kfugktru23 17.12.16, 12:28 I nie jest to telewizja. Podzielmy Polskę na dwa kraje. Zachód weźmie PO i Nowoczesna a wschód PiS. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k popieramy 17.12.16, 12:30 jeli obie pozostania w UNii - to o.k. PS. W Niemczech tak samo. sa Niemcy Wschodnie i zachodnie. NADAL. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: popieramy 17.12.16, 15:16 j-k napisał: > jeli obie pozostania w UNii - to o.k. > > PS. W Niemczech tak samo. > sa Niemcy Wschodnie i zachodnie. > NADAL. I jest podział łupów pomiędzy partie ?! Jedne wzięły zachodnią a drugie wschodnią ? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Masz wizję 17.12.16, 12:40 i ja to rozumiem. przeciez taka jest rzeczywistosc. geopolityka.net/piotr-l-wilczynski-wybory-parlamentu-europejskiego-2014-analiza-kontekscie-problematyki-jednomandatowych-okregow-wyborczych/ Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Mam wizję 17.12.16, 15:15 Mam nadzieję, że pisałeś to ironicznie z krytycznym podtekstem do obydwu plemion POPiSu bo inaczej to klasyczny przygłup lewacki jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Mam wizję 17.12.16, 15:22 rccc napisał: > zmien ziola :D nowoczesna bez "zioła" ma odloty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Mam wizję 17.12.16, 15:21 Jestem za! Proponuję część zachodnią nazwać Polska, a wschodnią, Polaczkowo. I żadnych gastartbaiterów z Polaczkowa! M. M. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Mam wizję 17.12.16, 15:23 mariner4 napisał: > Jestem za! Proponuję część zachodnią nazwać Polska, a wschodnią, Polaczkowo. > I żadnych gastartbaiterów z Polaczkowa! > M. > M. Jedni i drudzy, cały POPiS wypadajcie do Tworek. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Mam wizję 17.12.16, 15:42 mariner4 napisał: > Ja sobie kpie, Polaczku. > M. Co ci pozostało jak emerytura tak bardzo się zmniejszy eSBeku. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Nie bierz więcej tego gówna 17.12.16, 15:31 No i czemu taki prosty podział? Co z tymi zachodnimi gminami i powiatami gdzie wygrywa PiS? Taż to często czołówka krajowego bogactwa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Nie bierz więcej tego gówna 17.12.16, 16:27 qqazz napisał: > No i czemu taki prosty podział? Co z tymi zachodnimi gminami i powiatami gdzie > wygrywa PiS? Taż to często czołówka krajowego bogactwa. > > > pozdrawiam A .nowoczesna ? :) Odpowiedz Link Zgłoś