Dodaj do ulubionych

Symbole partii narodowych!

30.01.17, 15:18
Patrząc na historię najnowszą to partie narodowe zawsze starały się jakoś wyróżniać swoim patriotyzmem o innych.
W hitlerowskich Niemczech jeśli jakiś narodowy socjalista nie nosił munduru to miał w klapie swastykę!
W kaczystowskiej Polsce jak kaczysta jest po cywilnemu , to ma w klapie miniaturkę flagi narodowej.
Jedni i drudzy to robili i robią po to, zeby wykazać, że są lepszymi patriotami o innych uczciwych obywateli., a dla mnie to takie zwyczajne gó...arstwo, a nie patriotyzm, bo równie dobrze można by sobie wpiąć kolczyk do nosa, albo włożyć piórko w d...
Prawdziwy patriotyzm nie polega na obnoszeniu się z nim i afiszowaniu, ale niby skąt PiSiory mogą
o tym wiedzieć?
Prawdziwy patriotym nie polega na fisowaniu si
Obserwuj wątek
    • ultimate.strike Re: Symbole partii narodowych! 30.01.17, 15:39
      Symbole partii narodowych mają pokazywać jedność w sile i siłę w jedności. Mająpokazać, ze narodowcy, chociaż są w mniejszości, są liczni i dominujący, bo ich przeciwnicy są przeważnie podzieleni i nie obowiązuje u nich jednolita i widoczna symbolika.
      • zapijaczony_ryj Re: Symbole partii narodowych! 30.01.17, 17:18
        JAk się nie ma w sercu, to sobie trzeba w klapę wpiąć!
        • ultimate.strike Re: Symbole partii narodowych! 30.01.17, 18:49
          Jak 10% ludzi chce stanowić wiekszość społeczeństwa to musi bezwzględnie mieć powpinane wszystko, co się da.
          • wsk175 Re: Symbole partii narodowych! 30.01.17, 21:36
            W sobotnią noc widziałem patriotę. Ubrany w biało-czerwony polar z jakimś hasłem rzygał w centrum mojej wsi.
            • ultimate.strike Re: Symbole partii narodowych! 30.01.17, 21:41
              Spotkałeś prezesa spółki Skarbu Państwa albo wiceministra.
              • wsk175 Re: Symbole partii narodowych! 30.01.17, 21:44
                Chyba raczej nie, choć to było raptem może 100 metrów od sławnego klubu Wow.
                • ultimate.strike Re: Symbole partii narodowych! 30.01.17, 21:54
                  Może nowy generał?
            • zapijaczony_ryj Re: Symbole partii narodowych! 31.01.17, 13:56
              To był genetyczny patriota!
              • ultimate.strike Re: Symbole partii narodowych! 31.01.17, 14:06
                Nie ma genetycznych patriotów. Geny to pamięć dla procesu ewolucji, a żaden patriota w ewolucję nie wierzy tylko w kreacjonizm. Patrioci zostali stworzeni jak ich Pan Bóg stworzył.
          • zapijaczony_ryj Re: Symbole partii narodowych! 31.01.17, 08:27
            Wiem, tylko dlaczego miniaturkę flagi narodowej, a nie jakąś broszkę z podobizną KAczyńskiego?
    • kolpik124 Re: Symbole partii narodowych! 31.01.17, 14:04
      a oto gó...arz, bo tak orzekł forumowy dyżurant z wielkim ałtorytetem :D

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e9/Official_portrait_of_Barack_Obama.jpg

zapijaczony_ryj napisał:

>
      > Ja dla mnie to takie zwyczajne gó...arstwo, a ni
      > e patriotyzm, bo równie dobrze można by sobie wpiąć kolczyk do nosa, albo włoży
      > ć piórko w d...
      >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka