Dodaj do ulubionych

Kolejne ofiary Piotrowicza

13.12.16, 14:32
www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/w-1988-r-piotrowicz-przesluchiwal-na-sb/kv6z361
Co za k.......!
M.
Obserwuj wątek
    • qqazz Ofiary losu chyba 13.12.16, 14:37
      Swoja drogą, czemu Piotrowicz wymyślał te niestworzone historie? Powiedziałby krótko, tak byłem prokuratorem, wykonywałem swoja pracę aby Polska rosła w siłę a ludziom żyło się dostatniej, teraz też ja wykonuję najlepiej jak potrafię służąc Polsce i Polakom i naskoczyć można by mu było.

pozdrawiam
      • czekam.na.lewice Re: Ofiary losu chyba 13.12.16, 14:39
        qqazz napisał:

> Swoja drogą, czemu Piotrowicz wymyślał te niestworzone historie? Powiedziałby k
        > rótko, tak byłem prokuratorem, wykonywałem swoja pracę aby Polska rosła w siłę
        > a ludziom żyło się dostatniej, teraz też ja wykonuję najlepiej jak potrafię słu
        > żąc Polsce i Polakom i naskoczyć można by mu było.
        >
        > pozdrawiam
        Bo jest zakłamany, załgany .....
        • qqazz Re: Ofiary losu chyba 13.12.16, 14:45
          Przypomina mi to pewną kampanię wyborczą i tłumaczenia pewnego polityka na T.

pozdrawiam
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Ofiary losu chyba 13.12.16, 14:46
            Tymiński?
            • qqazz Re: Ofiary losu chyba 13.12.16, 14:48
              Nie nie później w 2005.

pozdrawiam
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Ofiary losu chyba 13.12.16, 14:53
                Czyli dobrze trafiłem. Stanisław Tymiński.
        • taniarada Re: Ofiary losu chyba 13.12.16, 14:49
          czekam.na.lewice napisał:

> qqazz napisał:
          >
          > > Swoja drogą, czemu Piotrowicz wymyślał te niestworzone historie? Powiedzi
          > ałby k
          > > rótko, tak byłem prokuratorem, wykonywałem swoja pracę aby Polska rosła w
          > siłę
          > > a ludziom żyło się dostatniej, teraz też ja wykonuję najlepiej jak potraf
          > ię słu
          > > żąc Polsce i Polakom i naskoczyć można by mu było.
          > >
          > > pozdrawiam
          > Bo jest zakłamany, załgany .....
          Może załamany.Zła ocena koleżko.
          • pogromca_bzdury Re: Ofiary losu chyba 14.12.16, 16:30
            Zakłamany bez wątpienia, Tego akurat żadna dyskusja nie dotyczy.
      • mariner4 Re: Ofiary losu chyba 13.12.16, 14:46
        Ja myślę nieco inaczej.
        Do PZPR należało 2 do 3 mln ludzi. Z różnych powodów. Od ludzi nie można wymagać heroizmu, ale przyzwoitości już tak.
        Gdyby Piotrowicz nadal był sobie prokuratorem, to nic by nie było. Byłby tylko jednym z wielu. Ale on się wepchnął do polityki i nas poucza. Do tego nie ma moralnego prawa. Zwłaszcza, że kłamie w żywe oczy.
        Poza tym nie był tylko szeregowym członkiem PZPR, tylko jej funkcjonariuszem.
        Dlatego uważam go za kanalię.

M.
        • buldog2 Re: Ofiary losu chyba 13.12.16, 14:48
          Dlatego jest kanalią.

--
          Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1
          • mariner4 Re: Ofiary losu chyba 14.12.16, 05:03
            JEST!!!!
            M.
        • qqazz Re: Ofiary losu chyba 13.12.16, 14:51
          Do polityki tez mu nikt nie zabroni, prawników nie lustrowano i nie rozliczano, tyle tylko, że tak jak zauważyłeś kręci i rozmija się z prawdą mówiąc o swojej przeszłości. A może to po prostu element jakiejs gry, kolejny temat zastępczy, Pan Prezes wydał mu dyspozycje co robic żeby totalna wyła ze wsciekłości i podniecała sie tym, jak Piotrowicz mówi ze częstował paczkami a jego ofiary że nie częstował.

pozdrawiam
          • pogromca_bzdury Re: Ofiary losu chyba 14.12.16, 16:28
            qqazz napisał:

> prawników nie lustrowano i nie rozliczano

No i czemu kłamiesz? Sędziowie i prokuratorzy zostali zlustrowani jako dwie pierwsze grupy zawodowe. W prokuraturze była opcja zerowa - wszystkich wyrzucono w 1990 i zbudowano jednostki od nowa, dając angaże tylko niektórym.

• wsk175 Re: Ofiary losu chyba 13.12.16, 14:46
        'Swoja drogą, czemu Piotrowicz wymyślał te niestworzone historie? '
        Pisia trzoda tak już ma. Myli tez ofiary losu z ofiarami stanu wojennego.
      • sverir Re: Ofiary losu chyba 13.12.16, 14:50
        Piotrowicz nie może się przyznać do służby na rzecz poprzedniego ustroju, bo uderzałby w fundamenty PiS. Okraszając ataki na Trybunał swoją rzekomą obroną opozycjonistów brzmi wiarygodnie dla elektoratu i aktywu partyjnego. Jak by to wyglądało, gdyby po tylu deklaracjach z różnych stron oznajmił, że jednak brał czynny udział może nie w ustanawianiu, ale w utrwalaniu władzy ludowej? Tego sympatycy PiS by mu nie wybaczyli.

Hehe,żartuję. Wybaczyliby mu wszystko, bo wystarczy do tego namaszczenie Pana Prezesa.

Zgadzam się z ludzikiem - to tylko osobiste przymioty, nie gra polityczna. Tyle lat, a pan zawsze w komisji.
      • pajac.prezydencki Re: Ofiary losu chyba 14.12.16, 05:30
        qqazz napisał:

> Swoja drogą, czemu Piotrowicz wymyślał te niestworzone historie?
        >
        >

Ponieważ to już raz się sprawdziło. Prokurator Wasserman także opowiadał o "ratowaniu opozycjonistiw" i włos mu z głowy nie spadł (...no przynajmniej z tego powodu) więcej ,zapewnił swojej rodzinie dziedziczenie państwowych fruktów . Tą samą drogą podąża Piotrowicz.
    • wagonetka Re: Kolejne ofiary Piotrowicza 13.12.16, 14:39
      Działacze skarżyli się potem, że był bardzo ostry. – Po rozmowie z prokuratorem sprawa trafiła do Pałacu Mostowskich i znowu wezwano tam wszystkich

czyżby to o śpiewał Kazik?

"Przesłuchiwałem całą noc
      Jestem zmęczony. Daj mi koc
      I nakryj mnie, gdybym rozgrzebał się
      Zacząłem przecież jeszcze w dzień "
      • taniarada Re: Kolejne ofiary Piotrowicza 13.12.16, 14:58
        wagonetka napisał(a):

> Działacze skarżyli się potem, że był bardzo ostry. – Po rozmowie z prokuratorem
        > sprawa trafiła do Pałacu Mostowskich i znowu wezwano tam wszystkich
        >
        > Tak ostry jak Różański nie był .Na kolegów nie donosił i nie był zarejestrowany.Więc o co biega.
        >
        • man_sapiens Re: Kolejne ofiary Piotrowicza 13.12.16, 19:47
          > Tak ostry jak Różański nie był .

Boże, co za łaska. No to Orła Białego mu Duda na pewno wręczy.
    • snajper55 Re: Kolejne ofiary Piotrowicza 13.12.16, 14:49
      mariner4 napisał:

> www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/w-1988-r-piotrowicz-przesluchiwal-na-sb/kv6z361
      > Co za k.......!

Nie obrażaj prostytutek.

S.
      • wsk175 Re: Kolejne ofiary Piotrowicza 13.12.16, 14:53
        Prostytutka to zawód. Coorwa to charakter. Charakter piotrowiczów.
      • taniarada Re: Kolejne ofiary Piotrowicza 13.12.16, 14:54
        snajper55 napisał:

> mariner4 napisał:
        >
        > > www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/w-1988-r-piotrowicz-przesluchiwal-na-sb/kv6z361
        > > Co za k.......!
        >
        > Nie obrażaj prostytutek.
        >
        > S.
        Jak zabili Inkę strzałem w tył głowy to tak samo się wyrażali wcześniej o niej jak mariner4 .Powiązania jakieś czy coś ?
        • lumpior Dla PiStalibów jest bezcenny. 13.12.16, 14:58
          www.wprost.pl/kraj/10031585/Stara-dobra-szkola-argumentacji-Witek-o-Piotrowiczu.html
          • wsk175 Re: Dla PiStalibów jest bezcenny. 13.12.16, 20:09
            Pis działa jak magnes na kanalie.
    • mariner4 A byli tacy co wtedy ryzykowali wiele jak np: 14.12.16, 05:27
      natemat.pl/196737,posle-piotrowicz-w-prl-u-byli-prawdziwi-wallenrodowie-nie-ograniczali-sie-do-nieosarzania-opozycjonistow
      A ta gnida udaje Wallenroda. Ale ma tupet!
      M.
      • matigrypl Re: A byli tacy co wtedy ryzykowali wiele jak np: 14.12.16, 06:15
        Wczoraj menda pełowska w tv powtórzyła ze sto razy że swiat cały zyje tą aferą i jest strasznie zdruzgotany tym aktem. Tymczasem jest to nagonka propagandowa uprawiana przez kilka osób. Propagandyści pełowscy mają jedną zasadę i trzymają się jej jak pijany płotu; najważniejsze jest obrzucanie błotem bo a nuż coś przylgnie. W swoim bełkocie nielogicznym i pozbawionym sensu używają jak najwięcej słów skojarzonych jako negatywne. Ma to zapaść do podświadomości i tam pozostać. Tymczasem w głowach ludzi pozostaje histeria, bełkot, brak logiki i sensu w wypowiedzi propagandzisty bo tak się zaperzają że przekraczają granice zdroworozsądkowe w swoim "dowodzeniu" racji. Ja np. już nie wiem co powiedział jakikolwiek pełowiec ale mam przed oczyma obraz zapyziałego i wykrzywionego nienawiścią pełowca któremu się wydaje że ma monopol na mądrość? Prawdą jest zeby taki fanatyk pełowski cokolwiek z tego zrozumiał i zaczął myśleć logicznie i zszedł z drogi samozagłady. Łacno się o tym przekonać czytając wpisy na tym forum. Mamy tu towarzycho nakręcających się wzajemnie użytecznych idiotów którzy nie mają bladego pojęcia co faktycznie robią.
        • pajac.prezydencki Re: A byli tacy co wtedy ryzykowali wiele jak np: 14.12.16, 06:19
          Tak tak, Hitler też padł ofiarą peloskiej propagandy, wiadomix. Staraj się bo ci stawkę obetna.
        • czekam.na.lewice to o Antonim i jego komisji smoleńskiej ? 14.12.16, 06:40
          Pasuje jak ulał i uniwersalny tekst dla POPiSu. Chyba Ci sami szkoleniowcy Was, jednych i drugich, przygotowywali.
          Twój txt lekko tylko zmieniłem wpisując tam gdzie PO ..... PiS. Wyszedł mi tekst o podejrzeniach smoleńskich pana Antoniego i pisowców. Uniwersalne !
          matigrypl napisał(a):

> mają jedną zasadę i trzymaj
          > ą się jej jak pijany płotu; najważniejsze jest obrzucanie błotem bo a nuż coś p
          > rzylgnie. W swoim bełkocie nielogicznym i pozbawionym sensu używają jak najwięc
          > ej słów skojarzonych jako negatywne. Ma to zapaść do podświadomości i tam pozos
          > tać. Tymczasem w głowach ludzi pozostaje histeria, bełkot, brak logiki i sensu
          > w wypowiedzi propagandzisty bo tak się zaperzają że przekraczają granice zdrowo
          > rozsądkowe w swoim "dowodzeniu" racji. Ja np. już nie wiem co powiedział jakiko
          > lwiek ....(pisowiec) ale mam przed oczyma obraz zapyziałego i wykrzywionego nienawiśc
          > ią ....pisowca) któremu się wydaje że ma monopol na mądrość? Prawdą jest zeby taki f
          > anatyk (pisowski) cokolwiek z tego zrozumiał i zaczął myśleć logicznie i zszedł z
          > drogi samozagłady. Łacno się o tym przekonać czytając wpisy na tym forum. Mamy
          > tu towarzycho nakręcających się wzajemnie użytecznych idiotów którzy nie mają
          > bladego pojęcia co faktycznie robią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka