Dodaj do ulubionych

Kocham PiSiorki

14.09.17, 15:22
A zwłaszcza bardzo przytomnego p/osla Gizynskiego ktory znienacka wlazl na mownice i zapodal Urbi et Orbi ze w Niemieckiej scenie muzycznej pojawily się się podroby zespołów. Boney M i Budka Suflera i zlazl ze sceny niepokonany no moze przez wlasny umysł. Gdyby ich zabrakło to świat zrobilby się szary jaktwarze PiSiat.
Obserwuj wątek
    • alistair-p Re: Kocham PiSiorki 14.09.17, 15:43
      On sam ma gębę czystą,bez śladu myśli.Jak się trafi jakaś nowa komisja to na 100% w niej zasiądzie.
      • ukos Re: Kocham PiSiorki 14.09.17, 22:30
        alistair-p napisał:

> On sam ma gębę czystą,bez śladu myśli.

Gębę? Wydawało mi się, że stanął na rękach i odwrócił się tyłem.
    • f.a.q Re: Kocham PiSiorki 14.09.17, 15:47
      Generalnie to kryptonimy zespołu kapusiów z Polski (w tym jeden polskojęzyczny). Łatwo rozszyfrować kto jest kto- i w tym kształcie pomysł Giżyńskiego jest cieniutki. Ale cóż.... nie ma w tym takiej wprawy jak profesjonalni esbecy, którzy tak głęboko zakonspirowali Wałęsę, iż on sam uwierzył w to, że nie donosił.
      • czan-dra Re: Kocham PiSiorki 14.09.17, 18:26
        Mógłbyś objaśnić które to zespoły są z Polski lub polskojęzyczne, bo jakoś nie mogę uwierzyć że można nie wiedzieć o czym się czyta i pisze. Boney M, z Polski, Budka Suflera polskojęzyczna, to robisz dla jaj, nie można nie by aż takim ........
        • f.a.q Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 09:29
          To taka przenosnia, alegoria głęboko zakorzononego "zespołu" kapowania . Widzisz...eurodeputowany Boni (Boni M.) kapuje od czasów PRL podejrzewam, że ma to zakodowane genetycznie gdyż jest członkiem pewnej wspólnoty, która donosiła zaborcom na Polaków a w okresie po 1939 roku z entuzjastyczną radością, kwiatami witała sowieckie tanki. Nie pomógł nawet siarczysty "strzał z liścia" jaki wymierzył temu kapusiowi JKM.
          Drugi w zymienionych z nazwy zespołów jest odniesieniem do innego kapusia o cechach niemieckiego kolaboranta - pana Budki, stąd "Budka Suflera", czyli sufler, ktoś kto szepce do ucha niemieckim dziennikarzom w jaki sposób mają opisywać to co się w Polsce dzieje.
          • czan-dra Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 10:15
            A rozumiem Zelnik to Led Zeppelin a np tw Wolfgang to Mozart a Kaczynski to Blue Oyster Cold no sprytne tylko dlaczego debil nie mogl powiedziec wprost bał się kogoś?
            • f.a.q Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 10:22
              Można pójść na takie uproszczenie, którego celem jest zrozumienie istoty wypowiedzi polityka, ale generalnie kierunek myślenia jest słuszny i pozwala zrozumieć czym jest zespół notorycznego kapowania.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 10:50
                Zespół notorycznego kapowania jest wtedy gdy nie podobają się nam wyniki wyborów samorządowych i donosimy wtedy na Polskę do Brukseli.
                • f.a.q Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 11:04
                  Otóż nie donosimy na Polskę a informujemy ważnego partnera o tym że istnieją uzasadnione podejrzenia że PSL zhakowało maszyny do liczenia głosów. To tylko informacja żeby UE wiedziała iż nie ma do czynienia z reprezentatywną cześcią demokratycznie wybraną w wyborach i tyle. Nikt z PiS nie domagał się sankcji i nikt nie tworzył wirtualnej rzeczywistości robiąc za pożytecznego (i łysego zarazem) idiotę w szwabskich mediach.
                  Czy już wyjaśniłem Twoje narosłe wątpliwości spowodowane niezdrowym stylem odżwiania?
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 11:16
                    Otóż aktualnie nie donosimy na Polskę tylko informujemy ważnego partnera, że są uzasadnione podejrzenia że obóz rządzący w Polsce chce położyć łapę na sądach, ogranicza wolność zgromadzeń itp. Nikt aktualnie nie domaga się sankcji i nie robi za pożytecznego idiotę.
                    Są natomiast aktualnie tacy, którzy nawołują do interwencji obcych wojsk w Polsce:
                    Rząd polski powinien zwrócić się do Rady Europy o wprowadzenie wojsk duńskich i węgierskich, celem ochrony instytucji państwa, które są zagrożone.
                    wpolityce.pl/polityka/320214-co-jest-zasadniczym-celem-checi-wywolania-wojny-domowej-walka-o-utracone-przywileje-nic-bardziej-mylacego
                    • f.a.q Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 11:37
                      Dopawdy..?!No niemożliwe i dlatego domagacieię sankcji i kar? Oczerniacie naszą ojczyznę! Plujecie na demokrację! Obrażacie zwykłych ludzi którzy mają czelność mieć inne zdanie niż to które wam do ucha wtłoczyły polskojęzyczne "elity". Otóż nie panie obraza wy jesteście po prostu folksdojczami i n ma co się bawic w grzeczności.
                      • f.a.q Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 11:39
                        www.youtube.com/watch?v=-BVApZimRH8
                        • religijnych.uczuc.obraza Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 11:49
                          A co to za ubek?
                          • f.a.q Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 12:43
                            Nie, to nie jest żaden z Twoich kolegów z KOD.
                            • religijnych.uczuc.obraza Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 13:33
                              Bo to twój kolega ubek? Kiedy się poznaliście? gdy pisałeś mu donosy?
                              • f.a.q Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 13:45
                                Ależ po raz kolejny zwracam Ci uwagnę na to, że mylisz się setnie i pewnie jest to wynik diety bogatej w GWo.
                                Ten pan to uczciwy obywatel polski, który zwaraca się do kolaborującego z niemieckim wydawcą dziennikarza ( pewnie szkolonego przez herr Lisa) uzmysławiając mu kim jest bo na filmie widać że nie wiedział.
                                • religijnych.uczuc.obraza Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 13:51
                                  Ależ widać że ten pan to ubek a ty, łykający swego czasu jak pelikan wszystko co wyprodukowało GWno, nie poznałeś się na nim. Ale bądź czujny bo wróg nie śpi.
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 11:49
                        Jacy wy? Nikt się nie domaga sankcji i kar. Oczerniano naszą ojczyznę donosząc do Brukseli bo się demokracja i wyniki demokratycznych wyborów nie podobały. A mających czelność mieć inne zdanie nazywa się dziś bezpodstawnie folksdojczami. Taka to komusza propaganda.
                        • f.a.q Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 12:46
                          Przecież pisałeś o WAS, tak? Zacytować? Trzeba było nie fałszować wyborów - zajebiście proste rozwiązanie. Nieprawdaż?
                          • religijnych.uczuc.obraza Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 13:35
                            Skoro ty napisałeś o pisowcach "my"....
                            Toteż nikt nie fałszował wyborów. po prostu wam pisowcom wyniki się nie spodobały. I wasze ruskie serwery zawiodły.
                            • f.a.q Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 13:46
                              Ty pierwszy użyłeś tej formy. Dostosowałem się do konwencji.
                              • religijnych.uczuc.obraza Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 13:52
                                Tak, to ja pierwszy napisałem "my" o pisowcach. A ty chętnie się przyłączyłeś.
                                • f.a.q Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 14:38
                                  "Chętnie"..?! Nie, po prostu chciałem zachować normy grzecznościowe obowiązujące w twoim środowisku. Wychodzę z założenia, że "starych drzew się nie przesadza" i dlatego dostosowuję się do twoich zwyczajów.
                                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 14:44
                                    Aj tam. Wreszcie mogłeś uczciwie napisać żeś pisowiec.
            • yoma Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 12:53
              Ja Wisła ja Wisła wzywam cię ołwer :)
    • ukos Po tępocie poznacie (PiS)ich n/t 14.09.17, 22:33

• f.a.q Jeżeli prawdą jest to co piszesz 15.09.17, 09:20
        To właśnie zadeklarowałeś przynależność do PIS. Wytłumaczyć?
    • mazala1 Wyżyny! 15.09.17, 11:40
      autorka osiągnęła je bez trudu. Zdolna i inteligentna bez wątpienia, czytajcie jej wpisy!
      • czan-dra Re: Wyżyny! 15.09.17, 12:17
        Kto jest tą autorka jeśli chodzi o mnie to zjebie niemiecki jestem facetem.
        • pkt4a Re: Wyżyny! 15.09.17, 16:33
          ona tj ta mazala1 specjalnie tak ,
          przecież to jest znana złośliwa ruda małpa
          --
          www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,115167,22346464,male-kompendium-zaangazowania.html?disableRedirects=true
          • taniarada Re: Wyżyny! 15.09.17, 22:00
            Umiesz coś napisać bez ataków personalnych trollu.
            • cossa.nostra 3.14erdolę serdecznie PO! 15.09.17, 22:04
              Czy jakiemuś chooyowemu pismakowi GW się to nie POdoba?
              Niech się wali.
    • taniarada Re: Kocham PiSiorki 15.09.17, 22:02
      Żeby zrozumieć posła Giżyńskiego. trzeba mieć swiatły umysł.A tu wielu brakuje.Amen.
    • j-k A ja Kocham PeOviecki... 15.09.17, 22:06
      a zwlaszcza proces ich strzyzenia i pozyskiwanie cennej welny...
      wyborcza.pl/1,154902,15795327,Strzyzenie_owiec_na_igrzyska.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka