wilk_z_wolfow 04.03.17, 18:13 RE ? No pisowskie trolle , czekam na wasze odpowiedzi . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andvhs Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 04.03.17, 18:32 odpowiadam ci - ty Super Trolu pełowski nie popierał Polski w sprawie muzułmańskiego najazdu na Europe Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 kto namawia do obalenia władzy siłą i td. 04.03.17, 18:38 andvhs napisał(a): > odpowiadam ci - ty Super Trolu pełowski nie popierał Polski w sprawie muzułmańs > kiego najazdu na Europe - otóż to i jeszcze dodatkowo,jako wysoki przedstawiciel Europy w grudniowy dzień zamierzał wprowadzić stan wojenny w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: kto namawia do obalenia władzy siłą i td. 04.03.17, 18:49 erka-4 napisał: > [i]andvhs napisał(a): > > > odpowiadam ci - ty Super Trolu pełowski nie popierał Polski w sprawie muz > ułmańs > > kiego najazdu na Europe > - otóż to i jeszcze dodatkowo,jako wysoki przedstawiciel Europy w grudniowy dzi > eń zamierzał wprowadzić stan wojenny w Polsce. Przecież to Kaczyński z tymi jego durniami chcieli przeprowadzić pucz kanapkowy ale po obśmianiu przez Seweryna zrezygnowali kombinując z policją prokuraturą i listami gończymi. Hłe, hłe? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 04.03.17, 18:45 andvhs napisał(a): > odpowiadam ci - ty Super Trolu pełowski nie popierał Polski w sprawie muzułmańs > kiego najazdu na Europe W przeciwieństwie do Persów, którzy przyjmowali dzieci uchodźców polskich. Muzułmanie polskie dzieci! Hłe, hłe! Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 05.03.17, 08:51 Mozesz udowodnic,ze nasze dzieci,kiedykolwiek,byly zywymi bombami? Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 04.03.17, 19:07 andvhs napisał(a): > odpowiadam ci - ty Super Trolu pełowski nie popierał Polski w sprawie muzułmańs > kiego najazdu na Europe Ta decyzje powinni podjac , juz dawno jeszcze za Barroso . Po pierwsze , USA podjely decyzje o zniszczeniu Assada , bo im przeszkadzaly w planach z rurociagiem . USA sprowokowaly Islamska Wiosne , dupek Sarkozy wlazl z butami do Libii a morze uchodzcow , w tym ukryci bojownicy ISIS , zalaly Grecje , Wlochy i Hiszpanie . Gdyby nie odwazna decyzja Merkel , dzisiaj moze nie bylo by tych panstw . To jest pierwszy punkt . Drugim , jest to , ze UE a szczegolnie panstwa z waluta euro , nie podejmuja bilateralnych rozmow z USA ! I bardzo dobrze . Jak rozmawiac to rowny z rownym w ramach EU. Po trzecie , Tusk jako jeszcze premier RP , chcial wprowadzic euro .Bylo by to lepsze , niz tysiac amerykanskich zolnierzy w Polsce . Po czwarte , tego co obawial sie Tusk a takze ja, choc nie jestem zwolennikiem PO ,jak wiekszosc na tym forum mysli , stalo sie faktem . Zolnierze US-Army sa w Polsce w sile ponad tysiaca a przecież mialo byc zdecydowanie mniej ale chodzi o poligon doswiadczalny na rubiezach NATO . Panstwa Baltyckie sa lepiej chronione niz RP. Wypowiedz McCaina dala mi to do zrozumienia . Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 05.03.17, 07:18 Wiemy,wiemy są tacy niebędący za Tuskiem,ale są za Ruskiem. Na jedno wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante To chyba dobrze że nie popierał polskich nazioli. 06.03.17, 10:35 Niemcom którzy nie popierali hitlerowców należy się szacunek, podobnie jak Polakom którzy nie popierają polskiego faszolstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 04.03.17, 18:37 Wydaje się, że raczej łagodził obraz nowej pisowskiej Polski jako kraju rządzonego przez durniów, przestępców, esbeków, krzywoprzysięzców i kłamców zdających sobie sprawę z tego, że będą siedzieć. Niezaprzeczalnym dowodem jest to, że pozwolono aby kloconoga kłamczucha występowała z tymi swoimi kłamstwami na forum PE, wysłuchiwana z poważnymi minami przez parlamentarzystów wiedzących, że bezczelnie kłamie. A mogli przecież gromkim śmiechem kwitować te jej kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 04.03.17, 20:58 Wyrządził jedno zło: kurdupel Tuska nienawidzi i mu zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 04.03.17, 21:20 man_sapiens napisał: > Wyrządził jedno zło: kurdupel Tuska nienawidzi i mu zazdrości. Masz racje , nie dal sie spacyfikowac Kaczynskiemu w a.d.2005 i to jest najwiekszym "grzechem" Tuska . "Genialny" strateg polegnie kolejny raz . Tym razem na zawsze . Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 04.03.17, 21:20 Trudno jest zmierzyc...ale bedzie mial siedzone,wtedy wszystko da sie zmierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Ty mi lepiej rozlicz PiS za SKOK... 04.03.17, 21:26 Wolomin. - Tam PSL-owcow wsadzaja za kraty,a mialo byc wszystko zarezerwowane dla PiS-u? No i prosze Serafin z WSI-owcami wyprowadzal. Odpowiedz Link Zgłoś
piq SKOK Wołomin sponsorował kampanię Jarosława,... 04.03.17, 21:38 ...z pewnością tę w 2010 roku, oraz imprezy smoleńszczyckie, towarzyszu Cyferkow. Są na to papiery,mianowicie gazeta "Dobry Znak" wydawana przez Gazdę i SKOK Wołomin. SKOK Wołomin działał pod opiekuńczymi skrzydłami wielkomordego, czyli tawariszcza Sasina, który wówczas w Wołominie był lokalnym bogiem i nic nie działo się bez jego wiedzy i zgody. A najciekawsze na koniec: niegdysiejszy kochaś Jarosława, porucznik WSI Piotr Polaszczyk, dbał o to, żeby SKOKu Wołomin KNF się nie czepiało, poprzez m.in. zlecenie pobicia wiceszefa KNF Wojciecha Kwaśniaka. Kwaśniak się nie przestraszył, choć przeleżał się w szpitalu. Efekt, towarzyszu Cyferkow, był taki - i jakże oczywisty: Kwaśniak został wyrzucony przez PiS (a dokładniej tę kłapouchą sługuskę prezessimusa, towarzyszkę gosposię Szydło) z pracy w KNFie. Żeby więcej nie przeszkadzał kraść PiSOwi pieniędzy umieszczonych w SKOKach przez naiwnych Polaków. Trzeba lepszych dowodów, matołku? Won. Jesteście złodziejami i zdrajcami, Cyferkow. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: SKOK Wołomin sponsorował kampanię Jarosława,. 05.03.17, 09:04 Bardzo mocno denerwujesz sie piszac to w co nie wierzysz. - Badz soba chlopie i nie POzwol by toba manipulowali. A teraz uspokoj sie i napisz zgodnie z faktami.- Jesli nie wiesz wszystkiego,zaczekaj na "spowiedz" Serafina - wielu czeka na te "spowiedz"ze strachem. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: SKOK Wołomin sponsorował kampanię Jarosława,. 05.03.17, 11:27 piq mnie ostatnio poważnie wqrwił ale w tym wypadku napisał tak jak jest. Są to rzeczy weryfikowalne. Tobie zaś brakuje argumentów i próbujesz się nieudolnie wymigać stosują żenujące sztuczki erystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Ty mi lepiej rozlicz PiS za SKOK... 05.03.17, 08:02 SKOK Wołomi. hmmm... Jak by ci to powiedzieć rybeńko.... Otóż, powiatem wołomińskim rządzi układ pana Sasina. To pan Sasin, mieszkaniec Marek decyduje o obsadzie wiejskości stanowisk w tym powiecie. Ciekawe jest to ze pan Sasin starannie przemilcza swoje związki z powiatem Wołomińskim i pytania na ten temat są wyraźnie dla niego niewygodne. SKOKI to jest zaplecze finansowe PIS. Jeśli połączy się jedno z drugim wydaje się być nieprawdopodobne by ktoś taki jak Sasin nie miał nic wspólnego z tym co dzieje siew SKOKU Wołomin. PS Pamiętasz jak wyjechali ze zdjęciem na którym był Komorowski z jakimś aferzysta ze SKOK Wołomin i miało ono stanowić dowód udziału Komorowskiego w aferze (inna sprawa że zdjęcie zostało zrobione w czasie oficjalnych uroczystości związanych z obchodami rocznicy Bitwy Warszawskiej i Komorowski ani wcześniej ani później już z tym człowiekiem żadnych kontaktów nie maił)? Podobno istnieje wiele zdjeć tego pana z panem Sasienem.... Ale to juz pismeni starannie przemilaczają Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Ty mi lepiej rozlicz PiS za SKOK... 05.03.17, 11:25 Rybeńko dobrze wiesz dlaczego w moim poście pojawiło się słowo "podobno". Za dużo milionów wydojono ze SKOKOW by ryzykować kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ty mi lepiej rozlicz PiS za SKOK... 06.03.17, 13:51 Impreza w SKOK w Wołominie: www.newsweek.pl/g/i.aspx/1200/0/newsweek/635632135243039184.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Piszesz a wskakują trolle PO 04.03.17, 21:54 Nie ma żadnych pozytywów w rządzeniu Donalda Tuska jako szefa RE.Jedynie tyle że podszkolił sobie język angielski i nabił konto dla siebie.Dla Polski i Polaków nic nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Piszesz a wskakują trolle PO 05.03.17, 07:29 Ty sobie nowe bryle głupia rado kup. Chrabya, numerkowy, erka , nowy nick no i ty kretyn to sama śmietanka debilnych pisowcow na zaledwie 15 wpisów. Oczywiste paru gwiazd brakuje ale wy dzielnie sobie radzicie Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Piszesz a wskakują trolle PO 05.03.17, 08:05 Ale wymień zbrodnie jakich się dopuścił i nie pieprz o pozytywach. Odpowiedz Link Zgłoś
adamszem Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 04.03.17, 22:04 Ależ, on żadnemu szkopowi nic złego nie zrobił. Cały czas jest zakochany w Angeli, doskonale wyczuwa jej pragnienia i zachcianki. Nie jego wina, że niemieckie ... nie zgadzają się z polskimi. Wszak, jak już dawno zauważył "polskość to nienormalność". Odpowiedz Link Zgłoś
piq powtarzacie, tow. sowieckie popychadło, łgarstwa.. 04.03.17, 22:44 ...szmaty "wpotylicę.prl", która bezczelnie sfałszowała cytat z artykułu Tuska. Zdanie z tekstu, kluczowe dla jego zrozumienia, bezczelny sowiecki łachudro, brzmi: "Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością, i tam, gdzie inni mówią człowiek, ja mówię Polak; gdzie inni mówią kultura, cywilizacja i pieniądz, ja krzyczę Bóg, Honor i Ojczyzna (wszystko koniecznie dużą literą); kiedy inni budują, kochają się i umierają, my walczymy, powstajemy i giniemy." Możesz tego, jako rosyjska wywłoka, nie rozumieć. To może zrozumieć tylko Polak, który brał udział w oporze przeciwko komunistycznemu okupantowi, i jeszcze pozostał w opozycji w 1987 roku. Wtedy wydawało się, że nie dożyjemy niepodległości, towarzyszu swołocz. Pamiętam to uczucie beznadziei, kolejne wydanie gazetki, łażenie i kolportowanie, ciągłe oglądanie się za siebie - i wszystko wydawało się pozbawione znaczenia i sensu. Jako ubeckie popychadło z pewnością tego nie doświadczyłeś, bucu. A teraz naści, swołocz PiSowska – sfałszowany tekst "wpotylicę.prl": "Polskość w rzeczy samej jest nieadekwatną do ponurej rzeczywistości projekcją naszych zbiorowych kompleksów. Piękniejsza od Polski jest ucieczka od Polski tej na ziemi, konkretnej, przegranej, brudnej i biednej." Oryginał ze "Znaku", 1987, nr 11-12: "Polskość w rzeczy samej jest nieadekwatną do ponurej rzeczywistości projekcją naszych zbiorowych kompleksów. Piękniejsza od Polski, jest ucieczką od Polski tej na ziemi, konkretnej, przegranej, brudnej i biednej." Tak wy, sowiecka swołocz, prowadzicie operacje specjalne. Usunięcie przecineczka i przerobienie ą na a zmienia zasadniczo wydźwięk wypowiedzi. Jesteście bolszewickim góvvnem, a nie prawicą. Prawicowość to przede wszystkim tzw. przyzwoitość, o której wy, bolszewia mentalna pod przywództwem enkawudowskiego bękarta, nie macie pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 wyrywanie zdania z kontekstu... 05.03.17, 08:01 ...zmienia sens całej wyPOwiedzi,nawet gdy ą na a zmienisz nie usprawiedliwia tego,żebyś komuś ubliżał. piq napisał: > A teraz naści, swołocz PiSowska – sfałszowany tekst "wpotylicę.prl": cytat też stamtąd lecz nie co większy: Jak wyzwolić się z tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od urodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło-ponuro-śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych rojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze wrzuciły na moje bark brzemię, którego nie mam specjalnej ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię; i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością, i tam, gdzie inni mówią człowiek, ja mówię Polak; gdzie inni mówią kultura, cywilizacja i pieniądz, ja krzyczę; Bóg, Honor i Ojczyzna (wszystko koniecznie dużą literą); kiedy inni budują, kochają się i umierają, my walczymy, powstajemy i giniemy. I tylko w krótkich chwilach przerwy rozważamy nasz narodowy etos odrobinę krytyczniej, czytamy Brzozowskiego i Gombrowicza, stajemy się normalniejsi. Jest jakiś tragiczny rozziew w polskości – między wyobrażeniem a spełnieniem, planem a realizacją. Jest ona etosem pechowców, etosem przegranych i zarazem niepogodzonych ze swą przegraną. Wolność jest w nim wartością najwyższą -[—-] [wycięte przez cenzurę – Ustawa z dnia 31 VII 1981 r. o kontroli publikacji i widowisk, art. 2 pkt 6 (Dz. U. nr 20 poz. 99, zm.: 1983 Dz. U. nr 44 poz. 204)] porywa się na czyny wielkie z mizernym zwykle skutkiem. Polskość w rzeczy samej jest nieadekwatną do ponurej rzeczywistości projekcją naszych zbiorowych kompleksów. Piękniejsza od Polski jest ucieczką od Polski tej na ziemi, konkretnej, przegranej, brudnej i biednej. I dlatego tak często nas ogłupia, zaślepia prowadzi w krainę mitu. Sama jest mitem. Czyli,jeśli myśleć potrafisz to chyba zrozumieć także potrafisz,że tak nie może mówić Polak tylko kosmopolita. Piszę kosmopolita,bo nie chcę Donalda Tuska nazwać Polaka wrogiem,lecz taka ocena sama się nasuwa. Przecież wyraźnie mówi,że głupi jest ten,który utożsamia się z korzeniami polskości. Nic bym nie miał przeciw,gdyby tak nagle,już od dzisiaj wszyscy obywatele Świata tak myśleć zaczęli,ale wiesz,że to jest nierealne. Ciekawy jestem,co by Niemcy powiedzieli,gdyby słowa takie pani Merkel wypowiedziała,lub Trump do Amerykanów albo Putin do swoich Rosjan. ps. jeżeli ktoś jest swołocz to kim ty jesteś w takim razie,moim zdaniem marnym piqsiem. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: wyrywanie zdania z kontekstu... 05.03.17, 16:24 Pamiętam jak z "kosmopolitami" walczyliście bolszewiccy buce jeszcze w latach sześćdziesiątych. Wtedy to każdy Polak który nie był z PZPR, nazywany był przez bolszewicką propagandę Trybuny Ludu i Żołnierza Wolności kosmopolitą. Minęło ponad pól wieku a wasza propaganda dla ciemniaków nie potrafi wymyślić nic nowego, Buractwo nadal walczy z "kosmopolitami", i kto nie z partią kraczatych popychadeł Putina to kosmopolita wróg Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: wyrywanie zdania z kontekstu... 05.03.17, 17:21 x2468 napisał: Pamiętam jak z "kosmopolitami" walczyliście bolszewiccy buce jeszcze w latach sześćdziesiątych. hmmm,a co ty tak z grubej rury ? Przecież ja jestem gorącym kosmopolityzmu zwolennikiem,ale wiem dobrze,że to jedynie piękna utopia,w wydaniu pana Tuska,życie swe zakończyłaby na Federalnej Rzeszy Europejskiej, a jeśli tak ma się zakończyć kosmopolityzm dla Polaka,to ja już wolę swojską Polskę. Nie po to ginął mój pradziad,dziadek i babka,żebym ja dziś oddał bez walki Polskę. Pan Tusk ma prawo myśleć odmiennie,wszak wszyscy wiedzą,że stoi w rozkroku. Kosmopolityzm − pogląd negujący wszelkie podziały kulturowo-polityczne i terytorialne. Zwolennicy kosmopolityzmu uważają za swoją ojczyznę nie kraj czy inny sformalizowany obszar, ale cały świat. Dążą oni do politycznej i społecznej jedności świata, wolnego od podziałów i konfliktów, stopionego w jedną wspólnotę ogólnoludzką. Tak sformułowana doktryna jest przeciwieństwem patriotyzmu i nacjonalizmu. ps. Mówisz,że ktoś walczył w Polsce z kosmopolitami,zatem zapytam,cóż to takiego się z nimi stało,że w chwili ataku arabskiego na ich państwo nagle przypomnieli sobie,że są izraelskimi patriotami ? Zaznaczam,że nic nie mam przeciw Żydom,bo naród to taki jak każdy inny i prawo ma do swego patriotyzmu,a skoro tak to on ma prawo walczyć o swoje,ale nie ma prawa odbierać takiego prawa innym narodom. Oczywiście,żyć też mają prawo w przyjaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 post scriptum... 05.03.17, 17:27 ...dwóm panom jednocześnie niemożliwością jest służyć. Wiedzą o tym Żydzi i pan Tusk też wiedzieć powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: powtarzacie, tow. sowieckie popychadło, łgars 05.03.17, 09:16 Szkoda,ze juz nie zyje Janek Kuchnowski - Prezes Stowarzyszenia Kaszubow - slowa te byly wypowiadane na Konferencji Kaszubow bodajze w Wejherowie. Janek Kuchnowski wtedy nie wytrzymal i wyszedl w protescie przeciw takiemu traktowaniu Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: powtarzacie, tow. sowieckie popychadło, łgars 05.03.17, 11:29 141288bs napisał: > Szkoda,ze juz nie zyje Janek Kuchnowski - Prezes Stowarzyszenia Kaszubow - slow > a te byly wypowiadane na Konferencji > Kaszubow bodajze w Wejherowie. Janek Kuchnowski wtedy nie wytrzymal i wyszedl w > protescie przeciw takiemu traktowaniu Polski. =============================================== Najwidoczniej facet nie zrozumiał sensu wypowiedzi Tuska. To świadczy źle oni a nie o Tusku. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: powtarzacie, tow. sowieckie popychadło, łgars 05.03.17, 15:16 Janek Kuchnowski byl rodowitym Kaszubem,calkowitym przeciwienstwem Tuska. Tusk ma sklonnosci folksdojcza,od zawsze takim byl...nawet jego wlsny ojciec,mimo usilnych staran,nie byl wstanie wybic mu tej idei. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: powtarzacie, tow. sowieckie popychadło, łgars 05.03.17, 15:48 Ale co to ma do rzeczy? Facet nie zrozumiał tego co mówił Tusk. No nie ogarną. Zdarza się. Jego wina. A ty tu wyjeżdżasz z jego domniemanym zaletami ducha.... Gości weź ty się ogarnij. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: powtarzacie, tow. sowieckie popychadło, łgars 05.03.17, 16:34 Ojciec Tusk,tez syna Donalda nie ogarnial. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: powtarzacie, tow. sowieckie popychadło, łgars 05.03.17, 16:36 Być może że czytał te same propagandowe gadzinówki które ty czytasz. Kuch nowski to wychowany na lekturze Żołnierza Wolności syn tego Kuchnowskiego z Pucka który jako żołnierz Wehrmachtu, w Normandii z niemieckiego bunkra ostrzeliwał z polskiego (zdobytego przez Niemców w 1939 roku) CKM aliancki desant? Jednym słowem wnuk dziadka z Wehrmachtu? Jak widać ten niczego nie zrozumiał z propagandy pis. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: powtarzacie, tow. sowieckie popychadło, łgars 05.03.17, 17:34 Nie,Janek to syn Kuchnowskiego z Luzina. Zostaw te swoje "dowcipy" iksie iles tam...znam Rodzine Kuchnowskich,a z Jankiem uczylismy sie w jednej klasie szkoly sredniej w Gdansku. x2468 jest nastajaszczym trollem putinowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: powtarzacie, tow. sowieckie popychadło, łgars 06.03.17, 13:59 Wyobraź sobie ze znam paru Kuchnowskich i wcale tego nie ukrywają ze służyli w Wehrmachcie. Niektórzy dzięki tej służbie otrzymali niemieckie obywatelstwo i tam mieszkają. Odpowiedz Link Zgłoś
piq PS. ćwierćinteligencie: antyniemieckość... 04.03.17, 22:47 ...jest prorosyjskością. To prosty rachunek polskiego interesu narodowego. Wy, jako rosyjski parobek, doskonale o tym wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 04.03.17, 23:19 Jeszcze nie dotarło do ciebie potomku stworzenia na którym podróżował Judasz, co tak naprawdę powiedział p.Tusk? Naprawdę zdumiewające ograniczenie umysłowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 05.03.17, 08:07 adamszem napisał: > Ależ, on żadnemu szkopowi nic złego nie zrobił. Cały czas jest zakochany w Ange > li, doskonale wyczuwa jej pragnienia i zachcianki. Nie jego wina, że niemieckie > ... nie zgadzają się z polskimi. Wszak, jak już dawno zauważył "polskość to ni > enormalność". ================= Twój post potwierdza że polskość to nienormalność. Idź się leczyć frustracie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Dej Pokoj, zadnego zla nie wyrzadzil. 05.03.17, 07:20 to dekoracyjne stanowisko, podobnie jak Prezydent Polski , czy Prezydent Niemiec... Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 05.03.17, 07:42 Ta ruda morda już swoim samym wyglądem czyni zło a ty chcesz konkretów? Proszę bardzo: - Tusk swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem doprowadził do wyjścia GB z UE. Zrobił to tylko dlatego, że Pan Prezes Jarosław Kaczyński wkskazał GB jak strategicznego sojusznika Polski. - Tusk przez zaniechanie doprowadził do zalewu Europy islamskimi osadnikami. - Tusk promuje gender. - Tusk na siłę chce wprowadzać euro. - Tusk spiskuje za kulisami z Merkel. Mało ? Mozna więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante Taaa, szczególnie ten straszny "smok Gender"... 06.03.17, 10:39 Ja pierdylę, stoczyłeś się na samo dno! Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Taaa, szczególnie ten straszny "smok Gender". 06.03.17, 12:38 el.commendante napisał: > Ja pierdylę, stoczyłeś się na samo dno! ==================================== bahahahahah :) A jednak ktoś to łyknął... :) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 06.03.17, 14:12 Potężny i wszechmocny ten Tusk. Z tej listy wynika ze najpotężniejszy człowiek na świecie. Pewnie dlatego 27 narodów Europy (przez swoich suwerenów) boi się z nim zadzierać i go popiera, może pod przymusem? Pana Boga również sobie podporządkował biedne marne pisiątka? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 05.03.17, 07:50 kazał wprowadzić bez recepty pigułkę po, którą małolaty zamiast żelków, żrą na potęgę, doprowadził do takiej biedy ,że ludzie zeżarli prawie wszystkie psy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Schetino kretino 05.03.17, 08:57 Wyrzuca ze swojej nędznej partyjki najlepszego człowieka.W Platformie Nieobywatelskiej zostali już same nieudaczniki .Tacy co donoszą na własny kraj lub szperają po rzeczach innych posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Schetino kretino 05.03.17, 11:23 Ten człowiek sprzedał przez wiele lat wypracowany autorytet i szacunek w UE za mgliste obietnice panaprezesa..... Trzeba być idiotą by coś takiego zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Schetino kretino 06.03.17, 14:15 Ziobro, Obatel, Legutek, Magister-minister i jeszcze paru mówców z Brukseli to również ofiary pisożercy Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 05.03.17, 09:44 Wprawdzie nie pisi troll ale odpowiem. Największym złem jakie Polsce wyrządził Tusk było nierozliczenie kaczyńskiego za wszystkie jego łajdactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 05.03.17, 16:39 Zgadzam się i podpisuje pod tym stwierdzeniem oboma rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: Przewodniczący s.kretyna 05.03.17, 15:34 Nie wiem czy będzie siedział czy nie. Belka zeznał pod przysięgą, że dzwonił do Tuska w sprawie Amber Gold. A Tusk robił cyrk, że nie wiedział, że syn wplątany. Tusk podejmował szereg dziwnych decyzji choćby ta z oddaniem prowadzenia śledztwa rosjanom w sprawie katastrofy smoleńskiej chociaż pierwotny wniosek był inny i został on po dwóch dniach wycofany. Dodajmy do tego rozłożenie abonamentu RTV, likwidację służby wojskowej itd. Ostati jego kwiatek to wypowiedź po wyborach Trumpa, iż to zły wybór. Ten człowiek się nie nadaje. Co najmniej mija się z prawdą w wielu sprawach i nie jest samodzielny tj. obecnie jest na sznurze Merkelowej. Typowy partyjny aparatczyk z parciem na szkło. To nie jest mąż stanu dużego formatu. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Przewodniczący s.kretyna 05.03.17, 15:50 Belka jest qrwą która handlowała niezależnością banku centralnego. Ta qrwa juz za to powinna 20 lat więzienia dostać. Ale jak to qrwa (qrwa prześpi się z każdym) dogadał się z PiS. Dla mnie Belka jest całkowicie niewiarygodny. Na niego nawet bym nie splunął. Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: Przewodniczący s.kretyna 05.03.17, 16:32 No ja też pamiętam jak się dogadywał. Ale to należy do innego postępowania i też uważam że już powinno się toczyć to postępowania. I tutaj raczej wierzę Belce bo ta informacja powtórzona pod przysięgą znalazła się na nagraniach z Sowy. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Przewodniczący s.kretyna 06.03.17, 12:35 On własną matkę fałszywie by pogrążył pod przysięgą jeśli by na tym miał skorzystać. To człowiek bez zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Przewodniczący s.kretyna 05.03.17, 16:10 Ile razy trzeba baranom pisowskim tłumaczyć że nikt nikomu żadnego śledztwa nie oddał? Wypadek zdarzył się na terytorium Rosji i mogła Rosja robić co chciała. Powtarzanie tych kretynizmów to chyba na potrzeby ciemnego luda. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Przewodniczący s.kretyna 05.03.17, 16:32 Co ty adam pieprzysz. - Wyraznie Tusk powiedzial,ze sledztwo przeprowadzi komisja miedzynarodowa. I bylo tak w skladzie komisji byli przedstawiciele Kazachstanu,Uzbekistanu,FR,Czukotki a wszystko to bacznie obserwowal Edmund Klich. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Przewodniczący s.kretyna 05.03.17, 16:42 Czyli była międzynarodowa komisja. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Przewodniczący s.kretyna 05.03.17, 17:41 Tak to byla komisja tak jak napisalem miedzynarodowa,to moze zrozumiec ten kto jest myslacy. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Przewodniczący s.kretyna 05.03.17, 17:44 141288bs napisał: > Tak to byla komisja tak jak napisalem miedzynarodowa,to moze zrozumiec ten kto > jest myslacy. cóż, nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Przewodniczący s.kretyna 05.03.17, 21:05 co sie stalo m.c.hrabio,ze zmieniles zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Przewodniczący s.kretyna 05.03.17, 18:02 Tusk matole to mógł co najwyżej podskoczyć. Wypadek był w Rosji i byliśmy zdani na łaskę i niełaskę Putina. Jedyny błąd Tuska to widocznie za duże zaufanie do Putina że ten na coś takiego jak KM pozwoli. Ale pelikany łyknęły bo to w sumie ciemny lud jak was wasz własny polityk nazwał Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Przewodniczący s.kretyna 05.03.17, 21:16 Sam okreslasz sie matolem,jesli nie widziales jak Donald ciagle lazl Putinowi w tylna czesc. - Zuwazyles jaki Donald byl wniebowziety kiedy Putin pozwolil mu przybic zolwika? A twierdzac,ze "bylismy zdani na laske i nielaske Putina",nie uwazasz polskiego czlonkostwa w NATO i UE...Tusk wtedy tego tez nie zauwazal. Pomysl,czemu nie zauwazyl wtedy naszej obecnosci w tych strukturach? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Przewodniczący s.kretyna 06.03.17, 14:24 Potomku wierzchowca Judasza. Putin żadnego "żółwika" nie przybijał choćby z tej przyczyny ze taki "żółwik" jest w Rosji nieznany. Pomyśl lepiej o pożeraczu kiełbas. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Przewodniczący s.kretyna 06.03.17, 19:21 UE i NATO nie wtrącają się w wypadki komunikacyjne głąbie pisowski! A tym bardziej na terenach z definicji nieprzyjaznych. Dlaczego każdy pisowiec to idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Przewodniczący s.kretyna 05.03.17, 21:28 Twierdzac,ze "wypadek"zdarzyl sie na terytorium FR wiec Rosja mogla robic co chciala,sam wychodzisz na barana,adasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Przewodniczący s.kretyna 06.03.17, 07:05 tlss napisała: obecnie jest na sznurze Merkelowej. Typowy partyjny aparatczyk z parciem na szkło. To nie jest mąż stanu dużego formatu. - tak było od samego tuskowego POczątku,nigdy by tam nie był gdyby go Andżi do "europy" nie POciągła. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Przewodniczący s.kretyna 06.03.17, 14:20 Belka zadzwonił i powiedział ze AMBER GOLD to tak jak SKOK piramida finansowa. O tym wiedziało 80% Polaków. Pozostałe 20% w to nie wierzyło, wolało słuchać "niezależnych mediów" pisiego mainstreamu. Odpowiedz Link Zgłoś
adamszem Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 05.03.17, 20:38 Żadna to rewelacja. Tusk od dziecka czuł się szkopem ("Polska to nienormalność"). Nie rozumiem jego obecnych ansów, że Polska go nie popiera. Przypomnę, że ten szkopski pachołek poprzednio w ogóle do rządu (którego był premierem) nie zwrócił się o poparcie. Wtedy wystarczyła mu Angela. Uważam, że powinien dostać zakaz wjazdu do Polski, a za to co zrobił "dobrego" dla kraju powinien otrzymać europejski list gończy i ... karę śmierci. Tylko tak należy traktować zdrajców ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 05.03.17, 20:44 Niewiarygodne że tacy idioci jak ty mieszkają w tym kraju!. Panu Tuskowi możesz buty co najwyżej wyczyścić, jak się zgodzi. Zresztą, Tusk wróci za 3 lata i zaczniemy sprzątanie. trzeba będzie ze 2 nowe więzienia wybudować Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 05.03.17, 21:03 Ty nawet podcierasz temu folksdojczowi,a on zawsze ma cie pod d,tzn.reka. Adamie musisz byc wciaz czujny,pamietaj1 Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 06.03.17, 07:12 adam111115 napisał: > Niewiarygodne że tacy idioci jak ty mieszkają w tym kraju!. Panu Tuskowi możesz > buty co najwyżej wyczyścić, jak się zgodzi. Zresztą, Tusk wróci za 3 lata i za > czniemy sprzątanie. trzeba będzie ze 2 nowe więzienia wybudować - my jesteśmy tacy Polacy,że byle komu butów nie czyścimy. Czyżbyś zapomniał jak pan Donald knuł podczas Nocnej Zmiany razem z innymi,którzy Polakom do pięt nie sięgają. Ach,zapomniałem,przecież tyś z tych,którzy tę zmianę wspierali. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Ile zla wyrzadzil D.Tusk jako Przewodniczacy 05.03.17, 21:18 Kara smierci nad nim wisi i Tusk od niej nie wymiga sie. Odpowiedz Link Zgłoś