Dodaj do ulubionych

Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpracy...

22.12.16, 18:24
... z Olbrychskim. No, cóż Chodakowska jest pisowska "zamachowska", a Olbrychski - nie. Pożarli się i tyle.

Dziwi tylko to, że ta pisowska i "zamachowska" Chodakowska dostała podobno "Medal czterdziestolecia Polski Ludowej", a zdaje się, że przyznawano go w 1984 roku. Może odbierając tę błyskotkę otarła się nawet o prokuratora Piotrowicza, ale wtedy nie wiedziała, o jaką świetność się ociera.
Obserwuj wątek
    • moralny_karzel Re: Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpra 22.12.16, 18:26
      witek.bis napisał:

> ... z Olbrychskim. No, cóż Chodakowska jest pisowska "zamachowska", a Olbrychs
      > ki - nie. Pożarli się i tyle.
      >
      > Dziwi tylko to, że ta pisowska i "zamachowska" Chodakowska dostała podobno "Med
      > al czterdziestolecia Polski Ludowej", a zdaje się, że przyznawano go w 1984 ro
      > ku. Może odbierając tę błyskotkę otarła się nawet o prokuratora Piotrowicza, al
      > e wtedy nie wiedziała, o jaką świetność się ociera.

Dżises krajz, a ja głupi myślałem, że Daniel to był pieszczoch komuny.
      • witek.bis Re: Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpra 22.12.16, 18:31
        No, widzisz, jaki byłeś głupi? Owszem - Daniel za komuny grał wielkie role, ale medale dostawała Chodakowska.
        • moralny_karzel Re: Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpra 22.12.16, 18:33
          witek.bis napisał:

> No, widzisz, jaki byłeś głupi? Owszem - Daniel za komuny grał wielkie role, ale
          > medale dostawała Chodakowska.z
          >

No..paczpan....nie wiedziałem, chociaż żyłem w tych czasach.
          • witek.bis Re: Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpra 22.12.16, 19:05
            Nie po to byłeś głupi, żeby o tym wiedzieć :-)
            • moralny_karzel Re: Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpra 22.12.16, 19:07
              witek.bis napisał:

> Nie po to byłeś głupi, żeby o tym wiedzieć :-)
              >

Ale ja wiem,że byłem głupi...podczas gdy ty cały czas potwierdzasz, że jesteś głupi.
              • witek.bis Re: Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpra 22.12.16, 19:20
                Noooo.... to chyba mamy następnego nawróconego "resortowca" :-) Ja i owszem - byłem i jestem głupi, bo wierzyłem i nadal wierzę w liberalną demokrację. I taki głupi chcę pozostać, wbrew wszystkim cudownie nawróconym na "właściwy" zamordyzm.
                • moralny_karzel Re: Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpra 22.12.16, 19:22
                  witek.bis napisał:
                  > Noooo.... to chyba mamy następnego nawróconego "resortowca" :-) Ja i owszem - b
                  > yłem i jestem głupi, bo wierzyłem i nadal wierzę w liberalną demokrację. I taki
                  > głupi chcę pozostać, wbrew wszystkim cudownie nawróconym na "właściwy" zamordy
                  > zm.
                  >

Witam na pokładzie...głupoty.
                  • witek.bis Re: Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpra 22.12.16, 19:28
                    Widzę, że zawsze musisz odpowiedzieć, choć rzadko wiesz, jak to zrobić...
                    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpra 22.12.16, 19:38
                      witek.bis napisał:
                      > Widzę, że zawsze musisz odpowiedzieć, choć rzadko wiesz, jak to zrobić...

może powód jest merkantylny....
                      • moralny_karzel Re: Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpra 22.12.16, 19:40
                        p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> witek.bis napisał:
                        > > Widzę, że zawsze musisz odpowiedzieć, choć rzadko wiesz, jak to zr
                        > obić...
                        >
                        > może powód jest merkantylny....

Córko lub żono padalca....zamilcz.
                      • witek.bis Re: Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpra 22.12.16, 19:45
                        Najwyraźniej jest merkantylny... I dlatego "zamilcz" - jak radzi niżej moralny karzeł - bo "dżentelmenki" o pieniądzach nie rozmawiają ;-)
                        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpra 22.12.16, 19:49
                          :-)
    • x2468 Re: Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpra 22.12.16, 19:15
      Z takim medalem musiała się odnaleźć w pis. Sami swoi.
    • buldog2 Re: Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpra 22.12.16, 19:49
      A co cię dziwi? Ten medal w PiSie otwiera wszystkie drzwi. Chyba trudno o lepszą rekomendację, jeśli nie ma się legitymacji i poręczeń Kryże i Piotrowicza. Gdzie indziej miała pójść?

--
      fotowrzut.pl/HLJTMPLBW2
      Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - Magdolot
      • ave.duce Re: Anna Chodakowska opowiada o zerwaniu współpra 22.12.16, 22:08
        No i ten rok: 1984. Działo się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka