Dodaj do ulubionych

Chodakowska w Polsat News

09.12.17, 20:47
Zacząłem ten wątek,ale właściwie nie wiem co napisać.Chyba to,że aktorką była dobrą. Może jest jakiś program pomocy dla walniętych zwolenników zamachu w Smolensku i bezgranicznej miłości do PiS.Biedna kobieta.
Obserwuj wątek
    • qqazz Re: Chodakowska w Polsat News 09.12.17, 21:03
      Biedny jesteś, oj biedny.

pozdrawiam
      • alistair-p Re: Chodakowska w Polsat News 09.12.17, 21:49
        Nie chcesz jej pomóc?
    • taniarada Re: Chodakowska w Polsat News 09.12.17, 21:24
      Biedny idiota to Olbrychski.Ten stary cap zwariował na stare lata.
      • dr.krisk Re: Chodakowska w Polsat News 09.12.17, 21:49
        Bo nie wierzy w "zamach smoleński"?
        I dlaczego "stary cap"? Widać, żeś z gurnej pułki intligencji rzoliborskiej.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Chodakowska w Polsat News 09.12.17, 21:52
        Stary cap to ten pierdziel Morawiecki.
        • alistair-p Re: Chodakowska w Polsat News 09.12.17, 23:32
          Oddał syna w łapska Zawistnego Kurdupla.
          • x2468 Re: Chodakowska w Polsat News 10.12.17, 21:43
            Raczej w Łapy karłowatego muła, który nawet nie jest capem.
    • titerlitury Re: Chodakowska w Polsat News 10.12.17, 00:03
      Zjazd w dół trwa od dawna. Już w latach 90-tych mniej było ciekawych propozycji, pojawił się alkohol i koty. Alkohol udało się pokonać, nawrócenie było, więc i teraz neoficka gorliwość jest.
      • dr.krisk Re: Chodakowska w Polsat News 10.12.17, 00:05
        A to dziwne, ale u mnie od dawna występuje alkohol i koty - a jednak mi nie odbija.
        • titerlitury Re: Chodakowska w Polsat News 10.12.17, 09:10
          A jesteś samotną, starzeją się aktorką z klejąca karierą?
        • taniarada Re: Chodakowska w Polsat News 10.12.17, 12:01
          dr.krisk napisał:

> A to dziwne, ale u mnie od dawna występuje alkohol i koty - a jednak mi nie odb
          > ija.
          Kto tam wie doktorku czym ty się leczysz? I jakie masz odchyły .Zaciekawił mnie wątek z tym kotem.Razem pijecie z jednej miseczki?🤗
          • dr.krisk Re: Chodakowska w Polsat News 10.12.17, 21:27
            taniarada napisał(a):

> Kto tam wie doktorku czym ty się leczysz? I jakie masz odchyły .Zaciekawił mnie
            > wątek z tym kotem.Razem pijecie z jednej miseczki?🤗
            Tanią Whisky, rzecz jasna. Co do picia z jednej miseczki to niekoniecznie (nie umiem chłeptać - ty umiesz i wiesz wszystko, a więc pewnie i te sztukę posiadłeś). Natomiast jedzenie z jednego talerza - jak najbardziej.
            A ty co pijesz (oprócz wody święconej)?
    • erte2 Re: Chodakowska w Polsat News 10.12.17, 11:35
      Też przez chwilę oglądałem (trafiłem na końcówkę). I, niestety, najbardziej mi się skojarzyła z ....Kononowiczem; takie same chaotyczne teksty, takie samo pojęcie o rzeczywistości... Po prostu kobieta "odjechała".
      Trochę szkoda, trochę żal - bo była doskonałą aktorką (pamiętam jej rewelacyjną "Mszę wędrującego" /wg Stachury/ - mam tę czarną płytę).
      Natomiast do rzeczywistości powróciła Ewa Dałkowska - ostatnio nawet wystąpiła w "Uchu prezesa" i ponoć już w końcu zrozumiała co to jest PiS i kim jest jego wodzuś.
    • taniarada Biedny człowiek taki zmanipulowany 10.12.17, 11:57
      Olbrychski nie chciał występów z Chodakowską bo jest pisówką .Będzie chodził na marsze Kodu o kulach i zwichniętym biodrze .Razem ze swoją schorowaną żoną.Facet sfiksował na stare lata .Większość takich ma obłęd w oczach.Bić ,kroić i szarpać się.Choroba psychiczna w stanie krytycznym.
      • erte2 Re: Biedny człowiek taki zmanipulowany 10.12.17, 13:05
        taniarada
        Za tę "schorowaną żonę" powinieneś dostać w mordę tak żeby ci sztuczne szczęki powypadały. Gorąco namawiam do tego Daniela Olbrychskiego który ma w tym wprawę (że przypomnę skucie mordy niejakiemu Andrzejowi Jaroszewiczowi, podówczas synowi urzędującego premiera)
        Podłość pisowska nie ma granic.
        Ale oczywiście nic z tego nie będzie, bo nie odważysz się napisać tego pod własnym nazwiskiem.
      • dr.krisk Re: Biedny człowiek taki zmanipulowany 10.12.17, 21:43
        taniarada napisał(a):

> .Będzie chodził na
        > marsze Kodu o kulach i zwichniętym biodrze .Razem ze swoją schorowaną żoną.

To powyżej to próbka stylu z tzw "gurnej pułki intligencji rzoliborskiej". W zasadnie bez komentarza.. bo co tu komentować.........
        • x2468 Re: Biedny człowiek taki zmanipulowany 10.12.17, 21:47
          Tuman odgryzł się za Jaroszkę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka