Dodaj do ulubionych

Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z powodu

30.01.18, 10:22
Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z powodu konfliktu z Izraelem.
Ja myślę, że minimum 5%.
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 10:25
      Tu bardziej chodzi o pranie kasy u Świrskiego, leszab.
      • eiran Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 10:28
        Ja myślę, pisiacki żołnierzyku, że każdy procent wzrostu poparcia dla PiS w wyniku konfliktu z Izraelem, będzie w świecie (w tym na przykład w USA) postrzegany jako dowód na antysemityzm w polskim społeczeństwie i partii rządzącej. Tak że może nawet i wzrośnie, ale cieszyć się z tego nie ma co.
        • eiran Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 10:29
          to oczywiście do "autora" wątku.
        • kasetas A co to mnie obchodzi co głupki o nas myślą. 30.01.18, 10:46
          Mnie tylko prawda interesuje a nie gó... w pozłacanym papierku.
          Wizerunek?
          Wizerunek wytworzony przez wrogów Polski?
          Mnie interesuje prawdziwa twarz Polski na nie fałszywa maska na jej twarzy.
          • eiran Re: A co to mnie obchodzi co głupki o nas myślą. 30.01.18, 10:54
            To nie chodzi, żołnierzyku o wizerunek, tylko o fakty. Będzie coraz trudniej, wbrew faktom , twierdzić że w Polsce nie ma antysemityzmu. Wpisy wielonikowego żołnierzyka PiS będą odczytywane jako wpisy wielu różnych "prawdziwych Polaków".
            • lech1966 Re: A co to mnie obchodzi co głupki o nas myślą. 30.01.18, 20:14
              eiran napisał:

> To nie chodzi, żołnierzyku o wizerunek, tylko o fakty. Będzie coraz trudniej, w
              > brew faktom , twierdzić że w Polsce nie ma antysemityzmu. Wpisy wielonikowego ż
              > ołnierzyka PiS będą odczytywane jako wpisy wielu różnych "prawdziwych Polaków".

Dokładnie ayran. To nie jest dobry sposób na nabijanie punktów,,ale zobacz co się tu dzieje. Całkowicie odwaliło opozycji, ale jak się nie ma czego czepić to każdy sposób jest dobry aby dowalić znienawidzonym pisiorom. Ciekawe jak to wytłumaczą gdyby jednak jakim cudem wygrali wybory..
              Najwięcej medali Sprawiedliwy wśród narodów świata sami żydzi przyznali polakom i jest to około 1/3 wszystkich medali. Ale jednocześnie mają jakieś "ale". Nie jesteśmy święci ale nigdy Polski rząd nie współpracował z faszystami. A zachód kolaborował..
              • eiran Re: A co to mnie obchodzi co głupki o nas myślą. 30.01.18, 20:35
                Pleciesz. Akurat w tej sprawie opozycja zachowuje daleko idącą powściągliwość, a PSL poszło ręka w rękę z K'15 przy wprowadzaniu poprawek antybanderowskich. Jak PiS chciał wprowadzić sensowne regulacje, to powinien był rozmawiać z państwami, których one dotyczą, a nie wysyłać na rozmowy niepełnosprytnego gó...arza Jakiego. Nie wprowadzać absurdalnych sformułowań w rodzaju "wbrew faktom", kiedy dzięki minister edukacji wiemy, że PiS ma swoje własne fakty. Nie przeprowadzać przez Sejm ustawy w przeddzień uroczystości w Auschwitz. I raptem tydzień po akcji z Duma i Nowoczesnością. Nie obrażać ambasador Izraela. Samiście tego chcieli - nie zwalajcie winy na opozycję.
                • lech1966 Re: A co to mnie obchodzi co głupki o nas myślą. 30.01.18, 21:07
                  Fakt, to wszystko się złożyło w jakąś kumulację nieporozumień i niedomówień. Rozmowy z Izraelem na ten temat były prowadzone stąd nie rozumiem pewnych zachowań czy decyzji.
          • x2468 Re: A co to mnie obchodzi co głupki o nas myślą. 30.01.18, 21:06
            pis już tak wysoko posunął się na najwyższej półce że twarzy (a właściwie ryja) już nie widać, za to coraz wyraźniej gołą d...Dojnej Zmiany.
            Dojna zmiana zwiększyła swój stan posiadania do 1700 aut służbowych. Ambulansów mamy 1400 w tym wiele prywatnych(między innymi 150 firmy Falck które dojna zmiana zamierza zlikwidować) i zakupionych przez Jurka Owsiaka i innych.
      • kasetas Nieważne. 30.01.18, 10:31
        Najważniejsze aby PISowi non-stop rosło poparcie.
        I tak przecież będzie.
        Niech Naród zobaczy jeszcze wyraźniej, że TO nie staje nigdy po stronie Polski.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Nieważne. 30.01.18, 10:35
          Dlatego trzeba Naród uświadamiać, że tu kolejny raz PiSowi nie chodzi o Polskę, tylko o kasę i pranie jej w fundacji Świrskiego. Czyli że chodzi o to, że PiS to złodzieje.
          • kasetas A tam. 30.01.18, 10:47
            Pierdolenie. :)
            • religijnych.uczuc.obraza Re: A tam. 30.01.18, 10:50
              Takie jak o złodziejstwie platfusów?
    • jureek Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 10:26
      Trafna diagnoza. Masz rację, że rządzący po to te konflikty z wszystkimi wywołują i podgrzewają, żeby im w sondażach rosło.
      • zapijaczony_ryj Zawistnego Kurdupla konflikty rajcują! 30.01.18, 10:29
        Tak jak innych wspinaczka , albo dziewczyny!
      • eiran Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 10:30
        Dudzie też wzrośnie dzięki temu, że "wreszcie dokopał tym parchom".
        • kasetas I to co sondaż to lepiej. 30.01.18, 10:48
          :)
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 10:30
        To akurat jest jasne ale tu jeszcze chodzi o pranie kasy u Świrskiego.
      • kasetas Może i tak. 30.01.18, 10:33
        To jest bardzo inteligentna taktyka.
        Kopać TO ile się tylko da.
    • 99venus Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 10:27
      Czyli jednak Polska krajem antysemitów?
      • kasetas Nie jest. 30.01.18, 10:41
        Ale możne zostać.
        Izrael wpie... się z butami w nasze ustawodawstwo.
        Ciekawe co by się stało gdyby Polska zaczęła się wpie...ć w ustawodawstwo Izraela.
        Ale by tumult na świecie by się zrobił. :)
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Nie jest. 30.01.18, 10:49
          Ciekawe co by było jakby Izrael przyjął ustawę o nazywaniu obozów koncentracyjnych położonych na terenie Polski "polskimi obozami koncentracyjnymi".
          • kasetas Wyśmialibyśmy ich. 30.01.18, 10:56
            I to jeszcze jak.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Wyśmialibyśmy ich. 30.01.18, 10:59
              Mieszalibyście się w ten sposób w ich ustawodastwo. Musielibyście siedzieć cicho.
    • buldog2 Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 10:50
      Ja myślę, że o tyle, o ile wzrośnie wasza populacja:

• buldog2 Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 10:58
        I wszyscy będziecie szczęśliwi:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114873,12978038.html?i=2&v=1&obxx=12978038&offset=19&order=najnowsze&page=3#opinions
        • polski_demokrata Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 13:37
          tyle koszernych?
      • nazimno Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 20:35
        Uzywasz instrumentow faszystowskiej propagandy
        antysemickiej.
        Robisz to swiadomie czy tez nie zdajesz sobie sprawy
        z tej zbieznosci?
    • polski_demokrata Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 13:36
      za żydostwem nikt w Polsce nie przepada - może być i więcej
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 13:38
        A dlaczego nikt nie przepada?
      • eiran Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 13:41
        Powiadasz, że Dudyń ożenił się z Agatą Kornhauser, mimo że za nią nie przepada?
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 13:44
          Ja np. nie przepadam za Wildsteinem. Więc coś w tym jest.
      • buldog2 Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 17:57
        Częściowo prawda, jak najbardziej. Polacy nie przepadają za prezesem i Morawieckim.
    • haen2010 Ciężka sprawa 30.01.18, 13:47
      Od końca holocaustu nikt z Żydami wojny nie wygrał. Najlepiej wiedzą o tym ci od Allaha. Chrześcijanie, zwłaszcza katoliki też mogą polec.
    • rzewuski1 Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 18:03
      Ciekawie ile teraz wierchuszka pisowska zażyczy sobie procentów od kontrolowanej przez siebie sondażowni ?

Ale żeby zwiększyć sobie procenty wypowiedzcie wojnę Ukrainie i Rosji, będzie mieli 100 %.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Czy jąkająca się menda Mihnik zabrała głos? 30.01.18, 19:07
      Powiedz no, koza_ yebca, dlaczegóż to Leszek Kaczyński milczy...
    • szlachcic Re: Ciekawe ile PISowi przybędzie w sondażach z p 30.01.18, 20:26
      Ja mysle ze wszyscy kretyni juz sie ujawnili
      • gelati PiS 55% i PO 15% 31.01.18, 18:19

I PO szoruje brzuchem PO glebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka