lumpior 08.07.17, 15:54 trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,22069474,lech-walesa-trafil-do-szpitala-klopoty-z-sercem.html#Czolka3Img // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrabya Tak mi przykro:) 08.07.17, 16:15 Mam nadzieję, że Frasyniukowi hemoroidy nie przeszkodzą przyjść i usiąść. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a to hrabya jemu zaglądał ? 08.07.17, 18:04 chrabya napisał(a): > Mam nadzieję, że Frasyniukowi hemoroidy nie przeszkodzą przyjść i usiąść. a skąd hrabi wie, że ma? zaglądało mu ( się ) w d. ?? w jakich okolicznościach? robiło mu kolonoskopię, lewatywę - czy w jakichś bardziej jeszcze intymnych ewentach przyuważyło się ? Odpowiedz Link Zgłoś
chrabya Re: Tak mi przykro:) 08.07.17, 16:29 Taki wzruszający list otwarty opublikowali w GW a tu takie nieszczęście. Stawał, stawał aż zawał... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tak mi przykro:) 09.07.17, 00:11 chrabya napisał(a): > Taki wzruszający list otwarty opublikowali w GW a tu takie nieszczęście. > Stawał, stawał aż zawał... > > Już tylko w trumnie LW może wyglądać dumnie.Kogucik ucikł przed DUDOM [Piotrem]w chorobowe.Legenda S okazuje siem kitem-mitem. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Miesięcznica bez Wałęsy? 09.07.17, 00:21 mariner4 napisał: > Pisiory się cieszą? > M. > Bo legenda S to KIT-MIT.Kogucik ucikł w chorobowe.UCIKŁ przed taczkom DUDY[Piotra] i bylymi kolegami ze Stoczni im LENIna, Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.zmierzaja.do.paki Re: Miesięcznica bez Wałęsy? 08.07.17, 16:34 Kto obserwuje wpisy Wałęsy na fejsie a kiedyś bodajże na Wykopie ten doskonale wie, że jemu często puszczają nerwy. Szarpie się przed tym ekranem jak opętany a problemy zdrowotne z sercem ma od dawna, no i wiek. Już mu SBecy powinni odpuścić i nie nękać go, nie ciągać po tych kontrmanifestacjach na rozkaz. Na ryby niech jedzie i odpocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Miesięcznica bez Wałęsy? 08.07.17, 17:05 Przewidzialem duzo wczesniej taki scenariusz. Ktos mu przetlumaczyl,ze wobec zapowiedzi stoczniowcow o wywiezieniu go z Krakowskiego Przedmiescia,lepsza bedzie jego nieobecnosc. - Jednak zapowiedz blokowania miesiecznicy,poszla w swiat... i swiat teraz zastanawia sie - co sie wtedy wydarzylo,ze stoczniowcy niecierpia Walesy? I wydaje mi sie,ze teraz rozumieja co znaczy imie Bolek,ze Bolek to to samo co podla swinia. Odpowiedz Link Zgłoś
chrabya Re: Pękła mu żyłka 08.07.17, 22:05 Lekarze mówią, że nie dożyje nowego roku. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Pękła mu żyłka 08.07.17, 23:05 Pisowsko-katolicka trzoda się rozszczekała........... Jutro rano zjecie wafelka i poczujecie się rozgrzeszeni..... Odpowiedz Link Zgłoś
nauto Re: Pękła mu żyłka 09.07.17, 05:34 Lewacka trzoda jest niewierząca więc może szczekać, wyzywać ile chce? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Pękła mu żyłka 08.07.17, 23:07 inocom napisał: > Od napinania i chcem. > Trzeba przyznać że miał żyłkę do kłamstw.Polacy dali sie nabrać na jego ujemne plusy. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Pękła mu żyłka 09.07.17, 05:49 A prezesu od wypinania się zwieracze Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Pękła mu żyłka 11.07.17, 06:07 inocom napisał: > Od napinania i chcem. > Matka Boska na lewej klapie i siekierka w prawej łapie mu zaszkodziły? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Miesięcznica bez Wałęsy? 08.07.17, 23:11 WYSTRASZYL siem taczki Dudy[Piotra] Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Lektyka poczeka do sierpnia. 09.07.17, 00:58 Wersja zimowa ocieplana też możliwa. Opozycja czeka na swojego zbawiciela. Odpowiedz Link Zgłoś