zapijaczony_ryj 25.09.17, 08:54 Dziś "Pan Prezydent" jednoznacznie się określi, czy nadal jest Adrianem, czy stał się samodzielnym prezydentem. Cała Polska czeka z niecierpliwością. Ja osobiście obstawiam Adriana, bo aż tak ludzie się nie zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Kto się Adrianem urodził, zawsze nim będzie... 25.09.17, 09:20 zapijaczony_ryj napisał: Re: Dziś w samo południe "Najważniejszy test Adri > Dziś "Pan Prezydent" jednoznacznie się określi, czy nadal jest Adrianem, czy st > ał się samodzielnym prezydentem. > Cała Polska czeka z niecierpliwością. > Ja osobiście obstawiam Adriana, bo aż tak ludzie się nie zmieniają. Ja też obstawiam Adriana. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kto się Adrianem urodził, zawsze nim będzie.. 25.09.17, 17:45 I oboje mieliśmy rację! Adrian, to do końca życia Kurdupla Adrianem zostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Dziś w samo południe "Najważniejszy test Adri 25.09.17, 09:23 Musi pozostać Adrianem. Bo jak nie to "przyjdzie taki czas że prezydent gdzieś poleci..." Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Dziś w samo południe "Najważniejszy test 25.09.17, 19:12 FAkt! Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Dziś w samo południe "Najważniejszy test Adri 25.09.17, 10:11 był,jest i będzie popyrchlem Odpowiedz Link Zgłoś
eri22 Re: Dziś w samo południe "Najważniejszy test 25.09.17, 10:26 długopis zostaje długoPISem Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Dziś w samo południe "Najważniejszy test 25.09.17, 19:18 TAk!, debile tak majOM Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Dziś w samo południe "Najważniejszy test 25.09.17, 19:14 I podnóżkiem NAczelnego Idioty! Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Dziś w samo południe "Najważniejszy test Adri 25.09.17, 11:14 To jest człowiek bez charakteru. Przysłano mu zdechłą rybę (Królikowski), dostał "propozycję nie do odrzucenia" (wizyta kurdupla) i maliniak, położywszy uszy po sobie, zaproponuje takie projekty ustaw które zostały napisane na Nowogrodzkiej. Poprawki będą kosmetyczne; ot, jakiś przecinek czy usunięcie błędu stylistycznego.... Co najwyżej pozwolą mu na odebranie jakichś drobnych prerogatyw ziobrze (żeby ten nie czuł się aż tak pewnie), napiszą "Prezydent" dużą literą itd. No i obiecają nowe narty i laptopa żeby mógł sobie dalej pogadywać z ruchadłem leśnym czy inną bagienną piczką. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Dziś w samo południe "Najważniejszy test Adri 25.09.17, 11:17 święte słowa..... popychadło to popychadło. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 no to żeś się nieźle wygłupił,robaczku... 25.09.17, 13:27 ...a pan Prezydent pięknie wszystko i wszystkich załatwił jednym posunięciem i ciebie także. Spróbujcie się POstawić okoniem będziecie mieć Referendum na karku,wówczas Suweren sprawy w swe ręce weźmie i wszystko załatwi po swojemu,i zgodnie z planem prezydenckim. Prezydent ma charakter godny Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: no to żeś się nieźle wygłupił,robaczku... 25.09.17, 13:31 Nie rozśmieszaj ludzi nadaremno.Zgadzam się jedynie z ostatnim zdaniem pod warunkiem dodania słowa "pisiego".Pisiego Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: no to żeś się nieźle wygłupił,robaczku... 25.09.17, 13:37 W demokracji każdy ma prawo do własnego niezależnego zdania. Ty także. Ale większości zdanie ma znaczenie zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: no to żeś się nieźle wygłupił,robaczku... 25.09.17, 13:34 A po co ta zmiana Konstytucji, katrina, skoroza rok wszyscy ochoczo przyjmą nowy projekt konstytucji który nada przecież prezydentowi takie uprawnienia o których dziś mówił? Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: no to żeś się nieźle wygłupił,robaczku... 25.09.17, 13:41 Reformy w polskim sądownictwie nie mogą jeszcze rok czekać,one wymagają szybkiej reakcji,już teraz. Gangrena w sądownictwie jest już w takim stanie,że może uśmiercić Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: no to żeś się nieźle wygłupił,robaczku... 25.09.17, 13:44 Zieeew. Oszczędź mi katrina tych propagandowych przekazów nie mających nic wspólnego z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: no to żeś się nieźle wygłupił,robaczku... 25.09.17, 13:56 Zapomniałeś o nadzwyczajnej Kaście ? Czy coś takiego może istnieć w zdrowym i demokratycznym Kraju ? To jest POłączenie gangreny z cholerą i tyfusem. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: no to żeś się nieźle wygłupił,robaczku... 25.09.17, 14:01 Nie, nie zapomniałem o parlamentarzystach. Niestety muszą oni istnieć w państwie demokratycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 jest maleńka różnica... 25.09.17, 14:07 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Nie, nie zapomniałem o parlamentarzystach. Niestety muszą oni istnieć w państwi > e demokratycznym. > ...między nimi a Kastą. Nie wybierają się sami,podlegają ocenie Suwerena,a Kasta ogłosiła się świętą. Jakieś ciągoty indyjskie mają ci prawnicy,nie wszyscy oczywiście,normalni też są między nimi tylko ich słabo widać. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: jest maleńka różnica... 25.09.17, 14:19 Wybierają się sami, ustalają listy wyborcze, potem taki kiepski poseł jak Jarosław Kaczyński żyje 20 lat na koszt podatnika. Nic mu nie zrobisz bo partia zawsze ustawi ga jako jedynkę. Nikt spoza tej kasty nie zostanie posłe. A sędzią może swobodnie zostać każdy Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 na nich masz wpływ... 25.09.17, 16:59 A kto ci każe głosować na jego partię ? Masz wiele innych do wyboru. ...ale nie na prawników,a dokładnie sędziów,którzy mają na życie wpływ większy niż pan Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: na nich masz wpływ... 25.09.17, 17:17 Ja nie głosuję na jego partię a ten obibok od 20 lat przewala pieniądze podatników w sejmie. Wpływu na to nie mam więc żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: na nich masz wpływ... 25.09.17, 17:29 No to zagłosuj i nie będziesz musiał mieć o nic pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: na nich masz wpływ... 25.09.17, 20:04 Zagłosowałem, i co? Ten leń dalej jest posłem. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Dziś w samo południe "Najważniejszy test Adri 25.09.17, 19:19 CAłkowicię się z twoją opinią zgadzam! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Dziś w samo południe "Najważniejszy test Adri 26.09.17, 08:37 zapomniałeś o skuterze wodnym Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Adrian Zandberg z Partii Razem oglosi ? 25.09.17, 11:37 ze... bedzie kandydowal na Prezydenta ? - no to mu wolno - ale jaki to news ? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Dziś w samo południe "Najważniejszy test Adri 25.09.17, 13:32 No i się określił. Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Dali mu się wywyższyć nad ministra generalnego, 25.09.17, 13:51 prokuratora sprawiedliwości. Bo to, z punktu widzenia prezesa generalnego, niczego nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dali mu się wywyższyć nad ministra generalneg 25.09.17, 14:36 Próżność Dudy A. została zaspokojona. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Dali mu się wywyższyć nad ministra generalneg 25.09.17, 19:20 ZAspokojona D,U,P,A! Odpowiedz Link Zgłoś
eri22 Re: Dali mu się wywyższyć nad ministra generalneg 25.09.17, 21:15 pieprzony Teletubiś Odpowiedz Link Zgłoś
cronny No i wyszło , że Adrian tyle może ile mu PiS da 25.09.17, 22:18 Okazało się, że w proponowanych ustawach o SN i KRS zawarte zostały pomysły niezgodne z Konstytucją. Co robić? Zdaniem PO - należy tak zmienić prezydenckie propozycje, by ustawy były zgodne z konstytucją. Po prostu. I żadnego majdrowania na tę okoliczność przy konstytucji. Zdaniem prezydenta - który sam przyznaje, że część proponowanych przez niego przepisów jest niekonstytucyjna - należy tak zmienić konstytucję, by pasowała do tych ustaw. Zdaniem PiS - najlepiej byłoby tak zmienić zarówno ustawy i osobę na posadzie prezydenta, jak konstytucję i opozycję - by toto pasowało do polityki partii, to znaczy - do zawiłych kombinacji myślowych prezesa. Zdania polityków tzw drobnicy opozycyjnej - jak zwykle w gronie rodzinnym, każdy gada o czym innym. Aż dziw, ze nikt nie zapytał o zdanie tej chorowitej blondynki, ani nie poprosił TK o opinię, że wszystko jest zgodne i że nic się nie okazało. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce naDęty 26.09.17, 14:30 koduj24.pl/wp-content/uploads/2017/06/duda-monroe.jpg Odpowiedz Link Zgłoś