Dodaj do ulubionych

Reforma ochrony zdrowia wg PiS

21.02.17, 17:36
Xsiąże Radziwiłł przywraca w polskiej ochronie zdrowia ... komunę, chichot dziejów. Burdel będzie taki że dotychczasowe problemy z leczniem to mały pikuś.
ps. czemu p. xsiąże -ministrze przekazujecie w materiałach dyrektorom szpitali że finansowanie po reformie to ędzie max 85% obecnego???
Obserwuj wątek
    • indeed4 Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 21.02.17, 18:01
      > czemu p. xsiąże -ministrze przekazujecie

Przekazujecie, czy nie przekazujecie?

PS. Hejka! Zdradzisz komu po klęsce Palikota oddałeś swoje serce? Dobrze się domyślam, że Nowoczesnej? ;-)
      • kzet69 Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 21.02.17, 18:05
        Pudło, jestem od 2014 roku w Zielonych :)
        A Xsiąże przekazują ustawę liczącą circa 300 stron do konsultacji w dyrekcji szpitala z terminem.... 22 godziny.
        • taniarada Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 21.02.17, 18:15
          kzet69 napisał:

> Pudło, jestem od 2014 roku w Zielonych :)
          > A Xsiąże przekazują ustawę liczącą circa 300 stron do konsultacji w dyrekcji sz
          > pitala z terminem.... 22 godziny.
          Od pięciu lat wiadomo, że szef Partii Zielonych RP Jerzy Arent jest naciągaczem. Nikt jednak, w tym policja i prokuratura, nie potrafi ukrócić jego działalności.Zielone wieśniaki .Nie mylić z PSL.
          • kzet69 Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 21.02.17, 22:39
            Przestań siać ruską propagandę kacapski-pis-tłuku, Arent nie ma nic wspólnego i nigdy nie miał z Zielonymi, to szef jakiegoś sponsorowanego przez Kreml tworu Zieloni RP istniejącego jedynie w sputniku, RT i pis-kacapskiej propagandzie!
        • indeed4 Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 21.02.17, 18:16
          > Pudło, jestem od 2014 roku w Zielonych :)

Serio?! No to powodzenia, a dlaczego nie Razem? ;-)
          • indeed4 Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 21.02.17, 18:59
            O rany, zajrzałem do netu, żeby zobaczyć kto jest twoim szefem i normalnie zasłabłem ;-)

pl.wikipedia.org/wiki/Marek_Kossakowski_(dziennikarz)

Daj spokój, z emerytami i stojącymi nad grobem posthippisowskimi staruszkami chcecie pokonać PiS? Pasuje do Kijowskiego jak ulał, wyglądają jak bracia.
            • kzet69 Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 21.02.17, 22:41
              Akurat Marka bardzo szanuję, sądzę że by się bardzo zdziwił jakbyś mu powiedział, że stoi nad grobem, a współprzewodniczącą jest Małgosia Tracz z Wrocłwia, polecam zapoznać się z osobą.
          • kzet69 Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 21.02.17, 22:39
            Może dlatego że nie jestem fanem komunistów :)
        • mariner4 Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 22.02.17, 05:00
          Dopiero od 2014?
          A przed tym?
          M
    • porannakawa01 Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 21.02.17, 18:06
      kzet69 napisał:

> Xsiąże Radziwiłł przywraca w polskiej ochronie zdrowia ... komunę, chichot dzie
      > jów. Burdel będzie taki że dotychczasowe problemy z leczniem to mały pikuś.
      > ps. czemu p. xsiąże -ministrze przekazujecie w materiałach dyrektorom szpitali
      > że finansowanie po reformie to ędzie max 85% obecnego???
      Liczy, że część wyginie smogowo, część na raka nie doczekawszy.
      85% wystarczy.
      Za resztę się te 2000 dronów maciereiczowych w TESCO kupi.
      Widziałam takie. Na baterie.
    • taniarada Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 21.02.17, 18:08
      "Burdel będzie taki że dotychczasowe problemy z leczniem to mały pikuś." > Chyba nigdy burdelu nie oglądałeś .Witam doktorka w skromnych progach. Hejka! Zdradzisz komu po klęsce Palikota oddałeś swoje serce? Dobrze się domyślam, że Nowoczesnej? indeed4 napisał .Na mur beton .Co ja piszę na skalpel chirurga że Nowośmieszni.<
    • snajper55 Po koniach i drzewach przyszła kolej na chorych 21.02.17, 18:54
      S.
      • kzet69 Re: Po koniach i drzewach przyszła kolej na chory 21.02.17, 22:42
        smutne ale prawdziwe....
    • znak-wodny Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 21.02.17, 19:22
      PiSrząd chce wyciąć w Polsce ponad 400 szpitali i przychodni zdrowia.
      Gowin się wściekł i powiedział dość tego!
      Szydło skomentowała, że może mieć odrębne zdanie a i tak wycinka placówek służby zdrowia się odbędzie czy się jemu to podoba, czy nie.
      PS.
      Ponoć ten zabieg ma przybliżyć służbę zdrowia do pacjenta, a tak naprawdę chodzi o wygenerowanie oszczędności (15% nakładów na służbę zdrowia) żeby było czym zatykać dziurę budżetową i głaskać katabasów, a w szczególności "wiertło" Rydzyka oraz latyfundia jego fumfla Szyszki.
    • taniarada Za wiejskiej lekarki 21.02.17, 23:02
      I "Słońca Peru służba zdrowia zdechła .Arłukowicz pediatra miał zrobić cud ze służbą zdrowia .Jeden z 500 cudów Platformy Nieobywatelskiej.Takie cuda to się nawet nie zdarzają na Jasnej.I co zrobił jajco.siema.
      • koniecpisu Ale miala byc DOBRA zmiana, apologeto prezesika 22.02.17, 05:11
        zal mi ciebie, pajacu na wynajm. taki tepy wolaczk jestes, z podmuchem gazu z tylka preza zmienaisz poglady. wolak potrafi.
    • wariant_b Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 21.02.17, 23:12
      zapewne sprowadzi się do wymiany dyrektorów szpitali na "naszych".
      Jak i inne reformy PIS.
    • rzewuski1 Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 21.02.17, 23:18
      Ile już tych reform było?
      To nie pierwsza i na pewno nie ostatnia .
    • mara571 pracujesz w prywatnym czy publicznym 22.02.17, 06:54
      szpitalu?
      ----
      Kiedyś demokrację niszczono za pomocą blokady informacji. Dziś wrogowie demokracji wykorzystują do tego celu nadmiar informacji

Dominika Wielowieyska
      • sverir Re: pracujesz w prywatnym czy publicznym 22.02.17, 08:01
        Mam nadzieję, że za rok, dwa, jak będziesz na Dolnym Śląsku, to nie dopadnie Cię żadna poważniejsza choroba, wymagająca operacji. Pan minister przewiduje, że w naszym województwie w najbliższych latach będą potrzebni interniści i pediatrzy, ale nie anestezjolodzy.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 22.02.17, 08:18
      A Religa nie zreformował służby zdrowia?
      • m.c.hrabia Re: Reforma ochrony zdrowia wg PiS 22.02.17, 08:22
        religijnych.uczuc.obraza napisał:

> A Religa nie zreformował służby zdrowia?
        >

zreformował , ale teraz będzie jeszcze lepsiejsza reforma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka