłbyś też napisać ilu na Dolnym Śląsku 22.10.16, 13:16
            A mógłbyś też napisać ilu na Dolnym Śląsku nie chce głosować na PO a ilu nie chce głosować np. na .Nowoczesną?
            Ciekawe co nam wtedy wyjdzie?
            • sverir Re: A mógłbyś też napisać ilu na Dolnym Śląsku 22.10.16, 14:00
              A dlaczego mam pisać, ile osób nie chce głosować na PO? Wyśmiewam przecież Twoje jaranie się wynikiem PiS, a nie zachwyt lemingów nad wynikiem Platformy.
              • niepokorny.na.forum No tak. 22.10.16, 16:01
                Teraz jasne.
      • 13.ulica Tak ale ogółem przebadano 8 000 osób. 22.10.16, 11:31

• belphegor-pisu Re: Tak ale ogółem przebadano 8 000 osób. 22.10.16, 11:32
          Dokładnie 8000?
          • 13.ulica 16x500=8000 22.10.16, 11:40
            Ale jeżeli dla was 15+3=15 to rzeczywiście możesz mieć wątpliwości.
            Może ci wyszło 7999,99 ale to już nie mój problem.
            • belphegor-pisu Re: 16x500=8000 22.10.16, 11:44
              Nowy nick, a styl jakby mi znany.
              • 13.ulica No i? 22.10.16, 11:54

• belphegor-pisu Re: No i? 22.10.16, 11:58
                  Partia ci kazała zmienić?
                  • 13.ulica Tak. 22.10.16, 12:02

• p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: No i? 22.10.16, 13:10
                  13.ulica napisał:
                  No i?

--
                  za samo "No i?" też płacą ?
                  zdradź - ile.

• 13.ulica Oooooooooooooo! 22.10.16, 13:21
                    Nigdy w życiu.
                  • czekam.na.lewice Re: No i? 22.10.16, 13:45
                    p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> 13.ulica napisał:
                    > No i?

> --
                    > za samo "No i?" też płacą ?
                    > zdradź - ile.
                    No i w Twojej wypowiedzi jak zwykle nie ma treści, nie ma rozmowy a jedynie zlekceważenie rozmówcy. Klasyka pustych intelektualnie ludzi.
                    • sverir Re: No i? 22.10.16, 14:03
                      Oj, daj padalcowej spokój. 13.ulica to gość, który średnio raz w tygodniu zmienia nicka. Myślisz, że robi to dla idei?
                      • niepokorny.na.forum Nic nie rozumiesz. 22.10.16, 16:16
                        Nicki muszę zmieniać, gdyż ciągle mnie kasują i blokują.
                        Nie mam innego wyjścia.
                        A jakie mogą być inne przyczyny zmiany nicka.
                        Ale moderatorzy ciągle nie dają mi spokoju.
                        Jutro już tego wątku nie będzie.
                        "Za dużo cie kasujemy" i blokada.
                        Tak chcą mi usta zamknąć.
                        Wiele moich wątków jest jednocześnie kasowanych a najczęściej w nocy gdy nie ma ruchu.
                        A przecież poziom moich wątków w zakresie netykiety nie odbiega od innych, które nie są kasowane.
                        Po drugie wątki nie są osuwane na oślą abym nie mógł się zgodnie z regulaminem odwoływać.
                        Jest to oczywiste łamanie regulaminu przez tzw. moderatorów.
                        Ale ja oczywiście wszystkie swoje wątki mam automatycznie archiwizowane.
                        Także nie giną w kosmosie tak jakby oni chcieli.
                        To jest bardzo ciekawy materiał do analizy a szczególnie w zakresie usuwania wątków.

• niepokorny.na.forum Przeceniasz moje możliwości tu na forum. 22.10.16, 16:24
                        Myślisz, że moje słowa tu na forum mają aż taką wartość, że ktoś chciałby za nie płacić?
                        No tak bardzo wysoko to ja siebie wcale nie oceniam.
                        Ale dzięki.
                        • sverir Re: Przeceniasz moje możliwości tu na forum. 22.10.16, 18:09
                          " Myślisz, że moje słowa tu na forum mają aż taką wartość, że ktoś chciałby za nie płacić?"

Ministrem jest człowiek, który przez 6 lat nie dotarł do filmu na YT, a potem rozpętuje kampanię medialną na podstawie doniesień kremlowskiej propagandy. Dlaczego mieliby Ci nie płacić za aktywnosć na forum? Większej szkody niż pan minister nie zrobisz.
                          • niepokorny.na.forum Tak.Tak. 22.10.16, 18:38
                            Tylko, że on w tym filmie coś zauważył czego nawet sam Tusk nie zauważył.
                            To jest własnie w tym najciekawsze.
                            Nikt tego wcześniej nie zauważył co zauważył Macierewicz.
                            Macierewicz to bardzo, bardzo inteligentny facet, gdyż on to zauważył a lemingi i ich prowadzący pasterze tego nie zauważyli.
                            A Macierewicz tylko raz zobaczył i zaraz zauważył.
                            W prasie np. na ten temat przez te wszystkie lata nic nie było na ten temat co pie...ł wtedy Putin.
                            Nie zauważyli tego po prostu chociaż to na YouTube nonstop wisiało.
                            A film przecież oglądali nie raz.
                            Oczy i uszy im wtedy chyba pizdą zarosły i Macierewiczowi nic na ten temat powiedzieć nie mogli.
                            A Macierewicz raz tylko zobaczył film i myk, zauważył.
                            Zajebisty jest ten Macierewicz.
                            Jak coś tylko widzi to zaraz zauważy.
                            • sverir Re: Tak.Tak. 22.10.16, 21:33
                              " Tylko, że on w tym filmie coś zauważył czego nawet sam Tusk nie zauważył"

Nie chodzi o to, co zauważył, tylko kiedy. Miał 6 lat, obejrzał dopiero teraz? Znaczy się, za panią Perkowską, działał na szkodę wyjaśnienia przyczyn katastrofy smoleńskiej. Może faktycznie dobrze się stało, że zatrudnił Misiewicza? Będzie oglądał zawodowo YT i wynajdzie inne ważne informacje.
                      • czekam.na.lewice Re: No i? 22.10.16, 18:34
                        Nie, nie sądzę ale On mnie nie obraża a padalcowa tak :)
        • mao111 Re: Tak ale ogółem przebadano 8 000 osób. 22.10.16, 11:36
          Wyniki wyborów

PiS - 37,58 proc.
          PO - 24,09 proc.
          Kukiz'15 - 8,81 proc.
          Nowoczensa - 7,60 proc.

Wyniki sondażu

PiS - 33,9
          PO -20,7
          Kukiz - 8,9
          .N - 17,5

zyski i straty

PiS - -3,7
          PO - -3,3
          Kukiz - 0
          .N - +10

I tyle. Mimo 500+.
          • 13.ulica To bardzo wielki sukces PISu. 22.10.16, 11:47
            Przy tak zmasowanym ataku chord ciemnoty utrzymać pozycje to bardzo wielki sukces!!!!!
            Tym bardziej, że ciemnocie zasoby już się kończą.
            A co najważniejsze POwski TK to już kaput i coraz więcej motłochowych afer zaczyna powoli zbierać żniwa.
            Teraz to PIS zacznie przechodzić do kontrofensywy!!!!
            Oj!!!! Totalna się nie pozbiera.
            :) :) :)
            • mao111 Re: To bardzo wielki sukces PISu. 22.10.16, 11:49
              Powiem ci tak. Każda władza w końcu się wytrze, a ta wyciera się w szybkim tempie. :-)
              • 13.ulica Tak.Tak. Oczywiście. 22.10.16, 11:58
                Imperium Rzymskie przecież w końcu upadło.
                Tak.
                Myślę, że nas przez 100 lat nie będzie wtedy na tym Świecie.
                A wiec nie załamuj się.
                • mao111 Re: Tak.Tak. Oczywiście. 22.10.16, 12:21
                  Pocieszasz się wbrew faktom. :-)
                  • 13.ulica A o jakich ty faktach myślisz? 22.10.16, 13:23
                    Chyba całkiem inne fakty znamy.
                    :)
                    • sverir Re: A o jakich ty faktach myślisz? 22.10.16, 14:02
                      Niesamowite:)))) Chcesz powiedzieć, że znasz jakieś fakty?:))))
            • sverir Re: To bardzo wielki sukces PISu. 22.10.16, 13:03
              " Przy tak zmasowanym ataku chord ciemnoty utrzymać pozycje to bardzo wielki sukces!!!!!"

Nie nazywałbym pana Kaczyńskiego i pana Macierewicza "chordą ciemnoty". Ale fakt, utrzymywanie się z takim poparciem pomimo głupot, jakie panowie mówią, to sukces. Ale to dziwić nie powinno - w gospodarce dobrze, bezrobocie spada, ludzi TK i inne sprawy słabo interesują. Poczekamy, jak PiS sobie poradzi, gdy nie będzie już mógł korzystac z tego, co PO/PSL zbudowały i będzie musiał tworzyć sam.
              • 13.ulica A co takiego PO i PSL zbudowały???? 22.10.16, 13:31
                Co?
                Może autostrady?
                Każdy inny rząd przecież by to o wiele lepiej zrobił i do tego taniej.
                Po drugie.
                Kaczyński i Macierewicz nie są w oPOzycji Totalnej do siebie.
                Ale rozumiem twój logiczny obłęd.
                To tylko rozpacz i bezsilność w argumentacji.
                Nie wiem jak jeszcze długo w takim stanie jeszcze możesz pociągnąć.
                Zasadę sprzeczności już odrzuciłeś.
                Ciekawe jak będą u ciebie przebiegać następne etapy umysłowej destrukcji.
                Będę się temu z uwagą przyglądał.
                • sverir Re: A co takiego PO i PSL zbudowały???? 22.10.16, 14:01
                  "Każdy inny rząd przecież by to o wiele lepiej zrobił i do tego taniej"

Szczególnie rząd PiS, zwłaszcza w l. 2005-2007:))))))

" Nie wiem jak jeszcze długo w takim stanie jeszcze możesz pociągnąć"

Z ciebie mogę śmiać się bez końca, wierz mi:))))

Jedni robią łaskę Amerykanom, inni PiSowi:)))))
                  • niepokorny.na.forum Tak. Tak. 22.10.16, 18:51
                    Bo w 2005-2007 PIS tak jak PO później miała dostęp do funduszy europejskich.
                    Nie rozśmieszaj mnie za bardzo bo mam zajady.
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Tak. Tak. 24.10.16, 09:05
                      A co? W 2005-2007 nie było dostępu do funduszy unijnych?
                    • sverir Re: Tak. Tak. 24.10.16, 09:13
                      "Bo w 2005-2007 PIS tak jak PO później miała dostęp do funduszy europejskich"

I w tym cały problem - wam zawsze coś przeszkadza w osiągnięciu sukcesu. Zawsze:)))))

• leming.killer A co PO by zrobiła z autostradami bez funduszy UE? 24.10.16, 09:23
                        • religijnych.uczuc.obraza Re: A co PO by zrobiła z autostradami bez fundusz 24.10.16, 09:27
                          Coś innego, niż PiS mające w latach 2005-2007 dostęp do funduszy unijnych.
                        • sverir Re: A co PO by zrobiła z autostradami bez fundusz 24.10.16, 11:02
                          PO to, PO tamto, a my tu o sukcesach PiS rozmawiamy. Rozumiem, że nie ma o czym mówić i stąd nieustanne odwoływanie się do Platformy. Ale to się robi monotonne, nie uważasz?
            • kylax1 Czyli jak w nazistowskich Niemczech. 22.10.16, 13:16
              Nowa władza niszczy starą. W demokracjach tak nie ma. Co tylko świadczy o tym, że Polska przestaje być demokracją.
              • 13.ulica Nie ma starej władzy. 22.10.16, 13:40
                Może być tylko była i nowa władza.
                • kylax1 To jest to samo. 22.10.16, 14:04

• erka-4 czy kąpiący się w Bałtyku jest nowoczesny ? 23.10.16, 06:13
            - Agata mówiła,że nie,to jest człowiek zacofany i niewychowany.
            A zatem PiS ich wychowa i z zacofania wyciągnie.
            Nowocześni nie potrafią,skoro ze zwykłym przelewem mają bardzo poważny problem.

mao111 napisał:

> zyski i straty
            >
            > PiS - -3,7
            > PO - -3,3
            > Kukiz - 0
            > .N - +10
            - ale to za mało panie mao,a zysk ten wynika z tego,że podczas wyborów nowocześni byli całkowicie nowi,teraz się docierają,a do następnych wyborów całkowicie się zatrą.
            Dla PiS-u nie są alternatywą,bo żeby być nowoczesnym to trzeba się wzbogacić,a oni już są nowocześni,natomiast biedacy dopiero mają szansę taką,ale przy PiS-ie.

• belphegor-pisu Re: Sondaż PTT.PiS wygrywa w 15 województwach. 22.10.16, 10:58
      PZPR miała do końca poparcie 99,9 %
    • xystos Re: Sondaż PTT.PiS wygrywa w 15 województwach. 22.10.16, 12:03
      wyzwolenie Polski przez nasze armie
      przyspieszy narodową transformacje
      Polski,senatorzy,poslowie,urzednicy państwowi I samorządowi beda w stó
      procentach słowieńskimi polakani.

polski pacjęt leczony przez polskiego lekarza,a gdy umrze pochowany na
      chrześcijańskim cmętarzu przez
      polskich kopidołów !!!
      • 13.ulica A tobie co???????? 22.10.16, 12:15

• kylax1 Ruskiemu trollowi płacą za pisanie bzdur. 22.10.16, 13:14

• 13.ulica Tak. Tak. 22.10.16, 13:41
            Jest tu mnóstwo takiego tałatajstwa.
    • kylax1 Nowoczesna goni PiS na Mazowszu, Podlasiu i Dolnym 22.10.16, 13:14
      Śląsku.
      • 13.ulica Tak. Tak. 22.10.16, 13:43
        Tylko dogonić nie może.
        :)
    • szlachcic Re: Sondaż PTT.PiS wygrywa w 15 województwach. 22.10.16, 21:28
      Proponuje Pislamistom z Gdanskiem zrobic to co zrobil Hitler z Zydami
      • j-k A nie lepiej ostrzyc wszystkie PeOvieczki na lyso? 22.10.16, 21:38
        wyborcza.pl/1,154902,15795327,Strzyzenie_owiec_na_igrzyska.html
      • czekam.na.lewice Re: Sondaż PTT.PiS wygrywa w 15 województwach. 23.10.16, 06:14
        szlachcic napisał:

> Proponuje Pislamistom z Gdanskiem zrobic to co zrobil Hitler z Zydami
        Musieliby wypuścić Ryszarda Cybę.
    • czekam.na.lewice nic dziwnego, że PiS wygrywa 23.10.16, 13:37
      ..to nie jest wynik siły PiS ale Totalnej Słabości opozycji.
      Wystarczy poczytać zapijaczonego , hrabiego, padalcową, czandra, adama, kfruu, belphegora i wielu innych aby stwierdzić, że z taką opozycją to PPG (Polska Partia Gimnazjalistów) wygrałaby wybory z jeszcze wyższym wynikiem niż PiS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka