ukos 16.01.17, 13:17 Mam nadzieję, że to się skończy w sądzie: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,21250535,tvp-wyretuszowalo-serduszko-wosp-z-kurtki-dziennikarza-twitter.html#MT Niech płacą na WOŚP niczym ta wojewoda z Pacanowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Re: Chamski wyczyn gadzinówki TVPiS 16.01.17, 14:02 Takiego chamstwa to nawet za Goebbelsa nie było. Kurski przerósł jego i Urbana! To teraz największa medialna świnia na Świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagwa.a Re: Chamski wyczyn gadzinówki TVPiS 16.01.17, 16:05 jak w Rosji sowieckiej, też retuszowali, a raczej wygumkowywali niektórych Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Chamski wyczyn gadzinówki TVPiS 16.01.17, 16:17 Przecież pisie to stalinowcy. Starają się zniszczyć tych, ż którymi kiedyś współpracowali. Retoryka również komunistyczna - pogróżki o zamiarach wsadzania do mamra tych, co im nie przyklaskują i obrzucanie ich błotem. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Chamski wyczyn gadzinówki TVPiS 16.01.17, 16:19 bzdziagwa.a napisała: > jak w Rosji sowieckiej, też retuszowali, a raczej wygumkowywali niektórych bo to spadkobiercy bolszewickiej tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Chamski wyczyn gadzinówki TVPiS 17.01.17, 09:25 Poczekaj, niebawem i w naszej kaczystowskiej też będą to robić. Na pierwszy ogień idzie wyp... Wałęsy z podr ęczników historii. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 TV publiczna nie ma obowiązku reklamowania .... 16.01.17, 16:16 ... akcji organizowanych przez prywatne instytucje. Pan poseł też nie powinien tego robić. Serduszko na ubraniu to niestety forma reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: TV publiczna nie ma obowiązku reklamowania .. 16.01.17, 16:19 Matka Boska w klapie tez? M. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 "Matka Boska w klapie" i wyrzucanie przez okna 16.01.17, 17:34 To bardziej pasuje do jednego z przysłów w rodzaju: "Modli się ze skruchą, a diabła ma za pazuchą" Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: TV publiczna nie ma obowiązku reklamowania .. 17.01.17, 09:47 mariner4 napisał: > Matka Boska w klapie tez? > M. > - też. Za tą Matkę Boską w klapie Wałęsy dziś przeciwko niemu właśnie polscy wierni walczą. Zasłużył sobie tą nieuprawnioną "reklamą". Pełna gęba frazesów,Matka Boska w klapie a w sercu fałszywe oszustwo. Matka Boska oczy Polakom otworzyła i zobaczyli dzisiaj z kim Wałęsa trzymał i trzyma. No cóż,lepiej późno przejrzeć na oczy niżby nigdy miało to nie nastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagwa.a Re: TV publiczna nie ma obowiązku reklamowania .. 16.01.17, 16:19 a msze smole nskie, przecież to prywatna sprawa Jarosława i księdza Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: TV publiczna nie ma obowiązku reklamowania .. 16.01.17, 17:28 Dla mnie tzw. "msze smoleńskie" są wyrazem troski o państwo, które nie jest w stanie bezpiecznie transportować swoich najwyższych przedstawicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
o2o2130 Re: TV publiczna nie ma obowiązku reklamowania .. 16.01.17, 17:46 Są raczej chłodną i przemyślaną kalkulacją, bo sprawa smoleńska będzie przeciągania dopóki, dopóty będzie można na niej ugrać gruby hajs i wymierne korzyści polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a ad: "msze smoleńskie" 16.01.17, 18:39 adalberto3 napisał: > Dla mnie tzw. "msze smoleńskie" są wyrazem troski o państwo, które nie jest w s > tanie bezpiecznie transportować swoich najwyższych przedstawicieli. --- Gdyby było więcej kościołów, to msze odbywałyby się w kościołach. Ale że jest kościołów ciągle zbyt mało - dlatego msze muszą odbywać się(być koncelebrowane) np. pod pałacem prezydenckim. Bo rozumiem chyba dobrze, że te właśnie msze miałeś na myśli-pisząc to, co powyżej ? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: TV publiczna nie ma obowiązku reklamowania .. 17.01.17, 10:17 Wszystko jedno, czym są one dla Ciebie. Liczy się to, że są one prywatną inicjatywą. Twoja logika się sypie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: TV publiczna nie ma obowiązku reklamowania .. 17.01.17, 12:43 Serduszko w klapie jest wyrazem troski o państwo, które nie jest w stanie kupić inkubatora dla wcześniaka - lecąc tą retoryką. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: TV publiczna nie ma obowiązku reklamowania .. 17.01.17, 09:56 A niby dlaczego poseł nie ma prawa reklamować dobra? Skoro mozna reklamować PiSią plakietkę w klapie, która jest symbolem zła , podziałów i nienawiści! Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Za PRL zamazywano Wałęsie plakietkę z Matką Boską 17.01.17, 11:47 Powód fałszowania rzeczywistości, tak jak dzisiaj w TVPiS, był ideolo, a argument ówczesnej reżimowej cenzury identycznie idiotyczny: "TV publiczna nie ma obowiązku reklamowania..." Odpowiedz Link Zgłoś
j-k A ja ide o zaklad, ze niczym sie to nie skonczy. 16.01.17, 17:41 ukos napisał: > Mam nadzieję, że to się skończy w sądzie: Masz falszywa nadzieję. Mozna kogos zaskarzyc za przekazywanie falszywych wiadomosci - ale nie mozna za przekazywanie widomosci NIEPELNYCH, czy przemilczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: A ja ide o zaklad, ze niczym sie to nie skonc 16.01.17, 19:15 Zastąpienie jednej treści inną to nie przemilczenie, tylko fałszerstwo. Dodam, zasłonięcie przecinka może zmienić treść zdania. Logikę i prawo znasz nie gorzej, niż ros. kapitalizm. Interpretacji właśnie takich jak ta, którą naPiSałeś, spodziewaliśmy się. PISz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bzdety... 17.01.17, 09:33 przemilczenia sa (de facto) klamstwem, ale nie mozna za to nikogo skazac a rosyjski kapitalizm 1907-1914 mam w malym palcu. od reform Stolypina jestem wrecz specjalista. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
znak-wodny Do sądu i za fałszowanie informacji 16.01.17, 19:23 5 000 000 zł na WOŚP, to może cenzurę TVPiS trochę ostudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 co ty pieprzysz ? 17.01.17, 09:40 ...to wszystko Belzebub wyciął,cytuję: TVP informowała o WOŚP i nie wycinała serduszek. Tajemnicze zniknięcie z kurtki pana Posła musiało być robotą Belzebuba. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: co ty pieprzysz ? 17.01.17, 09:44 > ...to wszystko Belzebub wyciął,cytuję: A mógł wyciąć prezesa Kurskiego i serduszka przestałyby "ginąć". Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkot... 17.01.17, 09:47 kto ma wladze - ten ma TiVi. - tak jest w kazdym kraju - u mnie tez . sie nie podoba - to zmien kraj Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 dobrze mu powiedziałeś... 17.01.17, 09:52 j-k napisał: > kto ma wladze - ten ma TiVi. > > - tak jest w kazdym kraju - u mnie tez . > sie nie podoba - to zmien kraj ...tak było,jest i niech pozostanie. Nikt nikogo nie zmusza,żeby oglądał telewizję "reżimową". W komunie z tym był problem,ale nie dzisiaj,dziś ma każdy swój własny wybór i wiele do oglądania innego barachła. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: belkot... 17.01.17, 09:54 Dziwne, platfusy miały władzę a nie miały TiVi. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: belkot... 17.01.17, 09:57 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Dziwne, platfusy miały władzę a nie miały TiVi. > -ho,ho,aleś wymyślił,alboś nie mieszkał wówczas w tym Kraju,nad Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: belkot... 17.01.17, 09:58 Mieszkałem i tak właśnie było jak piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 ja też uważam... 17.01.17, 10:02 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Mieszkałem i tak właśnie było jak piszę. ...że było jak piszę,bo od urodzenia mieszkam w tym Kraju,nad Wisłą. Dlatego wiem co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: ja też uważam... 17.01.17, 10:13 Ty niestety kłamiesz, katrina. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: ja też uważam... 17.01.17, 12:28 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Ty niestety kłamiesz, katrina. > - okropnie nudna i głupia ta dyskusja. A od żony mojej,mówiąc delikatnie,weź się od....l. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: ja też uważam... 17.01.17, 12:38 Nudna ponieważ piszesz nieprawdę, katrina. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Tak, dziwne, 17.01.17, 10:01 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Dziwne, platfusy miały władzę a nie miały TiVi. tak , to dziwne. bo dzis tak jest w calej UE. ze Rzad m TiVi. tylko nad Wisle do niektorych to nie dotarlo. A teraz wybacz: Po Nocnej Zmiane (prawdziwej) Ide spac. Buenas Noches. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Tak, dziwne, 17.01.17, 10:14 Oczywiście kolejny raz piszesz bzdety, mitomanie. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a tak! - to belkot panie Obrotowy... 17.01.17, 12:37 j-k napisał: > kto ma wladze - ten ma TiVi. > - tak jest w kazdym kraju - u mnie tez . > sie nie podoba - to zmien kraj --- aha - czyli kraju zmieniać ( ulepszać!) nie można ? zaprieszczeno cenzuroj, da ?? uszy po sobie, walizy pakować i kraj opuszczać? i co będzie wtedy, jak tylko 37% suwerena zostanie w Ojczyźnie ? plus oczywiście TY, obrotowy. 37% + 1 osobnik.= 13 690 000 + 1 obrotowy= 13 690 001. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: co ty pieprzysz ? 17.01.17, 09:50 Tzn. to robota Ambergold Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: co ty pieprzysz ? 17.01.17, 09:54 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Tzn. to robota Ambergold Rydzyka? > - a co ? Przeszkadza ci jego siła ? Mnie nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: co ty pieprzysz ? 17.01.17, 09:59 Przeszkadzają mi głównie jego nielegalni lobbyści w polskim parlamencie. Uważam że powinno ich podsłuchiwać CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 z natury jestem demokratą... 17.01.17, 10:04 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Przeszkadzają mi głównie jego nielegalni lobbyści w polskim parlamencie. Uważam > że powinno ich podsłuchiwać CBA. > ...i nigdy nie dalby zgody na to,ale co ma tu moja zgoda do rzeczy,skoro wokół sami agenci. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: z natury jestem demokratą... 17.01.17, 10:19 Możesz katrina spróbować napisać to po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: z natury jestem demokratą... 17.01.17, 12:22 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Możesz katrina spróbować napisać to po polsku? z natury jestem demokratą... ...i nigdy nie dalby zgody na to,ale co ma tu moja zgoda do rzeczy,skoro wokół sami agenci. - jest dalby a miało być dałbym,ale to łatwo się było domyślić,że zwykła to literówka. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: z natury jestem demokratą... 17.01.17, 12:25 Aha, ale zgoda na podsłuchiwanie np. Chlebowskiego była ok. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: co ty pieprzysz ? 17.01.17, 10:03 jak ty to robisz zwyczajny polski chlopie,dlaczego "intiligencja" twoja ciagle spada? Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: co ty pieprzysz ? 17.01.17, 10:06 szwampuch58 napisał: > jak ty to robisz zwyczajny polski chlopie,dlaczego "intiligencja" twoja ciagle > spada? > - też się zastanawiam nad tym jak ty to mierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada A ja na Familiadzie u Strasburgera widziałem 17.01.17, 13:27 Serduszko .Tylko że Karol to nie polityk.Może Myrcha nie wpłacił ,a sobie przykleił serduszko? To go wyretuszowali.Nie warto się kłócić o to ."Wycieczka w sejmie.Kochane dzieci teraz będziemy przechodzić obok pomieszczeń posłów Platformy Obywatelskiej.Proszę uważać na swoje telefony komórkowe i portfele" Odpowiedz Link Zgłoś