Dodaj do ulubionych

Jak na imię będzie miał polski Prezydent...

06.09.17, 17:17
...na koniec stulecia ?
Bo francuski ma się Mohamed nazywać.

cytat:

„Dzień przed końcem stulecia prezydent Republiki będzie miał na imię Mohamed, Ahmed lub Mozzedine. To cudowna perspektywa, bo będzie on autentycznie francuski”

Jak myślicie,czy jest szansa na cud nad Wisłą następny ?
Obserwuj wątek
    • keekees Wowa 06.09.17, 17:20
      erka-4 napisał:

> ...na koniec stulecia ?
      > Bo francuski ma się Mohamed nazywać.
      >
      > cytat:
      >
      > [url=http://niezalezna.pl/202532-wart-pac-palaca-czyli-ekipa-macrona]„Dzień prz
      > ed końcem stulecia prezydent Republiki będzie miał na imię Mohamed, Ahmed lub M
      > ozzedine. To cudowna perspektywa, bo będzie on autentycznie francuski”[/
      > url]
      >
      > Jak myślicie,czy jest szansa na cud nad Wisłą następny ?

Wowa, albo Wania.
      • 99venus Re: Wowa 06.09.17, 18:14
        Może znowu Adrian?
    • m.c.hrabia Re: Jak na imię będzie miał polski Prezydent... 06.09.17, 17:21
      Wania.
      • keekees Ew. Pink-Ponk-Penk albo Cing-Ciang-Ciong. 06.09.17, 17:36
        m.c.hrabia napisał:

> Wania.

Ew. Pink-Ponk-Penk albo Cing-Ciang-Ciong.
        • m.c.hrabia Re: Ew. Pink-Ponk-Penk albo Cing-Ciang-Ciong. 06.09.17, 17:42
          ew.Hatakumba
    • mariner4 Re: Jak na imię będzie miał polski Prezydent... 06.09.17, 18:08
      Władimir jak wam się uda do reszty sprzedać Polskę.
      M.
    • erte2 Re: Jak na imię będzie miał polski Prezydent... 06.09.17, 19:13
      Jak to jak? jarosław oczywiście! Że co, że nie dożyje? A taki Lenin, wiecznie żywy....
    • szwampuch58 Re: Jak na imię będzie miał polski Prezydent... 06.09.17, 20:30
      Lonia albo Wasyl,to pewne Erka pisiory nam to zapewnia....wierz mi bo taka jest prawda z tych najprawdziwszych
    • buldog2 Re: Jak na imię będzie miał polski Prezydent... 06.09.17, 23:04
      Jednak kilka osób się tu wpisało. Może mi kto powiedzieć, dlaczego rozmawia z jedną z najgłupszych, może nawet nieświadomą swojej roli, kreatur jaczejki PIS?
      • erka-4 Re: Jak na imię będzie miał polski Prezydent... 07.09.17, 06:07
        buldog2 napisał:

> Jednak kilka osób się tu wpisało. Może mi kto powiedzieć, dlaczego rozmawia z j
        > edną z najgłupszych, może nawet nieświadomą swojej roli, kreatur jaczejki PIS?
        >

- z ciebieto ubaw mam wielki.
        Przecież ja w pełni się zgadzam z tezą tego Francuza,a skoro twoim zdaniem ja jestem głupi to znaczy,że Francuz też głupim jest także.
        No to jeśli tak jest to ja się bardzo cieszę.

cytat też stamtąd:

Nowy labrador Macrona

Nominacja rzecznika wywołała komentarze o pojawieniu się w pałacu prezydenckim nowego labradora. Macron niedawno sprowadził tam czarnego psa tej rasy, ale w wypadku rzecznika trzeba raczej mówić o… buldogu. Labradory są dość łagodne, tymczasem Roger-Petit zasłynął raczej z ostrego języka i ataków na polityków, głównie prawicy. Ataków, które nie mają wiele wspólnego z wersalską etykietą. Napisał m.in. paskudny pamflet na konkurującego z Macronem w wyborach prezydenckich François Fillona, atakował czynną wtedy politycznie młodą deputowaną Frontu Narodowego – Marion Maréchal-Le Pen („Lolitka w sukience Vichy”), nie odpuszczał katolikom („Wszyscy katole są podejrzani”).

niezalezna.pl/202532-wart-pac-palaca-czyli-ekipa-macrona
        • stasi1 Re: Jak na imię będzie miał polski Prezydent... 07.09.17, 10:28
          Cieszysz się że cię do francuza porównują? Tego ktorego trzeba uczyć jeść widelcem?Bez jaj.
    • adalberto3 Przewiduję restytucję monarchii. 06.09.17, 23:29
      Imię Bolesław ze względu na skojarzenia z Bolkiem będzie ustawowo zakazane. Pierwszy król przyjmie imię Leszek lub Mieszko (Miecisław).
    • eiran Re: Jak na imię będzie miał polski Prezydent... 07.09.17, 07:27
      Marta
    • adam.eu Re: Jak na imię będzie miał polski Prezydent... 07.09.17, 11:12
      Czy na koniec stulecia Francuzi będą emigrowali do Polski i ewentualnie do Rosji?
    • adam.eu Re: Jak na imię będzie miał polski Prezydent... 07.09.17, 11:18
      A Polska będzie jeszcze na mapie? Bo jak napadnie na wszystkich sąsiadów, to nie wiadomo, co zrobią Niemcy, Rosjanie Francuzi Anglicy i inne nacje wrogie Polakom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka